One tree hill

Ska borsta tänderna och krypa ner under täcket framför några avsnitt av One tree hill.
Om någon inte har sett serien så rekommenderar jag att göra det! På egen risk att bli beroenden hehe.
 
 

Älskar dig brorsan ♥


ut med språket

Kände innan jag åkte hem idag att det skulle bli en deppeftermiddag. Är både trött och har mycket i tankarna.
Önskar att vissa saker kan vara som det var förut. Nu fast för ett år sen. Och att man då kunde insett att man skulle komma för sent om man inte satte fart, gav nått tillbaka. Men jag visste ju inte ens vad jag tyckte, tänkte eller kände.
Och att personer som jag hade i mitt liv då, både nära och inte lika nära, skulle försvinna eller glida ifrån mig.
 
Men det har kommit in nya personer i mitt liv som jag tycker väldigt mycket om, vissa mer än andra.
Jag börjar sakta sakta släppa taget men det finns dagar, som den här, då allt kommer tillbaka. Men varför lägga energi på det? Jag antar att det helt enkelt bara betyder för mycket.
 

I would say I'm doin' just fine, I would lie.

Har precis kollat på bästa One tree hill. Gaaah klar med första säsongen nu och vill bara börja på nästa direkt men internet är aaaassget och det på mobilen är nästan slut så jag måste vänta till i morgon...
 
Borde väl ta och sova också. Känns inte som att det kommer bli så svårt ikväll i alla fall.
 

Känslor utan upphåll var det ja...

Så om jag träffar dig om 10 år och blickar tillbaka hit, tänker på hur du faktiskt kände, hur saker och ting faktiskt blev bra för en stund, till och från, och hur jag kom för sent... Vad kommer jag då att känna?
Det blir sakta bättre, men det finns stunder då allt känns skit, då det är det enda som finns i mitt huvud, och tänk hur arg man kan bli av en sådan sårad hopplös känsla.
Jag hoppas att du också en dag kommer inse hur mycket det hade kunnat betyda.

SHF

Sitter framför Svenska Hollywood-fruar och käkar lite rostade mackor.
Samhällskunskapen blev klar till slut så nu är jag fri från läxorna, till i morgon när det säkert kommer nya...

Skola i morgon då, men klagar inte då jag bara har tre dagar den här veckan. Höres!

 

...

Hjärnan kokar över, mitt humör kokar över och puckon som inte fattar vad man säger. Jag blir galen!!
Jag hatar samhällskunskap just nu.
 

 

En liten last tappad

Sovit gott? Jag somnade efter två avsnitt av One tree hill vid 3/halv 4 inatt och vaknde vid 10 och kollade på två till medan Paulina sov. Inte helt fel! Nu har jag precis ätit frukost medan jag pluggat klart och lämnat in det jag egentligen skulle göra kalrt igår. Känns bra!
 
Ska väl ta och göra mig i ordning nu så får vi se när det bär av hem igen. Måste börja med samhällsuppsatsen också. Japp en tredje har vi fått på en här tiden...
 

det går bra det här

Klockan är tio över tio och jag har äntligen fått internet här hemma hos Paulina. Åkte hit ikväll eftersom att vi ändå är lediga imorgon med. Men eftersom att jag nu har internet så blir det inte mycket plugg gjort. Fuck! Trodde nog att jag kunna ljuga för mig själv och säga att det skulle bli klart fast att jag åkte hit. Och jag lyckades ju. Synd att jag inte talade sanning bara.
 
Har så sjukt jävla ont i min rygg också så jag kan dö. So fort jag byter läge så är det skit. Aja får vara duktig med linement och skit så kanske det går över. Det har gjort ont i typ två veckor nu men har blivit värre sen i torsdags. Så jävla jobbigt! Ska aldrig mer klaga på min kära pappa när han har ont.
 

Ny vecka igen

God morgon! Eller god dag kanske det blir för er. Jag vaknade för tjugo minuter sen av att pappa ropade på mig. 12 välbehövliga timmars sömn, och nu sitter jag med frukost och funderar på vad jag ska hitta på för nått idag. Lär plugga lite i alla fall.
 
i fredags

Etage

Inget inlägg igår, sorry för det. Var inte inne på datorn och kom mig inte för att mobilblogga.
 
