Valborg

Börjar med att säga grattis till pappa som fyller 42 idag! :) Och kanske ett liiitet till kungen ;p

Nu sitter jag hemma i köket efter att ha varit hos brorsan igår. Blev lite grillning i Öja innan det blev en promenad och sen blev det Big brother live-mys hemma hos Dennis. Vi fortsatte med 24/7 () en bit in på natten.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag tänkte jag, sen firar vi pappa med grillning och tårta. Och i kväll drar jag tillbaka till Dennis och resten i vikarbyn igen.
Ha en fin kväll!


Dennis och geten Bärit igår :)

seriöst..

Tjena! Har ni en bra dag? Själv håller jag på att åka på bihåleinflammation så min är lugn. Så jäkla drygt nu när det är långhelg och allt! Får hoppas att det inte blir som förra gången då jag trodde det var nått allvarligt fel på mig när det kändes som att hela ansiktet höll på att spängas.  Får köra på nässpray med kortison i isf!
Ashärligt väder är det i alla fall! Måste ta mig ut lite senare :)

Äntligen fredag

Sitter i köket med musik och tittar ut på det astråkiga vädret. Blåser som fan och regnar ju tjufyra sju...
Har precis kommit hem för andra gången idag. Åkte först hem efter skolan, sen upp till vikarbyn för att hämta min kära platttång som jag glömde där igår.
Visst ska det bli skönt med långhelg då? Vet dock inte vad jag ska göra ikväll, eller på valborg till exempel. Blir nog att vara hemma och fira pappsen som fyller år då... Finns inte många ställen att vara på om man vill festa loss riktigt på valborg så då kan det lika bra va ;p


Något jag inte glömmer

Om det bara kunde bli som det var förut...

rainy day

Åh vilket tråkigt väder det är ute! Kallt och helt rått.
Skolan idag var okej, förutom redovisningen som gick skepprätt åt h*lvete.. Trodde jag skulle döö!
Men det är i alla fall skitskönt att arbetet är avklarat nu.
I morgon är det sista skoldagen (som blir typ 1 timme?) innan APL(praktik). Sen är det bara två veckor kvar i skolan efter den innan sommarlov! Kommer gå sjukt fort :)

Slutade vid halv 12 och lunchade med tjejerna innan jag gick och träffade mamma på jobbet, sällskapade med Dennis och Micha ner till samhället innan jag åkte till vikarbyn för att hämta mina grejer. Ska bli så skönt att lägga sig i sin egen säng ikväll! Men vi hade en trevlig kväll där igår också :)



tired of this

Preics ätit lite efter en lång skoldag. Rätt tråkig eftermiddag har det varit. Vi har mest hållt på med det sista innan redovisningen som är i morgon (!). På förmiddan hade vi lite "grupparbeten". Som kändes ganska meningslösa att göra...
Sitter här i soffan dötrött nu också.
Oj vad positivt det blev nu känner jag!
Nej nu ska jag ta och byta om sen bär det av upp till vikarbyn!

inte vill jag fastna på bild heller så ni får en gammal på mig och Erik :)

tisdag 24 April

Nu har jag precis hållt på med Powerpionten till redovisningen som är på torsdag. Ska göra klart det sista i skolan i morgon. Känns rätt skönt att nästan vara klar nu äntligen!

Idag klev jag upp vid kvart i 9 och lagade i ordning en bra frukost innan det bar av till skolan. Blev en riktigt kort mattelektion, klagar inte!
Jag och Emilia gick lite i Rättvik och kollade på lite kläder i de stackars butikerna som finns, innan vi hoppa på bussen hem.

Nu måste jag packa i ordning lite grejer innan bussen går mot Vikarbyn!

Erik gav för resten sin docka en ny look idag, snyggt va ;)

on my mind

Nu ska jag göra ett försök att sova, önska mig lycka till.
God natt 

down

Sitter i soffan med en kaffekopp i handen, Erik äter glass, mamma städar och pappa sitter här och gör ritning till ett hus.

