crusingtisdagen

Nu sitter jag hemma hos farmor på Hedslund och pratar lite. Ska snart göra mig i ordning för utgång. Idag är det ju crusingen på classic vilket enligt mig brukar vara den bästa dagen då det är mest folk ute. Ska möta Paulina och några till om nån timme så får vi se vad kvällen har att erbjuda! :) Hoppas vädret som inte är allt för bra just nu vill vara med oss i alla fall!
 
Hoppas ni har en bra dag! hörs i morgon ♥
 
bilden är från julafton förra året, var den enda bilden som fanns på den här datorn haha

Adele ♥

"so I spend my whole life hiding my heart away"

Härliga jäkla väder!

Jag bara njuter av solen och värmen. Så underbart!
 
Igår tog jag bussen ner till Rättvik i sista sekund för att lämna grejer hos farmor och göra mig i ordning för utgång. Gick till torget för att träffa Paulina och sen var vi ute hela kvällen, åkte bil, träffade kompisar och lite annat folk. En bra kväll blev det. Jag kom hem till farmors lägenhet strax innan 6 i morse och somnade typ direkt! Klev upp vid 11 och mådde inte allt för bra. Men nu är det bra igen och jag är bara så jävla hungrig! Har inte ätit nått riktigt på typ ett dygn haha.
 

lightning and thunder

Klev upp ur min idag otroligt sköna säng för ett tag sen. Jag, mamma och Erik sotter och kollar på OS och jag lär väl snart ta en dusch. Ja oooorkar inte! Finns det nått tråkigare?
 
Igår tog jag och Emilia en promenad vid 10 på kvällen. När vi är mitt ute på åkern börjar det blixtra. Just så klart... Och ovädret drog in jättefort och vi hade lite halvt panik när det nästan var över oss och vi gick där ute påväg in i skogen för att ta skydd på vägen hem. Känslan när man var hemma var, skön. Men det var rätt mysig att sitta och kolla på allt sen :)
 
google - skulle ju vara lite mäktigt att se nått sånt här?

Classic Car Week

Japp, classic car week-veckan har dragit igång här i Rättvik. Det är ALLTID sol denna vecka så efter den här dagen hoppas vi på att den traditionen håller i sig.
Turisterna började rulla in redan för nån vecka sen och nu kommer det folk hela tiden.
Varje kväll (utom en?) är det något evenemang inne på Rättviks bowling och krog för dom som inte vill vara ute. Och i kväll är det Hoffmaestro som står på scenen!
Även Rättviksparken anordnar festligeheter och spelningar hela veckan t.o.m nästa lördag.
Själv ska jag nog vara ute. Hela nätterna är det fullt i folk överallt! Så jäkla härligt! Så det blir några utgångar under veckan med start eventuellt i morgon :))
 

ångest ångest och mer ångest!

Pappa har ångest. Jag har ångest. Vet inte vem som grämer (stavning?) sig mest, men vi hade gärna varit påväg till Dalhalla just nu. Och nu verkar det bli uppehåll också. Det suger som faaan!
 
Vi sitter i vardagsrummet hela familjen och kollar på handbolls-OS. Blir lite goda smörgåsar med ägg, anjovis och räkor på ikväll med. Men det är ju så sjukt gott!
 
 

no rock* this evening

Farmor ringde och väkte mig halv 11 idag och sa att hon kunde hämta mig i vikarbyn så jag slapp ta bussen. Så det var bara att pallra sig upp direkt och åka. Nu sitter jag hemma och har packat ur massa grejer som varit en Ensen och lite sånt, sytt lite på två av mina shorts och käkat. Nu sitter jag bara och tar det lugnt hemma i köket och inväntar åskan som är påväg hitåt. Jag och pappa hade tänkt att åka på Hammerfall på Dalhalla idag. Dom har ju jubileumskonsert (15-års jubileum) och skulle ha en specialkonsert och kören från körslaget skulle vara med och allt. Men det skulle ju bli så dåligt väder ikväll så det blir inget i alla fall :( Tråkigt som fan!
 

viche

Idag åkte jag hem med farmor direkt jag vaknde sen vidare ner till Rättvik för att fixa en grej med Dennis.
Direkt hem igen för att hämta lite grejer och sen direkt till vikarbyn. Så nu sitter jag i sängen hemma och Dennis och Sara efter grillning och en vända med cabben ner till travet på nån marknad. Blåsigt som fan var det att åka och jag var ju så smart och satt upp håret också! - not.
Vädret har ju varit underbart idag! Varmt och superskönt. Men lite kallt nu på kvällen så fort solen gick ner..
 
