Frreeeedaaag!

Nu är det tamejtusan helg! Så brraa!! Är på bra humör också! Mycket bättre än igår heh..
Idag var det bara fem ungar på praktiken vilket var skönt och efter två blev det bara en! hahah Min handledare gick hem vid 1 sen var det bara jag och Amanda som var vikarie idag kvar så vi höll ställningarna. Tove kom förbi fram mot tre också så åkte med henne hem :)
 
Har köpt mig en stor Marabou helnöt som jag ska frossa ikväll! Var så djävluskt sugen på choklad igår så jag höll på att dö! Och sött över huvud taget men med nöd och näppe höll jag mig för frestelsen! haha, men nu jäklar.
 
Erik kollar på Tom & Jerry på tvn'n nu och vid 7 så blir det hockey på TV! :D Färjestad-Leksand. Lets go!
 
Sometimes you do stupid things. That doesn't mean you're stupid person.
 

Pappa har hämtat hem "traktorn" idag. (Blev dissad på fejjan för att jag sa traktor och inte lastmaskin men orka bryyy sig!....) Erik blev som förutspått helt superuppspelt och lycklig! ;)
 

Torsdag

Är på urdåligt humör och vet knappt ut eller inte känns det som. Sjukt arg! Jävligt sugen på choklad också... Låter precis som mens. Men nej! Ska ta en kaffe och försöka lugna ner mig nu. Skulle egentligen behöva sova, men man kan ju inte lägga sig nu!?
Jag och pluttbrorsan blir hemma själva nån timme nu också. Lika bra det känns det som.
 
Idag höll jag mitt argumenterande tal i aluan inför klassen. Ja, dom stackars krigarna som tagit sig dit i alla fall. Vilket var jag och tre till.... Plus läraren såklart. Det gick i alla fall helt okej bra! Sluddrade lite på några ord bara och var lite snabb i slutet.
Sen hade vi bara religion innan vi slutade. Så jag drog hem, åt, hade i lite ricinolja i håret och jävlar vad "dryg" den var! Fet alltså, men blandade ut den med lite rapsolja efterrsom att jag inte vet hur svår den är att få ur mitt hår. Men läste att man kunde börja med balsam när man duschar eftersom att det skulle rinnar ur med det lättare, sen tog jag en extra gång med shampo. Har fått ur allt i alla fall! Så det är ju bara att fortsätta med :)
 
Igår blev det hockey i Leksand (såkalrt) med Sara, Dennis och Anna. Träffade Malin där också. Och på lördag blir det mer hockey och då bli Annas Richard och Malins Anders med också. Emma goes solo! .....
Så ska vi käka på Legends innan hade vi tänkt, om Sara nu fått tag i nått bord vilket jag hoppas hon har fixat nu!
 
Imorgon är det fredag igen. Äntligen säger jag bara! Men veckan har ändå gått rätt så fort. Så det är skönt. Helgen kommer nog också gå fort har jag på känns, VIPS så kommer det vara söndag igen! Men det blir en bra helg, det känner jag på mig :)
 
Oj vad långt det blev nu! Men guess what? Nu känner hon sig lite lugnare så det behövdes nog bli lite skrivet.
 
Puss och kram
 

 
 
 

Dags att börja bläddra ^^

 

Tisdag

Haft en bra dag? Min har varit skön. Åkte ner till Rättvik och solade lite (igen hehe) Men nu får det nog räcka ett tag för jag vill inte göra det till en vana då jag inte tycker att det känns riktigt bra med solarie egentligen.
Sen gick jag i alla fall på Frick´s och tog en kaffe latte och läste aftonbladet nån timme innan jag drog vidare in på Family House för att kolla på en "pippi-tröja" men dom var slut i min storlek så jag kom ut med lite annat istället haha. Halva priset på alla kläder i butiken ju! Sjukt bra.
 