Dagen började bra med en helt ok idrottslektion förutom att jag fick en spark på smalbenet så det är svullet nu. Tror dom vill döda mig i min klass, först en blåtira sen bandybollar på benet och nu det här. Hur ska detta sluta?
Eftermiddan var dock sämre. Har irriterat mig på människor och sen missade jag bussen från vikarbyn till Rättvik bara för att jag inte hittade mobilen... Tog en senare buss fick släpa på en tung idrotts-bag i 50 min innan bussen hem från rättvik gick. Nu känner jag mig bara allmänt nere. Oroar mig för saker och är sjukt trött. Har väl inget intressant att skriva om, har ingen riktig blogglust heller. Hoppas ni har en bra dag!


inte mycket kvar

Har precis kommit in från en promenad här i Vikarbyn med Dennis och vovven. Nu sitter vi framför tvn och kollar på nått skitprogram. Om en stund blir det big brother i alla fall :)
Så taggar vi sista veckan i skolan innan praktiken då. Har en känsla av att det kommer bli en ångestfylld vecka med tanke på redovisningen som är på torsdag... Bara att bita ihop! Kan ni fatta att det bara är tre, TRE ynka skolveckor kvar innan sommarlovet för oss i BF11? Fast vet inte vad jag helst gör praktik de kommande 4 veckorna eller skola, haha. Får hoppas den blir kul helt enkelt.

skriver skriver och skriver...

Har äntligen" tagit mig i kragen och fortsatt skriva uppsats. Hade tänkt att göra klar den nu så det bara än power pointen kvar att göra i skolan, men jag fastnar hela tiden. Sjukt svårt att skriva den här uppsatsen. Det får blir som det blir. Bryr mig faktiskt inte om jag bara får E på den här uppgiften nu...


men det är inte så lätt

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck (spotify)

Dagdrömmer

Sitter i soffan med ett alldeles för stort glas o'boy. Är forfarande proppmätt efter middagen och en halvliter chokladmjölk på det gör ju inte saken bättre!
Sitter och funderar på om jag ska åka till min bror i morgon kväll eller inte, tror det blir så!
Är så jäkla sugen på en riktigt fet fest med massa roligt folk och hög musik, men när man bor här är det ju inte precis i närheten...


tjugoett

God morgon! Sov till strax efter 10 och låg kvar en timme. Är så sjukt trött!
Lördag idag då, vet inte vad som händer, men ikväll blir det i alla fall kräftor med familjen. Hittade ju kräftor i frysen förra helgen vi. Mumsigt!!
bild från igår <3

all reflections

Emilia kom hit några timmar ikväll, blev lite pianospel och en del prat. Nu sitter jag framför Big Brother, men har mest andra tankar i huvudet... Ibland är "saker" så himla svåra att få ur huvudet. Har en känsla av att jag inte kommer kunna somna snabbt inatt (igen).
God natt på er!

20th of April

Helt ok skoldag idag, slutade 12, åkte hem och fick se pappa sitta med en saftig pizza. Själv fick man göra ravioli -.-
Får se vad som händer i helgen, inte mycket antagligen!
Idag hade jag på mig mitt nya linne från HM som jag köpte igår. Som ni ser skiner det igenom lite, men inte så mycket att man måste ha ett linne under :)

jag kan inte skilja på

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på (spotify)


faludag

Åkte ner till Falun idag för att inhandla lite hårprodukter som nästan är slut här hemma (inte ok) och kom hem med det jag skulle ha och lite till...


Allt från Åhléns - torrshampo, silvershampo, leave in-balsam




Underbart skön topp från Gina tricot. Kommer bära den typ som på bilden ovan, lite instoppad.



Man kan inte annat än älskar dom här topparna från gina Tricot. Detta var den 5e i "samlingen"...




Också superskön topp, från H&M




Tröja från JC. Nedsatt pris från 299:- till 75. Värsta kapet ju :p

Köpte även en vanlig hudfärgad Bh på HM

todays




Jiiimpa

Sitter i fåtöljen och lyssnar på musik (Jiiimpa) Han har rätt "deppiga" tunga låtar men det är så grymt skön musik att lyssna på! Strax blir det Big brother innan det är sängdax!
Känns riktigt skönt också att ha tränat och verkligen tagit ut sig som f*n ikväll också. Och mycket skratt med Emilia efteråt också. Bra känslor!

måste hitta motivation

Nu har jag nyss kommit hem och är skit trött. Ska äta när mamma kommer hem sen drar vi ner och tränar, hur jag nu ska orka det!