I morgon ska jag sova hemma i alla fall så hörs då!
 
God natt 

trött som F*n

Sitter i soffan och är skittrött men när det väl blir dags att sova, kommer jag då kunna somna? - Nej. Jag lovar er.
Lillebror sover i alla fall som en slagen hjälte och mamma, pappa och farfar sitter här inne och vi ska snart äta lite smörgåsar med typ ägg och anjovis och nå mer på. Så jäkla gott!
 
Hörs i morgon 
 
såå sant..

Lovely

Sitter på uteplatsen i kvällssolen med famlilj farföräldrar och två vänner till släkten. Erik har badat, jag och mamma har solat och fiskat har jag hunnit göra lite också. Hade velat ta ett dopp men när man är förkyld och det är kallt i vattnet är det nog inte så smart... Har haft en jättemysig dag här uppe idag med massa sol och värme! Så UNDERBART!
 
Får se om jag bloggar nått mer idag annars höres vi så klart i morgon! :)
 
bilden är från Juli förra året i båten här i Ensen :)

it won't stop

Vi hade en väldigt bra kväll hos Ronja i Borlänge igår. Det var lite fest med runt 10 personer och efter 12 nångång blev det ett kort "bilrally" med två bilar in till donken haha. Mitt i mörkret. Kom hem dö trötta vid två halv tre typ och somnade direkt.
Jag och hem därifrån typ 3 idag, packade och nu är vi i våran sommarstuga i Ensen och har haft en mysig kväll bara vi i familjen. Fiske och lite god mat. Mamma och pappa har ju 9-årig bröllopsdag idag också :) Synd bara att vädret ska suga jämt. Men vi fick i alla fall en fin kväll nere på bryggan.
 
I morgon får i se vad jag ska hitta på. Om det bara regnar hela tiden åker jag kanske hem och sover hemma själv i så fall. Finns ju inte så mycket att göra här när vädret är så här.
 
 

come come come to me

Befinner mig i Borlänge hos Ronja tillsammans med henne och madde. Cilla kommer nog hit sen också och förhoppningsvis några till. Ronja och Madde håller på med tacos nu så jag lär väl gå och hjälpa till nu! Puss ♥
 
bild från big lake 2012 =)

to go back ♥

Vi har haft en bra kväll i Rättvik men lite kallt... Nu får sommaren komma, på riktigt! Det är ju snart Augusti? :o
Ska snart ta och sova för är fortfarande trött efter som att jag inte sov mellan lördan och söndan.
 
I morgon åker jag nog till tjejerna i Borlänge och spenderar natten där.
Hörs i morgon, gonatt 
 

Bilder från 21 Juli!!

Har setat på salongen halva dagen och fått utväxten fixad och nu ska vi snart göra oss i ordning för att åka ner till Rättvik igen. Trav denna måndag också! Och den här gången ska Erik få följa med också :)
 
Här kommer lite bilder från lördagen (tagna av Emma och Paulina)
 
 
 
 
 
 
 
En sekund kvar till Sidney Samson!
 

Toabesök ;)
 
Albin Myers!

sweet dreams

Nu ska jag äntligen sova i min säng.
godnatt 

Club Epic House Festival

Kvällen/natten var grymt kul!
Förfest/födelsedagsfest och grillning hos Emma ett par timmar innan limon rullade ner mot Rättvik vid 10. Träffade även på Emilia och Emma P utanför också. Tyvärr kunde dom inte följa med in...
Festivalen höll på till två och Sidney Samson körde sista 1½ timmen. SÅNT FUCKING TRYCK, längst fram, med alla sköna människor där inne, nya som gamla bekantskaper. Och mina danstjejer var super bra på scen!
 
Just nu är jag sjuuukt trött. Har nog sovit sammanlagt en halvtimme. typ slumrat till i 5 min och sen vaknat -.-
Ska bli sååå jäkla skönt att lägga sig i sin egen säng ikväll.
Men allt är helt klart värt det. Dessutom mår jag bättre än jag dom senaste veckorna trott att jag skulle göra idag.
 
 
båda bilderna är från facebook - Rättvik bowling & krog - Club epic housefestival
 

Marriage

Jag och mamma har varit ner till salongen och hälsat på hennes jobbarkompis som gifter sig idag! Hon var så nervös att jag fick ont i magen! Hon var så himla fin i håret men tyvärr hann vi inte stanna tills hon tog på sig den jättefina kläningen. All lycka till henne!!
 