När jag kom hem blev det lite käk, sen kollade jag på gårdagens avsnitt av PH och drog ut på en joggingrunda med Tessan. Alltså, finns det nån gladare hund eller? Helt galen när hon får följa haha. Det var lite pulsigt här och var och lite halt så det gick inte så bra idag. Är ju i så sjukt dålig form också. konditionen är på botten typ.
 
Nu på kvällen har jag och mamma varit hos Dennis och Sara på "ljusparty-Partylite" Så vi beställde lite ljus och en fin lykta som ni kan få se när den kommer. Ätit god hasselnötspaj också som förövrigt var alldeles för söt för min mage! Men sååå god. Så nu förstördes min nyttiga vecka igen. Det kommer nått speciellt ivägen varenda jäkla vecka alltså!
 
Fick hem min efterlängtade bok också idag :D Och även oljan kom så den ska jag nog prova innan nästa dusch.
 
 
 
 

Ny vecka efter en galen helg

Hejhejhej!
Har verkligen inte pallat att blogga nått i helgen! Har inte suttit vid datorn nå heller nästan så.
 
I lördags var det i alla fall fest för hela j*vla slanten! Riktigt härligt gäng och många var vi. Började med en trevlig förfest i Born och sen drog vi vidare ner mot bowlingens nattklubb där vi hade VIP på Hardcore Superstar, så det var jävligt najs. Guud va fint dom hade gjort det för oss och jag fick ÄNTLIGEN min efterlängtade vattenmelon! haha. Varit sugen på det ända sen vi kom hem från Gran Canaria i oktober hehe. Det kanske blev lite mycket av den goda drickan men vad gör det? Så värt. Var dessutom inte bakis igår, konstigt nog!! Kan haa berott på att jag fortfarande va full när jag gick upp igår haha. Men huvudvärken kom ju när alkoholen började gå ur. USch inte kul!
 
Sara och Dennis kom och hämtade mig så har jag käkat pizza som var så sjukt god! Halsat cola, ätit marabou i olika former, chips och glass med maräng. Haha all in för en riktig tjockis-kväll sådär dagen efter.
Idag vart det skola som gick helt okej. Gick till halv 4 men började inte förän 12 så det var skönt ändå.
 
Har varit duktig och storstädat mitt rum. Skulle egentligen bara byta sängkläder men det slutade med dammsugning inte bara på golvet, torkat av allt osv. Så nu känns det ritkigt skönt härinne :)
Så har jag tagit en joggintur också! Trotsade tamejtusan snöblåsten och gav mig ut med hunden för en runda.
Fyfan vilken dålig form man är i! Känns verkligen att man varit sjuk i två månader och att man inte hållt igång träningen riktigt på ännu längre. Så nu hoppas jag att halsen inte tar stryk som den gjorde förra gången jag tränade då jag "nästan" var frisk..
 
Hörs imorn puss.
 
mitt internet är assegt så bilder från kvällen kommer sen :)
 

Beställt

Beställde precis hem en flaska ricinolja som ska göra att håret växer fortare. Verkar som det här är nått som verkligen funkar! Ja, det är ju värt ett försök i alla fall. Det kan ju inte bli värre än att det inte händer nått liksom.
 
I will try!
 
 
 

16 rader

Ska äntligen få läsa boken! :) Ja, när jag väl får hem den då. Finns på Adlibris för 180 kr.
 
 

Onsdag

Sovit gott? Det har tydligen jag som försov mig en halvtimme imorse. Men det gick ju bra ändå.
Sitter i skolan och har inte gjort ett skit hittills, vilket ingen annan heller gjort. Läraren vet jag inte var hon tog vägen, så jag har kollat på gårdagens avsnitt av PH. Drama drama...
Försöker hålla mig vaken med en kopp kaffe, som förövrigt är tom nu..
 
Igår var det kalas för Saras dotter som fyllde 6 år. Fin prinsesstårta fick hon av sin duktiga mamma :)
 
Nu börjar andra lektionen så hörs sen!
 

Hon hade bakat drömrulltårta också. Mums! Hade dock asont imagen efteråt av en sån och en tårtbit. Sockerbomb!
 
Mental förberedelse innan allt folk kom ;)
 
 

varför ska det vara så?

Så många möjligheter,
så många vägar att gå,
men den enda som säger stopp,
är den enda vägen jag innerst inne vill gå.
 
 

"kommer aldrig ut nån sång, bara massa jävla skit"

Har ju inte tipsat om den här filmen än!  Eller tips och tips... Alla har väl hört om den?
Men jag vill ändå lägga upp trailern till dom som inte sett den än. Den är jättebra verkligen! Dom har fått med, det mesta i filmen faktiskt :)
 

"Emmadag"

Idag har jag haft en liten Emma-dag. Tagit hand om mig själv och försökt slappna av lite. Tog en kvart i solarieöarna på förmiddagen. Jag har inte gjort det på minst två år men jag längtar tillbaka till Gran Canaria så otroligt mycket så jag fick så lov att lägga mig och njuta av den speciella värmen. Fick en liten bikinirand a la vinter också ;)
 
Sen gick jag och köpte lite grönsaker och tonfisk så att jag kunde göra en stor sallad att ha till lunch och middag både idag och imorgon. Nyttigt!
Sen gick jag på Frick's och tog en kaffe-latte, slappnade av och läste lite tidning en timme innan bussen hem gick.
Tog en långdusch när jag kom hem och tog hand om mina fötter lite, samt naglarna efteråt. Bara lacket som fattas! ;) Skönt att tänka lite på sig själv ibland och ha en liten "egen-dag".
 
 
 
 

Visste ni att kanel lugnar magen? Jag som har ganska känslig mage tar gärna lite kanel på kaffet, ja när jag kommer ihåg i alla fall..
 
 
 
 

Ett väldigt roligt snöre..

Där får man inte vara!
Han går dit så fort dörren är öppen. En anledning til varför jag alltid har mina garderober stängda annars ;)
 
 

Inredningsdetaljer

När jag var inne i mina föräldrars sovrum insåg jag att dom har en del fina detaljer som jag kände att jag kunde lägga in på bloggen. Som lite inspo kanske? :)
 
Mamma älskar änglar. När jag var yngre och ville göra något fint för henne kom jag ibland hem med en ängel till hennes "samling". En väldigt enkel men uppskattad sak.

På kortet till vänster är Erik från förra året och till höger på mig och Dennis från när jag föddes :) Och päronen såklart.
 
 

Långsamt farväl, extremt långsam process

Kollade igenom lite låtar från början av 2000-talet på spotify. Kommer ihåg hur mycket jag tyckte om den här. Spelar den fortfarande på piano ibland.
 

Rule number zer0: Be strong

 

Älska mig igen

 Såg en så himla fin film idag. Helt klart sevärd!

Söndag igen! -.-'

Halloo! Blir lite blogguppehåll när jag är hos Brorsan, men det är ni väl vana vid nu? ;)
 
I torsdags blev det i alla fall hockey :) Jag åkte hem till Anna innan så åt vi lite middag och sådär. Sen hämtade Sara och Dennis upp oss så drog vi till Leksand. Vi förlorade matchen och var sjuuuukt sura på dommarna...
 
I blev det en sväng till Orsa och Mora, sen umgicks vi med Anna och Richard hela dagen in på sena kvällen. Hade en trevlig kväll med god mat och lyssnade på gammal musik. Eller, sånt man inte hört sen typ 2003? Myys hade vi i alla fall :)
 
Igår hade vi en slödag här i Öja bara. Jag och Sara kollade skräckfilm (Sinister) och så blev det lite hockey. Vi vann! Sen mer film. :)
 
Och idag har det också bara varit en slödag med film ;)
Om en stund blir det ännu en och lite BJ till, mums!