Jag tog i alla fall en prmenad med Emilia och hundarna bakom sjön när jag hade vaknat igår, sen förljde hon med upp till mig så duschade jag, umgicks, åt packade och gjorde mig iordning för att sedan dra mig vidare mot Falun och Tove med Emma och Carro. Vi gick ut och tog en pizza och köpte lite till kvällen när vi väl kommit till Falun. Sen blev det att göra sig i ordning och förfesta lite innan vi drog till Etage :) Efter det stängde så drog vi till MAx för lite fyllekäk. gott med hamburgare och strips! 
Vi hade en jäkla bra kväll och Etage var fakitskt bra :) Dock tycker jag att våran nattklubb här i Rättvik på bowlingen är snäppet bättre. Men det är ju kul att variera sig lite.
Vi somnade väl vid 5 och jag vaknade 8 första gången och gick upp 9. inte många timmars sömn, sm vanligt efter utgång. Så jag har varit helt seg hela dagen idag. Lite småbakis imorse men det gick över.
Emilia kom hit några timmar nu på kvällen också. Kuligt :)
 
Vek mig dubbelt och ner på golvet och vi höll på att dö av skratt när vi hittade det här päronet inne på Ica, hahahah...
 
Carro blev lite knuffad ^^
 
Tove :)
 
 
 
 
Carro, Tove och Emma när vi gjort oss i ordning
 

Emma och Tove fixade ihop goda jordgubbsdrinkar till oss. Tummen upp på dom!

 
 
Shot-dags!

Inne på Etage, riktigt dålig kvalitét på bilderna...
 
 
 
Bakismat hemma i Rättvik :)

when the sunshine´s coming down

Har bara legat i soffan hela kvällen och plöjt avsnitt av One Tree Hill. Efter ett par år (ganska många år) som serien har hållt på på tv'n har jag äntligen kommit mig för att se den, och jäklar i mig vad bra den är. Håller fortfarande på med första säsongen så jag har att titta på ett tag! :)
 
Ska snart krypa ner i sänge och se ett avsnitt till, eller två (kanske tre?), om jag känner mig själv rätt.
Sen blir det sova ut äntligen. Imorgon väntar party med goa tjejer!
 
puss 

NELLY - Livia T-shirt

Bara för att jag tyckte att den var så jäkla snygg (och typiskt mig..) så var den några hundra för dyr. inte värd pengarna enligt mig men för nån av er kanske? Finns HÄR.
 

"But I still care"

Sitter i köket och väntar på att nån ska vrida på plattan som maten står på och väntar på att bli varm.
Vi ska äta ärtsoppa tydligen.. Pruttsoppa*? Får väl käka nån macka till då... haha aja skitsamma
 
Har ni haft en bra dag? Det har i alla fall jag. Skolan gick bra, var rätt lugn med mycket skratt ändå. Jag och felicia ringde till en förskoleklass också så dit ska vi på fredag och ställa några frågor. Mycket sånt på BF!
Käkade god lunch sen hem och lyssna på musik. Pappa och jag var ner till Rättvik för en stund sen och fixade lite grejer.
 
Nej nu ska jag ropa lite här så det blir mat nångång! (orkar ju inte laga den själv höhöh,)
 

Söt hund ♥

Hahah Tessan vart lite glad när jag kom hem. Nyvaken och nog vet hon hur man ler allt!
 

fuckface *

Sitter i skolan och har det ganska trevligt faktiskt. Eftersom att det bara är vi i pedagogiks-gruppen tillsammans idag så är vi väldigt få och nu är det bara jag och Feclia här idag. Håller på att få i mig lite kaffe nu, sen är det sista lektionen innan vi får en riktig långehelg. Ingen skola för än på onsdag igen!
 

Hemma från plugget

Tjenatjena, kom hem från skolan för en timme sen. Slutade 11 idag så luchade vi och sen drog jag till mammas jobb en sväng innan bussen gick.
Lyssnar väl på musik och vräker i mig nån nötblandning höhö, men nu måste påsen bort annars mår nog inte magen nå vidare sen! haha
 

Trött dag!

