Freeeedag

Tjenare tjenare!
Har precis intagit sängen efter att ha spenderat kvällen hos Tove. Vi skulle har ltie filmkväll hade vi tänkt men efter två försök att dra igång en bra film gav vi upp och slog på hem till Midgård. Slökollade lite och så kom Amanda ett tag.
 
Praktik var det ju idag också. Skönt avslut på veckan.
Startade helgen med lite choklad tillsammans med Tove som slutade samtidigt som jag. Har blivit en tradition det där! haha. En onyttig en..
 
 
Tog en promenad med brorsan idag med. "Jag tänkte att vi kanske kunde ta en promenad nu." Var det första han sa när jag kom hem idag. Det hade ju faktiskt jag också tänkt på under dagen så så fick det bli! :)
 
 

När jag kom från promenad och en sväng till Rättvik skulle jag äntligen lära mig köra lastmaskinen riktigt. ASKUL var det att köra. Så var jag ju sjukt bra på det också. Awesooome ;) Skulle upp med lite stubbar och grejer också men den första satt så hårt så pappa får fixa klart den imorgon. Sist jag satt i en lastmaskin var 10 år sen när jag var med pappa på jobbet, men då var det ju jag som satt bredvid.

Jag och mamma provade en ny vinsort som aldrig blev av förra helgen. Ja, det var ju mycket bättre än det förra vinet. Men bara okej gott. Så nästa gång måste vi ju bara få till en fullträff? :p
 

Så blev det kväll igen

Hej på er!
Blev en riktig städing efter jag kommit in från en och en halv timmes stillasittande på skotern ute i solen!
Torkade av ALLT i köket. Skåp, lådor, spis, bänkar kaffebryggare, micro... Ritkigt fräscht! Gjorde samma sak i  vardagsrum och badrummet också. Otroligt skönt att komma in i riktigt rena rum! Inte bara städade utan verkligen rena. En huvudvärk på det så fick det bli god middag när päronen kom hem (utan ww3 idag! ^^ ) Pannbiff och kokgrönsaker :) Sen tog jag och Erik en kvällspromenad på en timme runt halva övre- och halv nedre Gärdsjö. Myys! Sen fick det bli lite fika för honom hemma och lite te för mig :)
 
Eftersom att utemöblerna inte kommit fram än. