Tänk att man kan vara så sårbar...

 Det finns bara en väg, nått annat skulle jag inte klara av

Emilia 18 år

Grattis på din stora dag!! ♥
 
haha 12 och 13 år gamla...

torsdag

Nu har jag kommit hem, hämtat brorsan på dagis sen tvättat håret. Sitter och slänger i mig lite mat för att kunna hinna ut i solen en stund innan man ska iväg igen. Jag och mamma ska till körskolan på handledarutbildningen så att jag kan få börja köra nångång. Bättre sent än aldrig. Så lär vi ju beställa tid för syntestet också.
 
Igår åkte jag till min bror och hade tråkigt ;) Och idag blev det nån timmes skola, sen gick jag till mammas jobb och åt lite mellanmmål eftersom att jag inte hann äta lunch. Sen tog jag bussen till Falun för att köpa lite nytt smink. Fick sällskap av Paulina också. Åkte hem efter en timme och då gick jag och sökte ett jobb som faktiskt ser ganska lovade ut just nu. Fyra veckor skulle ju vara bra :)
 
 
 


 

29 Maj

Nyss kommit hem från skolan. Hade inte alls nån lust till den imorse men det gick rätt bra ändå. Fick sluta så att man hann med en tidigre buss i alla fall :)
Nu sitter jag i köket och ska käka lite korvgryta som mammsen gjorde igår. Så ska jag kolla klart på Pretty little liars som jag inte kollat på på typ en månad. Har två avsnitt kvar ^^
 

*

Fredag-Måndag


hände en liten" önödig olycka

 
 
 
 


Mys-tisdag

Vaknade vid 9 och var skittrött men gick upp utan att egentligen inte behöva. ?
Käkade lite frukost och hängde på kökssoffan och snackade med Sara medans hon bakade.
Igår grillade vi lite jag, Dennis, Sara och Fredrik. Så var Saras mamma med company där också. Asgott var det i alla fall! Kykling, majs, svamp, sallad och grejer. mums!
Blev en film till kvällen innan jag somnade på soffan som en stock.
 
Idag när jag kom hem skulle jag sola lite med fem sekunders sol sen fem minuters moln var ju inte så kul. Men jag låg fan kvar på filten en timme. Lite färg fick man i alla fall :)
Jag, mamma och Erik åkte ner till Rättvik och käkade glass. Första rättviksglassen för den här sommaren. Så gott! Så kollade vi lite i den nya klädaffären också.
 
 
 
 
 
och melon på kvällen :)
 

Måndag V 22

Igår var det Elitloppet för hela slanten! Vi åktestrax innan 7 från Öja hem till oss i Ingels och sen härifrån halv 8.
Var i Stockholm runt 11 och det var asskönt väder! Och det skulle det ju bli hela dagen. Shorts på! Men det ös-regnade, blåste som fan och var tretton grader "varmt". Här hemma hade dom däremot haft 28 grader som mest och badat. Så surt! Är det fint här brukar det vara fint i Stockhlm också. Aaa utom igår då.
Men vi hade en trevlig dag ändå :)
Käkade lite pizza och lämnade av pappa på jobbet i Ekerö sen drog vi oss hemåt, flummigare bilfärd får man leta efter. Men alla var övertrötta och kul hade vi. Var hemma 12 och slockade i sängen.
Bilder från gårdagen får ni inte nu eftersom att dom inte ligger inne på datorn än.
 
Idag var det skola i, 10 min? En utvärdering av en kurs vi avslutade sen slutade vi. Så ovärt. Gick upp till farmor och fick pannkakor och hämtade Tessan som sovit där med Erik i två nätter.
 
Nu väntar ja på att mamma ska komma hem för att äta lite grann sen åker jag upp till Dennis och dom idag igen och grillar ikväll.
 


All i want...

Igår hade vi lite hemmafest hemma hos Gina och Daniel. Jag, Dennis och Fredrik åkte med Anna och Rickard och jag och Fredrik kom väl hem vid halv tolv nånting.
Det var i alla fall en bra kväll, nästan rakt igenom ;)

Mådde väl inte så jättebra imorse men det gick över och Sara och Dennis kom och hämtade mig, så drog vi ut med båten och fiskade, med framgång den här gången :)
Nu på kvällen har vi grillat och Fredrik kom över också.
Men nu ligger jag själv här på soffan och tror att John blund verkar vilka göra mig sällskap, så god natt!








Godmorgon fredag!

