igår, idag, imorgon

Herregud vilken kväll/natt det blev! Skulle titta på brasan med Dennis, Sara, Gina och Daniel. Vi gick dit en timme för tidigt så man fick stå och frysa rejält innan brasan tändes.. Men direkt den började brinna gick jag och Emma som vi träffade där, och ställde oss så nära det gick utan att brinna upp. Och j*vlar vad varmt det blev!
Dom andra drog hem vid halv tio-tio nångång så vi blev kvar där och träffade lite folk innan hon drog vid 12-1. Sen blev det fest för hela slanten! Träffade på massa gamla vänner och härligt folk. Kom hem vid tjugo över tre och somna som en stock! Som vanligt gjorde man saker man ångrar dagen efter, men är det fest så är det.

Den här dagen började dock inte så bra, sliten minst sagt. Men den har ändå varit lugn och skön, blev ju bättre senare på dagen också :)

I morgon är det första dagen på APL'en (praktik) inte så jätte taggad direkt nu när det är så härligt väder och man bara vill vara hemma eller med vänner och chilla. Plus att det känns som vi har lov på nått sätt nu när det varit långhelg. Men det blir säkert kul! :)

Har dock inga bilder från kvällen så ni får några från i förrgår i stället :)

Hade en liten mysdag med Erik och solade :)

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Jag vill gärna se din blogg

Lämna kommentar

Trackback
RSS 2.0