igår/idag

Nu har kommit hem från våran klass-övernattning! Är heelt slut i hela kroppen. Men i morgon är jag ledig så jag får vila ut mig.

Vi har i alla fall haft en bra resa. Även om de bara blev över en natt, lite kort kanske, men skönt att vara hemma ändå!
Igår när vi kom dit satte vi upp tält, fikade, åt middag och åkte i väg och spelade lite fortbollsmatcher. När vi kom tillbaka blev det att hoppa i forsen för mig och två till sen bastuuu! As skönt.
Hade en skön kväll med lite pilkastning, korvgrillning, skitsnack och sedan gick jag och några till in i klubbstugan (hosjöholmens paddelklubbstuga där vi var) och spelade kort och lyssnade på lite musik. Sedan blev det film men alla stack och det slutade med att jag, sebbe och rasmus sov i en klump i soffan haha. Sen vaknade vi vid halv 6 och gick ut i tälten :p Blev inte att sova i nått tält i alla fall. Men vi slapp ju frysa ;)

Idag hade vi forspaddling då vi fick prova på lite olika grejer och åka genom portar och grejer i forsen, viket var askul! Särskilt att åka i den strömma forsen och även att åka i bara våtdräckt och flytväst ner för den. Lite kallt med askul! :p Var inte bara liiite skönt att komma in i bastun sen :p Mycket badande idag i alla fall! Rekommenderar er att prova på det :)

När vi var klara åkte vi in till falun för att käka lite och sen få en guidad tur i koppargruvan, vilket var intressant. På vägen hem vara allla helt döda och man var inte så pepp att ta hand om alla grejer tillbaka i skolan igen.


Moa precis när vi kom dit :p


När sötsuget slår till tar man vad man har!


och i brist på nått att göra, malde jag ner moas kaffebönor ha ha...


simon, lisa och moa :)


sent på kvällen innan vi gick upp till sofforna :)


ovanför gruvan innan vi gick in i den idag. :)

Ni får nog fler bilder nästa vecka när jag fått bilderna från moas kamera som vi använde en hel del :) (om jag orkar..)


Grattis igen ( efterskått) Emilia som fyllde 17 år igår! Hoppas du hade en bra dag!

tisdag

Är i vikarbyn just nu och väntar på att gå till bussen, när jag kommit till Rättvik drar jag nog en sväng till mammas jobb innan jag ska få håret fixat. Jag hoppas bara att det inte blir så där gult den här gången! då dör jag.
bilden är från förra sommaren när jag hade blekt slingor (för 2a gången?)

jag fortsätter att gå utan att någonting se

Tar det lugnt i soffan med Sara och Dennis innan Big brother börjar. Huvudet värker, jag är proppmätt på mackor och trött så ögona blöder. Men jag ska inte klaga. Har haft en bra första dag i skolan med knappt nå lektioner. Långlunch med Moa och en skön eftermiddag hemma.

I morgon ska jag bara åka nerr för lite information inför onsdag. Men jag lär åka ner direkt på morgonen fast jag egentligen börjar efter 10, bara för dum-bussarna. Får väl va med på engelskan eller nått :p
Efter skolan drar jag hit till vikarbyn för att hämta mina grejer och sen direkt ner igen för att fixa utväxten (!).
Sen blir det packa packa packa och kolla att sovsäckarna är i bra skick osv. PLUS att jag måste skriva förberedelser för redovisningen som är på onsdag morgon. Kommer inte ha en lugn kväll!




early in the morning

Vaknade och trodde jag hade försovit mig för att klockan inte ringt eller nått. Kollade mobilen och den står på 05.04... Sen kunde jag inte somna om så passar på att blogga lite i stället. Behöver ju inte göra mig i ordning för än om en timme.

Igår hade jag inte tid för datorn alss. Var ute i solen hela dagen med familjen och hade det mysigt. Vi åt lite tårta också för att fira mors dag. ♥
På kvällen åkte jag till vikarbyn och där blev det pizza och Big brother-kväll. På söndag är det finaaal!!