Anna och jag gjorde fläskytterfilé med superenkel sås och lite tillbehör till. MUMS!
 

Trött soffpotatis..
 

Slingor och klipp

Var hos Frida och fick lite mörka slingor i håret samt blekte slingor i utväxten. Så toppade vi det lite. Hatar att ha slitet hår så det var lika bra att fräscha på det lite när ajg ändå var där :)

Dåliga bilder av resultatet. Men det syns i alla fall att det definitivt är mer nertonat nu. Gillart!
 
 
Fördriva-tiden-biler ;) "Tro inte att du slippe påsen idag heller Emma!"

Fick som vanligt kaffe. Tog en god latte i en kopp som hade jättefin rosa färg :)

Det blev ett gulligt skumhjärta i koppen. fint


 

Tisdag

Klassdagen idag var faktiskt rätt kul. Förfrös fötterna ett par gånger bara men annars var det helt okej fast att det var 10 minus. Vi gick in i skogen vid IK Jarl och gjorde upp lite eld och grejer, sen gjorde vi i ordning köttfärs till tacos och gjorde även nå bröd vi skulle ha till men dom smakade ju fan ingenting så det skippade jag.
Så gjorde vi blåbärsmuffins också, goda! (bröt ju dock regeln om inget socker på verkorna, vilket skolan alltid kommer ivägen för!!)
Så lekte vi lite också ;) Joel skulle absolut köra burken så det var det vi gjorde innan vi gick tillbaka till skolan.
 
Var hemma vid 3, bröt ihop lite och sen blev det middag och nu har jag nyss duchat, ätit kvällsmat och myst ner mig med en kopp te i soffan efter träning. Ja, det blev träning i alla fall. Körde passet vilket jag blev glad över efteråt. Var i bättre form än jag trodde. Sen drog jag in på gymmet en stund och körde armar + rumpa/lår medan mamam intog löpbandet. Härligt!
 
Såå, idag har jag varit ute heeeeela dagen i skolan och hållt igång hela tiden, så har jag tränat. Om jag inte kan somna ikväll så vet jag inte vad alltså! Det enda jag vet om min egen kropp just nu är att jag kommer ha en sjuhelvetes träningsvärk om två dagar. Säkert redan imorgon också.
 
Hade te med mig i en termos ^^

Moa

Killarna fick hittade ett träd som dom fick för sig att dom skulle hoppa av. Som att släppa lös små barn i skogen ;)
 
 
 
 

Moa och Simon

Haft håret under mössan hela dagen och dragit et åt sidan, det har blivit blöt och isigt. INTE kul att reda ut den tovan!

En inte så glad Emma peppad för träning
 
 

#sthlmfields

Yääää!

 

Skitnatt, skittisdag. #13ärskit

Gomorgon. Sovit gott? Det har då inte jag. Somnat vid 2-3 som vanligt och har bara haft en sak i hjärnan. Jävla huvudbry! Det här kommer bli en dålig dag. Träning verkar det inte heller bli ikväll. Halsjävel.
 
Ser förjävligt ut och nu har jag i alla fall gjort i ordning för att spendera dagen ute i kylan med klassen. Bläää. Att bara få göra nå kul med klasse är ju trevligt. Men att det skulle bli precis när kylan kom är ju mindre trevligt...
 
 

13 är verkligen ett otursnummer

vad trött man kan bli på livet. orkar inte mer. men nu är det över och jag känner mig som en ena delen som fastnade som en liten, grå och trasig porös sten. Medan den andra blev röd och ännu lite mjukare med nya vägar att utvecklas på.



Sjukt motiverad!

Imorgon ska jag äntligen komma igång med träning igen! Alldeles ALLDELES för länge sen! Men nu ska jag fan köra. Nästan frisk nu. Känner dock av halsen men jag hoppas att det inte ska bli värre.
Sjukt motiverad.
 
