27 Februari

Herregud vad länge sen! Typ nästan en vecka nu ju... Fullt upp med andra ord! Har varit hos Dennis och Sara sen förra fredan och jag tig med mig datorn för några dagar sen men har inte använt den, därav inget bloggande! För mobilnätet är alldeles för segt där. Förra helgen hade vi i alla fall en toppenbra dag med fiske på isen med Fredrik, pappa, pappas kompis Jocke, och så kom mamma, Erik, farmor och farfar och även Anna och Richard ut en stund också. 12 gäddor blev det till slut och massa rök! och korv såklart :D På kvällen blev det först Big streetmat hos Saras mamma och sen kortspel med Anna och Richard hemma hos brorsan och Sara.
 
I söndags blev det en mysdag hemma och sen kort med Anna och Richard även den kvällen.
Sen har veckan bara flutit på. Sara, Anna och jag tog en tur till Mora för lite Vasaloppsmässa, fika på kaffestugan och lite shopping, blev dock bara ett sportband till mobilen för min del. Så en tur till Tällberg för att lämna Saras och hämta Annas bil.
Kortspel på kvällarna och i förrgår kom även Fredrik över på några ronder.
 
Så här långt har lovet varit bra och det fortsätter nog lika bra. Börjar sakta men säkert skymta slutet av det tråkigt nog men men... Varje dag är en närmare studenten!
 
Hörs och syns, puss!
 
 
Pappa och Jocke fick för sig att göra en snögubbe ;)

Vet inte om jag kan påstå att den blev så fin dock ?
 
 


 
 

#6 #8 #13

Sitter och dagdrömmer och kommer återigen in på samma tankar som alltid. Tänker på hösten det går inte att minnas. Hösten ploppar upp som ett mörkt fält fyllt av endast musik, tårar och mörker. Kan inte minnas nånting bortsett från den veckan jag fick lämna landet och åka till andra sidan europa och koppla bort det som gick.
Alla de månaderna hade lika gärna kunnat vara en enda dag. Allt gick i samma hela tiden. Det var bara, hemskt.
Vill aldrig mer känna så, vill aldrig mer hamna så nere på botten som jag gjorde då och jag vill aldrig mer behöva höra musiken som bara sliter upp alla sår igen. Men jag vet att jag måste ta itu med det också. Lyssna igenom det för att släppa lös allt som jag nu försökt lagt bakom mig för att börja om. För annars kommer den känslan aldrig att ge med sig.
 
 

Got to love

Tre avsnitt One tree hill, en lektion med religion, lunch och promenad hit till mammas jobb som jag nu sitter på med en kopp kaffe. Så har min dag sett ut. Hade ingen svenska imorse så jag satt i bibblan i skolan och kollade lite OTH istället ^^ Nu är det inte långt kvar till lovet alltså! Så himla skönt.
 
Ska ta bussen hem om en stund och väl hemma blir det nog ännu mer OTH haha. Got to love!
 
Kör på uppsatt hår idag. En vanligt tofs som jag flätade och virade runt. Enkelt och skönt.
 
Just a little crazy... ^^
 

Onsdag 19 Fabruari 2014

Hallå! Har nyss kollat på Farmen. Sitter i soffan och tråkar framför Sveriges mästerkock som jag ändå bara slökollar lite på. Ska väl tvätta håret snart tänkte jag. Kanske skriva lite på projektarbetet? Om jag orkar, vilket jag troligtvis inte kommer göra. Aja, ligger rätt bra i fas på den punkten i alla fall! Mer viktigt med APL-uppgifterna kanske. Men det kommer jag inte heller orka.
 
Imorgon är det bara halvdag och sen är det bara praktiken kvar på fredag, sen har vi loooov! Sista sportlovet nånsin och det känns SÅ BRA. Lite sjukt att det redan är lov egentligen. Det känns som att vi nyss kom igång efter jul liksom.. Inte gör det mig nått! 
 
Farmor lämnade av Tessan innan jag åkte hemidag också. Så skönt att få hem henne igen :) 
Väntar inne på station..
 