Erik tyckte verkligen om tårtan, (utom "skalet" som var marsipan ;p)









Sommar = rabarber och socker, så jäkla gott!


härliga kväll

Vi sitter i soffan med en kopp kaffe, proppmätta efter middan! Så jäkla gott att grilla idag :)
Kom hem från vikarbyn vid fyra och har bara tagit det lugnt och tagit en kort cykeltur.
Om en stund blir det eurovision och så klart hoppas vi att rösterna faller på Loreen.










lördag morgon

God morgon, jag vaknade vid halv 8 idag (!) och kunde inte somna om. Dennis och dom har åkt till borlänge för crusing så jag är självhär i vikarbyn nu.

Igår hade vi en bra kväll, jag var ute och gick sammanlagt tre timmar typ ;) Först gick jag en sväng själv och sen träffade jag Paulina så vi tog en promenad och sen bar det av hem och umgås med Sara, Gina och Daniel innan Dennis kom hem efter fisket. Vid typ 12 bestämde jag mig för att gå ut igen. haha helt själv i mörkret, men det var så grymt skönt! Varmt också.

Ikväll blir det grillning hemma i Ingels och eurovision-mys :)


Good morning

Har precis gjort mig i ordning och ska dra iväg till praktiken om en liten stund.
Återigen är det hur varmt som helst ute så det är bara att slänga in jeansen i garderoben och fram med fler shorts :D




underbar dag

Sitter och fixa med lite bilder och ska se på Big brother.
Har haft en underbar dag med först praktik(+ massa sol), sen hem och ta det lugnt i solen i flera timmar (!) så jäkla skönt! Solen tar så sjukt mycket nu. Var ner till Rättvik en sväng också. Nu på kvällen tog jag en prmenad med Tessan, också superskönt. När jag såg gärdsjön tänkte jag på sena julikvällar när man bara är ute och simmar. härligt...

I morgon väntar sista praktikdagen sen helg!












hot*

Gud vilken dag! Så jäkla varmt och dessutom var det ingen praktik. Jag och Emilia tog bussen ner till Rättvik strax efter 10 för att sen ta oss upp till skolan. Vi höll på att dö av värme när vi kom dit! Satt ute i solen innan vi tog lunch (utomhus !). Det var så jäkla gött att sitta ute pch äta idag.
Sen blev det några timmar i solen igen innan det var dags för sprutan. Fy fan vad ont det gjorde! Själva sticket är ganska lugnt men när dom sprutar in vaccinet i muskeln spänner det som fan!
Efter skolan" tog jag en sväng upp till vikarbyn för att hämta ett par skor och sen direkt till Rättvik igen för att ta bussen hem. Var så jäkla skönt att byta om till shorts! Drygt bara att man inte fick den skarpa solen när man skulle försöka få lite färg på dom vita benen...


körde på jeans och linne idag, liiite varmt!




lovely weather

Nu har jag äntligen tid att uppdatera. Vädret idag är ju helt underbart!! Snacka om sommarvärme. Vill bara att den ska hålla i sig den här gången...
Har som vanligt haft praktik idag vilket gick bra och sen tog ajg bussen ner till Rättvi direkt efter. Hälsade på mamma på jobbet nån timme och sen gick jag för att kolla priser på B-vitaminer samt kollade lite i nån kläd-och skoaffär. Finns dock inga riktigt bra affärer här i Rättvik tycker jag.
Kvällen har varit lugn och spelade lite fotboll med Lillebror och försökte lära han cykla. Det går sakta men säkert framåt! :)

I morgon väntar vaccination nummer två. Så det blir ingen praktik då för jag lär åka ner med 10 bussen till Rättvik.
Får se om det tänker blöda igenom den här gången också...



körde på mina beiga chinos idag :)

underbart väder

Har nyss kommit in från det underbara vädret. Tog en liten promenad med hunden efter att efterlängtade Emilia hade varit här :)

