En livstid i krig

En av dom bästa låtarna Sabaton har gjort enligt mig. Sen om vissa tycker att det är fel att sjunga om "fosterland" osv, så får väl dom tycka det. Jag tycker i alla fall att det är en bra låt :)

"Jag har allt en bra pappa jag"

Jag var så sjukt sugen på helnöt igår. Ni vet när man får sån där chokladabstinens. Och då är det bara Marabou som gäller för mig. Och när pappa hade varit och handlat idag så låg det en helnöt på bordet till mig. Jag har allt en bra pappa jag.
 
 

Backslick

Har börjat med att kamma bak håret efter att jag duschat. Och gud vad jag önskar att det kunde hålla sig så hela tiden. Ja, bara ett önsketänkande för det åker fram typ direkt. Men det är både skönt och snyggt.
 
 
 
 

hur ska det gå

Idag mår Emmas hals inte nå bra alls. Sjukt hes, slemmig (yammy), ont och halvtjock känns den också. Men nu har jag varit vaken ett tag så den börjar kännas lite bättre nu. Det är alltid värst när man vaknar.
Det var ju bättre igår så då trodde man ju att det gick åt rätt håll, men icke! Och vi som ska åka big lake imorgon. Det får väl bli en lugn crusingrunda för min del då!
Eftersom att whiskey inte funkade mot förkylningen så prövade jag lite vodka nyss. Och det kändes faktiskt bättre direkt så det får nog bli en till snaps senare, haha. Vilket bra skäl jag har till att dricka vodka själv, höhö ^^) Fast hade helst sluppit det här.
 
 
 

Tänk hur en mening

kan förändra en från förväntansfullt glad till trött och deppig, bara några ord
 
 

27 Juni

Ligger i min säng och pratar med en nervös Sara på sms. Pappa kom hem för ett tag sen också :) Men han drog ju iväg direkt den jäkeln.. ;) Kanske får sällskap sen ändå. Har inte så mycket att säga så hörs sen!
 
 

19

Några bilder från igår :)
 
 



16.26

Om ett tag kommer mamma hem och sen ett tag efter det kommer lite släkt och vänner :)
Jag och Eriks har inte så mycket för oss. Ute vill man ju inte vara heller. Tråkigt nog.
 
 
 

Idag är det min dag

Blev väckt av Lillebror halv 7 för lite morgonfika och sen när dom åkt till dagis och jobb så kröp jag ner i sängen igen och vaknade vid 11. Skönt att sova ut riktigt :)
Att vara sjuk på sin födelsedag är kanske inte så rockigt heller. Halsen känns ond och tjock och näsan lite halvtäppt.
Det är bara att hoppas att den här förkylningen lägger sig fort för på lördag ska vi ju åka Big lake run, och det tänker jag inte missa.
 
hoppas ni får en bra dag :)
 
Blir en bild från i höstas som ni sett förut
 

Gillar inte det där med att vara sjuk

 

25 Juni 2013

Vet att jag suger på att blogga ibland och det stör mig. Men som jag sagt förut så sitter jag inte vid datorn varje dag och nu har jag inte varit hemma sen i fredags då jag varit på midsommarfriande, Öja och Stumsnäs hela tiden. Förra inlägget visade i alla fall lite av min midsommarafton.
 
Igår var jag och Sara till Djurås med en av valparna som skulle kolla om det behövdes mer gips på det brutna benet men det var lugnt, sen åkte vi till Rättviks och köpte lite käk på Sibylla innan vi drog vidare till orsa för att köpa hundmat och lite skit. Stannade till på några sätllen i Mora också inna vi åkte ner till Rättvik och hämtade Dennis från jobbet och sen åkte vi hem och fixade lite middag för oss och Fredrik. Grillning stod på menyn på kvällen. Mums! Sen blev det lite soffhäng och sen åkte jag med Fredrik och sov i Stumsnäs.
 
Idag åkte jag, Sara, Dennis och Angelica (Saras dotter) ner till Frida för att Sara och Angelica skulle få håren fixade. Lite avis var jag när jag satt där bredvid blöt och rufsig i håret och helt osminkad hehe..
Efter det tog vi en pizza och åkte sen till båthamnen i vikarbyn och prövade fiskelyckan som var sådär.
 
Här hemma har jag bara hunnit äta middag och bakat lite inför imorgon då jag fyller år :)
 
Paj som jag och Sara slängde ihop i söndags :)
 
 
hos veterinären
 
nomnom
 
mac som gjort illa benet
 
Sara hos Frida idag, snyggt..
 
