Näsblod

Hemma idag igen! Gick upp imorse och började sminka mig men det fick åka av och så tog jag täcket och la mig i soffan. Käkade lite gröt och sen somnade jag igen.
Tog en alvedon för en stund sen eftersom att halsen gör så ont. Ja den är ju lite bättre nu i alla fall men istället började jag blöda näsblod. Det bara rann! Det doppade ner på benen, full handen och väl i badrummet blev handfatet fan helt rött. Så här ligger man med ett papper uppkört i nosen. det har dock slutat blöda nu. Jag blöder aldrig näsblod annars. Fan. Det var droppen, nu VILL jag bli frisk!
 
Annars då? Har kollat på film och pratat en stund med farmor som var upp hit med tuttul. Mums!
Vårat internet är helt kajko så det fungerar aaaaassegt... Så filmer som går att kolla på är sånt vi har på dvd hemma, alltså sånt man sett hundra gågner förut. Idag fick det bli 6 points. Men den är ju ganska bra i alla fall. Har kollat på alla Wallanderfilmer vi har redan så det sög ju. Och ni kanske förstår att jag kollat klart på One tree hill -igen- eftersom att jag inte nämner det nått nu. Så det sög ju lite till. Blir galen på att man inte kan göra nånting!!!!!
 
Julklappar lär ajg ta och köpa också.. Mycket nu! hörs sen :)
 
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Jag vill gärna se din blogg

Lämna kommentar

Trackback
RSS 2.0