Nu ska jag nog ta nått att äta om jag inte blir fast vid facebook sen kanske jag går ut en stund igen innan Big brother drar igång. Älskar att se det på måndagar när det är festen man får se. Händer alltid nått spännande då :p


Första dagen på sista veckan

Nu har jag precis skrivit i loggboken som ska fyllas i varje dag under praktiken. Drygt som fan, men det måste göras. Dagen har i alla fall varit helt okej, och skönt väder har det varit också. Tummen upp! Sista veckan nu och sen blir det skola i två veckor. Men nästa vecka blir det övernattning med klassen i Falun en natt. Sen sista veckan är det inte myckte lektioner, så det kommer bli chill :) Sen är det sommarlov, woop woop!

Funderar på att ta itu med städningen nu och så måste jag byta sängkläder också. Tummen ner...


söndag kväll ...

Sitter i soffan och kollar på Det okända. Inte bra! Lär bli livrädd inatt haha.
Men snart blir det i alla fall Big brother live :D

Idag har jag hållt på att lacka massa brädor till ett trägårdsbord pappa håller på och gör. Fy fan vad tråkigt det var! Särskilt med tanke på att jag lackade dem en gång igår också. Så blir det att strycka på ovansidan en omgång till när bordet är ihopmonterat. Suck...

Nu börjar snart BB. Ha de!




Eriks taggiga hår efter duschen nu på kvällen:p

Frågor för att jag har tråkigt

Tror du nån orkar läsa alla frågor? Nej

Röker du? Nej

Snusar du? Nej

Har du druckit alkohol? Jaa

Skolkar du?
Händer, men inte alls ofta.

Vilken klass/linje går du i?
Barn och fritid

Tycker du om kramar? Jag älskar kramar

Svär du?
För mycket

Gör du frukosten själv?
Ja

Har du slagit ner någon?
Nej

Har du pussat någon av samma kön? Yes de har jag

Har du varit på strippklubb?
Nepp

Vad gör du när du blöder näsblod?
torkar, torkar och torkar, och snyter mig, alla stoppar väl upp papper i näsan också eller? haha

Vad gör du nu? Ser på Mr Bean :D

När grät du sist?
Vet inte, nån vecka sen

Vem finns där för dig
? Emilia <3

Saknar du någon just nu? Ja

Har du solglasögon?
Så klart, men inte på mig.

skriv en mening på engelska:
I love you.

Vem kysste du senast?
En kille*

Vem kramade du senast?
Min lillebror :)

Vad är din högsta önskan just nu?
Högsta.. vet inte. Men har önskningar bara jag vet.

Vad heter ditt hårspray du använder?
Syoss

Är du kär?
nej..

Är någon kär i dig nu? Jag vet inte

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Mörkblå, typ svart

Känner du någon som heter Niklas?
Inte känner, men vet vilka de är...

Har du bärbar data
? Japp

Är du blyg?
Ibland, ibland inte :)

Vad vill du göra just nu? Se på filmen och mysa.

Hur bor du? I hus

Hur lång är du? 169 cm

Vad har du för ögonfärg? Ljusgröna

Har någon sagt att du har fina ögon? Ja

Vill du har en kille som är längre än dig själv? Det är en fördel ja

Tycker du om sport? Ja

Har du spelat hockey/forboll? Fotboll för många år sedan

Hur gammal är du om 5 år? Nästan 23

Vill du flytta? Både ja och nej

Tror du nån läste alla dina svar? Vet inte
Röker du? Nej

Snusar du? Ja

Skolkar du?
Sometimes, men oftast inte med flit på morgnarna..

Gör du frukosten själv?
Frukost, vad är det? :P

Har du slagit ner någon?
hm. beror väl på hur man menar men.. ja, mer eller mindre..

Har du pussat någon av samma kön?
Yes I have..

Har du varit på strippklubb?
nope, något jag har missat..

Vad gör du när du blöder näsblod?
Jag har aldrig blött näsblod, så jag vet inte..

