29

29 Februari. Fyra år kvar tills det blir igen. hmh
Sitter här i sängen med min just nu bästa vän nässprayen (som ändå typ inte hjälper) och en pappersrulle som snart är slut. Inser precis att jag börjar bli hungrig också. Kanske blir ett besök ner till köket innan det är klart, fast att jag egentligen tänk sova nu...
Har precis kollat efter nått som kan hjälpa mot bihåleinflammationen, typ huskurer och sånt. Men hittar bara massa gamla grejer. Antar att det bara är att stå ut och göra det man själv kan tills det går över.
I morgon blir jag barnvakt till min lillebror medan mamma hälsar på en vän och jobbar lite.

Sista Februari 2012

God morgon! Sovi gott?
Känner mig en aning irriterad nu. Sitter och ser på Topmodel Sverige på tv3 play. Det buffrar bara mer och mer så nu skiter jag i det här och stänger av. Mobilt internet när man bor i Ingels är, ingen bra kombo.
Så har jag ont i ena bihålan. Snyter och snyter men det känns ändå inge bättre. Halsen är bättre nu i alla fall.
Inte kan man gå ut heller fast det är super fint väder. Underbart.
Nu ska jag sluta klaga och göra mig i ordning i stället.
Hörs sen

I had a good Tuesday

Sitter och ser på Big Brother efter att har varit hos Emilia hela kvällen. Himla kul!
Jag tog mig ut i solen lite i alla fall idag och så tog jag och Emilia en promenad med hundarna.
Dennis och pappa var ute och fiskade idag också och kom hem med rödingar på ca 1 kg. Ska bli väldigt gott i morgon :)


shorter

Sitter i soffan här hemma och känner hur solen värmer genom fönstret. Har verkligen lust att gå ut! Men jag tar inga risker att bli mer sjuk igen. Men det går i alla fall åt rätt håll för idag är jag lite bättre :)
'
Idag efter att jag duschade tog jag mig tid att klipa håret också. Inte så märkvärdigt. Bara rakt klipp fram men det blev ca 7 cm som åkte av så jag känner mig jättekorthårig! (även fast det inte är så kort) Behöver bara vänja mig. Det är i alla fall fräschare nu.

00.20

Gick och la mig för en timme sen. Kom på att jag var hungrig så nu sitter jag h'r och äter havre fras (=kärlek) Kom på att vi köpte vitlök idag. Så varför inte. Har precis fått i mig två klyftor tillsammans med flingorna. Funderar på en tredje men det borde inte behövas. Nu hoppas jag att förkylningen blir bättre. Annars får jag väl komma på nån ny egen kur som kanske kunde hjälpa. Skulle kanske prova blanda honungsvatten, whisky och lök? haha, nej fy fan. Halsen är faktiskt lite bättre idag men jobbig ändå. Jag blir förbannad på riktigt. Är så himla tröt på det här. Två f*cking månader har gått nu.
Nu ska jag sluta klaga och gå upp till sängen ingen. Puss och gonatt 

sick and tired

Förkyld tjej här. Näsan fortsätter dyga sig och halsen gör ont som sjutton. Bara att fortsätta med förkylningsmediciner och hoppas på det bästa.
Idag har i alla fall varit en lugn och ganska tråkig dag. Lika bra att bara vila så man kanske kan bli frisk nån gång.

Nån dag under lovet ska jag och mamma försöka ta oss till Falun för att kolla på lite kläder mm också.


Jag orkar inte

Mår ni bra? Inte jag. Har jätte ont i halsen och näsan är inte så rolig den heller... Får väl ta lite whiskey i ett glas och döda bakterierna i halsen i hopp om att bli bättre. Nej jag vet inte vad jag ska göra.

Igår hade vi i alla fall en myskväll med supergod tacos framför melodifestivalen. Och idag har jag inte gjort mycket alls. Provat massa kläder från garderoben och lite sånt.
Som ni nog förstår så kommer jag inte åka till Borlänge idag heller för jag varken orkar eller har någon skjuts.


