Helg igen'

Å herregud vad trött jag är!
 
Skolan till halv 4 istället för halv 12 idag eftersom att kursen startade idag. Digitalt skapande, det blir ju kul! Kunde man tro... Av läraren att döma så tror jag inte att dessa 2 1/2 eftermiddagstimmar blir nån succé. Så jag funderar på att byta till typ friskvård och hälsa. Visst, det kanske inte låter så mycket roligare det heller, men det är i alla fall lite bättre meriter när man ska jobba med människor. Det kan förresten även vara intressant det med!
 
När vi kom hem åt jag lite mat som fanns kvar från igår (SÅ gott när laxen stått och dragit i sig lite smaker under natten) sen övingskörde jag lite när vi skulle ner till Team Sportia för att kollar på grejer. Det var ju rea för oss koppjärk.medlemmar ikväll :) Skulle kolla på ett par träningsskor men det fanns inga som passade, som vanligt. Men ett par nya mjukisbraller fick det följa med hem. Så sjuuukt sköna! Nya favoriter, garanterat.
 
Sen har vi hållt på i vardagsrummet med att göra om soffan lite och möblera om och greja. Imorgon ska det väl förhoppningsvis bli klart med el och grejer, samt ny fåtölj osv. Det blir nog bra när det är klart! Öven om jag var lite skptisk ett tag..
 
Nej hörni, nu är jag så trött att jag inte orkar hålla huvudet uppe mer. Hörs imorn!
 
 
Köpte mig en stark ölkorv. Gotteligott!
 
 
Lockar/vågor
 
 
 

I keep telling people I'm alright...

 

Man ska aldrig säga aldrig, för man vet aldrig...

Alltså, jag har funderat på en grej. Det här med företag osv... Vi var på föreläsning om UF (ungt företagande) igår och jag är jättesugen på det men jag har varken nån idé till vad eller tid till det. Och skulle jag göra ett företag så vill jag göra nått som jag kan fortsätta med i framtiden, vilket är svårt när man inte har ork till at lägga ner energi på det nu. Så det får skita sig. Det är ändå inte meningen att BF ska göra det i skolan. Men i alla fall, det satt igång mina tankar igen på att jag vill göra nått eget. Något som JAG styr och som JAG har kontroll över. Som ett eget företag då. Via webbsida. Olika tjänster, sälja eller nått annat. Jag har ingen som helst aning om vad jag skulle göra. Bara att det ska vara mitt, något som jag skapat, något eget. Dock med "anställda" medarbetare också.
det skulle vara något som jag kan utan och innan, som jag är riktigt bra på och som jag kontroll om att jag vet exakt vad som ska göras.
Sånt kräver dock plugg, ruggigt med plugg och det orkar jag ju inte alls med. Så det här med att vara helt egen och har kontroll på hela skiten får nog förbli en dröm. Jag ville bara dela med mig av det här!
Men man ska aldrig säga aldrig, för man vet aldrig...
 
 

mums

Nu har vi precis ätit lite middag: Idag var det jag som lagade mat. Var ju så sugen på lax igår så nu köpte vi lite sånt så gjorde jag i ugnen. SÅ gott!
 
Nu ska jag och Erik hitta på nått medan mamma är och tränar. Höres! :)
 
 
 

Same Mistake - James Blunt

Så fin, så bra, så sann. Den säger så mycket.
(spotify)
 
 

motstånd

Nyss käkat lite middag. Men är så sjuuukt sugen på choklamuffins som jag såg i frysen förut. Jävla skit. Nu har jag liksom ställt bort allt sånt där jättegott, typ choklad, bakom massa annat för att jag inte ska se det när jag öppnar skafferiet haha. Men dom där muffinsarna..... Bara att bita ihop! Det måste bli bättre det här för nu har det blivit alldeles för mycket skit dom tå senaste månaderna (!!!!) heh'
 
Senare blir jag och Erik själva hemma medan mamma åker och tränar. Vill också! Dumma dumma dumdum-näsa och hals.
 