Busshund :p
 
 
 

#18

Tjenare! Skolan gick helt okej. Tog en löprunda när jag komer hem och sen in i duschen. Drack en god smoodie och kollade på lite OTH.
Nu har jag precis ätit upp min Ben & Jerry´s. Jaaa men jag tänkte såhär, att istället för att jag äter den och helnöten på fredag så äter jag den idag och bara helnöten till helgen ^^ Blir ju ändå samma mängd. Aja jag behövde lite chokladglass idag.
 
Nu ska jag försöka plugga lite...
 
Underbart väder idag igen!
 
 
 
Inte ofta Emma har tight linne. Men idag körde jag på det^^
 
 

Tisdag

Sorry för att jag inte bloggat nått. Har varit in flera gånger och skulle skriva men jag har faktiskt inte orkat. But I'm back!
 
Såå vad har hänt? Det blev inge Avesta i lördags i alla fall. Vädret var för dåligt och det var stormvarningar så vi bestämde oss för att inte ta några risker på vägarna. TRÅKIGT! Men vi hämtade hem mat från big street och såg hockeyn hemma istället. Det var trevligt det med! Var hemma hos Dennis och Sara från i lördags till igår.
Efter hockeyn kollade vi på När lammen tystnar. Ni alla har säkert redan sett den? Men det hade inte jag för jag har hela tiden fått höra att det är en jätteläskig skräckfilm. Men det var det ju inte! Den var bara, äcklig och ofräsch! Men väldigt bra. Så kollade vi på Hannibal(röd drake) i söndags och igår innan jag stack till skolan kollade vi på "riktga" Hannibal. bra filmer det där! Men usch och fy vad snuskiga dom var emellanåt.
 
Tog en joggintur igår kväll och klarade mig runt hela rundan utan gåpauser! Och skulle lätt kunnat springa längre. Värsta energin. Faktiskt riktigt stolt över mig själv fast att det är en så kort bit, för jag är så jäkla otränad och ha dålig kondis nu. Men det kändes i alla fall väldigt bra. Dock känner jag att näsan inte är som den ska så det är väl nån förkylning pågång nu igen... Tre veckor fick man ju vara frisk i alla fall! Så sa mamma att hon vaknade av att jag hostade inatt. Har jag inget minne av? Lät ju inte så kul i alla fall...
 
Hörs sen för nu blir det ett avsnitt OTH innan jag börjar! Ska gå in på säsong tre nu :p
 
 

sååå förvirrande vecka

Hejsan!
Började dagen med praktik till lunch, sen gick jag till mammas jobb för lite kaffe en sväng och sen köpte jag en Ben & Jerry. Provade en ny, sjuuuuukt god! Så blev det en hjärtan-chipspåse till Erik dagen i ära ;)
 
Tog en långpromenad med Tessan när jag kom hem och sen blev det duschen för henne! Slaskväder...
OTH, bus och pianospel med Erik, musik och fixat lite bilder har resten av kvällen bestått av typ.. :)
 
Imorgon bär det av hem till Malin och Anders i Avesta med Sara, Dennis, Anna & Richard för att kolla på OS (hockey såklart) och umgås. Trevligt trevligt! :)
 
Kippte klorna på Tessan idag, hon skulle få nosa på klosaxen lite eftersom att hon är så rädd att klippa på, men hon tog den ur handen och drog iväg med den ;) haha söta älskligen!

Mamma övar på att köra lastmaskinen ;)
 
 
 
 
 

En lite film på lilla" missen ^^



Skön torsdag

Hej på er!
Ingen skola idag, vilket nog var rätt bra! Sov till halv 11 när jag somna om. Jag var SÅ jävla trött efter gårdagen. Och stel i axlar, skullror och vader. Lite träningsvärk haha.
 
Så det blev lite käk, One tree hill och sen ett efterlängtat bad med en hallonsmoodie framför ytterligare lite One tree hill. Mys! Ibland behöver man verkligen sånt.

Hallon, äpple, banan och lite mjölk
 
 
 

Slog på tvn när jag kom upp igen. Vad har de norska curlarna på sig egentligen? Pyjamasbyxor? heh'

Jag och Lillebror bestämde att det fick bli pizza till middag idag. Jag veeeet att det bara är torsdag. Men fuskade lite... ^^
 

Har en rätt tokig Misse!