Ligger i min säng och fryser, som vanligt. Hatar att det ska vara så jävla kallt ute så att värmen går ur huset direkt. Sommartid hade inte varit helt fel.
 
Skola idag då. Simmningen gick väl bra, när man väl kom in! Fick ju stå ute och frysa benen av mig innan det kom nån som öppnade till oss. Har förfrusit min ben några gånger för mycket denna vinter...
Vi fick i alla fall sjukts av en lärare till skolan så vi slapp knalla upp hela vägen!
Lång skoldag med bara BF-ämnen ända till halv 4 efter simmningen. Sjukt trött när jag kom hem men det är ju bara att kämpa för att hålla ögonen öppna annars är det väl kört på kvällen igen.
 
Hade ingen roligare bild för tllfället än den här som jag tog påväg hem från mora i helgen

Det här kändes ju lite, fel?

kanske borde valt en annan placering av annonsen...

läggdags

Har tagit en dusch packat ner badkläder och grejer till imorgon och nu har jag nyss lagt mig i min sköna säng äntligen. Imorgon väntar som sagt bad med klassen, eller det är ju egentligen simming eftersom att det är en liten tävling mellan alla klasserna i skolan i hälosbefrämjande syfte, och så får man gå dit vissa tider och simma gratis hela veckan. Rätt bra ändå. Jag och Emilia utnyttjade det ganska mycket förra året. Men vi lär väl sitta i bubbelpoolen halva lektionen också hehe... Får ju ändå inte ta ut mig så mycket än så jag har ju nått att skylla på i alla fall! ^^
 
puss och gonatt 

Your sister's sister

Kollade på den här filmen igår kväll och den rekomenderas att ses! Bra film.
 

skoltrött...

Sitter i skolan och trökar. Är ensam tjej i klassen idag dessutom. Fuck you att ni inte kom idag flickor! :)
Slutar i alla fall efter den här lektionen som är tre timmmar lång...
 
Får se vad som händer sen, kramkram
 

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

är något jag skulle vilja höra av dig nu. Har kännt mig sårad allt för många gånger. Varesig du vet det eller inte.

 
"Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant"

Daniel Adams-Ray

New in

Kom hem från Mora för ett litet tag sen efter några timmars shopping med farmor. Bra att åka med farmor faktiskt om man är en fattig student, haha lite bidrag från henne också! :p
 
Här är det jag fick med mig hem i alla fall.
 
Hårmunk - H&M / BH H&M
 
Mascara - Cubus (kostar bara 99:- nu på rean)
 
Örhängen - Åhléns
 

Jeans - Cubus

Skor - Skohuset
 
Helnöjd tjej här! Ångrade ju att jag inte köpte skorna tidigare, men då kollade jag på dom svarta med träklack men tur var det väl att jag inte köpte dom nu när dom har fått in med nitar! Vill ju egentligen har Jeffrey Campbell Lita spikes med dom är ju tre gånger så dyra! Dom här blir bra dom :)

bråttom..

Ska ta och byta om sen sticker jag iväg till Paulina och sover där inatt. Måste dock vänta ett tag på nästa buss i Rättvik, segt!
 
 

Miss summer

Längtar så otroligt mycket till sommaren och värme! Att få gå i snygga lätta kläder och SHORTS och använda skinnjackan igen för jag tröttnar verkligen på att ha vinterkläder. Jag ska njuta av sommaren mer än förra året. Men hur mycket fanns det att njuta av då egentligen? Mest regn...
Så kommer det ju att bli mitt sista sommarlov. Känns väldigt konstigt. Inget mer sommarlov? Ja NJUTA var ordet.
 
 




 
 
 
 
 
 








 

Gårdagens

Tröja - Gina Tricot / Jeans - Gina Tricot (utgått sortiment)
 
Invigde min nya tröja från gina som jag berättade om i förrgår. Som sagt ett riktigt kap! Kostade 199:- förut och nu bara 49! Dock fanns inte small eller medium så fick ta large. Men jag tror att den kan vara jäkligt snygg till shorts och boots/converse i sommar med bara bh/bikini under. :)

lördag kväll

Har velat skriva förut idag men har inte lagt in några bilder och sådär än, men nu får det bli ett inlägg ändå.
 