 
 

Morsning

Sitter i köket med frulle och ska dra på mig lite kläder snart och sen gå mot bussen.
Ville bara komma in och säga god morgon! :)
 
 
 
 

Vet inte riktigt hur jag ska göra... ??



efterbilden då såklart
 

Kvällshumor med mammsen ;D

 
 

Ny vecka och nya tag

Sitter här i köket med en tekopp och skulle äta melon och äpple. Men melonen var ju helt omogen, fast jag åt den ändå hehe.
 
Skolan idag gick helt okej men jag var trött efter en långdag.
Vi har fått en bok i engelskan som ska vara klar om tre veckor (!) och min är 450 sidor lång.... Jag valde Twilight för den filmen har mna ju ändå sett ett par gånger.
Sen på svenskan fick vi en bok också! Men vi kom överns om att vi skulle få längre tid på oss med den eftersom att vi hade en i engelskan också. Skönt! Jag har länge velat läsa Jag är Zlatan så nu tänkte jag passa på att göra det. Får ta med den på semestern när vi åker till Spanien om tre veckor! (iiiih inte långt kvar nu!) Då får man lite läsning på planet och mellanlandningen i London.
 
Var föresten och pratade med syon om det där med kurserna som var struligt. Och jag måste läsa en till på torsdagar, så nu kommer jag sluta halv 4 då istället för halv 12. Suuuug! Men jag förstår varför i alla fall, för jag kunde inte få nån examen i den här utbildningen med mina gamla betyg i måleri/byggkurserna sen jag gick måleri i Falun. Dom kunde inte läggas in så att dom poängen skulle räknas med i min nuvarande utbildning. Aja dom ligger ju kvar i det samlade dokumentet sen när man ska söka jobb osv i alla fall! Så ni läser jag lika många kurser som dom andra, så egentligen är det inte så mycket extra, men ändå.
 
Nej vi hörs imorgon, kram
 
 
Har bott i min supersköna halsduk hela dagen. Myyyyys
 

Skolaaa

Första engelskalektionen avklarad nu i alla fall.




Hösten är väl ändå vacker


Söndag

Har ni en mysig söndag? Min är i alla fall väldigt seg. Var bara hemma och tog det lugnt igår, käkade lite tacos med familjen och sov 10 timmar inatt så det borde ju vara bra? Sov nog för länge.
 
Tog en härlig promenad med Tessan mitt på dagen idag för att rensa tankarna lite, det hjälpte ju lite för stunden i alla fall. Eller egentligen inte. Orkar inte med de här nå mer.
 
Skit samma, imorgon är det skola vilket suger, och engelskan börjar imorgon också vilket gör det ännu värre. Och som grädden på moset så är det prat om att jag ska läsa en extra kurs av nån fuckad jävla anledning. Jag vill inte gå i skola!
Idag åker jag till Dennis och Sara, fast att jag skulle vara hemma haha. Aja det får iaf bli lite filmmys där ikväll tror jag :)
 
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Försökte skriva ett inlägg från mobilen igår men det gick inte eftersom att internet var så jäkla segt...
 
Hej föresten! Idag har jag jobbat heldag ända till halv fem. Hade verkligen ingen lust att jobba när jag tackade ja när dom ringde igår, men vafan helg-OB säger man ju inte nej till! Man får ju liksom mer pengar på en helgdag på jobbet än man får i ett studiebidrag för en hel jäkla månad. Det gick i alla fall bra för att inte ha jobbat på en månad, har dock ont i ryggen nu..
 
Har sovit hos Sara och Dennis sen i torsdags och igår var vi till Mora en sväng och lite sånt där och sen kollade jag och Sara på lite L-word och Idol innan det var dags för att sova.
 
Ikväll blir det lite tacomys med famljen här hemma. Skönt att komma hem till sitt eget där man har allt nu när Dennis och dom håller på att renovera lite i huset.
 
 

Dennis skulle kolla varför toan läckte. Han hittade en spricka, som blev större...
Att det bara skulle bli värre när han ska "laga" borde man ju ha räknat ut innan ;) Totalt oteknisk!
 