 
 
Och DÄR låg mattan bra tyckte han!
 
 

Grönklitt! Bra onsdag :)

Tjenare!
 
Idag har vi haft en jättebra dag i Grönklitt. (Höll på att skriva Kläppen. Mja, ösketänkade...) Blev slalom och lite hamburgare. Ritkigt kul att åka igen efter att inte ha åkt på typ 5 år? Kändes nästan som att man aldrig lämnat skidorna en vinter! Nej men lite ovant var det såklart. Men det satt i riktigt fortfarande i alla fall! Lite halvt sådär lycklig i kroppen ;)
 
Farmor och farfar kom och lämnade av Tessan vid skolan när vi kom tillbaka och jag skulle åka hem. ÄNTLIGEN! Som jag saknat henne den här veckan. Min vovve. Så det blev en promenad med henne när jag kom hem trots att jag kände mig typ död.
 
Nu sitter jag i soffan och har kollat lite OS-hockey (Sverige vann med 4-2 som säkert redan vet), Farmen där André blev förste kämpe, FUCK! och så har jag precis pluggat religionen som är till imorgon. Fyfan vad tråkigt det är alltså! Läsa, skriva, läsa, skriva, nej tackar för att man ska jobba när den här terminen är slut!
Ska läsa nån sida nu också, försöka i alla fall för nu känner jag mig HELT död. Vill bara slå på ett OTH-avsnitt i sängen och somna...
 
Såklart måste man ha en kaffekopp på morgonen i skolan. Standard* Reskaffe idag ^^
 
Moa och Jackie
 
 
 
 
 
 
Sjukt snyggt! .......

Trött tjej som bara vill sova i bilen.. (Vilket jag lyckades med en liten sväng till slut)
 
Och trötta killar som sov ;)

Och en trött Jackie som sov.. ;)
 
Blev ett par nya skidglasögon också eftersom jag glömt skoterglasögona hemma plus att jag ändå behövde nya ^^
 

"Ännu okända nätter ruvar i väntan på att gry"

Nu blir det ett (två, tre..) avsnitt av One tree hill innan sömnen faller in :)
 
 
 
 

Ja kaosfinal är bara förnamnet.

SE FINALEN HÄR!

 
Hahah det var det sjukaste! "Tänk om Jönsson skulle staka förbi dom och bli trea ändå efter att redan gett upp" sa vi lite på skoj. Men ja, hahah.
 
 

11 Januari

Sitter i soffan med en smoodie och har nyss duschat. Blev en välbehövlig promenad runt nedre byn på en timme också. Behövdes för min huvudvärk! Väntar på att farmen ska börja och så blir det kanske bygglov sen också, om det inte blir OTH i sängen istället.

Massa hallon, en banan, ett päron och en skvätt mjölk. Sååå sjukt gott!!

Mörk promenad!



Gomorrn!

Har precis kommit till skolan och köpt kaffe. Är så otroligt trött! Börjar om en timme så nu blir det ett avsnitt av OTH först! :)
 
 
 
 
 
 

Helgen

Så, i fredags blev det en lugn kväll med lillebror-mys och os & kex. Mums!
 
I lördags hade vi en riktigt bra kväll! Började med att allt folk kollade klart på hockeymatchen hos Johan, sen lite dricka och göra kalrt maten han bjöd på. Oxfilé med potatis och grönsaker, sen mer dricka..
Emma mådde inge bra alls där ett tag! (Redan vid 7 faktiskt) Intog drickan lite för snabbt från början tror jag haha. Fishshot är farligt när jag väl börjat! Och så en snus på det. Gillar inte magen! Men det blev ju bra igen sen, till slut!
Sen åkte vi i alla fall upp till Röjeråsen för festen som var där. Bra med folk faktiskt! Lindbärs spelade och Terran och jag stod för scendansen hahah! Nej men det var faktiskt kul och dom blev ju nöjda i alla fall ;)
När alla åkt hem så satt jag, Tove och Sara kvar med bandet å ett par till och sjöng lite. Eller lite, vi gick inte därifrån förän efter 4 nångång. Då skulle vi GÅ till Vikakrbyn. Ja så det var ju bara att börja vandra. Halv 6 var vi i alla fall inomhus igen! Bara att göra sig i ordning för att sova. Sov två timmar på morgonen bara -.-
Sjukt kul var det i alla fall och ytterligare några nya vänner vunna :)
 
Igår var inte lika kul dock. Somnade till ett par gånger hemma och mådde skit efteråt. Och det känns som att jag fortfarande är lite bakis. Blää. Menmen! Sov hos brorsan inatt, fick min bakispizza och choklad som jag så gärna ville ha igår. Men chokladen var ju inge god när man väl fick den. Fan..
 
