Söndag

Jaa som ni såg i inlägget under så är studenten över och nu har jag ledigt några veckor innan jobbet hägrar.
 
Idag vaknade jag halv 2. Har sovit i 11 timmar och det har varit så himla välbejövligt så jag bara sovit sammanlagt 7 timmar under de förra två dygnen. Drog hem och käkade frukost och tog en dusch sen ner till Rättvik för lite ärenden och sen har jag bara varit hemma. Har möbleta tillbaka rummet så som det var förut och tagit en långpromenad med Tessan. Så mysigt så! Saknat min vovve eftersom att jag knappt träffat henne den här veckan.
 
Nu ska jag nog ta och lägga mig snart. Sova i MIN säng! Helt underbart.
 
En nöjd Micha kom "hem" med brorsan inatt och hade fått sina första fiskar på kastspö. En öring på över kilot dessutom. Grattis :)
 
Köttfärspaj med kräftstjärtar, fetaost och salami på. Muuuuums!
 
<3
 
 
 
 

STUDENTEN

Då var studentveckan över och skolan är helt slut. Det känns helt otrligt skönt! Men samtidigt lite V-modigt ändå. Kommer att sakna vissa människor så sjukt mycket och den här veckan har man tagit upp kontakten med gamla och fått nya vänner som man gärna hade velat träffa mer. MEN, det är SÅ skönt att det här är över nu!
 
Onsdagen blev i alla fall lugn för min del efter två dagars festande. Var hur bakis som helst och skulle ändå fixa lite för fredagen. Sen på torsdan var det klass-bunch hemma hos Lisa och sen studentmiddag på kvällen. Efter den fixade vi flaket och så skulle vi ut på stranden efteråt men det var många som inte var klara föran vid 1 så jag åkte hem innan så att man fick sova i några timmar i alla fall innand et var dags att gå upp.
 
På fedagen var dagen vi alla väntat på här. Gick upp fem för att göra mig i ordning och sen blev det champagne-frukost på stranden och sen frulle i skolan. Sncka om fyllefrukost! Sånt jäkla härligt drag i matsalen haha. Sen var det i alla fall fotografering och efter det betygsutdelning och kolla på kort genom de här tre åren med klassen. Och Lisa Olsson som vi hade första två åren kom och hälsade på. Som jag saknat henne! Det blev lite tårar kan man ju säga.
Sen vare dags för kyrkan sen lunch. Efter det blev det lite festande i klassrummet och korridoren innan det var dags att ställa upp i studenttåget och tåga ner till kommunalhuset för utspringet och flakåkningen.
 
Middag med släkt och familj hemma på eftermidagen och sen utgång på kvällen. Vi åkte flak och drog på Bowlingen. Sen skulle vi efterfesta på stranden men alla drog till leksand eller anra ställen så det var aslite folk i Rättvik så vid 4 hämtade Sara mig så åkte jag hem dit och käka och sov. Dygnade gjorde jag också efter att bara ha sovit i tre timmar natten innan. Så DÖD igår kan jag säga! haha
 
Creps osv.. hos Lisa i torsdags
 
 
Johan och "lådan" gav våra presenter till dom


 
Efterrätt!
 
Go öl innan studentmiddan
 
 
 
haha skönaste framträdandet av lärarna!
 
Efterrätt
 
 
 
 
 
DAGEN D !
 
Fick blommor och ett kort av mamma och pappa på studentdagens morgon. I kortet fanns en dikt, och i dikten fanns det ett säsongskort till leksandsmatcherna i vinter. Så najs!!
 
Champagne!
 
 
Fortsatte med öl
 
Frukost ^^)
 
 
Gamla bilder
 
Kära Lisa som kom på besök! :')
 
Min Lisa ^^
 
Lärarna fick en varsin liten present som bara fanns i ett antal exemplar i sverige av Johan.
 
Piano ^^
 
Sång^^
 
 
Öl^^
 
 
Dags att tåga ner :p
 
<3
 

Jag med Erik och Angelica
 
Av mormor och morfar :)
 
Fick snyggaste tröjan (Leksand) av morbror med familj :D
 
Sara gjorde tårtan :)
 
 
En skiiiiitfull Jackie när det börjar bli morgon igen. Sööten!