Tidsfördriv på luchrasten idag
 
 
 
 
 
I Torsdags var vi ju på hockey i Leksand för att se Leksand - Modo matchen med Anna och Richard.
JÄVLAR vilken spännande match. Ni som såg den vet hur dramatiskt det blev i slutet.
Modo leder med 2-0 med fem min kvar av matchen och det känns rätt så halvkört, när Leksands sätter pucken både en och två gånger! Det blri förlängning som dessutom blir mållös. Sadden! Så sjuuukt spännande. Leksand sätter första straffen och Modo får inte in pucken en enda gång. Vi gick där ifrån som segrare! Vilken vändning!
Väldigt kul hade vi i alla fall :)
 
Innan det började åt vi mat på Legends.
 
Bookmaker toast. - Oxskött i bröd med grönsaker och lök och massa grejs. Gott!
 
 
 
 

Helg!

Har nyss tagit en varmdusch och gjort mig i ordning. Sjukt kallt ute idag ju! Snart gå bussen till Rättvik där jag ska möta upp Dennis och Sara sen åker vi och käkar på Legends i Leksand innan det blir hockey! :)
 
 

Prettiest girls on the planet

Sitter på svenskalektion i skolan och det är blää...
 
Skolfoto idag då tjejeeeer! höhöh
 
 

"keep it masculine"

Dagen började med att jag försov mig en timme. Så jag gjorde mig i ordning och sen fick jag väcka pappa (vilket tog typ en halvtimme....) så fick han skjutsa mig till skolan. Kom en halvtimma försent men det gick bra ändå. Höll däremot på att somna där inne i klassrummet. En kaffe på det och sen kom koffeinkicken och både jag å Moa var övertrötta och lite halvflummiga. Skönt med lunchrast sen så att man kunde känna sig som människa!
 
När vi slutade åkte jag upp till Sara och Dennis några timmar. Dom har fått i ordning vardagsrummet och mycket i köket nu i alla fall! Så det börjar bli funktionabelt nu. Kul att det händer grejer :)
Sen tog jag bussen till Rättvik igen för att möta upp mamma och sen körde jag hem.
 
Kollade på Idol och åt lite kvällsmat trots min matkoma sen middagen så nu mår jag illa, igen. Dumma förbannade mage.
 
 

Today's

 
Körde på sköna slappa jeans med låg (<3) midja och "hängfickor bak", vit skjorta och en kort svart kavaj idag.
Skönt och snyggt. Det ser städat men ändå "chill" ut. Kul att blanda olika stilar i samma outfit tycker jag!
Hade dock inga bra bilder då jag tog dessa i spegeln på kvällen..

Happy Birthday

Många inlägg idag men jag måste ju komma in och skriva att min blogg faktiskt fyller tre år idag. Tänk så mycket dokumentation det finns här. Och jag är SÅ glad att jag utvecklats i mitt skrivande med tanke på hur det ser ut när man går tillbaka och läser från framför allt första året... heh'
 
Dock har jag bloggat i fyra och ett halvt år för jag har hållt på och bytt bloggportaler hela tiden under första året. Egentligen vill jag byta domän nu också men jag vill inte göra en helt ny blogg då jag har så mycket i arkivet här.
 
Puss och Kram!
 
Lite blandade bilder på mig själv från då till nu..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gamla hederliga Queen

"The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on"
 
(spotify)
 

En bild säger mer än tusen ord

 

Bilder från ett bröllop mellan två otroliga människor ❤

Det var en helt sjuuuuuuukt lyckad kväll! Jag tror nog inte att jag haft så roligt på nån fest eller tillställning någon gång! Bäst från start till stopp. Det kunde inte blivit mer lyckat. Efter alla förberedelser, stress, glada och sura miner och framför allt all nervositet så kan jag bara säga tack. Tack till alla (tackar även mig själv) som gjorde deras bröllop till det bästa.
Jag är glad att dom två är glada.
 
Sen att man var asbakis dagen efter var en anna sak... Men det var värt varenda droppe med %.

Bordbygge i middag/festlokalen på ickholmen två dagar innan
 
Dukning
 
 
Valsövning med svärmor dagen innan
 
Färdigdukat!
 
 
Thaimat med Emma(andra tärnan) Sara och sömmerskan kvällen innan!
 