Gick upp nångång innan 12 och gjorde mig iordning för att jag och mamma skulle till min bror för barnkalas då hans bonusbarn fyller 5 år på måndag. En muffins sen hade jag ont i magen, men fick i mig en kaka och en liten tårtbit ändå. Mådde ju inte så bra när jag kom hem i alla fall! Min mage har alltid varit lite känslig för tårta och sånt, haha bara så ni vet.
 
Nu på kvällen har vi bara haft det mysigt (förutom bråk med min just nu alldeles för dryga lillebror hehe) och ätit kyklingtacos och vin. "Tre apor", halvtorrt vitt vin. Rätt gott faktiskt säger jag som inte är någon vinmänniska egentligen.
 
Är sjukt avundsjuk på alla som är på bowlingkrogen idag på studentfesten! Andreas Moe och John De Sohn är där och uppträder. Sjukt nice. Men bättre att vara hemma och vila än att riskera att får käka medicin igen!
Men nästa helg får vi se om jag och Emma drar på Etage i Falun eller nått. Var ett tag sen jag var ut så är riktigt danssugen hehe! :)
 
Instagram @emmabhansson

Rätt coolt egenltigen


Fredag!

Hej! Hoppas ni har en bra dag! Här skiner solen med det är synd att det ska vara så sjukt kallt.
Kom hem från skolan för ett tag sen och är astrött. Imorgon ska jag ta sooooovmorgon, så underbat!
Senare blir det lite middagslagning med hela familjen, myspys.
 
Puss och kram 
 

Finally...

Äntligen färdig med den där jäkla artikeluppsatsen! Fastnade totalt igår och var helt slut i huvet så jag gjorde klart den nu istället. Har setat typ två timmar idag med. Läste nyss egenom den och jäklar vad information och text det var. kommer bli drygt att berätta om imorgon... Nu är det bara samhällsuppgiften kvar sen är jag friii!
 
Nog om tråkiga läxor och skit. Slutade vdi 11 idag, luchade och umgicks med Miranda en stund, sen tog jag en spontantur till falun för att kolla efter en bikini som jag sett på HM's hemsida men dom hade fan inte en enda en där. inte i nån annan affär heller! Dom kan väl ha en liiitet utbud i alla fall även om det är vinter. Tänk på allt folk som ska utomland eller att vill gå till badhus och simma lite. Nötter.
Fick i alla fall med mig en ny BH (finally), torr- och silvershampo och en tröja som var ett riktigt kap! Ni får se senare eller i morgon.
Sen jag kom hem har jag bara hunnit käka och plugga. Och nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir mer plugg.
 
Tråkig kväll! Puss 
 
bara för att jag saknar sommmar (och att mina kära rödisar var hela här...)

segt plugg...

Sitter i köket och pluggar. Så jävla tråkigt! Är sjukt trött även fast jag fått mer sömn än jag gjort på länge.
Skolan slutade vi halv 3 idag, en timme tidigare. Asskönt, förutom att bussen gick från station tre minuter efter man slutat så den var ju bara att glömma. Men fick ju i alla fall en uppgift gjort under tiden! Kom på att jag hade tre grejer som ska in senast i övermorgon. Så pluggdag idag! Ska försöka få klar artikeluppsatsen idag också.
 
 
Är nog lika trött och ful som jag ser ut på bilden höhö..

~

Om ditt hjärta slår kommer jag vara med dig vännen vart du än går
promise

väntar..

Sitter i skolan och väntar på att Emilia ska sluta så att vi kan äta. har väntat i 40 minuter. Så jäkla tråkigt!Tre timmars sömn inatt men är glad ändå och jag ska väl förhoppningsvis kunna somna ikväll då. Har i alla fall slutat för idag och fått allt klart som skulle göras, skönt! Gruvar mig för att gå ut i kylan dock...
Bjuder på en tråkig bild från igår eftermiddag så länge

sent, kallt, kan inte sova

Men ja det här var inte jättekul. Det är kallt inne och elementet är typ kallt så det kommer inte bli varamre direkt.
Glad att jag har min fleezefilt liggandes i sängen i alla fall! Sova och tagga skola imorgon nudå, yeeyy
 
 

Idrottsgalan 2013

Sitter i vardagsrummet och tittar på idrottsgalan. Efter det blir det sängen och gruva sig lite till för att vänta på bussen i massor av minusgrader imorgon bitti...

kramkram!