Nu sitter jag i köket nydushad och mamma står här och gör goda smörgåsar. Är så hungrig så jag dör!
Sen blir det bara att göra sig i ordning för kvällen och vid 6 grillar vi och har förfest hos Emma innan vi är 8 stycken som ska åka limousine ner till arenan :)
Ikväll kör vi all in!!
 
köpte nya silverknoppar i dag och också (äntligen!)
 
 

the greatest feeling


coffee

Håret blev i alla fall lite bättre! Har klippt topparna nu också. Så fräsht och skönt. Nu tar jag det lugnt med en kopp kaffe och lite musik uppe hos mig. Bästan känslan när man får vara på rummet helt ifred och lyssna på vad som helst och bara ha det lugnt. Men Erik kom nyss upp och sa nått om smultron? Låter ju gott i alla fall! ;)
Får väl ta och gå ner och se vad som händer där nere.

conditioner

Sitter och lägger in musik på datorn, med silverbalsam i håret som jag snart ska skölja ur. Får se om jag får sätta i en omgång till direkt. Håret gulnar så lätt där det är helt genomblekt.
Vad dagen har att erbjuda visar sig, men jag ska i alla fall packa fixa lite inför i morgon sen :)
 
hörs sen

magasinet

Sitter i fåtöljen och läser katalog om vad som komma skall, dricker kaffe och äter kexchoklad. Nästa vecka ska jag sluta vara så jäkvla onyttig. Jag lovar, jag ska i alla fall bli lika duktig som jag var för ett par veckor sen.
Om en stund blir det en cykeltur med Emilia.
puss 
 
 

HOUSE

Ni glömmer väl inte bort Sveriges största housefestival på arenan i Rättvik nu på lördag? Dom kommer att sälja biljetter direkt vid entrén för 400:- också. Dock bara bronsbiljetten som har 18årsgräns, så ni som vill ha silver/guldbiljetten, hoppas ni beställt den redan! Det kommer bli så jäkla grymt!
 
klicka på bilden för mer info

you say what?

Jag har nyss dragit på mig mjukisbyxor och en myströja. Det är kallt både inne och ute! Det regnar och det är bara allmänt tråkigt väder. Fuck this! Nu är jag så trött på det här vädret. På regnandet. Det är mitten av Juli och det har varit en, EN regnfri dag på nästan hela juli.
Jag vet att jag tjatar på om vädret men jag är en riktigt vädermänniska så det får ni stå ut med.
Snart ska vi äta i alla fall. Riktigt god mat dessutom :)
 
inte vill jag fastna på bild heller idag

Grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma år så det blev tårta (igen) och lite annat gott med farmor och farfar för en stund sen :)
Det blir så mycket gosaker dom här dagarna när först Erik fyller år och så nu mamma. ("när vi bara rullar fram"..?)
Regnet kom nys också blöö. EN endaste regnfri dag har vi haft på två veckor. ????? Dom har lovat att det ska bli sol nästa vecka i alla fall. Kan man tro på det?
 
Igår kom Dennis och Sara hit och firade mamma lite. Dom kom med jättefina blommor! Som jag önskar att jag kunde ta kort på... Sen följde jag med dom upp till Vikarbyn över natten. Låg och myste i hängmattan med lilla katteungen och hälsade på hästarna, bl a en häst som jag red på för typ åtta-tio år sen (börjar jag bli gammal?) på ridklubben. Så kul att dom har tagit hem den! :)
 
Hörs sen 

True? ;)


snabbis

Åh vad härligt med sool! Har till och med blivit lite brunare idag! Det har man inte blivit så bortskämd med de senaste veckorna...
Ska hjälpa mamma lite med maten nu så hörs senare! :)
 
den här toppen köpte hon åt mig innan hon hämtade upp mig hos Louise i lördags :) Gina Tricot 99:-

don't play with fire

Har varit nere i Rättvik och gjort lite ärenden samt varit förbi bowlingen och snackat om biljetten till på lördag. Hade ju fått två lika dana haha.
 
Senare hade jag tänkt åka till Dennis men när jag smsa honom hade han fått förhinder. (bra att han ringer och säger det också då...) Så vi får väl se vad som händer resten av dagen. Men vi ska då plocka jordgubbar och äta glass i alla fall! Allt för gott.
 

sol?