Provar överdel och kjol innan det ska sys ihop! - På Backlunds boende där vi spenderade natten.
 
Tyget på tärnklänningarna
 
Mysig morgonutsikt på dagen D

Frukost
 
 
Dags för hår hos Frida på salongen!
 
 
Jag fixade mitt hår själv med locktången. Riktigt vågigt blev det!
 
Vackert'
 
"Något gammalt, lånat & blått"
 
 
I bilen påväg till kyrkan två timmar innan vigseln
 
 
Vacker brud

Hon tittade sig i spegeln oberäkneligt många gånger under de två timmarna innan det var dags! ;p
 
Den otroligt fina brudbuketten (har dock inen bild på oss tärnors blommor :/  )

Dennis och bestman Micha väntar på att vi ska komma in
 
Och där kommer vi, fram till en gråtade brudgum :')
 
 
 
 
 
 
På plats på ickholmen!

Fick låna Fredriks kavaj under middagen för att jag höll på att frysa ihjäl! Därav mina breda axlar ;)


Saras pappa håller tal

Brudvalsen :)

Lycka'

Anna och Richard mfl :)

Mamma och Fredrik dansar. Eller han dansar och mamma försöker hänga med ;)
 
Pappa och Sara dansar :)
 
Fredrik och Sara dansar. Han var även deras toasmaster. Och tärna Emma 2 var toastmistress. :)
 
Erik dansar med morbror Jonas och hans festmö Tina :)
 
Jag dansar med farfar haha :p
 
Bror liten och stor! Även nykter och onykter


Äntligen ska han få sjunga "sin" sång! Dags för Botjitta... ;)
 
 
Mamma håller tal :)
 
Evig lycka till er!

"Ta chansen att vara tillsammans med den du älskar"

Det var dagens citat!
 
Sitter i soffan och fryser. Har gjort det i tre timmar nu så det kan jag ju fortsätta med ett tag till. Idol om en halvtimme och det får de bli en varm kopp te (igen) till!
 
Igår fick Dennis och Sara nycklarna till nya huset, så jag och mamma var dit och hjälpte till lite. Alltså, hur tänker man när man inte städar innan man flyttar!? "Det är flyttstädat av en städfirma"-- Bullshit, det hände mat, damm och det var flottigt tamejtusan överallt. Blääää! Men det blir väl bra i slutändan.
Idag efter skolan var jag dit och hjälpte Sara tejpa upp lite och gav lite tips (har ju trots allt en ettårig utbildning iaf) tills hon ska måla om och greja. Så det är väl i full gång där hemma nu skulle jag tro!
 
I alla fall, skola idag. Jag, Felicia, Jackie och Paulina skulle ha aktivitet för hanikappade idag med stormkök och grejer. Så vi åkte upp till IK Jarl med dem och gjrode våra bollaktiviteter och lagade maten över dom där köken och sen slutade vi vid 12. Jag tror att det blev ganska lycka i alla fall.
 
Efter jag varit hos Sara och grejat så har jag bara åkt hem och tagit en varm dusch, kollat klart på en film (som förövrigt tog tre dagar att kolla på haha) och sen bara dött. Sjukt trött.
 

Jag och Måa blev haffade inne på lärarrummet för provsmakning igår när vi skulle fråga en lärare om vi fick börja tidigare. ^^ Vi började aldrig tidigare...


Övningskörning i regn
 
 

Årets brudpar

Igår gifte dom sig äntligen! Min kära bror och min kära vän. Herr & fru Hansson.
Ett otroligt lyckat bröllop från start till stopp. All lycka till er i alla era kommande dagar tillsammans.
Jag älskar er 
 
 

Dagen D

frukost på Backlunds vandrarhem/hotell :)

fredag dem 13e, är en konstaterad otursdag

Idag har vi kommit fram till att man inte ska sy klart en bröllopsklänning som ska vara klar dagen efter, på fredag den 13e... ^^
Men fan vad bra det blir efter allt ändå. :) Tur tärnklänningarna gick fort! Eller min är klar. Bara att hoppas att Emmas går lika snabbt. Vi är ju rätt trötta så här kvart över ett på natten..