När grät du sist?
Oj, det var längesen men jag kände att tårarna brände lite under
ögonlocken förut, men kom dock aldrig riktigt ut..

Vem kan du prata om allt med?
Absolut ingen..

Har du solglasögon?
Javisst har jag det, men inte på mig nu såklart.. ;D

skriv en mening på engelska:
A sentence in english.

Vem pussade du senast?
Cam

Vem kramade du senast?
hm.. jag minns inte.. tobbe tror jag.

Vad är din högsta önskan just nu?
Det vet bara jag, och så kommer det att förbli.

Vad heter ditt hårspray du använder?
d:fi

Vem gillar du?
Det vet bara jag. :D

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Svart.

Känner du någon som heter Niklas?
Ja, två av mina kusiner och en i min klass. Massa
Niklasor..

Har du bärbar data
? Yesyes.. fast den är kass.. gillar mer min stationära.. :)

Är du blyg?
heh. OM jag är!

lördag

Gick upp vid 10 nån gång idag och följde med pappa till Rättvik direkt, helt ofixad och nyvaken. Men skit samma, vi är inte mer än människor eller hur? Efter vi varit i Rättvik åkte vi direkt till sommarstugan och fixade med lite vatten och sånt till farmor. Var inte kul att bära flera kannor upp och ner för trappen flera gånger, utan att ha ätit nått, ingen energi alls.
Nu ska vi ta och äta lite och sen får vi se vad osm händer. Min hals är förstörd och jag hoppas att förkylningen kan släppa snart!

Hiding my heart

Har kommit på att jag gillar den här låten sjukt mycket! Adele – Hiding My Heart (spotify)

nytt nytt!

Herregud vad trött jag är. Gick upp halv 8 för att göra mig i ordning innan jag och mamma tog bussen till Falun för lite shopping. Hitade verkligen inte allt jag skulle ha men lite annat blev det i alla fall :)

När vi kom hem var jag helt slut men det vara bara att äta och sen ut och hjälpa till att rensa på vinden, och det är verkligen inte lite grejer där uppe! Men nu har jag precis gått in för att göra Erik i ordning för natten.

Det här fick jag i alla fall med mig hem! (urusel kvalitet på bilderna...)








bilden ljuger mycket om den här, men den är snygg iaf!









Åt värlends godaste lunch! Grillad tortilla med massa kyckling och godsaker i.

remember it plaese

Har nyss myst ner mig i soffan i pappas fleezjacka, väntar på att hockeyn ska börja. Efter det, Big brother.
I morgon tar jag och mamma en heldag i falun.
Puss!

Äntligen hemma.

Hade en riktigt bra kväll/natt med massa människor. Har lite ångest över vissa saker idag, men det har man väl varje gång eller? haha. Kollade inte på klockan en enda gång under hela kvällen heller så jag har ingen aning om när jag kom hem eller nått. Jag som alltid kollar klockan!
Efter att ha varit vid bystugan så drog jag, Emma, Andreas och Paulina hem till Paulina ett tag och festade vidare lite. Sen mådde jag inte så bra hehe, bara att gå hem!(hem till min bror)

Nu sitter jag hemma i fåtöljen och bara tar det lugnt. Är hur seg som helst, men mår i alla fall relativt bra :)

vill dit de e skitsnack för jag vet att...

...lyssnar på musik och har nyss tryckt i mig två piroger och bara tagit det lugnt helt själv hemma hos Dennis ett par timmar. Ska ta och göra mig i ordning om en liten stund, sen ska jag träffa några tjejer innan vi drar till festen. Sounds good!


Har tyvärr ingen bild nu när jag sitter på saras dator så ni får en gammal, långt hår..