Fånga dagen

Instagram - emmabhansson

nya vecka

Gick upp vid 10 idag, duktigt av mig. Tvingade väl mig mer eller mindre upp. Skola imorgon så man måste ju kunna somna i någorlunda tid ikväll. Kallt som fan är de ute också. -25 När jag gick upp.
Är själv hemma med min kära vovve medan pappa är i Mora och dom andra på jobb/dagis.
 
Sjukt sugen på att börja träna igen och köra lite pass på Koppjärk. Längtar tills jag kan köra slut på mig riktigt!
Men först måste min jäkla hals bli helt bra. Även om jag känner mig ganska frisk så är det bara att ta det lugnt ett tag till...
 

Söndag igen

Gud vad härligt med sol ute idag! Har nyss hjälpt mamma med tvätten och tvättat håret och lite sånt där tråkigt...
Farmor och farfar har kommit hit också så det blir lite middag med dom om dett tag.
 

Bröderna Karlsson

Vi har nyss kollat på filmen Bröderna Karlsson. Hasse, vilken lirare! haha. Bra film :)
 

liten plutt!

Sovit gott? Det har i alla fall jag. Somnade dock strax innan 4 natt och sov till 12.
Ingen aning om vad som händer idag. Det visar sig :)
 
Alla har vi varit små! Emma i sin fjärde sommar :)

det blir roligare tillsammans

Har tänkt att blogga hela kvällen men inte kommit mig för att lägga in bilderna på datorn för än nu.
Så det blir en seeeen uppdatering idag. (eller jävligt tidig om man tänker att klockan är efter 12 och det är nytt datum...)
Har i alla fall varit på bibblan hela förmiddagen med nästan hela pedagogiklassen. Våran extremt stora grupp..
Efter vi slutade så luchade jag med Felicia på Sibylla. Hon åt upp alla min strips i påsen! Fick ta en som låg på sidan.. :)
När vi vänta på bussen i väntsalen på sation stog vi där inne med tre alkisar, och två började bråka haha. Men de va lugnt ;) Så träffade vi Simon en kortis innan min buss gick.
Hemma har jag väl mest latat mig vid datorn. Men vi lagade mat hela familjen tillsammans. Pepparbiff, lövbiff och nå mer. Så jävla gott blev det! Mysigt :)
Nej nu ska jag borsta tänderna och gå upp till min kära säng. puss och kram 
 
 

Life as we know it

Såg nyss på filmen Life as we know it. Bättre än jag trodde när jag läste om den. Och hon är ju en så bra skådespelare också. Se den! :)
 

"I want you to steal it"

Sitter nu i sängen och funderar på att dra på en film och se om man kanske kan bli lite tröttare. Borde egentligen släcka och försöka sova men jag vet att då kommer jag bara ligga där och inte kunna sova vilket leder till att man börjar tänka på en massa, och sen kan man inte sova för det istället. Så en film låter bra.
Imorgon är det sista skoldagen för den här veckan. Den extremt långa skolveckan!
Vi kommer vara på bibblan hela dagen och sluta 12 så då ska jag försöka tvinga med mig Paulina till Sibylla för är så sjuuukt sugen på strips! höhö
 

Inte bara första dagen kan jag lova

Tänkte på den här bilden när jag vaknade och skulle ta mig ner för trappen imorse, kände mig verkligen så!

första skoldagen

Sitter på mammas jobb och äter macka och dricker te. Ska dra mig mot bussen om en lite stund och åka hem för att, slappa? Typ.
Första skoldagen var okej. Hade bara en svenska lektion som slutade klockan 11. Lunchade med Emilia och sen gick jag hit.
 

Gör om Gör rätt

Har nyss kollat lite på Det okända. Det handlade om hypnos idag vilket jag tycker är skitkul haha, allt man kan få fok att göra...
 