Sitter i köket med lite frukost och laddar för sista praktikdagen. Lyckades faktiskt ta mig upp klockan 6 för att duscha. Tur man har en mamma som väcker en när man som vanligt stängt av klockan i sömnen. Det var faktiskt skönt att spola av kroppen lite på morgonen.
Tvättade min mintgröna tröja -som jag hade igår- för hand igår kväll men den var ju fortfarande blöt nu... Får hänga upp den i torkskåpet på praktiken så ska den nog torka tils jag slutar! :p
 
hörs sen
 
 
 

Det här blir en bra helg

Det här kommer bli en helg som börjar bra, och slutar bra. Kan man ju hoppas i alla fall :)
 
Nu sitter jag äntligen i min mysiga säng. Sitter här i rummet och känner att jag saknat min mysiga hörna. Imorgon bär det av igen heheh.
 
Åkte upp till Fredrik efter praktiken igår och imorse släppte han av mig i Öja hos Dennis och Sara på vägen till jobbet.
Jag tog en dusch, gjorde mig i ordning och stack till praktiken som gick bra. Dom tre senaste dagarna har gått så fort där! Men det är ju bara positivt. Och imorgon gör jag min sista dag där sen blir det skolan i en och en halv vecka igen. Saknat mina korta dagar. Ska bli kul att träffa alla igen också. Det känns som om jag inte varit i skolan på evigheter.
 
Imorgon drar jag till Öja när jag slutar och sen åker vi vidare till Stumsnäs för att träffa, Fredrik, Gina och Daniel.
Men nu ska jag försöka fortsätta på rapporten innan jag sover... wihoo
 


plugg är inte min grej

Nej fyfan vad det är tråkigt att plugga... Håller på med rapporten om min praktik och verksamheten och massa skit. Har nästan skrivit två sidor nu i alla fall. Den värsta texten är snart skriven i alla fall ^^
 


onsdag morgon

Sitter på bussen påväg till Rättvik och praktiken.
Igår åkte jag vill Dennis och Sara efter att ha varit hem nån timme.
Fredrik kom också och det blev lite film och sånt där :)







God morgon

Sovit gott? Jag måste då ha gjort det eftersom att det var så sjuuuukt jobbigt att kliva ur sängen. Min säng. Kanske var därför, har saknat min egen säng.
Idag står det i alla fall regn på väder-schemat verkar det som.. Pissigt värre. Aja, ska snart dra mig mot bussen sen ikväll kanske det blir att åka till Dennis och Sara, får se.
 
Ha en bra dag!
inte från idag

*


Senaste dagarna

Vet att bloggningen suger och det är lite jobbigt faktiskt. Men idag är första gången jag sätter mig vid datorn sen förra gången jag skrev här inne. Har haft fullt upp eller vad man ska säga sen i torsdags!
Efter praktiken den dagen åkte jag upp till min bror och Sara, hjälpte dom att städa lite, mysa med valpisarna och sen kom Fredrik också dit så kollade vi på hockey om jag inte minns helt fel.
 
Sen på fredan följde jag med Fredrik till Djurås för att han skulle till verterinären med en av hundarna, vi var väl hemma på sena eftermiddagen igen, så åkte vi ut och fiskade med Sara och Dennis också.
 
På lördagen åkte vi fyra ut och fiskade på förmiddagen, sen runt halv ett åkte vi och släppte av Sara och så åkte vi ut en sväng igen, en kort sväng, typ max fem minuter. Båten bara vällde in vatten. Så det var bara att åka iland igen! Sen åkte vi tre till Fredriks kompis och hälsade på på lite kaffe och glass nån timme innan vi släppte av Dennis och åkte hem till Ingels och grillade med mamma och pappa. Och Erik såklart. Mysig kväll!
Seeeen åkte vi upp till Sara och Dennis igen och kollade på småstadsliv men vi vart så trötta så ingen orkade kolla klart. Åkte upp till Stumsnäs för att sova, och på vägen dit kollade vi efter lite djur. Vi såg faktiskt tre älgar och nått rådjur om jag inte minns fel. Massa rådjur och harar har vi sett den senaste veckan! Åtminstonde harar.
 
Igår ringde Daniel och väckte oss. Han var fiskesugen. Så vi gick upp och gjorde oss i ordning för lite fiske. På eftermiddagen hämtade vi upp Sara och Dennis också. Det blev 7 timmar i en båt igår. Men det var mysigt för det vart riktigt fint väder igen på eftermiddagen! :) Kvällen avslutades med hockey hemma hos bror och Sara.
 
Har alltså haft en bra långhelg med mycket fiske, skratt och hockey :)
 


Sara och Daniel




"Min" lilla vovvsing som jag kärat ner mig totalt i. Attero Dominatus heter han.