MobilBlogg - rast

Har precis satt mig ner med en kaffekopp i personalrummet på Ingels skola. Jag kom då verkligen inte upp tidigare idag. Det var så varmt nere i soffan inatt så jag kunde dö. Slutade med att jag gick upp och la mig i alla fall. Har sovit knappt 5 och en halv timme inatt, så blir det en utgång på det i kväll. Det kan bli intressant.. :p Får se om jag hinner blogga nå mer idag. Ska försöka slänga in ett inlägg! Puss

good night

Slänger in ett inlägg i väntan på Big brother...
I morgon ska jag till praktiken hade jag tänkt och funderar på att sova nere i soffan inatt så man blir väckt tidigt i morgon när mamma och Erik vaknar. Kanske hinner blogga lite innan jag sticker iväg också?
Funderar ocksåpå om jag ska åka till Dennis i morgon eller inte, kanske blir en utgång. Det blir ju långhelg nu ju :p
På fredag sticker jag med mamma till Falun för lite shopping. Får se om jag har råd att köpa allt jag planerat, troligtvis inte! haha Skulle behöva ett par tusenlappar till till allt man vi ha. Det är inte lätt att vara tjej inte!

God natt


haha deppig bild på mig, men hade inte så mycket annat :p

lugn dag

Sitter i i köket som en zombie och somnar snart igen. Är sjukt trött! Blev hemma idag ändå, jäkla hals. Har varken tid, ork eller lust att vara förkyld nå mer! Gick upp strax efter 11 och tog lite frukost. Får se vad som händer sen, troligtvis ingenting :p Bara att ta det lugnt så man blir frisk nån gång.

Funderar på om jag ska köpa den här bikiniöverdelen på Gina. Hade tänkt matcha den med en underdel i USA-tema, om den kommer in i butik igen.

home alone

Nyss gjort lite mat till mig och Erik. Vi blir själva hemma några timmar medan mamma och pappa är i Borlänge.
Jag är jätteförkyld och både jag och han är hesa. Kunde inte prata i morse när jag vakna. Fick inte fram ett ljud! haha men det gick över efter ett tag. Om jag är värre i morgon blir det ingen praktik i alla fall!
Blev för resten kvar i F-1an då Erik har från separationsångest när mamma lämnar honom på morgonen. Det är så dumt att riskera att det blir värre med att vara där och praoa.. Tråkigt nog så blev det så här men det är helt okej där jag är nu också :)


BB live

Ska snart titta på Big brother live och ladda upp för en ny praktikvecka, troligtvis en kort sådan. Röd dag på torsdag och kanske blir ledig på fredag också efter som att det är klämdag.


sjuka människor :p

Sitter i mit rum och lyssnar på lite musik och bara tar det lugnt.
Måste bara berätta att när jag och mamma kom ut från hemköp idag kom det en aspackad gubbe och gick med en kasse pantburkar på parkeringen. Tänkte på hur bara (och äckliga xD) ben han hade. Sen bakom så var det några typ 25-30åriga halvfulla killar vid en bil som skratta som fan när dom tagit kort (på varandra trodde jag). Sen sa mamma "jag kan inte hålla mig för skratt längre". Jag hon mena för att dom drack... Sen sa hon att gubben inte hade haft nå byxor! Då slog det mig att han bara hade haft ett par slitna kallingar och en typ dunjacka på sig. Jag höll på att skratta ihjäl mig då. Han hörde tydligen ihop med killarna och så kuta en av dom in efter honom men kom ut direkt igen och höll på att dö av skratt. Och dom tyckte ju det var ännu roligare när vi kom ut och såg det x)
Det där gjorde min dag i alla fall!



söndag

Nu har jag nyss gjort mig i ordning efter en skön dusch. Sov hemma inatt och igår hade jag en bra kväll hemma hos Emilia.
Och det där med att sova ut igår gick skepprätt åt *******. Blev precis som jag trodde det skulle bli. Ungen kom in och stimmade och lekte" och vägrade gå ut, ända tills jag verkligen skickade ut henne och höll för handtaget ett tag, men då kunde man ju inte somna om. :p
Vi åkte till öja några timmar och hjälpte till att flytta hästarna och greja i butiken. Spelade lite basket med Dennis också.
I fredags hade vi en bra kväll med filmen Red dog som var helt okej! Men sen skulle dom absolut se en skräckfilm jag vägrade kolla på så det blev en långpromenad för mig i regnet. Ni skulle sett mitt minst sagt lockiga hår igår när jag vaknde!