Idag har jag solat en stund när solen var framme! wohoo första gången på typ... ever? Men ser ut att bli regn senare igen...
Dennis har i alla fall varit här och Erik har fått en present med helikopter och grejer vilket han älskade!
Har nyss kommit in från en cykeltur med Tessan och om nån timme ska vi åka och lämna av Erik vid farmor och sen dra vidare mot travet. Ha en fin kväll!
 
världens bästa kvalité? :D... -.-'

Grattis Lillebror ♥

Idag fyller Erik Lillebror hela tre år! Det är helt otroligt att det redan gått tre år sedan jag för första gången fick se honom med mamma och pappa på BB bara några timmar gammal. :')
Vi har i alla fall firat med släkten med tårta, kakor, chokladsockerkaka och såklart massa presenter!
Han fick bla en gräsklippare av oss (haha plast så klart). Han brukar leka att han har en sån med en liten dockvagn. Han älskar gräsklippare och snöslungare haha, så ni kanske kan tänka er minen när han rivit av alt papper och fick se den!
 
Nu sitter jag i alla fall och kollar runt lite på facebook, efter lite piano och gitarrspel. Var jättelänge sen jag tog fram gitarren sist...
 
Erik på sin första födelsedag. När han upplevt sitt första år med oss 

waves

Sitter i köket och har nyss ätit jordgubbar och glass och en kexchocklad med lillebror. Sååå gott!! Hostan som kommer på kvällen har smygit sig på nu också... Hals bli bra!
 
Inatt sov jag ju hos Louise i Skedvi (utaför borlänge). Det var ju fest med runt 15 pers och vi hade en jätte bra kväll/natt! Jag var ju lite smart och drack massor av vatten innan vi somnade också så jag mådde bra idag! :D
Nu är det bara att tagga inför nästa lördag och HOUSE!
Och idag har vi haft första regnfria dagen på.....? Härligt! Får hoppas det blir ännu bättre i morgon då det är en stor dag för lilla Erik :)
 
 
 
Idag vågade jag förresten håret för första gången sen jag klippte av det! Trorr att håret skulle stå rätt ut och bli asstort men jag lät inte tångens sitta så länge för slinga så det la sig lite i alla fall :)
Och fortare gick det också! 1 timme och 20 min tog det typ. ;)
lite tråkigt att man inte får med vågorna på bilderna riktigt i camen...
 


2012-07-12

Sorry att jag inte skrev nått igår. Kom inte hem (till vikarbyn) för än vid kvart i 8 och sen går det inte så bra att blogga från den lilla laptopen dom har så...
Men nu är jag hemma igen!
 
Men det blev i alla fall en tur till Borlänge i stället för falun och hittade ett par jeansshors och två toppar där. Egentligen så hittade jag massor av grejer men pengarna räcker inte till allt!?
Men sen skulle jag ju tillbaka till falun för att byta buss där så jag gick in och kollade lite i affärerna där och hittade ytterligare ett par shorts, två toppar och ett flätat skärp. :) Träffade på en klasskompis som jag gick och snackade med en stund också.
Jag hade tänkt att lägga upp bilder på allt men internet går så segt så jag kommer inte in på alla butikernas hemsidor riktigt nu... FUCK mobilt internet.
 
I morgon ska jag åka till Skedvi (utanför Borlänge) till Louise som jag inte har träffat sen jag slutade i Falun! Alltså typ vid halloween? Hon fyller år så det blir grillning och lite fest där :)
 

Pissväder

Har verkligen inget kul att skriva om sånna här dagar. Man kan ju inte göra nånting ute i det här vädret...
Jag tog en blöt promenad med Tessan för ett tag sen men vi gick inte hela rundan. Var så tråkigt att gå i regnet!
Men det är mysigt också, om det inte håller på så här länge.
Senare åker jag till Dennis och dom och i morgon för middag tänkte jag ta bussen till falun för att kolla efter nått att ha på mig den 21a.
 