Nattmat kl kvart i fem på morgonen. Höll på att somna i nudlarna haha.
 
Världens bästa pizza, så jäkla gott dagen efter!!!!
 
 
Så jäkla bra vecka! TACK alla! <3

Studenten 1.2 !

Kvällen började rätt segt nere på stranden igår. Var knappt nå folk ute. Men det blir lite drag ändå till slut! Roligt hade vi i alla fall även om ölen tog slut lite för snabbt, igen.
Idag är man desto segare! Somnade kanske inte för än typ 4 och så vaknade man av klockan strax innan sju. 10 i 8 var det bara att pallra sig upp och dra sig mot skolan där det var stiernhööksdagen. Hela skolan tävlar mot varandra i olika stationer. Helt okej dag! Hade nog dock varit bättre om man inte varit bakis. Köpte frulle på statoil som inte gick ner. Fick i mig hälften i alla fall. Bakfyllan gick inte över förän på eftermiddagen... Men ikväll är det lugnt. Folk är på arenan i Leksand eller i Borlänge idag och jag känner inte att jag orkar det så nu har jag faktiskt lagt mig i sängen!
Fixat lite inför fredan då den stora dagen är...
 
Igår
 
Man kan köpa plastglas på sibylla tydligen ^^
 


Jackie & jag :)
 

 
Haha full och glad i sin egen lilla värld ^^
 
Några låg och sov i bilen när vi var påväg hemåt.. ^^
 
Idag - Kubb
 
Killarna spöade tjejerna i krocket :p
 

Gårdagen - Studentfirande

Moa's och min mössa. Innan mösspåtagningen :)
 
Reste flaggstången, som några förövrigt hade skruvat loss under natten och burit bort! hahah men lärarna hittade ju den i alla fall så vi kunde resa den ;)
 
 
 
Dags att fixa lite lakan... ^^
 
Rättviksglass med Dennis och Sara innan det kom världens störtskur :p
 
Stranden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Lutande skutan i Rättvik". Påväg mot slalombacken..

Gått från stranden och hit, bara att börja klätta upp!
 
 
Tillslut kom vi upp till toppstugan och jag kunde nästan inte vänta till att få ta mig en till öl. SÅ törstig! Men när jag stoppar ner handen i väskan så finns det ingen kvar. Slut! Och vattnet i kranen gick inte att dricka så trött och törstig fick man allt vara till man kom hem.
 
Sanna fick ligga i våra knän på vägen hem. Rätt glad tjej ^^

Student 1.0, Let's do this!

 

Bra helg!

Haft en bra helg? Min har varit lugn men bra. Varit hos Dennis och Sara sen i fredags och Micha har varit där också. Vi har spelat kort i massor, både plump och chicago, ätit tacos och alldeles för mycket godsaker (sara som är den skyldige till dom...) träffat Emma Back, solat och haft massor av bebismys såklart! :)
 
Imorgon börjar den efterlängtade studentveckan och det är mösspåtagning på morgonen. Sen blir det lite pyssel med klassen inför studentdagen... Roligt roligt!
 
Mor och dotter :)
 
Brorsan klipper gräset, skitsnygg outfit, ja på huvet iaf ;)


Två lättöl har min helg bestått av
 
Kort ute på altanen. En spelomgång som tog flera timmar haha
 
Frukost!
 
<3
 
Den där får då inget hjärta. Äclkiga flygdjur! Vad det nu var för nått.
 
Dagens frukost :) Hallonsmoothie



Micha hittade ett hål i byxorna som man kunde dra innertygs-delen av byxan igenom...


Så jävla varmt och soligt, så kommer det ett mörkt mol och vips så spöregnar det! 
 
 
Grillad kyckling, sallad och kurrysås fick det bli till middag idag när jag kom hem :) SÅ gott!
 
 
Hörs imorn!

Jubel

Alltså jag älskar den här låten! SÅ härlig att lyssna på, särskilt i lurarna där man hör ALLT i musiken verkligen. Ekot kommer fram så mycket då också. Så den hörs mycket i mina öron :p
 

En snabbtripp till Borlänge

Som sagt var vi på Ikea idag. Följde med Dennis och Sara dit imorse.
 