Nattinatt!



bild från festlokalen idag :)

Dan före dan ^^

Nu har jag nyss duschat och gjort mig iordning lite. Även kollat på ett avsnitt av Pretty little liars. One tree hill tog ju slut igår (för andra gången det här året haha) så nu tänkte jag ta upp PLL igen :)
I allaf all, har packat i ordning lite grejer inför imorgon, vilket inte blev så lite grejer men ändå. Idag är det fasiken dan före dan. Ikväll börjar det på riktigt! Spännande :)
Och jag kom på klockan halv ett inatt att, fan jag har inte skrivit ut talet från datorn! Så det var bara att börja skriva av det för hand. = Ännu mer panik. Det känns som att det blev skitlångt ju! Jag vill inte.
 
Får se om jag och pappa ska till Mora en sväng snart annars åker jag väl upp till Sara direkt istället.
 
puss och kram
 
(från i förrgår)
 
 

Jävla skit då

Hatar hatar HATAR (!!!!!!!!!!) att vara sjuk! Ena bihålan börjar gö sjukt ont och jag nyser så att tårarna kommer tamejtusan. Bara att hoppas att det inte som vanligt blir en riktig bihåleinflammation tills på lördag.
 
En varm riskudde kan dämpa smärtan för tillfället iaf och förhoppningsvis lösa upp all skit där inne...
 

Dan före dan före dan, typ

Nu ligger jag i min säng och har nyss gjort i ordning lite grejer inför imorgon. Jag, Emma(andra tärnan) och såklart Sara ska sova borta imorgon och Dennis åker ner och sover hos Micha som är bestman. Sen på lördag är det ju bröllop! Helt sjukt att det är dags nu! Vi har varit och byggt bord, bänkar, dukat och grejat där festen ska vara och ska göra klart det allra sista imorgon. Imorgon ska vi äntligen få prova våra klänningar också! Känns bra att det inte blir på lördag ändå. Så imorgon ska vi mysa! Vi tre. Det blir nog bra.
Imorgon ska jag nog även följa med pappa för att kolla kostym och grejer. "Du måste ju liksom va med som stöd. Jag behöver det." haha pappa <3
 
 
Visst var det dimmigt imorse!! Den här bilden tog jag liksom halv 10. Det var ju helt sjukt tjockt tidigt imorse tydligen..
 

Onsdag

Idag har jag nog tametusan gjort av med en helt pappersrulle på bara, snor.. Frääääscht!!
Tror inte att det blir nån skola imorgon heller. Det känns som att det är bättre att vara hemma och vila. (och snyta sig ;p )
Plus att jag ska hjälpa till med lite fix och grejer inför lördag imorgon kväll också så det blir inte en lugn stund imorgon om jag ska till skolan...
 
Idag har jag i alla fall kört till Insjön (dit idag igen...) för mamma skulle kolla på skor och lite kläder till Erik men det fanns inget alls! Skoaffären på hjultorget var nerstängd sen ett tag tillbaka och lager 70 hade inga barnkläder längre. Dåligt!
 
*snytpaus*
 
Så då åkte vi till Leksand istället. Det gick faktiskt bra att köra inne i stan (nästan bättre än resten av vägen idag) fast att det är lite trångt och varken jag eller mamma hittar riktigt där. Men det var kul att köra i alla fall!
Men vi hittade inget där heller.
Så då åkte vi tillbaka till Rättvik och jag fick köpa något bot till mina extrema crawings. Hungrig var jag ju också samtidigt. Pommes och vitlökssås höhö !
 
Morgonmys med enn misse som kunde hålla sig från att äta upp en, i en liiiten stund i alla fall ^^
 
 
 
Ren vovve! <3

 
 
 
 

Dags att bli ren!




