21 Maj 2014

Jahapp! Så vad har hänt den senaste veckan? Fest i lördags som ni såg i förra inlägget. Sen har jag varit hemma hos Dennis och Sara en hel del och igår hängde jag med Sara till Mora när hon skulle till doktorn, så jag hade hand om Alfrida lite då.
 
Nu har jag nyss haft samtal om fritidshemmets dag, och snart ska resten i klassen redovisa sina gymnasiearbeten sen är det lunch! Ska sova i Öja inatt eftersom att jag börjar lite senare imorgon så jag drar dit direkt efter skolan. Nä hörs sen hörrni!
 
Puppan som blir en måad idag <3
 
Hemmagjord pizza med kräftstjärtar, champinjoner och fetatost, såååå gott!
 
Blåbärspaj till efterrätt^^
 
 
I måndags gjorde jag färsfylld paprika till middag, sååå gott det med ^^
 
 
Alfrida i mitt knä igår när Sara var inne hos läkaren. Funderar över livet ;)
 
Blev en big tasty efteråt ^^
 
Och chilicheese ;)
 
Myyys!
 
 
Twister :D
 
Promenad innan bussen hem igår ^^
 
 
 

Grillning på Born förra lördan

6 Dagar sen!? Jaja nu är det så. Visst har vi fått fint väder? Så otroligt skönt!
 
Ungefär såhär såg det i alla fall ut i lördags kväll hemma hos Mia :) Grillning och fest.
 
Jag fick äntligen min älskade vattenmelon!
 
 
 
 
 
 
 
En kräka också.. ^^

14 Maj, #Maj <3.....'

Ja det blir lite dåligt med inlägg nu för tiden. Det är mycket med skolan nu och det är så mycket annat som pågår i mitt huvud nu också så då blir det lätt att bloggen hamnar efter!
Men skolan rullar på och så fort jag fått klart mitt projektarbete och fått godkänt på det så kan man börja slappna av lite grann i alla fall. Vi som knappt skulle ha nått allas efter påsk så packar dom på oss med massa skit ändå! Lite sur blir man faktiskt. Hade varit skönare att kunna jobba med det man har i andra änmen istället för att få en massa nytt...

Idag har jag i alla fall hämtat hem min käraste älskade vovve!
 
Så vi tog en promenad runt Hemborn och sen en vända i skogen på vägen hem :)
 
Missen :)
 
 
 
Anna och Alfrida i förrgår :)
 
En välförtjänt latte efter fritidshemmets dag var avslutad igår!
 
 
Så här taggad var jag inför den dagen, men det gick jättebra och det var faktiskt ganska roligt :) Men det är skönt att den är över. Som man gruvat sig hela våren för ha hand om den!
 
 

Helgen, #10 #11

Hallå! Sitter i sängen och försöker plugga lite till nationella muntliga provet som är imorgon. Så sjukt segt!  Längtar redan till den kommande skolveckan är över! Nationellt muntligt föredrag imorgon, fritidshemmets dag på tisdag och sen är det bara att försöka köra massa hårdpluggning dom här dagarna i skolan så att man får klart allt s fort som möjligt. Orkar inge mer!!!
 
Har i alla fall spenderat helgen hos Dennis och Sara. I fredags blev det mys med ost och kex med Anna, Richard och Malin framför Let's dance, nja så mycket kollade vi faktiskt inte, mest skratt faktiskt. Väldigt trevlig kväll! :)
Igår hade vi bara en dag hemma. Dennis jobbade delad tur så jag och Sara kollade på lite hockey. VM har ju börjat!! :D Så snart ska jag kolla nästa match.
 
Hörs imorn!
 
Grönsaksgratäng med kantareller gjorde jag till lunch/middag i fredags, mumsigt!!
 
Pappa sålde ena timmerstommen! :)
 
Morgonmys med Alfrida medan Sara skjutsade Dennis till jobbet :)
 
Grillat till lunch och middag igår. Så sjukt gott!!
 
Dennis och Alfrida. Han gör sig inte speciellt bra på kort ibland den pojken ;)
 
Lite barnvakt när Sara hämtade Dennis på kvällen ^^
 
Tog en timmes promenad med Tessan nu när jag kom hem :) <3
 
 
 

8 Maj

Då var torsdagen snart till ända. Börjar få huvudvärk så det är väl lika bra det. Kort skoldag idag och det blev lite lunch en en promenix med Moa i Rättvik innan jag åkte hem. Har bara tagit det lugnt hemma sen. Inte orkat med nånting just! Det måste vara vädret som gör en så trött. Imorgon är det i alla fall fredag, skönt! Men veckan har gått fort ändå :)
 
Lite bilder från igår
Moa som "åkte" hiss på hjälpmedelscentralen i Borlänge ^^)


Rullstol för tvååring, så söt!
 
Dålig bild på gårdagens, älskar skjortor!!
 
Jag och Anna åkte och köpte massa gott till kvällen till oss, Sara och Richard. Hälften tog ju slut iaf, ont i magen? Jadå!
 