Ringde upp vårdcentralen idag och jag behöver inte äta nya medicinen. Skönt det. Men om det kommer tillbaka får jag bara hämta ut den. Bra deal. Däremot var det ju inte lufvägsinfektion jag hade. I alla fall inte bara det... Dygt!
 
Imorgon börjar skolan igen. Suug! Men vi blev lediga från historian på fredag på grund av att dom kanske ändrar shemat i alla fall. Bäst dom gör det för vi vill ha tillbaka våra ledia fredagseftermiddagar!
 
trött hund

The Ugly Truth

Kollade nyss på den här filmen. Gillar ni trailern? Då borde ni se filmen helt klart :)
 

bedtime..

Sitter i köket med pappa och gör ingenting. Han kollar i nån tråkig katalog och jag pratar med folk, halvt.
Har mensvärk också. Hata!
Så fick jag ett brev från vårdcentralen att medicinen jag äter nu inte passar så jag skulle få nån ny utskriven. Men det har ju blivit mycket bättre? Så ska ringa ner till dom imorgon och höra om jag verkligen måste ta den. Hatar att ringa till sånna ställen!
Värsta klagoinlägget haha men så kan det bli ibland.
Kollade i alla fall på Svenska hollywoodfruar för ett tag sen. Man måste ju bara älska Maria!
Ska snart gå upp och sätta igång en film om inte pappa snor internet för mig.
 
puss och kram
 

vaken?

Nyss kommit upp från sägen och ner i köket. Skönt att inte sova till halv ett för en gångs skull. Kunde inte somna för än typ 4 inatt så nu hoppas jag att det blir bättre. Och imorgon lär man lägga sig i tid eftersom att det är skola på torsdag. Hejdå tråkiga sjuklov.
Idag blir det antagligen bara att vara hemma och ta det lugnt. Kanske ta tag i lite städning också.
(Och därav dom tråkiga inläggen som vart den senaste veckan.....)
 
Mina fina 

seg dag!

Ligger i soffan och snackar med folk. Ska snart ta lite kvällsmat och gå upp å lägga mig. Men det lär väl inte bli nån sömn än på några timmar eftersom att jag gick upp 1 idag.
Kanske borde gå upp några timmar tidigare i morrn så man kan vänja sig liiite vid att gå upp i alla fall.
 
Har inte gjort nått speciellt idag. Mest kännt mig äcklig i håret som borde tvättas och trött av medicinen. Men har i alla fall fått ut julgrejerna från rummet nu. Så jävla skönt, är så otroligt trött på rött just nu! haha
 
gonatt!
 
Bild från granny goes street i höstas med tok-Tove :)

Måndag 7 Januari

Nyss smällt i mig lite frukost. Klockan halv 2 liksom. Standard nu för tiden.
Känner mig bättre och bättre för varje dag nu i alla fall. 3 dagar kvar med medicinen och tänkte vila nån vecka till från idrott dans osv... Tänker verkligen inte rikskera nått nu när jag varit sjuk heeela lovet. Särsklit inte när det sitter i luftvägarna.
 
Skit samma. Somnade väl runt två inatt. kollade på en film innan jag försökte somna.
Idag får vi se vad som händer. Är ju inte många timmar kvar till kvällen heller. Känns inte som att man hinner med nånting på dagarna. Men det behöver jag väl i och för sig inte heller. Kan ju ändå inte göra så mycket..
Yeeyy vad vi längtade till jullovet!
På torsdag börjar skolan igen. Kul att få träffa alla men jag gruvar mig som fan för att gå upp på morgonen. Så jobbigt! Och så den där jäkla religionen som börjar på fredag. Hela eftermiddagen till halv 4. Suuug!
 
Hörs sen!
 

EGO

Svensk film som har biopremiär 25 Januari. Den ska jag helt klart se! Om inte på bio så hemma.

Tusen gånger starkare

Tog en promenad med Emilia och vovvarna efter frukost mitt på dagen. Kul att träffa den tjejen igen! Och skönt att komma ut efter att bara har legat i soffan. Men nu är jag tillbaka i soffläget igen och det är bara att ta det lugnt hela tiden. Ska käka medicin i tre dagar till och sen ska det väl förhoppningsvis fortsätta att bara bli bättre!
 