hoppas ni har en bra dag! <3
 

strawberries

Vi åt så himla goda jordgubbar direkt från vårat jordgubbsland idag till sammans med vaniljglass! Det ser ut att vi får äta ihjäl oss på jodgubbar i sommar för det är huuur mycket som helst där ute!
Nu sitter jag och Erik i köket och har ätit lite mackor. Jag var för lat för att laga i ordning nått. Men när jag rostat och brett smörgåsarna ser jag att det fanns MASSA färdig mat...
Mamma och pappa är på trav så vi är själva här hemma, igen.. :p Får se vad vi ska hitta på nu. Det är ju inge kul att gå ut i det här vädret. Och de ska ju regna hela jäkla veckan! Men på fredag får jag muntras upp lite för då blir det kanske utgång :)
 

gråa j*vla dag

Sitter i fåtöljen med en kaffekopp i hopp om att vakna. Men än så länge verkar det inte funka så bra. Och vädret gör mig deprimerad! Man blir ju inte piggare av att det spöregnar utanför fönstret.
Gick upp vid 10 för att åka ner en sväng till Rättvik med pappa, och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske försöka komma på en dunderkur för att bli bra i halsen? Jävla hosta.
 
 

Set fire to the rain

Har precis dushat, gjort en kopp te och satt mig framför en Adele-konsert som tydligen gick på tv.
Mamma och jag köpte hem lite pizza till familjen så vi kunde tjocka oss lite!
Har bara legat i sängen och haf en lugn kväll med skön musik annars :)
 

Club Epic Housefestival

Idag beställde jag äntligen min biljett till housfestivalen som kommer att hållas här i Rättvik den 21 Juli. Bara knappt två veckor bort alltså!
 
Är du också festivalsugen?
Det här är alltså Dalarnas första och Sveriges största housefestival! Rättvik arena som är 5000m2 håller just nu på att byggas om till sveriges största nattklubb med 20 barer och bland andra kommer, hör här, Sidney Samson (!!) att vara på scen.
 
Det finns tre biljettyper med olika priser. Gör som jag och köp biljetten som passar dig nu. Gör det så fort som möjligt för att vara säker på att få en!
 
Klicka på bilden för mer information

vädret, Ovädret

Så här ska det se ut idag, i morgon och hela veckan...
 
 
Lördag klockan 8.00 är det som gäller om man vill se solen de närmaste 10 dagarna, yeeyy..

hosthost

Har nyss ätit lite frukost och sitter med en te-kopp med massor av honung i. Är hostig har har mer ont i halsen idag. Eller det är i alla fall inte bättre. Efter lite grillning igår gick jag, Dennis och Stoffe för att bada vid båthamnen så det får man väl igen för idag.
Ska snart göra mig i ordning för dagen och ta en sväng upp till affären och köpa lite halstabletter, så får vi se om det blir en promenad också.
 

kommer ni ihåg den här? hittade den i bildarkivet på sidan 34!
haha länge sen. osminkad och trött ;)

å nej det regnar

Det har faktiskt varit rätt skönt väder idag. Lite för kvavt bara Jag tog Tessan med mig och cyklade till Gärdsjön för att bada och tvätta mig lite. Härligt! Skönt att slippa dushen haha.
Men nu regnar det och det är tråkigt. Men nu kanske det blir lite syre ute i alla fall! Om knappt en timme går bussen härifrån så då hoppas jag att det har slutat.
 
Hoppas ni har en bra dag!
 
ni får en gaaammal bild :)
 

lördag

God morgon! typ,.. Jag är i alla fall skit trött och har inte varit vaken allt för länge. Det gick verkligen inte att komma upp ur sängen alla gånger jag vakna.
Farmor och farfar kom nyss hit och jag lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Nej nu måste jag ta en kaffekop och vakna!
 

Tagga ner!

Har funderat på en grej ikväll,
Killar är ju verkligen bra dumma
Kan inte vänta mer än en kort sekund
Har inget hänt på den korta sekunden
påbörjar dom nått annat och sen inser dom
att dom kanske borde haft lite mer tålamod ändå
för omgivningen" börjar tröttna
och känna att det inte är värt att lägga ner energi på
att bry sig om vad denne tycker och tänker längre.
Vilket orsakar dåliga känslor i kroppen på båda hållen.
Svårt att förklara, men lite så tänkte jag iaf...
 
Ska inte dra alla över samma kant, men ofta är det så.

på kvällskvisten

Sitter i köket med en tallrik special K med bär i (Så sjukt gott!) och lyssnar på Missy Higgins (länk till spotify).
Emilia och jag har bla. cyklat och badat lite idag, sen blev det en biltur för mig och pappa innan vi kom hem och alla spelade lite fotboll. Jag försöker lära mig att kicka riktigt, vilket går sådär. Men elva lyckades jag i alla fall göra! ;)
 
Nu är jag själv hemma, eller Erik sover där uppe... Funderar på om jag ska ta itu med en av topparna kanske?
 
hörs i morgon! 
 
sjukt snygg bild! ...

ny dag, nya tag!