Känns så jävla onödigt att köpa en pizza när bara får i sig halva ändå. Kanske ska börja med barnpizza? ;)
 

Midsommar ✿

Håret skulle gå från rakt till lockigt vilket tar tiiiid!
 
På med lite snyggare kläder
 
 
Skala potatis till jansonen vilket var pisstråkigt. 30 små potatisar som man knappt fick nått grepp om
 
 
 
 
mat och gott att dricka :)
 
 
Åkte upp till Öja för att träffa Sara och Lucas sen åka till Stumsnäs för att hämta Fredrik och byta till hans bil och sen hämta några fler och sen åka flak men det började ju så klart att ösregna när vi åkt flak i typ en timme...
 
så vi satt vid skolan (!) och väntade under nån grej medans chauffören hämtade Dennis
 
Så vi åkte hem till Saras mamma sen och hade lite trevligt innan vi bestämde oss för att åka ner på Bowlingen där John Lindberg trio var och spelade. Dom var faktiskt bra :) Det var en trevlig kväll ända tills en några i gänget spårade ur när vi skulle gå ut... Sånna människor vill man inte ha med sig ut mer :p
 
Har tyvärr inga bilder från bowlingen men det var min midsommarafton!
I lördags var jag mest trött, trött och trött. (och bakis). Så den dagen var inget att berätta om ^^

Äntligen midsommar!

Sitter och kollar på äntligen midsommar. Passande :) Så himla härlig och bra film. Har dock sett den ett par gånger nu.
 
 

Travkväll

Har nyss kommit hem från travet och nu har jag gjort mig en kopp te för att kolla på en bra film. Är så jäkla trött så nu orkar jag inte vara ute mer :p

Den här synen gillar vi!
 
Mamma lyckades skära sig på glas i fingret så det blev ett besök på vårdcentralen.
 
Ser ut som Dennis gjorde för nån vecka sen fast ett annat finger, märks att dom är släkt ;)
 
Erik var mer fachinerad av traktorerna som jämnade ut banan än av hästarna ^^
 
Så klart ska midsommarstången upp även på Rättvikstravet!
 
Och med lite fiolmusik och hejande kom den slutligen upp
 
Köpte med oss lite jordgubbar dit också
 
 
 
 

Grattis Jackiiiie!!

Hoppas du får en aaawesome 18-årsdag! :D 
 

Torsdag

Tjinixen!
Vaknade vid halv 11 och käkade lite frulle sen åkte jag och pappa ner och fixade lite inför imorgon. Tänk att det redan är midsommar! Jag blir troligtvis hemma och äter med släkten och sen träffa Sara, Fredrik, Gina och Daniel och lite annat folk så blir det lite flakåkning och grejer. Det vet i sjutton hur vi ska få plats på det där flaket med allt folk?
 
Ikväll ska vi tydligen på trav också. Mamma, pappa, Erik och jag :)
 
 

"When everything's wrong, you make it right"

Blev en kvällspromenad, men det såg ut att kunna bli åska och regn så det blev en riktig kortis. Sen gick jag till Lintjärn för att kolla vad pappa och min vovvsing gjorde men dom var precis påväg hem. Nu blir det nått avsnitt av OTH innan sömnen faller in.
 
 
 
 
 
 
 
 

hey there old friend

Hej käre vän, nice to meet you again
 
 

Some pics I like

 
 
 
 
 
 
en vinterbild kanske inte är vad man vill se nu, men den är så mysig tycker jag
 

att stå ut

Det blev ju sol idag ju! Har dock inte kunnat sola så mycket mer än en halvtimme ändå... Har varit duktig att storstäda mitt rum och lite sånt och sen tog jag en dusch och sen hann jag inte ligga på gräset så länge innan mamma och Erik kom hem. Vilket inte var så jävla roligt sällskap för den delen. Ni vet, man blir ju lite osamas med sin morsa ibland. Lite för ofta kanske. Jag orkar inte med att folk kommer hem och det första dom gör är att klaga, och sen fortsätter dom med att, klaga. Fuck that. Så ni sitter jag på mitt rum och tjurar och hör massa mummel nerifrån. Idag kommer pappa hem också föresten! :)
 
 

sweet dreams

 

Imorgon vill jag ha sooool! Men det verkar som att det ska bli relativt molning och kanske regn... suck'
 
 
och midsommar ser ju inte heller så lovande ut... ;o
 

IvyRevel

För några dagar sen öppnade de "portarna" på hemsidan igen efter ett tekniskt fel för Kenzas klädkollektion IvyRevel.
 