All längtan, alla minnen, alla tårar

Att leva så långt ifrån det man vill leva, och som man vet hur det är att leva, är fan inte lätt. Att man måste ha det på avstånd och bara känna hur fel det är att det är så. All längtan, alla minnen, alla tårar...
Jag vill inte ha det så nå mer.

sick

Då var det min tur. Och den kommer med riktigt dålig jävla tajming. Dumma förkylning. Blev förkyld igår och idag är det ännu värre. Vi skulle till Mora på Dalakampen med klassen idag men nu blev jag ju hemma. Känner att jag inte vill stå ute en hel dag. För nu ska jag göra allt för att bli bättre fram till lördag då bröllopet är ( ! ).
Nu har jag precis klämt i mig lite frukost i sängen och ska mysa ner mig framför OTH.
 
 
 

Medina - Rättvik Bowling & Krog

Helgen då.
Jag var ju som sagt ut i fredags med Moa och Paulina. Det blev lite tacos och sånt innan det var tänkt att resten av folket skulle komma men det sket sig så det blev bara vi tre. Men det var fan jäkligt kul det med!
Efter massa god dricka och nötter så blev det bowligen för att fortsätta festen och se Medina. Dock såg jag bara första och knappt andra låten sen tog ajg och Paulina lite shot med Jonny D (bowlingens resistenta dj ni vet) sen flängde man mest bara runt sen hitta jag på en vän och vi var skittrötta båda två så vi drog vid halv 2.
Dock kändes det lite tråkigt dan efter när man ser ett sms av Paulina att Medina ville ha med oss på efterfest på hotellet. Dom hängde med och jag missa det. Men aja ingen big deal!
 
På lördagen mådde man verkligen inte lika fint som på fredan kan jag lova. Klarade mig från att hänga över toan men jag mådde fan inte bra alltså! Sara kom och hämtade mig på hedslund vid 10-tiden och så väntade vi på pizzerian skulle öppna så vi kunde åka hem och kolla vi på lite L-word och käka. Så gott! Mådde dock inte bra efteråt.. x)
Vaknade vid 3 och 5 på natten mot söndag och mådde fortfarande inte bra haha. Och på söndag kväll kom ångesten. Haha hård helg ;) Men vilken jäkla bra fylla vi hade alltså! haha. Har inte haft en så bra på länge. Den var skitkul nästan rakt igenom. Så det var värt att må lite skit ;)
 
 
Moa :)
 
 
 
Paulina :)
 
Namn!
 
Eh, ah men vi spelade faktiskt ett spel.. Min navel och Moa dricker..
 
 
 
 
 
 
Absolut nya favoriten! Utom kebabpizzan då ;) Älgkött och champinjoner på. Farligt god!

Måndag

God morgon! Skulle gärna sova några timmar till för jag har sovit så sjukt dåligt inatt. 4 timmar...
Idag är det i alla fall måndag och nu har jag nyss tagit en dusch och ska äta lite samt göra mig i ordning. Börjar inte för än 12.15 idag så jag har en lugn morgon i alla fall. Berättar om helgen sen!
 
 
 

Fredag

Nu har jag precis duschat och gjort mig lite iordning. Ska packa i lite grejer inför ikväll och om nån timme drar jag ner till Rättvik för handling och träffa Paulina och Moa :)
 
 

Torsdag

Har ju som sagt varit i Falun idag men innan var det skola till lunch, som förövrigt bestod av Chili con carne. Åt alldeles för mycket... Var så sjuuuukligt trött i klassrummet idag. Men det blev bättre när man fått i sig mat och slutat. Nu sitter jag i min säng och har fixat med lite saker och är återigen, trött. Blööö. Imorgon ska jag i alla fall soooovaaaa! För nu har jag helg, faktiskt. Sen på kvällen blir det utgång med ett roligt gäng.
 
 
 
 

New in

Var till Falun idag för att kolla efter en BH med avtagbara axelband (eftersom att klänningen har bara armar) och ett par skor till bröllopet. Jag hittade ju ett par skor till slut! Efter mycket letande. Dock rätt dyra men jag kommer ju använda dom fler gånger än bara den dagen så det är nog vär det :) Bh'n fick jag ju tag på också. Skön och snygg!
 
H&M 149:-
 
 
Skorna får ni se efter dagen dom ska användas för dom vill ajg inte lägga ut nu! Dom är inte så speciella men ändå ^^

väntar på körning och träning...