Aja, skola imorn, tagga då!! Eller inte...
 
Stjärtis (Johan) hade körde på fräschaste förklädet! ;) 
 
Fanns ett som Sara lånade också! ;)
 
 
 
 

snart helg

Sitter på praktiken och har nyss haft kefferast (♥). Alla barnen sover så det är hellugnt nu. Slutar om lite mer än två timmar och då är det äntligen helg!! = SOOOOVA imorgon!

Hörs sen folket!




snygg tandborste-bild imorse ;)



Torsdag

Hallå!
Ja, nu har jag fallit för frestelsen igen. Ingen choklad denna gång dock! Denna vecka har det nyttiga gått galant! Men däremot one tree hill. Det är nu ett år sen ajg började kolla på serien första gången. Och idag började på min fjärde omgång. Men jag har i alla fall lyckats hålla mig i några månader nu! Men jag kände att jag saknar dom alldeles för mycket! Min One tree hill-värld... Älskar att bara få koppla bort alla och gå in i det livet ett tag. Rätt sjukt dedär. Men så är det i alla fall! ^^
 
Skolan gick bra idag. När jag väl kom dit... Bussen var 26 minuter sen imorse!! Nån ny chaufför som skulle lära upp sig verkade det som. Men hur dum är man som chef om man sätter en sån chaufför den tiden då folk ska till skola och jobb? Jävla nötter..... Kom i alla fall för sent. Dessutom var det sjuuukt svårt att komma ur sängen imorse och jag övervägde att vara hemma men tog ju mig upp ändå, hann bli på urkasst humör och det blev bara sämre när man sen skulle vänta en evighet på bussen. Känns som folk såg hur arg jag var imorse för lite blickar fick man på sig haha. Usch'
Det blev lite bättre med lite morgonkaffe sen i alla fall.
 
Hemma har jag bara sett på OTH, kört lite ner till Rättvik, handlat lax och tillbehör för nu har jag varit sugen på lax i flera dagar så jag gjorde i ordning två bitar och massa blandgrönsaker och skickade in i ugnen nu på kvällen så nu har jag god middag imorn och lunch på lördag.
 
Imorgon är det praktik sen helg! Så skönt.
 
Vovven i sängen igårkväll :)
 

Fick lite lunchkaffe på mammas jobb idag, som vanligt ^^
 

Hallon, blåbär, mjölk, mums!
 

Tessan fick en tuggring idag, galen tjej kan jag lova!!
 
 
 
 
 

Så mycket kärlek till en hund

Tjabbaa! Sitter i soffan med lite kvällis. Hallon, päron, kiwi (standarnd theese days), müsli och lite fil. Allt ihopmöljat i en enda röra. Gotteligott och sjukt mättande! En tekopp får det bli till sen. Ska torka håret sen gå upp och lägga mig i sängen och se på en film i väntan på Paradise hotelfinalen.
 
Idag var vi vid meditationsgården på "berget" och fick höra hur det gick till där så det var en nunna och en till som förklarade och sen fick vi pröva å medition 2x10 minuter. TIO MUNUTER? Hur ska jag klara det tänkte jag och höll på att döööö ibörjan. Men tiden gick ju i alla fall och andra gången kändes faktiskt kortare.
Alltså, jag fattar inte hur man kan välja att leva så där? Hur kommer man fram till det beslutet? För mig är det att slösa bort livet totalt. Men för dom är det allt liksom. Aja. Dom får leva sitt liv, så lever jag mitt, alla nöjda och glada! ;)
 
Farmor och farfar kom föresten förbi skolan och lämnade Tessan till mig när ajg slutat så att hon kunde få följa med hem igen. Saknat min älskade vovve! ❤ Så hon ska också med upp mot sängen!
 