-klicka på bilden för att komma till sidan-
 

either the best feeling in the world, or it kills you

Tjena! Skulle skriva förut men det vart så mycket och helt plötsligt skulle vi ner till Rättvik direkt mamma och Erik kom hem. Så vi gjorde det och gick på lite tisdagskul som inte var så kul, hehe. Kollade i några klädaffärer och visst fanns det en del fint men det är ju så kul att man ha pengar då... Sen när vi åkte förbi knektplatsen så hade dom tagit dit monstertrucks inför imorgon så Erik vart helt fascinerad, haha! Skulle varit lite fränt att se det imorgon faktiskt.
 
Annars har jag väl varit hemma själv hela dagen igen. Vaknade vid 7 först när mamma väckte mig och då åskade det ganska mycket och sen somnade jag om och vaknade halv 11 tror jag. Kände mig som en zombie när jag gick upp och lagade iordning frukost. Men det var så jäkla skönt att sova ut. Var ju helt dötrött igår redan vid 6. Inte bra att vända på dygnet så där som vi gjorde i söndags.
Och så kom jag på igår att det nog inte alls var till och med på torsdag jag behöver vara själv för jag tror pappa kommer hem imorgon kväll :)
 
 
 
God och nyttig middag idag :)
 

säng ljuva säng

Nu har jag lagt mig i min säng och ska kolla på One tree hill (skräll). MIN sköna säng, och den ska bli skönare när den får en ny madrss för nu är den egentligen bara halvskön ;) Har min vovve här också så det blir inte allt för tomt i alla fall ^^
 
puss och godnatt 
 
 

värdelöst

Hur kan man ha så sjukt tråkigt? Och det är bara måndag. Fyra dagar själv to go! Längtar till fredag.
 
 
 
 

Måndag...

God morgon på er!
Gick upp efter att Fredrik åkt till jobbet vid 7 idag och sen kom farmor och hämtade mig eftersom att jag måste hem och vara med Tessan och katten. Hade gärna legat kvar och somnat om men...
Nu har jag i alla fall sett på ett avsnitt av one tree hill och ätit lite frulle. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en dusch. Så jävla skönt! Kände mig så äcklig efter helgen.
 
I lördags blev det i alla fall lite fest efter att vi fixat högtalarna till bilen. Eller efter att Fredrik gjort det och jag mest kollade ;)
Vi var i alla fall 8 stycken som åkte ner till Thomas på kvällen sen åkte vi till Skutan som hade premiär då. En båt i Rättvik som har servering och pub typ.
När vi väl hade kommit ner i Rättvik påväg till Thomas så möter vi ingen mindre än polisen i rondellen så det var bara att svänga in på parkeringen och stanna. Vi var två för många i bilen också så självklart blev det böter. yeyy. Men det vart snälla pengar i alla fall. Men det är så jävla typiskt att dom kommer PRECIS när vi svänger ut för dom var ju bara på genomresa från Leksand till Älvdalen. Sugigt. Aja skit samma.
 
Igår vaknade jag vid 6 första gången tror jag och somnade sen om till och från men vi gick inte upp förän 4 på eftermiddagen haha. Skönt att sova i alla fall ;)
Lite lätt bakfylla på morgonen och när den hade gått över kommer världens mensvärk resten av dagen och när den börjar gå över vid 9 på kvällen får jag sprängande huvudvärk istället. Så jävla drygt. Inge roligt att vara tjej en sån dag ;)
Tror inte att det var så kul att heta Fredrik igår heller. Men det var helt självförvållat att må så pissdåligt, fast tyckte lite synd om han, haha stackarn.
 
dom är gulliga dom där två.. ;) (Daniel & Fredrik)
 
Hemma hos Thomas
 
Dagen efter...
 
 

bra dag

Hallå! Haft en bra lördag så här långt?
Jag och Fredrik var till Mora en sväng för att fixa lite grejer sen vart det hem till han för att sätta in en ny stereo till hans bil och så har vi inte hunnit med så mycket annat. Nu sitter vi äntligen på pizzeran och väntar på mat! Har bara käkat en smörgås idag så det ska bli gott.