Snorunge

Hej fina läsare! Idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt och hjälpt mamma att städa lite. Och vet ni vad? Förkylningen har tagit om, igen! Jag dööör! Näsan rinner som ett as och halsen gör ont så fort jag anstränger mig lite. Helt j*kla hopplöst är det.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt här hemma och se på melodifestivalen och äta kycklingtacos. Ja, tacos för vad är det, femte veckan i rad? Men det är så himla gott! Kan ju tillägga att vi varierar med köttfärs ibland också ;)

Hoppas ni har och har haft en bra dag i finvädret!

Så här ser håret ut idag. Evigheter sen jag lockade det med plattången nu. Men det sliter så mycket på håret!

Jag ville tydligen inte fastna på bild idag*

Äntligen Fredag ♥

Ganska lugn skoldag måste jag ändå säga! Eller lugn och lugn men den var inte jobbig i alla fall efter som att vi bakade pizza. Jag hade som vanligt otur men just EN sak. Så himla typiskt. Kan inte skriva ut det på bloggen men ändå. Goda pizzor blev det i alla fall även om jag inte åt min egen (vegitarisk...)
När vi slutade gick jag och några av killarna och handlade lite innan bussen gick hem.
Och nu sitter jag i vardagsrummet och är dösvettig efter massa dans! Bara att hoppas att förkyldningen inte förvärras nu. Men jag kom alldeles nyss på att jag skulle varit på ett "möte" halv ett med min kurator och en grupp vi hade på högstadiet. Kamratstödjargrupp... Vi skulle bli intervjuade och lite sånt om en film vi gjorde för några år sen. Gud var slut man kan vara i huvet. Jag hade verkligen inte en tanke på det. Hoppas dom klarar sig utan mig.

making plans

Nu kollar jag på en dokumentär på tv11 om relationen mella en mamma som är topless-model och hennes dotter.
Samtidigt pratar jag med Cilla på fejjan om att hon och Madde vill att jag ska komma till Borlänge Söndag till måndag. Så det blir nog så :) Det var ett tag sen man träffade dom nu!

I morgon väntar pizzabak i skolan. Jag kommer rulla fram lagomt till sommarn om jag fortsätter ata i den här takten! haha

Dagens låt ♥

James Morrison – Say Something Now(spotify)

23 Februari 2012

Nu sitter jag hemma i min säng och kollar efter mobiler, utan större resultat. Däremot har jag hittat ett abonnenmang som jag tror jag ska ha när jag köper mobil. Vad det är får ni se när det är dags, om det nu blir det abonnemanget.

Skolan idag var lugn och efter så gick jag till mammas jobb innan bussen gick. Senare måste jag verkligen se på Adam live efter som att Kenza ska vara med. Så bänka er vid TV'n klockan 17.55 på tv3!
Såg ni för resten att hon och Andreas vann pris igår? Det förtjänade dom verkligen!


Bilden är tagen från finest.se

Finest Awards 2012

Jaha vad var det här då? Jag skulle ju se Finest Awards på TV ikvll. Det har varit reklam på TVn att det drar igång kl 20.00 och allt. Men när jag ser på TV-guiden så blir det inget!!? Är det nå ändringar som har blivit eller är det bara jag som helt missuppfattat det här? Fan, jag som sett fram emot det ett antal veckor...

nytt nytt nytt!

Jag vill träffa nya människor, designa om bloggen och verkligen göra saker. Ut på äventyr! Var ska man börja och hur ska man bära sig åt? Ja, den här årstiden är nog för grå för min del. Men det är tur att solen kommer i morgon så man får lite energi :)
Peace 



So damn tired

Nu sitter jag äntligen hemma i vardagsrummet i våran gudomligt sköna soffa. Är så himla trött efter dagen. Vi gick ju till springkällarn och tillbaks. Det är en bit. Tur att det var plusgrader ute i alla fall, men det var så rått och mulet så det kändes ganska kallt i alla fall tyckte jag...
Vi var tillbaka i rättvik vid strax efter 11(herregud vad fort det gick!) så då gick jag till farmor och fikade lite innan bussen gick hem.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. Inget jobbigt i alla fall!


Dagens outfit


Kofta - H&M
Topp - Gina tricot
Jeans - Cubus

Hade röda converse tilldet också .