 

13 Januari 2014

Tjenare på er! Sitter i soffan med mysik i öronen. *Standard* Huvudvärken börjar smyga sig på. helt väntat eftersom att jag har det nästan varje dag nu. Får se om den bryter ut riktigt. Har ändå tänkt att ta det lugnt hela kvällen så. Somnade dessutom efter 2 inatt igen...
 
Skola idag då. Började 12 så jag och Sara åkte till bageriet ett tag innan hon skjutsade upp mig. Dennis kom också så det blev lite kaffe, skorpa och brieost. Sjukt gott!
Skolan gick bra och nu är jag glad att vara hemma i soffan igen. Inatt får jag inta min egen säng igen. Med min varma go vovve. Mys!
 
 
 
 

Helgen

Praktik i fredags. En i personalen fyllde år och bakom dörren här fanns en god smörgåstrårta att fika på. Mums!

Kastrerade våran katt. Hon var en han..

Hockey kväll hemma hos Dennis och Sara i lördags. Anna och Rickard kom dit också :)
Chips och choklbollssmet;D Mums!

Hade Tessan med mig som fick märgben. Det var fryst så hon åt inte direkt men efter att ha haft det som kudde en timme så kom hon på att det var riktiga grejer det där! ;)

Mys med Dennis. Kolla in hennes sittstil ;)
 
 
Och söndagsjyckarna igår :)
 
 

Inte är det lätt att leva inte

 

Söndag

Jahapp, då var den här helgen över också. Sjukt lite blogg har den bestått av också. Lika lite dator. Har varit hemma hos Dennis och Sara hela helgen och blir där nu inatt med.
Idag började vi i alla fall dagen med att åka ner till travbanans rakbana för att träffa "Söndagsjyckarna" vilket innebär att man träffas och går med hundarna som får vara lösa och springa av sig. Dock var det bara vi som hade 6 hundar (Saras mamma hade tre med sig också) och så kom det bara en till. Det var ju lite kallt idag, typ -15 men man få väl klä sig. Så sjukt fint väder i alla fall! Riktigt fin dag. Sen åkte vi hem till Ingels för att lämna min kära Tessan och hämta lite grejer eftersom att jag ska till skolan i morgon. Blää... Sen kom Anna hit så kollade vi på en film och sen kom hennes Rickard också så kollade vi på en till. Trevlig kväll med mycket skratt! Väldigt övertrötta tjejer.
 
Nu är det väl sovdags snart. Har i alla fall sovmorgon imorgon!
 
Fina Tessan 
 
 
 
 
 

Biljetter beställda! SÅ SJUKT!

 
 

Wallander x2

Krupit ner i sängen framför film och ska väl kolla på de där paradise hotel sen... Har varit aptrött hela kvällen. Men nu, nu passar det sig minsann att piggna till! Är ju liksom sömnig, men ändå går det inte att somna! Förstår ni?
Fick höra om det där med solstormar nyss också. Det lär ju säkert ha med saken att göra.

Aja natti




och min glass fick jag också! :D




Onsdag

Första skoldagen idag var helt okej. Jag har dock varit så sjukt jävla astrött hela dagen. Kan inte sova på nätterna! Somnar runt 3-4 varje natt typ. Så himla drygt, så inatt har jag sovit i 3  1/2 timme...
Nu kom mamma precis hem också, med en Ben&Jerry till mig. Så gott!! :D
 
 
 

Dagens

Länge sen ni fick nån outfit nu så det var dags igen :p
 
 
 
och så en liten flummbild ;)
 

Paradise Hotel....