Var själv med lillebror nån timme på kvällen och kollade på Tusen gånger starkare. Såg den med skolan förra våren också. Bra film! :) Efter det färgade jag håret på mamma så nu är det riktigt brunt igen!
 

Fightless Bird, American Mouth

Otroligt. Jävla. Bra.

Där tog det slut, med ett silver

Det blev tyst i det svenska juniorlandslaget, huvudena pekade rätt ner och alla var i sin egen bubbla.
Resultatet blev Sverige - USA 1-3. Så jävla bittert.
Men det blev faktiskt ett silver! Och det är något att vara stolt över och dom kämpade på väldigt bra ändå. USA var verkligen turneringens bästa lag och det är inte orättvist att dom vann.
Dock tyckte jag att deras första mål på oss var rätt onödigt, Lundström borde tagit den pucken, men men!
 
 

5 Januari 2013

Konstigt att skriva 2013. Gick upp för en timme sen. Sitter och halvglor på Fear factor i väntan på att hockeyfinalel i J-vm ska börja. Kom igen nu grabbar!!
 

Himlen är oskyldigt blå

Nyss sett på Himlen är oskyldigt blå, har inte sett den förut och ni som inte heller gjort det borde se den :)
Nu ska jag försöka sova, gonatt! 
 

wishing the normal

Är på bättringsävgen med min luftvägsinfektion och har fått mig mat (som dessutom var supergod) utan större problem också.
Nu sitter vi och kollar på Två ägg i högklackat med bla. Stefan från (Stefan och Krister-Stefan). Tycker att dom här "showerna" börjar bli lite tråkiga för att dom är så jävla skrikiga och överdrivna ibland. Dom gamla hederliga tre jäkelskapsfilmerna kommer aldrig slås!
 
 

sjuuuuk, med glad över mamma

Ledsen att det inte blev nått bloggande igår. Men är man sjuk så är man. Jag befann mig i soffan typ hela dagen utom när jag tog nått att äta vilket knappt gick ner genom halsen. Svullen och jätte ont när jag sväljer, så jag fick en tid hos vårdcentralen i morse för att ta lite prover och dom kom fram till att jag skulle få antibiotika. Tack för det! Nu kanske man kan få bli frisk också. Hade i alla fall ingen halsfluss eller körtelfeber som jag var rädd för igår att jag hade.
Synd bara att jag inte kunde hänga med ut på lördag då jag, Emma och Tove skulle på summerparty. Hade verkligen sett fram emot just det temat men aja.
 
Mamma gjorde mig väldigt glad igår i alla fall när hon kom hem med biljett till Petter, Ison & Fille, som hon dessutom bjuder på. 
 

sick and tired of always being sick and tired

Ligger fortfarande i soffan vilket jag gjort hela dagen. Började frysa om en idiot för ett par timmar sen och nu har jag feber. När fan ska man bli frisk!!? Orkar inte vara sjuk nå mer nu. Så jag är väldigt glad att jag stannade hemma igår.
 
Har bara ätit en portion med lite mat som vart över från igår så jag lär väl käka nått mer nu innan jag intar sängen.
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
Jag och brorsan igår :)
 

Första dagen på det nya året

Sjukt seg dag! Gick upp klockan ett och har bara legat i soffan hela dagen precis som resten av familjen.
Vaknade upp med huvudvärk för första gången i mitt liv. Jobbigt som fan men det gick över efter en ipren i alla fall.
Nu tror ni att det är nogon som var ute och drack och festade igår, men där har ni fel.
Hade alternetiv att åka till Falun eller Sågmyra och även Rättvik men allt slutade med att jag blev hemma med familj och farföräldrar.
Hade väl några tråkiga timmar men jag tycker att kvällen slutade bra ändå. Vi firade in det nya året vid 12-slaget med raketer och ett glas champagne (vilket också var det enda jag drack igår). Det var sjukt mycket raketer och några "thailyktor" här. Lillebror somnade i min säng vid 1 och jag somnade väl nångång innan 3.
 
 






 
 
Adina skulle ju såklart också få vara med oss att gå över från 2012 till 2013 

RSS 2.0