It's a beautiful day

Visst är det fint väder idag? Så himla härligt och 6 grader varmt! Kunde till och med skippa vinterjackan för en tunnare idag. Härligt!
Nu har jag nyss ätit lite efter en dag i skolan. Eller, egentligen var det bara en mattelektion på en kvart och sen ett informationsmöte om skolans framtid. Kan inte säga nått om mötet då det inte fattats några beslut än.
Lunchade med Maja på förmiddagen och det blev en semla (som jag som vanligt inte åt upp) och en kaffe på det också.

I morgon är det friluftsdag i skolan och jag tar med mig Tessan då jag och Maja ska gå till springkällan med några andra. Visst finns det roligare saker att göra som slalom men nu är min utrustning alldeles för liten och det tar alldeles för lång tid att hyra när typ alla andra också ska göra det...


Longing

Har nyss torkat håret efter en dusch. Nu är det inte lika gult i alla fall ;) Och färgen på längderna är mycket snyggare nu när de är lite askiga efter silverschampot.

Just nu sitter jag och tänker på hur mycket jag längtar till våren och sommaren! Mest våren, typ maj faktiskt för då blir det varmt och man har allt framför sig. Ni vet ju själva vilken härlig känsla :) Och sen längtar jag tills jag fyller 18! Vill inte på ett sätt. Men vill så mycket å ett sätt! Ni fattar :p Sommar kom.


Jofama by Kenza ♥

Måste bara slänga in en bild på dessa skönheter från Kenzas kollektion från våren 2011.
Synd att dom inte säljs mer...

Nelly.com

Kikar lite på Nelly.com (vilket jag typ aldrig gör) och hittar lite snyggt! Bland mycket annat dom här

skitsnygg i sommar!



TOPPAR - M BY M / PINK TOP - NELLY.COM
både toppen och shortsen var snygga!

Beställningar

Nu har jag nyss beställt två lakan från jotex. Helt vanliga grå och vit. Extra breda är det vilket känns jätte skönt, för nu slipper jag att dom glider upp på brädden hela tiden. Och så bestälde vi en gardinkappa som Eriks ska få ha när han får mitt rum :)


gardintyget

Ravioli *

Nu har jag nyss gjort lite Ravioli till mig och lillebror. Jätte länge sen jag åt det sist, men gud vad gott det är! Första gången för Erik idag.
Idag började skolan med skridskoåkning (mest bandy) i Rättvis arena och sen vänta ett par timmar till matten. Jag har i alla fall haft en bra dag så här långt. Men nu är jag så himla trött!
Nu ska jag nog bara ta det lugnt ett tag, lyssna på musik och äta klart i lugn och ro.
Hörs sen ♥

Avicii

Avicii – Levels - Radio Edit

What happened?

Just nu håller jag på att lära mig en låt på gitarren och bara tar det lugnt.
Jag tvättade håret förut idag och toningen tvättades nästan ur helt! Bara lite "röda" skiftningar här och där. Så nu är jag typ, väldigt ljus, men lite gulhårig i den nya blekningen. Ser lite konstig ut nu. Men jag får ta silverschampo och låta den sitta ett bra tag så fixar det sig nog :)
Så som det ser ut på bilden nu skulle jag vilja att det såg ut i verkligheten också ;) Men det är både ljusare och som sagt gulare.
Ser ni för resten att jag bytt header? Är inte helt nöjd, men den duger ett tag i alla fall.

19 Februari 2012

God morgon! Sovit gott? Det har i alla fall jag. Trött som tusan är jag fortfarande. Tessan (min hund) ligger här bredvid mig och morrar. Undrar vad hon drömmer om egentligen ;)
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik medan jag "piggnar till". Tittar ut genom förnstret och ser att det snöar jätte mycket ute! Nu behöver vi verkligen inge mer snö. Det är nästan för mycket för att åka skoter till och med.

Idag har jag inget speciellt planerat. Hade ju planerat att börja träna igen. Men halsen vill aldrig bli bra! Ni vill inte veta hur många veckor jag varit sjuk nu... Så ingen träning idag heller :(



Thoughts

Jag har så mycket tankar som snurrar i huvudet hela tiden. Både bra, dåliga och förvirrande. Det känns så rörigt i hjärnkontoret just nu. Behöver få slappna av riktigt och bara vara helt obehövd en hel dag. Det skulle vara väldigt skönt. Snart är det i alla fall lov så det blir i alla fall lite mer sömn vilket jag verkligen behöver!
God natt ♥

Finally!