Senare blir det att koppla in högtalarna till bilen och efter det får vi se vad som händer.







helg

Har nyss duschat och grejat lite. Är på irriterande humör eftersom att jag vaknade till en irriterande mamma.
Idag ska jag i alla fall ta mig ifrån Ingels. Nu slipper man sitt hemma konstant hela dagarna i helgen i alla fall. Sen blir det väl samma sak nästa vecka. Så idag blir det att åka hem till min bror och Sara sen får vi se vad helgen bjuder på.
 
bjuder på en bild från i höstas
 

svart

 

Sommar-outfit

Skjortan kommer från Gina Tricot (för några år sen) Den var dock några dm längre då, shortsen kommer från New yorker.
 
 
Tjuvkik på en klänning som aldrig setat bra som jag funderar på att göra ett linne av istället, synd nog faktiskt.
 

rainy day

Sitter i köket och har nyss ätit skorpor och te. Gott! Pappa kom hem för ett tag sen så nu är man inte helt själv i alla fall :)
Har kollat på One Tree Hill mesta delen av dagen. Perfekt en regnig dag som den här. Har faktiskt passat på att lagt på lite färg på ögonbryna idag också. Vart väl sådär men nu är dom lite mörkare så. Får se vad som händer resten av dagen. puss!
 
 
 
 
 
någon som faktiskt njuter riktigt när hon blir klappad nu :)  framsteg framsteg
 
 

så vänder det som på ett knapptryck

Dagen har varit upp och ner. Bra och jävligt dålig emellanåt. Men den avslutades bra med att jag och Erik fick ett besök av Fredrik. Hörs imorgon för nu ska jag kolla vidare på One Tree Hill :)
 
 
gömmer sig under min säng imorse när jag skulle jaga ut henne från under sängen i Eriks rum..
 
 

säger en sak fast med en annan mening

Jag och Erik är själva hemma och jag är inte på humör för nånting just nu, tänkte bara komma inte säga hej, så.
 
 

Tänk att nått så bra också kan vara så jobbigt

Nu tänkte jag försöka sova, gonatt!

en bild säger mer än tusen ord
 

piss-trisst

Har precis värmt lite mat från igår. Farmor och farfar var nyss här och hämtade Tessan för att åka till Ensen en stund. Alltså det är så sjukt tråkigt att vara hema själv på dagarna! Har inte ett skit att göra känns det som.
Pappa är i stockholm och jobbar tills på torsdag och mamma jobbar från morgon till sena eftermiddagen. Så är Erik borta lika länge som mamma.
Imorgon blir jag själv från halv 8 på morgonen till typ 11 på kvällen...Suuug! Fast på kvällen har jag i alla fall Erik hemma.
 
 

Ny header

Har en känsla av att denna header inte kommer bli så långvarig (gillar inte när bilderna repeteras-.-), men kände att det var dags för en ny bild och inte en som är två år gammal... 
 
orginalbilden
 
lagt på ljus, högdager och skugga i programmet picasa
 

two pieces

Nu har jag intagit sängen. Min sköna säng. Bred helt för mig själv (Förutom min stora hund som säkert kommer joina mig sen). Dock behövs verkligen en ny maddrass införskaffas.
Aja skit samma. Dagen har varit lugn. Jag har varit själv hemma fram till halv fem då mamma och Erik kom sen åkte mamma ner och tränade på kvällen och Erik somnade innan 8. Yeeey helt själv igen. Tur att det går att kolla på One Tree Hill dårå ^^  Har ju börjat om serien i brist på annat hehe..
 
Så kanske jag inte sagt att det inte blev nått hos Thomas i lördags. Eller jo jag skrev ett inlägg på telefonen igår som inte blev publicerat... Men så var det i alla fall så vi käkade en pizza med han och Johan och sen åkte vi hem till Fredrik igen och intog soffan och tvn typ hela kvällen. Tråkiga program var det för det mesta också. Men aja, det var väl rätt skönt att vara hemma ändå. Man slapp ju bakfyllan dagen efter (som det ändå kändes som jag hade en stund när jag vaknade -.-)
 
Imorgon blir jag ensam igen. Jag får agera kattvakt under dagarna när nån annan inte är hemma..
 
Tessan är så nyfiken och vill vara med hela tiden när man går till katten. Nu när vi kom upp så agerade Tessan också kattvakt ;)
 
Fisk och lite grejs till middag. För gott = för mätt.