hörs sen!

kör på mjukiskläder idag :)


Äntligen fredag

Sista dagen avklarad i denna klassen. Hemskt väder är det men jag ska trotsa det och pallra mig till bussen om ett tag och sen vidare up till vikarbyn. Visst är det härligt att det är fredag? I morgon ska jag sova ut (om inte saras lilla tös kommer och väcker mig som vanligt).
Ikväll hoppas jag på att det blir en hockeykväll där hemma, hoppas ni får en bra kväll!


Idag hade jag utsläppt hår som var OPLATTAT för första gången sen jag blev korthårig för, ett bra tag sen.
det går framåt

10/5

Har precis duschat lite efter att ha färgat mammas hår (längtar till det är min tur!), och nu sitter jag i soffan med en fruktskål och ett glas juice. mumsigt! Kunde inte träna nått idag heller. Dumma dumförkylning!


torsdag

Sitter framför gårdagens Big brother-avsnitt. Sjuka människor haha !
Kom hem en timme senare från oraktiken idag då min lärare kom på besök. I morgon gör jag sista dagen i F-1an sen går jag över till dagiset de två kommande veckorna :) Helt otroligt att det bara ar fyra ynka veckor kvar till sommarlovet!!


Big brother

Sitter i fåtöljen med Erik och tar igen gårdagens Big brother avsnitt.
Var ner och beställde blekningstid på salong Eva idag också. Ska dit v 22. Längtar!!


mysdag?

Blev hemma från praktiken idag. Pissväder ute, men de gör inte så mycket efter som att det bara blir mysigare att sitta under täcket i soffan hela förmiddan. Om jag mår bra i eftermiddag tänkte jag ta bussen ner till rättvik en sväng och beställa tid för att bleka utväxten. Behövs verkligen!



hemmaträning

Det blev ett litet träningspass här hemma i typ tre kvart. Mest styrka då jag kände att det var dumt med mycket kondition när man inte är frisk. Det finns faktiskt väldigt mycket man kan göra i styrketräning utan ett gym hemma! Är så jäkla pepp på träningen/kosten nu asså!
Sitter för resten här och trycker i mig müsli med smak av frukt och honung. Så jäkla goda, och relativt nyttiga :p

dött

Nu har jag precis ätit lite efter att ha kommit hem från praoen. Sitter i vardagsrummet och halvkollar lite på den nya live-dvdn med Iron Maiden som pappa tydligen köpt idag. suck... Jag tycker personligen att dom är skitbra, men nu kommer jag få dras med den här skivan varje helg ett tag framöver x)

Idag när vi skulle gå ut i skogen med klassen jag är i, hittade vi ett rådjur som hade blivit dödat av ett annat djur. Tycker själv inte att det ser så äckligt ut men det var hemskt! En av eleverna blev så rädd att vi två fick gå tillbaka till skolan själva direkt innan de andra kom efter.

Funderar på om jag ska träna lite också, men det kanske är dumt ifall att jag blir mer förkyld igen. För resten så skrev jag fel igår. Var helt inställd på att det var onsdag idag! Det är i morgon vi skulle på pass på gymmet.


halvdålig bild med kass kvalitet också, de får duga!

måndag igen

Har ni haft en bra måndag? Min har varit helt ok. Tillbaka i årskurs F-1 på skolan här i Ingels. Ska som sagt vara där denna vecka också innan jag byter till daigset :)
Har inte gjort så mycket efter praoen idag mer än lite plugg som skulle lämnats in förra veckan (!) och tagit en tur ner till Rättvik.
Och kanske var det dumt att jogga igår, hade lite ont i halsen i morse. Hoppas det är bra i morgon för då planerar jag och mamma ett tungt pass nere på koppjärk. Det får inte bli som förra gången jag var ner på ett pass då jag blev superförkyld dagen efter...


