Ny vecka och nya tag

Sitter här i köket med en tekopp och skulle äta melon och äpple. Men melonen var ju helt omogen, fast jag åt den ändå hehe.
 
Skolan idag gick helt okej men jag var trött efter en långdag.
Vi har fått en bok i engelskan som ska vara klar om tre veckor (!) och min är 450 sidor lång.... Jag valde Twilight för den filmen har mna ju ändå sett ett par gånger.
Sen på svenskan fick vi en bok också! Men vi kom överns om att vi skulle få längre tid på oss med den eftersom att vi hade en i engelskan också. Skönt! Jag har länge velat läsa Jag är Zlatan så nu tänkte jag passa på att göra det. Får ta med den på semestern när vi åker till Spanien om tre veckor! (iiiih inte långt kvar nu!) Då får man lite läsning på planet och mellanlandningen i London.
 
Var föresten och pratade med syon om det där med kurserna som var struligt. Och jag måste läsa en till på torsdagar, så nu kommer jag sluta halv 4 då istället för halv 12. Suuuug! Men jag förstår varför i alla fall, för jag kunde inte få nån examen i den här utbildningen med mina gamla betyg i måleri/byggkurserna sen jag gick måleri i Falun. Dom kunde inte läggas in så att dom poängen skulle räknas med i min nuvarande utbildning. Aja dom ligger ju kvar i det samlade dokumentet sen när man ska söka jobb osv i alla fall! Så ni läser jag lika många kurser som dom andra, så egentligen är det inte så mycket extra, men ändå.
 
Nej vi hörs imorgon, kram
 
 
Har bott i min supersköna halsduk hela dagen. Myyyyys
 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Jag vill gärna se din blogg

Lämna kommentar

Trackback
RSS 2.0