Fick så lov att kika på ett avsnitt av Paradise Hotel. Ja, nu är man ju fast! Man lär ju se hur det går liksom. Även om det är en riktig skitserie. Sjukt att folk gör sånt här egentligen. Haha aja!
Lite likt big brother, men skillnaden är att det älskade jag och PH är en dålig version av det ;)
 
 

7 Januari

Hejsan! Har nyss duschat och grejat lite. Nu lyssnar jag på musik och dricker en smoothie. Mumsigt!
Jag är hemma igen nu och tänkte kolla på en film eller kanske sätta mig vid pianot lite. Får se hur det blir :)
 
Som nog alla vet så förlorade vi Finalen i söndags vilket inte känns rätvist nånstans. Det var våran match och det var Sverige som ägde spelet igenom i princip hela matchen. Så får Finland in ett otroligt onödigt skitmål efter 27 sekunder i första. Och vinner sen i förlängning. Så sjukt tråkigt. Aja nu får vi se fram emot OS i hockey när Tre kronor spelar! Först J-vm och sen OS. Rätt härligt ändå. :) Så har ju Leksand sin första match ikväll efter sitt lilla upphåll, som blev efter juluppehållet.. ;) Skit samma. Hockey blir det i alla fall!

Har alltid i blåbär och hallon som vi plockat själva, vilket känns bra. Då vet man vad man stoppar i sig efter allt snack om dom där fryspåsarna.
 
 
 

Man vinner inte ett silver, man förlorar ett guld

tungt
 
 

Söndag

Summerparty igår alltså. Ikväll blir det däremot mycket lugnare. Då intar vi hockeysoffan och kollar på finalen mellan Sverige och Finland. Finland!? Blev helt chockad när jag hörde att dom slog Canada igår. Vi borde vinna ikväll. Dennis och Sara kommer hit om ett tag så åker jag med dom och blir kvar över natten.

Btw så är det väääldigt skönt att slippa bakfyllan idag! :)

 

Summerparty 2014

Det blev ju några bilder från förfesten i alla fall ;) Kul hade vi! Jag tror också att vi bildade Bowlingens längsta "tåg" genom tiderna. Det var nästan rent på folk på golvet! haha Snacka om lång orm.
Tack alla inblandade för en rolig kväll! :)

 
 

Anna :)
 

Vi festade med ett gäng goa människor från hedemora :) Dock är inte alla med på bilden.
 
Här har vi alla på bild, förutom Anna som tog kortet
 
Jag kom hem vid 3 inatt och var ashungrig. Så det blev en natt-tallrik med nudlar och en wallanderfilm i sängen:p
 

Redo för fääääst!

 

Början på det nya året

Har varit hemma hos Sara och Dennis dom tre senaste nätterna, därav inget bloggnade.
Nu kollar jag på semifinalen mellan Sverige och Ryssland! 1-0 efter första! :D
 
 
Den stora kastrullen var borta...
 
Dom har fått klart väggarna i sovrummet nu också :) In med säng! (Dennis som ligger och kryper där bakom..)

Det var på tiden att klippa honom också! Lurv..

Husse/vovve-mys!

Hobbit!

Åt årets första semla igår. Alldeles för tidigt!!

Nyårsafton 12-13

Hade ni ett bra nyår? Det hade jag. Kvällen började hemma emd god mat, lite hockey och god dricka med familjen och farföräldrarna. Sen kom Tove, Teresia och Amanda och hämtade upp mig så drog vi vidare till grannbyn där det var en stor fest där alla var välkommna. Hade väldigt trevligt och vi var där till tre nånting.
Dagen efter var man inte så stark däremot!
 
Mamma & pappa firade även 13-årig förlovning :)
 
Snittar till kvällen. Så gott!
 
 

Det blev en hel del ego-pics, he he ;)
 
 
 
 
 
 

Det bästa under hela middagen! Älskar gravad lax.

Gott nytt år från Tessan också! :)

Fick inviga ett av mina nya snapsglas också ^^

Allsång med en glad mamma runt bordet! ;)

Lilla farmor

Pappa skulle självklart dra på Sabaton-DVDn.

Till Eriks stora förtjusning! :p

Tove och jag :)
 
 
 
 

RSS 2.0