i skolan

Har precis varit och köpt en kaffe med Moa så att man får lite energi den sista timmen i skoan.
Vi har hållt på med uppsatsskrivning typ hela dagen vilket går lite sådär. Eller ganska dåligt..  Har verkligen ingen motvaion till den här uppgften!
När jag kommer hem blir det nog att käka lite och sen ner till koppjärk och träna med mamma. Är ju lite småförklyd, men det ska nog gå bra efter som att det är innomhus. Måste i alla fall få träna! Och i morgon är vi lediga ( vi som inte gör prov iaf). underbart. Blir nog en sväng till Falun.

hörs sen ♥

I like to laugh with you

Lunchade med Emilia och Moa innan det blev en mattelektion som var det enda på mitt shema idag. Efter skolan gick jag till mammas jobb på en kopp kaffe innan vi tog bussen hem. spenderade hela den roliga eftermiddagen hos Emilia :)
I morgon är det lång dag, ända till halv 4, weyy...

min fina vän ♥


Jag tycker om dig otroligt mycket!

Måndag

Nu har jag precis checkat av lite bloggar. Mycket läsning!
Idag drog i alla fall skolan igång igen. Skönt med rutinerna och träffa kompisar, men ett par sovmorgonar till hade inte varit helt fel. Jag får ju iaf sova lite längre i morgon efter som att det är tisdag :)
Igår åkte jag hem till Dennis och Sara i Vikarbyn och sov där. Det blev hockey/Big brother-kväll med Gina och Daniel också.

Nu sitter jag (helt sjukt mätt) i min helt renbäddade säng och funderar på om jag ska hitta på nått. Men jag tror det får blir en slappkväll i stället.


lördag kväll

Har precis käkat lite räkor och baguetter med familjen. Hade tänkt att ha datorn avstängd och kolla på Tv med dem men ångrade mig gaaanska snabbt när pappa tröck till silver, som är typ, de dödas kanal.. Världens mest tråkiga filmer. Den människan kan inte ha annat än tvångstankar, att sitta framför silver en hel kväll.
Så då åkte datorn på igen!

Har bara tagit det lugnt hela dagen. Blev lite dammsugning och matlagning bara. I morgon är det söndag också, sista dagen innan skolan drar igång igen ...


wokgrönsaker med korv, lättlagat och supergott!

don't believe them

Allt ordnar sig till slut säger vissa
Det är ändå för sent säger andra
Jag säger att vi måste ta tag i det själva innan tiden runnit ut

it's not about the money

Sitter hemma i köket och lyssnar på musik, just nu är det Jessie J som går i högtalarna.
Natten spenderades igen hos Emilia. Vi hade en lugn men väldigt rolig kväll :)

Nu funderar jag på vad jag ska hitta på sen förutom att laga i ordning middag till mig och mamma...


skitsnygg bild va...

at least I can try

Lyssnar på musik, trycker i mig sega ostkrokar och dricker cola. Så nu mår inte magen bra. Har ätit godis hela eftermiddagen...
Tänker på att jag verkligen måste få tag i ett sommarjobb (!) och ta tag i uppsatsen också. Gruvar mig så sjukt mycket inför den redovisningen...
Jag ska i alla fall fråga om jobb på dagiset här i Ingels och sen kanske nånstans nere i Rättvik till sommaren. Jobbigt det låter. Jag måste verkligen sluta skjuta upp saker. "I år ska jag börja kolla upp sommarjobb redan i Januari!" visst...


fredag 13e

Sitter och kollar på massa klipp på msn video. Helt sjuka!

Igår tog jag och Emilia en (jobbig) cykeltur på mellan 1 och 1½ mil. Jag trodde jag skulle dö där ett tag! haha
Spenderade natten hemma hos henne och ska kanske gå dit sen igen. Vi har setts så himla lite på slutet. Måste ändras!


Nöjd Tessan efter en promenad igår

in the morning

Lite bättre väder idag. Inte mycket sol men det regnar ju i alla fall inte.
Vaknade vid 9 och låg halvdöd i sängen en timme innan jag gick upp. Om ett tag blir det en promenad med mamma och Erik. Lite senare tänkte jag dra till vikarbyn en sväng för att umgås lite och hämta min plattång som blev kvar där igår...


Så länge du ler är det ingen som ser


hemkommen

Nu sitter jag hemma i min egen säng, tröttaste tjejen på jorden. Men jag mår faktiskt bra trots utgång igår/natt. Träffade roligt folk och vi dansade på. Hade gärna fått varit lite fler där men. Vi gjorde det jäkligt bra ändå!

Inatt ska jag faktiskt sova hemma, och ha en lugn kväll. Bara ta det lugnt. Blir nog en tur till vikarbyn nån dag framöver igen. För i Ingels kan man ju inte sitta resten av lovet?


igår precis innan jag skulle gå

fuck the weather

Nu har jag äntligen kommit i ordning lite här hemma. Massa grejer att plocka med och packning inför ikväll.

Var ju som sagt till Mora idag, men farmor. Skulle ju köpa ett par nya converse men nu har dom slutat med dem på skohuset. Fuck! Dom var ju 100 kr billigare där.
Fick i alla fall med mig två par byxor och ett par piloter(finally) hem. Sen såg jag tusen toppar jag ville ha också...

Ikväll åker jag hem till Dennis igen. Och sen blir det fest i vikarbyns bystuga. Får se om Emilia följer annars träffar jag andra vänner där :)


chinos <3 (insåg precis att jag på bilden fick ett extra organ i dem också... ! )


cubus 199:- Har ett par ljusblåa också. Hur sköna som helst!


lindex 60:- (billigta som f*n!)

morning

God morgon! Sovit gott? Jag låg vaken i flera timmar inatt utan att kunna sova. Men känner mig ändå rätt utvilad.

Ikväll funderar jag på att åka till min bror och sova där. Och i morgon väntar en tur till Mora och sen kanske utgång på kvällen.


8/4-12

Sitter i ett nystädat rum och lyssnar på lite musik. Var ute och gick med mamma, lillebror och hundarna förut också, skönt men skitblåsigt!
Bläddrade igenom lite gamla bilder förut och hittade bilder från när vi var i Kläppen och åkte skidor med skolan (i 9an?) som jag trodde att jag inte hade kvar. Blev överlycklig när jag hittade dom! Kan bjussa på två :)




vi hade ingen aning om vilka de flesta vi fotade var, men dom tyckte de va askul iaf!

Chinos ♥

Bara måste ha dom här byxorna! Antingen i denna färg eller beige, helst båda.

Glad Påsk!

Kom in från en tvåtimmars promenad (1½ mil) med Emilia och hundarna för en stund sen. Så himla härligt!

Om ett tag blir det en god middag med familjen + farmor och farfar, bestående av lövbiff, potatisgratäng mm.
Sen blir det att hjälpa lillebror leta påskägg :p


cold

Kom nyss in från en supermysig (och kall) promenad med Emilia :) Tack för den!
Här hemma håller dom på att fixa i badrummet med spegelskåp och sånt.  Blir trött bara av att se dom...
I morgon väntar middag här hemma med farmor och farfar, mys :)


långfredag

Tjena på er! Har nyss smällt i mig en stor pizza, eller gentligen bara halva. Känner mig i alla fall ett par kilo tyngre.

Har varit ner till Rättvik två gånger idag och gjort lite saker, och ikväll väntar kanske "middag" hos en kompis här i närheten. Får se hur de blir me den saken...
Nu ska jag nog kika runt lite efter en ny moppe också, kan knappt vänta tills vi får hem en ny!


sew

Haft en bra dag? Jag vaknade vid 11, då var det bara att klä på sig och åka till Rättvik med pappa för handling inför påsk mm. Jobbig som f*n :p
har hållt på och sy om lite kläder i några timmar också. Har dragit ut på de så himla länge, så det var lika bra att göra det när man ändå var helt ensam hemma.
Nu sitter jag i soffan och kikar på Big brother 24-7 i brist på annat...


det här köpte jag förra sommaren och det var ca 2 dm längre.


Den här är också nått år gammal och var ca 2 dm längre

Sen sydde jag även om linnet som jag har på "profilbilden" på sidan av bloggen. Det hängde över rumpan men är nu kort :) + två vita linnen...