Några bilder från bilen ^^
Frukostmacka från Frick´s, Chili cheese på MAX (dom är bäst!!) Och en Alfrida som ser ut att spela luftgitarr ;p
 

New in

Köpte tre toppar på Family House i Rättvik när vi kom tillbaka från Borlänge idag.
 
Linne som jag kollat på länge. 99:-
 
Väst - 249:- Är transparent nertill.
 
En lång topp att ha till leggings. SÅ skön! 149:-
 
Dålig bild men man ser färgen mer rättvis på den här
 
 

4 Juni. #4...

Kort skoldag idag och jag tror aldrig att jag någonsin varit så nervös för ett godkännande av en uppgift i hela mitt liv. Men nu är projektarbetet godkänt och klart. Så nu hörrni, nu är det bara festen kvar.
 
Efter skolan var jag hos mamma på jobbet några timmar sen gick jag till Frida på salongen och blekte lite slingor. Utväxt och så ljusade vi upp håret lite. Så nu är det sommarfräscht! :) Sen kom farmor ner med Tessan till mig så åkte vi med Frida hem sen.
Nu har jag precis fräschat till naglarna lite och ska borsta tänderna när det torkat riktigt och sen blir det sängen!
 
Snapchat-bilder ;)
 
Snygga påsen på huvet ^^
 
Kaka och latte som vanligt ^^)
 
 
Lite bilder från promenaden med Tessan på kvällen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag 3e Juni - #10DagarKvar

Nu ÄNTLIGEN har jag lagt mig i sängen. Jag och mamma har setat i två och en halv timma och skrivit ihop en mer utvecklad diskussion till mitt projektarbete som behövde kompletteras. Men nu är det inskickat och imorgon ska betygen vara satta så jag hoppas hoppas HOPPAS att det blir godkänt nu så att jag kan slappna av sen. För imorgon efter lunch tar vi långhelg och sen, sen är det bara festen kvar. Det känns helt otroligt att det är slut snart! Rätt overkligt på nått sätt. Jaja det blir säkert bra ^^
 
Ananrs har jag och sara haft lunch-picknick med ett gäng som linda hade dragit ihop idag. Trevligt trevligt!
 
Nu blir det Gossip girl tills jag somnar. Det har jag förtjänat efter den här kvällen. Gonatt!
 
Lilla Alfrida var så somamrfin :) <3
 
 
Chillar lite medan morsan bakar ;p
 
Alltså, jag åt en bit vid halv 6 och jag är fortfarande inte hungrig på nån kvällsmat. Det DÄR var OntIMagenGott!
Smulet uppe på är daim :)
 
Igår - Älskade Lillebror <3
 
 

Dom 12 senaste dagarna. 12!!!

Ah men tjena! Så här länge har jag nog inte varit borta från bloggen nångång!
Som ni ser i förra inlägget så var vi ner på Sthlm fields och fick skåda Metallica live i fredags. Det kommer jag leva på länge.
 
Resten av veckan då? Vi har varit på Hosjöholmen med klassen från tisdag till och onsdag förra veckan. Vi forspaddlade några timmar först vilket var lika kul som förra gången vi var där! Och jag var den enda som itne ramla i! ;) Dock fick mna så lov att prova på att välta i med flit. Kallt! Men skönt att få känna på vattnet igen!
Sen åkte vi in till Falun för att hanlda lite mat och lämna Matilda (läraren) men när vi lämat av henne så har det precis varit en olycka vid lugnetrondellen när vi kommer tillbaka så vi köar et tag och sänder sen för att åka RUNT lugnet och sen vidare mot ica maxi. in där och hadla en sväng och när vi kommer ut så är det en TILL och olycka vid en rondell längre bort! Så, vi sitter fast mella två rondeller. Jahapp, köa lite till, sen vänder vi och åker runt falun för att komma tillbaka till hosjöholmen igen. Det tog väl lite drygt en timme extra för det där. Men helt sjukt att det händer PRECIS när vi lämnar Matlida och sen handar.
Sen grillade vi lite, spelade lite brännboll och fotboll och sen på kvällen innan vi somna blev det kortspel. Plump och jag vann ^^
Vi åkte hem på mitt på dagen på onsdan och sen var det bara hem och dö lite ;)
 
Resten av dagarna har jag spenderat hemma hos brorsan och svägerskan. Mycket bebismys och min vovven har också varit där. :) Igår rullade hon sig dock i hästskit, som är typ diarré på våren, och sen i sågspån, som fastnade... Så in i duschen igen! Hon börjar bli van att duscha nu...
 