Försäkte sola lite idag också. Men molnen kom ju efter typ en halvtimme så då var det inge kul längre. Men jäklar vad solen tar på en kort stund alltså!
 

Gjorde lite plattångslockar idag i brist på annat.
 
 
 

Måndag

Sitter hemma i köket. Klev upp halv 7 och var hemma i Ingels fem över. Upp, klä på sig och åka.
Fick så lov att åka hem så tidigt för att jag ska vara kattvakt. Mamma åkte till Bollnäs och hämtade en katt i lördags. Den är nästan tre år, heter Ebba och kommer från ett katthem så hon är väldigt skygg, men det verkar som att det kommer släppa med tiden. Hon får vara i fred och man får titta till henne och klappa henne lite då och då. Tessan är jättenyfiken på henne när man är där också :)
 
Nu funderar jag på att gå ut och lägga mig på gräsmattan i solen innan molnen kommer. Det skulle ju tydligen bli regn sen...
 
 
 

visit

Blev hämtad av Fredrik vid halv ett och sen åkte vi hem till honom ett tag.
Nu är han och Thomas ute och leker med crossarna ett tag så jag är hos farmor medans. Lillebror är också här.
Sen hämtar han mig här igen så åker vi till Thomas resten av dagen/kvällen :)




Dagens frulle

(orkade dock inte mer än hälften av melonen)




På bröllopsdagen..

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning. Lika skönt varje gång man är klar haha.
Det är väl ingen som missat att prinsessan Madeleine ska gifta sig idag? Kan ju lova att min lilla farmor sitter framför TVn från början till slut oavsett väder idag. Hur orkar man? Vi är alla olika ^^
 
Nu ska jag nog bara ta det lugnt ett par timmar innan jag ska träffa Fredrik så vi kan åka till Thomas :)
 
 

Grattis som fan till studenten!!

bild från när vi gick i 6an... ;)
 

mysdag

Idag har jag och Sara fått tag i en generator till hennes bil som gick sönder förra helgen så nu ska hon väl äntligen kunna åka i sin lilla röda bil imorgon! Så har vi varit hemma hos hennes mamma tills jag åkte med Sara ner till Rättvik för att sen åka med bussen hem. Avgångseleverna tog studenten idag och jag träffade på Lina där nere, vilket jag hade hoppats på att få göra. Så det blev att prata med henne lite och säga grattis och allt sånt där. Känns så sjukt att mina gamla klasskompisar tar studenten och jag har ett år kvar... Men så är det när man byter linje! Jag väntar hellre ett år till och tar studenten med den här linjen än att det skulle varit helt fel liksom :)
 
Hemma har jag bara latat mig på gräsmattan och umgåtts med familjen hela dagen. Jag och mamma var ner till Rättvik en sväng och handlade och fixade lite.
Det har i alla fall varit en mysdag :)
 
Imorgon blir det lite "hemmafest" med Fredrik hos en av hans vänner :)
 
Min bror skulle leka bilmekaniker... Han överlät det till Åke istället. Klokt beslut.
 
 


Jag hade ju faktiskt en klänning hemma som jag kunde ha. Plötsligt händer det!
 
 
 
 
Grillmästare
 

Gårdagen

... i bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sen åkte jag ju upp till Dennis och Sara på kvällen :)

Eftermiddag/kväll

Det blev ingen bio så jag stannade hemma istället och umgicks med familjen nu när pappa kommit hem från Stockholm igen :)
 
vattenmelon i gräset
 
 
ur våran trädgård
 
 
 
 








 
 
 
 
det ligger en myra där i mitten och drar i en "pinne" :p
 
Ensen
 
 


typ efterlängtat

Trollunge

Lillebror ska ha sommarfest på dagis nu. Trolltema var det :p
 
 
har även gjort lite prickar och grejer i ansiktet hehe

Mitt sista sommarlov

När jag kom ner till Rättvik imorse gick jag och Felicia in på Ica för att köpa fika och en blomma till våran lärare Lisa som vi inte kommer få ha kvar nästa år. Så sorgligt tycker vi.
När vi kom till skolan satt vi upp Felicias frågor till en tipspromenad som hon fixade sen gick alla från pedagogisk och social inriktning och svarade på dem. Jag vann ^^
Sen fikade vi lite och Lisa fick sin blomma och började gråta direkt hehe.
Sen tog vi en promenad ut längst ut på långbryggan och sen till station och där fick det bli hejdå. Kändes lite hemskt när Lisa gick upp till skolan igen med tårar i ögonen. Men det är ju inte sista gången man ses! :)
Nu har vi gått in på vårt sista sommarlov. Sjukt..
 