Breaking dawn

Twilight gjorde min kväll igen 


Onsdag och looov!

Kom hem från Dennis (brosan för er som inte vet) för en stund sen och har precis käkat lite.
Idag har det i alla fall varit en bra dag! Härligt väder, ganska lugnt i skolan, supergod lunch + efterrätt och gott fika i skolan, och åkt hem till Dennis :) Bra start på lovet. Vad jag ska göra resten av lovet har jag verkligen ingen aning om förutom att jag måste jobba lite på uppsatsen. Får väl se om det blir nån utgång? Bara att höra av sig isf! ;)

Funderar på att byta Domän till bloggen också, men har inte bestämt mig helt och hållet till vad än...


Felicia och våra ena lärarinna Lisa höll på med, jag vet inte vad i skolan idag. haha'




Vi tog en timmes promenad i Vikarbyn också :)

i skolan...

Sitter och håller på med ett arbete om normer och värderingar. Men moivationen ligger typ på, noll.
Om en stund är det lunch i alla fall, innan vi jobbar vidare. Blöö.
vi får väl trösta oss med att vädret i alla fall är bättre idag och att lovet är så nära att man nästan kan ta på det. Helt underbart!

Hörs sen

Skön tisdag

Sen uppdatering idag. Har inte haft tid då jag kom hem vid tre och haft haft Lillebror och även tränat lite.
Tog cykeln idag och cyklade hela joggingrundan och lite till. Två f*cking mördarbackar har jag klarat mig upp för! Stolt.

Påsksmällen (innebandyturneringen) idag vart kaos för vårat lag. Ställde in våra matcher i sista sekund då en av killarna var sjuk och vi kunde inte vara två tjejer och en kille och spela i kill-serien. Hade helst velat spela, men det var jäkligt underhållande att se på!

I morgon är det sista dagen i skolan innan lovet. Underbart skönt!






wonderful day

Tjena alla bloggare och icke bloggare!
Har haft en väldigt bra dag faktiskt, och dagens stora samtalsämne var den sköna fredagskvällen.
Anyway, vi började dagen med innebandyträning med lagen inför morgondagens skolturnering. Jag och Emilia fick hoppa in i ena killlaget efter som vissa suckers drog hem nu nån dag innan lovet börja.
Sen blev det de naturkunskap (döda mig) innan jag lunchade med vänner innan matten.

Direkt efter skolan drog jag upp till vikarbyn eftersom att Dennis sambo (sara) fyller 25 idag, och blev kvar där till typ halv 8.
Nu sitter jag med en kopp te framför mitt älskade Big brother.
Btw så är jag fortfarade ful och blå runt ögat. no pics!

sweet dreams


end of the week

Nu blir det Big brother innan jag intar sängen. Btw tycker jag inte att det är rätt som är nominerade. För båda är rätt roliga att se på, finns andra som borde åka ut, som till och med har velat lämna ibland...

Idag gick det inte bra att jogga. Så omotiverad och trött i kroppen, men det blev 7 km, med lite gång inräknat också ;)

rummet

Det verkar dröja innan det kommer upp grejer på väggarna så att efter som det var att tag sen ni frågade om bilder så får ni ett par nu ändå.






den här bilden är tagen i spegeln

Ovanför gitarrerna som syns på sista bilden, ska det upp en tv på väggen som sticker ut,
Sen ska det upp en vägglampa på den smala lilla väggen,
sen lär jag sätta upp nån tavla när jag hittar nån snygg,
och så ska jag byta ut spegeln mot en längre.

Första April

Hoppas ni har en bra dag. Min är typ lika seg som igår. Är verkligen astrött! Men hur underbart är det inte att det är April! Har ni blivit lurade idag? Mamma försökte lura mig med ett dåligt skämt...
I morgon är det skola så då måste man upp tidigt igen. Blää. Men nu är det bara tre dagar kvar i skolan innan lovet!
Nu ser jag att det haglar ute också, var tog våren vägen? Huvudsaken att det inte blir snö som ligger kvar i alla fall.

Senare ska jag ta en joggingtur, får nog sällskap av mamma idag. Och även om jag tycker bäst om att springa själv så kan det vara mysigt med sällskap ibland :)

bilder från promenaden med Tessan igår





RSS 2.0