Brorsan och Alfrida :)

Gomorron

Sitter i köket men en "proteinshake" (SÅ GOTT), lyssnar på ett radioprogram, faktiskt hehe. Ska ta och borsta lite tänder snart och sen dra mig till bussen i snö/regn-vädret, yeeyy! Borlänge och hjälpmedelscentralen står på schemat idag.
 
Detta har jag i: 2 ägg, 1-2 dl hallon/blåbär, en skvätt fil och idag hade jag även en liten banan i. Snacka om att man blir mätt!
 

De som aldrig fick chansen...

Så hemskt, vet inte vad jag ska säga.

 
Klicka på bilden för att komma vidare till inlägget, och dela gärna vidare!
 
 
 

Tisdag

Nu blev det några dagar igen. Har varit in på bloggen men inte orkat skriva. Är så sjuuuuukt trött! Långelgen har nog tagit på krafterna hehe. Lördagskvällen blev i alla fall superrolig och det blev nån timme på bowlingen på natten också. Sen lite bilåkning i chevellen. Vi var hemma vid 4. Så blev det lite nattmat^^
Kom upp vid 9 dagen efter och DÅ kom bakfyllan. Usch. Jag och Angelica åkte i alla fall ner till marknan en sväng innan hon skjutsa hem mig på eftermiddan igen.
 
Igår var det ju skola igen vilket sög, precis som varje måndag och den här dagen kommer bli ännu värre men aja. 38 dagar kvar nu!!
 
Gjorde lax men grönsaker i ugnen igår. Hällde på lite grädde också. SÅ GOTT! Men snacka om matkoma sen! Dör. Idag får det fan bli flytande middag haha. Har typ matfobi efter gårdagen ;p
 
Kort promenad i Rättvik i väntan på bussen på kvälle


Myste med Alfrida i två timmar i soffan hos brosan igår. Myyyys 
 
Pyamasdags och snart dags att sova ^^
 
 

Marknadslördan

Jahapp! Det blev en utekväll igår också. Började i Utanåker hos Jocke sen skulle jag hem när dom andra gick på bowlingen men jag följde med in en timme ändå. Var hemma vid halv ett och tröck en pirog och lite mjölk i sägen. Jag mår dessutom bra idag igen! :)
Om några timmar åker jag mot Rättvik för att möta upp Angelica så drar vi hem till dom för lite fest sen :) Roligt roligt!
 
Lillebror väckte mig vid kvart i tio idag och ville att jag skulle följa med han och mamma på markan så jag gjorde väl det. Jag ville ju ha langos liksom! Bytte linnet som jag köpte igår mot en t-shirt också. Så nu har den blivit ett linne istället! Bra blev det. Lite strumpor fick det bli också.
Nej nu ska jag nog göra nått åt mitt blöta hår och fixa nått att äta.
 
hörs!
 
Bästa frukosten! 
 
Åååå hopp!
 
Provade flygplanen för första gången ^^
 
F*uck U
 

Fredag, Vårmarknad

Jahapp, då har Rättviks marknad dragit igång för den här våren. Var ner och köpte mig ett linne, som dock ska tillbaks, ska byta mot en t-shirt med lika tryck och göra ett linne av den istället. Inte riktigt min modell det där!
Så har jag köpt langos, ÄNTLIGEN haha. Hade såna sjuka cravings efter det igår, men det hade jag ju på allt. Herregud vad jag stoppade i mig igår... Pappa köpte till och med två idag. x)
 
Ikväll blir det fest igen. Är inte så jättetaggad direkt men det blir nog bra.
 
Den här äckliga har tydligen krypit bakom mitt huvud igår. Skulle vända mig och och lägga mig och då satt den ovanför sängaveln. SÅ HEMSKT! Hade ångest i en halvtimme innan jag mosade den med en bok. Gud vad jag grina haha.
 
Träffade lilla Alfrida idag också. Och resten av familjen Hansson såklart ^^
 
Och Erik åkte karusell :)
 

Gårdagen

Dagen igår var bra och kvällen ännu lite bättre. Lite mycket alkohol kanske men jag mår faktiskt bra idag! Jäääävligt seg bara.
Vi åkte till Utanåker för lite fest och några grilalde också sen hamnade vi i Röjeråsens bystuga innan det var klart. Jag var hemma två inatt och det var sååååå gott att släga in en pirog i micron och trycka en massa mjölk! Haha 
Det var nog även min räddning från bakfyllan samt att jag inte ens nyktrat till helt än när jag vaknade imorse hehe, det bara snurrade x)
 
Idag har det bara varit lugnt och två promenader har det blivit med Tessan :)
 
Erik fick välja kort till pappas födelsedag ;) Det var det häftigaste kort han fått sa han ;p
 
Jag gjorde en hallon/blåbärspaj igår, mumsigt! :)
 
Lite kattmys :)
 
 
 
Finbesök av Alfrida & co. :)
 
Ett bra inslag på födelsedagen tror jag! 
 
 
Lilla mormor :)
 
 

RSS 2.0