Gårdagens Ethno konsert var jättebra! Man blev så glad och lycklig i hela kroppen av all musik för dom var så glada! :) Stor tumme upp!
Natten spenderades hos Emilia. Vi hade hela huset för oss själva med hundarna då hennes familj är på semester några dagar. Myys. Snart ska vi ta en LUGN cykeltur bakom sjön. Min hals har inte blivit bättre så det är ingen idé att anstränga sig för mycket...
 
Senare hade jag ju tänkt att åka till Dennis, men efter som att han hade sett fel tider på sitt schema så jobbar han sent idag med. Så i morgon ska jag försöka ta mig dit. Senare funderar däremeot på att sy om en topp som jag tycker är på tok för lång och kanske göra om en gammal t-shirt.
 
hörs sen!
 

5 Juli

Härliga alldeles för varma värme! Har njutit ute i solen här hema hela dagen. Härligt som tusan!
Nu är jag och Erik hemma själva med hundarna tills mamma och pappa kommer hem.
Jag hade tänkt at åka och sova hos Dennis och dom idag men efter som att han jobbar kväll idag så får det bli i morgon. Istället följer jag med mamma på Ethno-musikernas konsert i Rättvik ikväll. Fint!!
 
 

i "korta drag"

Har inte haft tid för datorn idag så det blir en sen uppis! Bättre sent än aldrig eller?
 
Gick upp vid halv 11 idag, tvättade håret och sen tog jag och Emilia en promenad på två timmar. Behövligt! Varmt som tusan var det men skönt också. Kunde dock knappt gå när jag kom hem för jag hade gått med bara strumpor på dålig asfallt ett tag så fotsulorna var helt förstörda när jag kom hem. Fick ha fötterna på kylklampar men det hjälpte typ inte... Men nu är det i alla fall bättre :)
 
Nu på kvällen har vi och hennes föräldrar varit till Bingsjö på Bingsjöstämman. Har faktiskt aldrig varit där förut. Det var mysigt i det superhärliga vädret! Men det var inte så superroligt evenemang dock.
 
Hoppas ni haft en varm och skön dag, gonatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara värme!

Mer än välkommet väder! Det är huuur skönt som helst att bara ligga ute på gräsmattan och njuta. Helst av allt hade jag även haft en stor pool på gården och lite melon också. (U wish)
Var ner till mamma och hälsade på lite på hennes jobb. Det är Ethno-läger där nu så det är typ 100 olika musikanter från länder i hela världen här, i lilla Rättvik. Allt från Sverige till Afrika Detta läger håller på en vecka varje sommar sen ett par år tillbaka.
 
Jag dör lite halvt att jag har ont i halsen också. Trodde det började bli bra igår jag, men i morse var det värre igen. Träna regelbundet hela våren och sommaren? Så blev det ju verkligen.
 
bilden är tagen vid stugan i Ensen för 3 år sen :)

gonatt ♥

Jag och pappa kom hem för en timme sen efter trav och lite handling. Jäklar vad spännande det var ett tag! Men dock en besvikelse senare...
Undrar om man ska försöka sova nu? Det var inte ens 12 timmar sen jag vaknde och som ni vet sov jag jäkligt mycket inatt/dag. Kommer väl aldrig somna.
 
Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning så får vi se, god natt 
 

ny vecka igen

Sorry för dålig uppis! Hann inte gå in på datorn i lördags när det var Big lake som jag ska berätta om när jag fått bilderna av Cilla :) Och sen igår var jag helt slut. Vi kom hem kl 4 på morgonen och jag sov till och från till halv 1 igår.
Inatt har jag sovit nästan 12 timmar fast att det var fullmåne (jag sover alltid dåligt eller drömmer massa konstigt då) Vaknade halv 1 idag med. Trots det känner jag mig trött. Sov kanske för länge?
 
Ikväll ska jag nog följa med pappa på trav igen tror jag. Själva travet är jag inte så där väldigt intresserad av längre men det är kul att komma ut bland folk i alla fall :)
 
hörs sen
 
bild påmig och Erik igår :)

RSS 2.0