Sitter i köket med träningskläder med some muuuuzic och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan dra till Koppjärk för ett pass.
 
 
 

New pants

Köpte nya byxor inne på Family House förra veckan. 199 spänn kost dom och var till och med tillräckligt långa att dom rynkades lite nere vid vristen. Jag som aldrig hittar byxor som är längre än att dom går ända ner.. Dom kommer användas flitigt! Funderar på att köpa ett par vinröda också.
 
 
 

Tisdag

Äntligen sitter jag i sängen!
 
Efter skolan hämtade jag Erik på dagis så käkade vi. Sen kom mamma hem och då åkte vi till Mora för att fixa pass och sen ner till Rättvik igen för att jag skulle träna. Nu har jag nyss duschat och ätit lite efter träningen. Så skönt att passen på koppärk dragit igång igen!
Så har jag övningskört fram och tillbaka när vi skulle till Mora, samt hem nu efter träningen. Roligtroligt! Det var faktiskt skönt att åka efter riksvägen som är både bredare och snabbare :)
 
 
 
 
 

Måndag

Ligger i min efterlängtade säng och funderar på att kolla nått avsnitt OTH innan jag somnar.
Det blev en joggingtur innan idol och god kvällsmat. Har inte joggat sen.... ? Hade sjukt mycket energi men ena foten gjorde så fruktansvärt ont. Skojävel? ;) Måste verkligen införskaffa mig nya springskor och även ett par inneskor för gymmet.
 
Skoldagen idag gick i alla fall rätt fort idag så det var skönt och imorgon blir det skola till halv tre, sen hämtar Erik på dagis och sen dra till mora för att fixa pass!
 
Gonatt
 
 
 
 
 

Från helgen

 


Micha, Robin och Jonte kom och kidnappade Dennis för svensexa i fredags ^^

Vilket han inte mådde så bra av dagen efter ;)

Lånar en bild av Micha. Så här fick han se ut iaf. Kortkrt skinnklänning, BH, vita spetstrosor (ja, han hade kallingar under), nylonstrumpbyxor och tofflor. Ut och äta sen in på ett knökfullt Bowlingen där det var Albin Myers. Hahah! Han var lite kändis dagen efter när man skulle handla. Alla undra hur det gick och hur han mådde osv... x)


Utsikt över Rättvik från Toppstugan i slalombacken

Thailunch

Snart dags att prata med präst och öva inför bröllopet. iiiiih!
 
Aaaaahmen, den här bilden bjuder jag verkligen på!! Hittade sjukt "snygga" glasögon i Vintagebutiken som Saras mamma äger. Haha dom var så starka att ögona blev helt fuckade efteråt..

Söndagsgodis, mums!
 
Och söndags flumm!

Dags för skola igen...
 
 
 

FML

Sitter i soffan hemma hos Sara och Dennis och väntar på att klockan ska gå så att jag och Sara kan åka ner till Frida på salongen. Sara ska ev. göra nått åt håret och så ska vi prata lite inför bröllopet. Inte ens två veckor kvar nu!
Efter det så bär det av till skolan för mig. Har ingen lust alls, men jag har ju aldrig lust med nånting längre så det är bara att köra.

 
 

Inget är som vanligt, för inget är som det ska.

Liv satt ute på trappen med solen i ansiktet och tänkte, och tänkte, och tänkte, på det som hon så många gånger tänkt på. Och hon visste att det skulle bli fler. Tårarna kom och hon såg det som hon blivit så glad av så många gånger tidigare. Men nu såg hon det bara i sitt huvud. För vägen bakom träden var ju tom och hon visste det skulle vara för mycket att hoppas på det där speciella billjudet som alltid hördes när bilen kom rullandes in till gården.
Men så hörde hon, det var inte en bil, men ljudet saktades in vid gården och rullade in. Hon blev glad men visste att det inte skulle vara som förut, att det bara skulle göra ont. Och det gjorde ont, fruktansvärt ont efteråt. Alla pratade som vanligt, men det var inte som vanligt. Inget är som vanligt, för inget är som det ska.
Det är bara smärta.

RSS 2.0