Hörs imorrn
 
 
 

Lev i nuet och ta tag i konsekvenserna senare...

Gomorron! Har redan hunnit vara uppe i två och en halv timme. Gick upp fem och har haft en lugn morgon. Har til och med hunnit betala "räkningar" på banaken. Nej men gick in ooch betalade några fakturor. Så jävla tråkigt! Snacka om att man känner sig heelt broke just nu... Aja, sånt som händer!
Ska sticka iväg till skolan strax så hörs sen!
 
 

This means war

Tänkte lägga upp ett litet filmtips i brist på annat. Var ett bra tag sen jag såg den. Har ni sett den? Om inte så är det en film jag rekommenderar :)
 

"Du kan bara göra nått åt framtiden"

Tjenare!
Sitter i sängen med en tekopp och lyssnar på lite musik. Nyss käkat lite köttfärsröra med ris. Sjukt länge sen och sjukt gott!
 
Skolan sög rejält. Gjorde det där arbetet imorse som jag glömt bort att jag skulle ha gjort idag. Blev i alla fall klar! Det var ju skönt tyckte jag, men det var just det vi skulle hålla på med första lektionen idag så jag gskulle göra lite på dokumentationsfrågorna till praktiken men kom bara på två till så nu känner jag att jag har fått med det mesta där och är klar. Och det var dom vi skulle hålla på med nästa och sista lektionen. Så, inget gjort när det väl blev lektioner idag. Ovärt. Och imorgon slutar i senar eän vanligt också. Blä.
 
Nej nu ska jag dricka mitt te och hitta på nått. Höres!

Det fanns lite smörgåstårta kvar sen morfars födelsedag i lördags. Den smakade jag på idag. Mumma!
 

Tisdag

Halloj å gomorron!
Har precis kommit till skolan. Börjar om prick en timme. Senare idag alltså men jag orkar inte gå ner ifrån station med den senare bussen så jag åker alltid in med den här som går till skolan.
 
Aja, ska ta igen lite plugg från förra tisdan då jag inte var här. Har helt glömt bort det. Ops' !
Slutar 12.40 idag så det blir en tidig buss hem. Är helt själv hemma några timmar då också. SÅ SKÖNT.

btw, måste införskaffa mig denna kopp!
 

Ny vecka igen!

Hejsan!
 
Hockey i lördags alltså! Fyfan vad pinsamt det blev!! Hur kunde vi förlora mot ÖREBRO!? Ajajaj....
Tur det bara är en match kvar innan OS-upphållet så man slipper se eländet. Sen kan man ju hoppas att dom kommer igen!
Käk på Legend's blev det ju innan. Vi fick vänta på maten i över en timme! Så vi skulle få dessert efteråt men det varken hann eller orkade vi inte så det blev 25% rabatt på maten istället. Så min mat-och-öl-kväll belv väldigt billig ändå! ;) Trevligt hade vi i alla fall :)
 
Igår blev det en sväng till Orsa med brorsan och Sara sen donkenkäk. Hatar hamburgare från och med nu! Blir så jävla mätt..
Sen en skräckis och för mycket choklad. Tur jag inte ser skräckfilm så ofta för då hade jag garanterat börjat rulla fram snart!
 
Sen blev det film och ännu lite mer choklad på kvällen. Gissa vems om hade ont imagen imorsen! Kändes som att jag var bakfull på choklad. Helt ärligt!
 
Aja, skola idag vilket gick bra. Fick en del gjort. Imorgon slutar vi så man kan åka hem ett. Tänkte ta en joggingtur eller träna på koppjärk då men det får nog vara för det krampade som faaaan i vaderna när jag sprang idag. Vet inte vad som hände...
 
Kramkram! :)
 
Kiwi, päron, skogshallon, lite fil och lite kanel. Bra kvällsmat! Gott och nyttigt :D
 
Käk på Legend's sportbar & restaurang :)
 
 

Escape Plan

Kollade på en superbra actionfilm igår. Är lite trött på action annars men det här är en film gör att man vill se fler :)

RSS 2.0