Båthamnen i vikarbyn




Vi fick inte upp båten för hand, då är ju alltid en rejäl bil bra att ha haha ^^


Erik vid Lintjärn i lördags


Fredrik med en nöjd Erik på axlarna :)


 
Vet inte hur många "sjöbilder" jag tagit men det är så fint! Särskilt i solen.

onsdag

Sitter på bussen till Rättvik för att blir upphämtad av Sara. Sen åker vi direkt till Stumsnäs för att möta upp Fredrik och Daniel och fiska. Myys :)börjar bli grönt även på träden nu, underbart!

keep your feet moving

Blev en mysig kvällspromenad med vovven, nu ska jag ta och krypa ner i sängen <3






vilken synd, men fan så gott

och den räddade min kväll



Lockar

Tog ur min fläta när jag kom hem som jag somnade med inatt. Håret blev så klart skitstort och lockigt. Men så här ser det ut just nu. Blev inte lika bra som häromdan men helt ok i alla fall :)
 

japp!




Gonatt :) ♥


Marley & Me

Marley & Me. Så himla fin film! Dom flesta har väl sett den redan men om man som jag väntat så här länge, så tycker jag att man ska ta och se den. Och förbereda sig på gråt också.
 

varför emma...

God morgon!
Igår när jag skulle lägga mig, insåg jag att mina sminkväska hade blivit kvar hemma hos Sara och Dennis! Vad som helst utom den tänkte jag bara. Vet att jag stoppade ner den i väskan men antagligen har den åkt ur när jag rotade i den innan vi åkte. Fan. Lånade mammas mascara idag men ser ändå ut som ett mongo så, fml.
 
Praktik idag då!

hade sovit med en fläta igårnatt så det fick bli lockigt igår, som omväxling ^^

söndagsångest

Har haft en bra dag idag igen :) Dennis, Sara och Fredrik åkte hem för en timme sen vilket suger. Men nu har jag krypit ner i sängen och ska kolla på sista avsnittet av Pretty little liars tänkte jag. Är astrött.
Nu väntar en veckas praktik innan man får sova ut igen...
 
vi var och kollade på ko-släpp i Gangnef :p



fiske

Igår var vi till Ensen och fiskade lite, utan större framgång. Efter en tur i båten kom Fredrik och sen dök Mamma och Erik upp också :)

På kvällen blev det lite pizza och film för mig Sara, Dennis och stoffe. 2012 såg vi och den var inte slut för än halv ett. Dötrött.

Om några timmar blir det en tur till Gagnef sen middag hemma hos oss i Ingels :)



En liten summering av det jag hade kort på från fredag och lördag :p

mysdag

Har haft en bra dag som började med att åka hem till Ingels med Sara och dottern för att duscha och lite sånt, sen hem hit igen och göra i ordning lite mat inför kvällens grillning då Fredrik och min familj kom och grillade, långpromenerade och bara umgicks. Myys :)

Nu har jag, Sara och Dennis precis sett på Marley and me som jag faktiskt inte sett förut. Så nu har jag gråtit så att jag fått huvudvärk... Det blev ju inte bättre med tanke på vad man gick igenom för ett halvår sen heller.

Hoppas ni haft en fin dag i solen! <3










OTH-mys

Ligger i soffan hos bror och Sara och kollar på One Tree Hill. Saknade serie.
Dennis jobbar en timme till sen är han hemma också.
Igår hade vi lite hockeykväll med Fredrik och Daniel och det ser ut som att det blir en repris ikväll :) Sverige möter ju Kanada och det får vi inte missa!




Nu tar jag helg

Sista praktikdagen för vecka gjord, och sista på det där stället. SÅ SKÖNT.
Nu har jag nyss hjälp pappa att bära lite virke till Lintjärn för att han skulle göra en brygga eller nått där :)
Fick sluta halv ett på praktiken och jag gick ut på långbyrggan lite innan buss och åkte sen hem och duschade och bytte om till shorts och lite sånt. Men nu är himlen täckt av moln så det sög ju lite.
 
Om nån timme åker jag upp till min bror för att umgås och sova där :)
 




Lycklig vovve har man när hon får simma :)

paket

wiiii, idag kom det ett efterlängat paket hem till brevlådan från fyndiq med två mobilskal i.
Den hemsidan rekomenderas starkt. Enkel att beställa från och snabb leveranstid.

 
 

dagens

 
 
Jacka - Only / Topp - Gina tricot / Jeans - Sceond hand / skor - Converse

mysdag!

Hallå!
Praktik till ett idag då dom skulle ha ett möte. Klagar inte! Åkte hem och lagade i ordning mina klassiska ägg och bacon haha, och solade några timmar vilket var SÅ SKÖNT! Shorts och uppdragen topp och det var hur varmt som helst ändå. Sommarvärme. Och lite färg har man fått också.
Tråkigt nog skulle det ju bli kallt igen. Blää!
 