Nu ska jag säga tre ord jag har velat säga länge: JAG HAR INTERNET! Äntligen säger jag bara! Så nu kan jag börja blogga igen. Gött va? =)

Känns i alla fall inte lönt att berätta om vad som hänt under tiden jag inte bloggat nått just. Kanske lägger ut nån bild på kläder jag köpt under tiden... Men igår blekte jag i alla fall håret. Har lagt i hela utväxten så det är genomblekt där. Sen la vi i en toning i hela håret så det är typ lite havrefärgat nu ett tag (nästan lite orangetonat?). Men det tvättas ur om ett par veckor och blir blont igen :) Men toningen la vi i för att håret skulle se jämnt ut efter som att det är slingat i längderna. Hon drog ut blekningen lite där också plus att vi fyllde i underhåret lite också. Håret kommer ju jämna ut dig med tiden :) Hängde ni med? Det känns i alla fall sjukt att vara helt jämn"blond" in i hårbotten och så är det ju inte riktigt blont heller. Jag var typ i chock när jag kom hem igår! hahah... Tyvärr har jag ingen rättvis(som visar hur det verkligen ser ut)bild att visa er så det får ni sen!

Idag har jag i alla fall haft en ganska lugn dag. Åkte lite skoter på eftermiddan men det blev så snö/regningt så det blev inge länge. Sen blir det tacos till melodifestivalen. MUMMS!

Snart är det sportlov också! Bara en vaecka kvar :)


Dom här jenasen har jag i alla fall köpt på cubus för 199 kr


Ni får i alla fall en liten sneakpeak på håret. (och ja, det är lite mörkare men det är toningen)

7 Februari 2012

Nu sitter jag i farmors vardagsrum och har nyss ätit god mat här. Innan jag kom hit var jag med Emilia till musikskolan och lyssnade på låtarna dom ska ha på konserten. Det blir nice! Är så himla sugen på att börja ta sångelktioner igen. Och få träna upp rösten riktigt! Men det får bli en fråga närmare hösten i så fall...

Om några veckor drar dansen igång också! Denna termin blir det Modern och Ragga för min del. Båda ligger efter varann på måndagar. Så det blir närmare tre timmars dans den kvällen. Skönt med dom nya lokalerna också! Nu slipper vi äntligen lukten och huvudvärken så fort man ska in i danslokalen. Men så klart kommer jag sakna Persborg mycket...

Peace ♥


Mobilblogg - tränat

Nu sitter jag i en renbäddad säng, nyduschad och ser på Äkta människor. Ikväll har jag faktiskt tränat. Så himla skönt att äntligen få göra det igen! Imorgon väntar skridskor på morgonen också. Tusen år sen jag åkte sist... God natt på er <3

Mobilblogg - irritation

Skönt med helg va? :) Ska bli så skönt att få sova i morgon! Idag var det kort skoldag, sen hem och ha Erik några timmar:) Men på eftermiddan fram till typ nu på har jag bara varit sur och irriterad konstant. Så håller vi på att fixa med soffan som vi nu har tagit ner från övervåningen. Blir bara irriterad på den också. Eller egentligen på vårat hur som alltid är några cm för litet! Antar jag blir extra irriterad på grund av p-pillren. Men nu slipper jag dom ett tag i alla fall:) hoppas på att bli frisk snart så det går att träna! Snart blir det The voice också:)

MobilBlogg - det kallas MOTIVATION

Har precis blivit av med bihåleinflammationen. Så nu är jag bara täppt i näsan men på bättringsvägen! Skönt. Men jag vill inte vänta på träningen, för jag så himla motiverad nu. Värsta suget! Får bara hoppas att det inte försvinner tills jag blir frisk;) Så hoppas jag att mamma vill följa mig till datapoolen så att dom kan kolla på datorn i morgon. Det är mycket jag vill kolla på internet nu. Plus att jag behöver datorn till olika skolgrejer. Och så klart blir ju bloggen mycket roligare! Peace<3

RSS 2.0