Kom hem med halv 12-bussen så då solade jag en timme och fick värsta ränderna, särskilt vid trosorna hehe.
Senare blir det ner till Rättvik för bio med Dennis och Sara.
 


 
Lisa och Simon
 
 
 
 
 
 
 
Tessan ville också vara med och mysa i solen ^^
 

*



God morgon tisdag

Mamma väkte mig imorse och sa att Erik är sjuk. Bara att kliva upp och vara barnvakt så att hon kan åka till jobbet. Tog mitt täcke med mig ner i soffan och somnade om hehe. Men han har bara tittat på barnprogram ändå. Tror dock att han hade tråkigt efter ett tag då han väckte mig och frågade om jag skulle sova mer haha.
 

the last few days

 
där gick ventlien i bilen...
 
Attero och Nuclear
 
Lilla Attero :)
 
I bilen påväg till Orsa för att byta ut den trasiga måtmotorn
 
när vi väl kom till sjön kom åskan närmare och närmare. Blev en tur på typ 10 min fiske och sen var det bara att vända...
 
Grillningen hemma hos Gina och Daniel :)
 
 
Jag och Sara tog en nattpromenad med deras hundar i brist på annat
 
 
hehe yea ^^

3 Juni

Visst är det skönt att det är sommmar föresten? U n d e r b a r t . Synd att det skulle bli skitväder några dagar nu bara.
Var till Mora med mamma på eftermiddagen för att köpa katt-grejer då vi ska skaffa en katt. Mamma ska ringa på en imorgon också. Men vi började med att svänga in på ICA-Maxi för att köpa nått att äta. Sallad fick det bli till middag. Gotteligott! Fick i alla fall tag på det vi skulle ha :)
 
När vi kom till farmor för att hämta Erik och min vovvsing hade dom bakat en rabarbejpaj på nått konstigt med helt okej sätt ändå.. ;) Dock föredrar jag nog smulpajen i så fall. Som den vi åt igår till exempel. Men hemmagjord vaniljsås. Så. Gott.
 
 

Nyblekt och nyklippt

Nu har jag varit hos Frida och kommit hem och allt sånt där. Supernöjd med håret! (ända tills jag kommer på hur kort det egentligen blivit...) Har alltså tagit bort min dip dye. Skulle bleka bort den men eftersom att det var svart så blev den bara ljusbrun så istället för att lägga i en blekning igen och slita på det så mycket så klippte vi av den helt. Eller typ i alla fall. Det är ju lite ljusbrunt kvar allra längst ner, men det är rätt snyggt tycker jag.
ca 6 cm åkte av håret vilket känns lite sådär med tanke på att jag vill spara ut det, och nu är jag tillbaka där jag var i höstas. Men det är ju snyggt i alla fall :) Aja skit samma. Utväxten är ju såklart också blekt och sen på med den vanliga toningen så att det blir lite kallare.
 
 

Tänker på er

Åter igen, ledsen för dålig update. Har inte suttit vid datorn sen i fredags i skolan och inte varit hemma sen då heller. Har tänkt skriva varje dag men har inte funnit nått bra tillfälle..
I lördags (efter fredan då Saras bil fått ett trasigt bakdäck och innan bilen gick sönder helt och hållet..) åkte jag, Dennis och Sara till Orsa en sväng och på kvällen grillade vi hemma hos Daniel och Gina på kvällen och vid halv 12 kom även Fredrik från jobbet. Åkte där ifrån vid halv 2 på natten.
Igår gick vi inte upp för än 12 och då gjorde vi, ingenting. Slappdag hela dagen igår typ. Mötte upp Sara och Dennis på eftermiddagen och tog en sväng till Rättvik.På kvällen åt vi rådjurslår som Fredrik lagat till, duktig han! Så klart med annat tillbehör, och även rabarberpaj som hans syrra gjort.Sjukt gott!
Nu kom jag hem till Sara och Dennis igen för typ en och en halv timme sen och fått bort det gamla sminket och på med nytt och tagit en dusch. Så skönt! Har känt mig äcklig sen igår morse.Senare ska jag ner till salongen och få håret fixat av Frida! Äntligen.

RSS 2.0