Jag blev hemma själv med Erik nu på kvällen eftersom att mamma fick så lov att jobba till tio, elva nångång. Rätt skönt ändå. Nu har jag precis duschat av lillkillen vilket inte var det roligaste idag men det gick till slut. ^^










 

nån vart visst lite trött? ^^

glass gör en alltid lite pigg och glad ^^
 
 


efter många om och men blev håret tvättat också!



___________________________________


fit

Har nyss duschat efter ett "afropass" på gymmet som jag trodde skulle gå skit idag. Men det var faktiskt kul och energi fanns fast att jag var så trött innan. Gick in i lilla gymmet och körde lite armar och ben medan jag väntade på att mamma skulle duscha.
 
Nu ska jag i alla fall till och äta lite kvällsmat, och det fick bli en rejäl sån ikväll ^^
 
 
tunnbröd med vitlökskorv och fil med banan och rågflingor. nomnom

första dagen avklarad

Som rubriken säger så är första dagen på praktiken avklarad. SÅ skönt att den är slut! Slutade vid kvart över tre och imorgon slutar jag ett. Då ska jag ringa min lärare och höra om det är ok att jag går förbi min gamla praktikplats och hör om jag kan vara där dom två kommande veckorna, för den här verksamheten är verkligen inget för mig kände jag direkt.
 
Aja, nu har jag ätit och ska träna om nån timme. Hur jag nu ska orka det? Är svintrött. Vädret är ju i alla fall underbart!
 
inte syns det då att min converse inte ens är två veckor gamla, rena och fina!

Då var den här helgen också förbi

Hejsan på er! Har nyss duschat och lite sånt, så otroligt skönt!
Igår vart det en sväng på marknaden med familjen och självklart blev det även då en tallrik langos, nomnom!
Sen mötte jag upp Sara och några till och kollade på kulturpalatsets dans. Så duktiga! Måste säga att jag verkligen saknar dansen när jag ser dom dansa.
Sen bar det hem till Sara och Dennis för lite middag innan vi åkte upp till Gina och Daniel i Stumsnäs där det var fest. Men jag höll mig till vatten hela kvällen. Jag sov kvar där och somnade inte för än vid 4 och vaknade 9 så idag är en trött dag. Men Det var kul igår och den här dagen har också varit rätt bra. Vi åkte ner till Rättvik vid 12 för att käka pizza vilket var efterlängtat eftersom att jag inte ätit sen 7 igårkväll.
 
Imorgon börjar min praktik också. Tidig morgon igen, wohoo...
 
 
 
 
 
Saras godaköttfärspaj!
 

man kan ju undra vad Daniel pysslade med?
 
 
trött tjej

Marknadsfredagen vår 2013 - Rättvik Bowling & Krog

Vi satt vid Johnny D´s vipbord till och från under hela kvällen, rätt najs, gratis är gott! ^^
 




 
 
 

Vårmarknad

Idag har vi varit ner på Rättviks marknad i några timmar. Pappa var också med faktiskt, helt otroligt! haha
Mysig dag har vi haft men kallt! Om ett par timmar bär det av mot Rättvik igen sen till Paulina och ikväll blir det utgång. Inte så taggad men det blir säkert kul ändå! :)
 


Langos ♥ ser ju inte så härlig när man redan börjat äta men.. ;)


Första gången på karusell :p 








Stor klubba ^^





myser

Hoppas ni har en bra dag i solen! Jag är själv hemma med vovven och nu tänkte jag trosta vädret och sätta mig under en filt i hammocken och kolla på Pretty little iars.
 

Natthumorfilm

Kollade på lite parodier och anant kul fär några kvällar sen. Värt att se!
 
Svärdet i stenen-parodin har väl ingen missat? Men lägger ut den här i alla fall för den är ju så rolig! 
 
 
 
 
Den här la jag in på bloggen när den kom ut men ni får väl se den igen! ^^
Inte rolig på sista grejen tycker jag själv men..
 
 
Kolla på den HÄR också. Så jävla diskret!

1 Maj

Så skönt att det är Maj redan! Som jag längtat till den här månaden för då är sommaren fan påväg :)
Valborg: Igår hade vi en jättebra kväll med roligt folk, grillning och förfest hemma hos bror och Sara sen åka flak och kolla på brasan vid hamnen i Vikarbyn, sen flakåk igen innan kvällen slutade lite lugnare. Vi kom faktiskt hem vid 12 inatt, så det blev inte allt för sent :) Alla nöjda och glada! (lite tröttare idag bara..)
 
Idag har vi eldat, massor. Två hagar och en gård hehe. Eldat gräs alltså. Paniiik, trötthet och skratt.
 
Nu ska jag gosa ner mig i min sköna säng och kolla på Pretty little liars, puss!
 
 
 


Snor två bilder från Ginas facebook också :p
 
Dennis och Sara, så kul!
 

RSS 2.0