Idag har vi gjort språkhistoria på svenskan som en sista grej så nu är den kursen avklarad också. Sen vänta en och en halv timme på att historian ska börja -.-' Där hade vi seminarium på idrottens historia och sen slutade vi. Så två avslutade kurser idag. Nästa vecka är det studentvecka, sjukt!!!
 
BILDBOMB
 
 
 
Årets första Rättviksglass med Joel, Johan, Kasper och Anton. Så gott!
 
 
Vänta på buss...........
 
 
Mys vid siljan
 
 
Hihi söt!
 
Har hittat ett nytt vin jag tycker om. VITT till och med!
 
Haha Erik har satt en groda i fönstret x)
 
Tessan ville mysa med pappa :)
 
Pappa tyckte att jag behövde en grogg och lugna ner mitt humör ;) Har ju lite fobi sen jag, Fredrik och Daniel tömde falska Absolut citron själva den där gången. Jag har faktiskt fått kväljningar av grogg sen dess! Men nu börjar det gå över, sakta men säkert ;)
 
 
Haha Erik hittade en bra stol ;p
 
 
Thomas bär ut ena högtalaren hemma hos han och Angelica. Fest förra helgen, eller förrförra blir det väl nu.
 
Grabbarna tog bronset i Vm också!
 
Pappa köpte en bukett stora röda rosor på mors dag. Så fina och dom lever fint än!
 
Sara kollar på, ja det vill ni inte ens veta. hahah!
 
Erik kollar på Air bud :p
 
Tranbärsjuice och melon. Gott kvällsfika!
 
Vid fotbollsplanen på Hosjöholmen utanför Falun.
 
 
 
 
 
Moa kickar
 
Och Jackie kickar
 
Och dom där spelar nått så dumt som rövdunk. Skit spel! 
 
Koncentrerad ;)
 
Tessan såg fåglar under långpromenaden i torsdags :p
 
Spännande...


Dom måste vi simma efter!
 
Så ropar matte tillbaka mig...
 
Ska försöka bli bättre på bloggningen igen.. ^^) !

METALLICA, Sthlm Fields

SÅ JÄVLA SJUKT! Vi var ett helt gäng som åkte hummer-limmo ner på Stlm Fields i fredags. Åkte efter 10 på morgonen och var inne på området vid halv 8.. Tog lite tid ;) Pappa tog dock en taxi från centralen när vi klev ur limmon så han hann dit och se Slayer också. Det var i alla fall en helt sjukt grym konsert. Dom är så jävlar bra live. Oförglömligt. Det bästa av allt (för utom själva Metallica då) var att pappa var med. 
 
Mases(chauffören) och vi brudar utanför limmon :)
 
 
Erica och Tove
 
Jag och pappa :)
 
Mikaela

Stjärtis (Johan), Tove och jag
 
Tooovish
 
Stjärt-Johan
 
Johan, jag, Tove och pappsen
 
Jag i Tove partymössa, Polismössan ;)
 
Mikaela "taktikvilar", typ eller nått, mellan jens och Marcus ;)
 
Gick in på T-centralen och käkade.
 
Kycklingkebeb. Sjukt gott! jag ba "jag kommer inte ens få i mig halva!!" Nä inte i normala fall men hela slank ner så när som på några stackars strips. Måste varit fyllan.. ;)
 
Nu börjar dom snart..
 
SÅ najs! Lyckan i hårdrockshjärtat var överväldigande!
 
 
 
 
 
Lasershowen var GRYM!
 
 
 
51 863 människor. SICK!
 
Jag tackar framför allt mina kära pappa men också alla andra för ett absolut oförglömligt dygn och för att jag fått sett det coolaste och häftigaste jag nånsin skådat. Guld värt.

RSS 2.0