Guess it's true


Torsdag 11 September..

Gomorron!
Sitter i soffan hemma hos bror min. Är sjukt trött och har ont i magen efter igår kväll. Varma mackor med kantarellstuvning (sjukt gott!)  Och sen chokladbollar på det. Sjukt goda dessutom!! Vi hade inte tillräckligt med kakao så vi hackade ner mörkchoklad och det var så sjukt gott! Och i förrgår blev det både glass, choklad, chokladkakor och popcorn på kvällen. Fy vilken fuskvecka! Men jag behövde verkligend et (ända till ångesten kom..) för jag var fan nere.. Så ja, jävla fuskvecka. Jag som varit så duktig förut! Menmen så kan det bli ibland.
 
Imorgon blir det lite utgång med lite bruds! :)
 
Hörs sen
 
gårdagens brunch!
 
Förrgår och igårs, middag (Y) Jag gjorde världens godaste och ENKLASTE dressing också! 
 
Brukar inte tycka om smaksatt lipsyl, men detta var fan nått alltså! Smakar jordgubb :)
 
Lite vin blev det i helgen
 

Hårfix!

Blekt utväxten idag samt lagt i fler kalla slingor och så blev det även var 3e brun i underhåret så att jag inte blir supermegablond. Nöjd som tusan! Kalla toner i håret och så klippte vi även typ 3 cm eftersom att det var slitet. Buhuu... Han dock inte klippa i uppklippningen så den är väl lite risig än. Men det kanske var lika bra tt låts den va eftersom att håret känns lite tjockare nu när vi inte klippte ur det. Det har blivt lite tunnare nu under sommaren.
 
Men som sagt, nöjd tjej!
 
Folie och den otroligt snygga- och helt vanliga fryspåsen på huvudet. Haha ^^
 
 

Måndag

Hej på er!
Ligger hemma i sängen efter att ha kollat på Idol /Big brother / Paradise hotel hela kvällen. Ja nu börjar tvkvällarna igen. Och jag saknar redan sommaren! Jag vill bara ta ta med mig vovven och cykla ner till sjön och bada på eftermiddan-kvällen efter en helt otroligt varm dag och äta jordgubbar i mjölk till kvällsmat. Sommaren gick alldeles för fort.
 
Var i alla fall på inflyttningsfest hos Emma Clason i lördag vilket var mycket trevligt. Kul att träffa dom där människorna igen :)
Igår blev det häng hos brorsan och dom med lite film och wii-spel. Självklart mys med min fina Alfrida också. <3
 
Hon är så fin, min kära brorsdotter.
 
Satt redo på superstars hemsida och klickade till mig säsongskortet till hockeyn idag. Halva priset för oss medlemmar liksom! Tummen upp på det. Är så glad att jag hann bland de 40 som fick chansen. Eller ja, mamma är väl glad över det eftersom att hon betalar. Det var ju min studentpresent!
 
Bild från i lördags
 

RSS 2.0