dessa rubriker

Tog en liten löprunda men fick så lov att mammas gamla joggingskor. Fick sånt jäkla skavsår på båda fötterna så jag kunde inte springa emellanåt, och nu har jag blåsor. Skitskor!
När jag kom hem väntade en supergod middag med chorizo-korv och annat gott.
Nu blir det lite soffmys i väntan på Big Brother-live :)






Hade mina nya löpar-tights jag köpte i fredags :)

sunday

Äntligen sol ute igen! Orkar inte med snö och regn och massa blött bara.
Idag vid 10 åkte jag ner på marknan några timmar och kollade på dans och var med Emilia. Köpte inget annat än lunch och brända mandlar.
Är astrött idag då vi hade Tv-spels kväll i vikarbyn med Erik och Stoffe och sen blev det film så vi la oss runt halv 2. Har inte sovit så mycket alltså.

Senare blir det kanske en joggingtur även fast jag inte är helt frisk än, men jag måste verkligen börja träna igen!


vi säger god natt

Pissväder... I morgon ska det bli lika. Praktiken idag gick bra, förutom vädret då.
Efteråt skulle jag ju hämta lillebror på dagis och ta bussen ner till Rättvik. Han tycker att det är så kul att åka buss. Så jäkla gullig! Köpte lite träningskläder på Team Sportia vilket också var det enda jag fick med hem.
I morgon blir det en sväng ner till marknaden igen men det blir nog inte långvarigt om vändret blir lika...
Har nyss gjort mig i ordning efter en kväll här i Vikarbyn med Big brother, tv spel och mer big brother (plus massa chips som vi inte behöver nämna egentligen tycker jag) :)
God natt!

maj maj måne

Superhärligt väder igår, därav ingen uppis. Men nu har jag hittat till datorn igen.
Två dagars praktik har gått och jag trivs rätt bra. Roliga barn och rätt bra tider. Ska inte klaga!
Har även fixat så att jag får vara på dagiset vecka 20-21 också! Känns jätte bra eftersom att jag ville vara där från början.

I morgon blir det praktik till tre och sen hämtar jag upp Erik på dagis så tar vi bussen direkt ner till Rättvik för att möta upp mamma på marknaden, som håller på hela helgen. Och på kvällen sticker jag hem till Dennis och Sara.
Får se om jag hinner blogga nått i morgon, ska förska hinna med ett inlägg iaf!


kan inte bestämma mig för vad jag tycker om bilden, men ni får den ändå :)

igår, idag, imorgon

Herregud vilken kväll/natt det blev! Skulle titta på brasan med Dennis, Sara, Gina och Daniel. Vi gick dit en timme för tidigt så man fick stå och frysa rejält innan brasan tändes.. Men direkt den började brinna gick jag och Emma som vi träffade där, och ställde oss så nära det gick utan att brinna upp. Och j*vlar vad varmt det blev!
Dom andra drog hem vid halv tio-tio nångång så vi blev kvar där och träffade lite folk innan hon drog vid 12-1. Sen blev det fest för hela slanten! Träffade på massa gamla vänner och härligt folk. Kom hem vid tjugo över tre och somna som en stock! Som vanligt gjorde man saker man ångrar dagen efter, men är det fest så är det.

Den här dagen började dock inte så bra, sliten minst sagt. Men den har ändå varit lugn och skön, blev ju bättre senare på dagen också :)

I morgon är det första dagen på APL'en (praktik) inte så jätte taggad direkt nu när det är så härligt väder och man bara vill vara hemma eller med vänner och chilla. Plus att det känns som vi har lov på nått sätt nu när det varit långhelg. Men det blir säkert kul! :)

Har dock inga bilder från kvällen så ni får några från i förrgår i stället :)





Hade en liten mysdag med Erik och solade :)

RSS 2.0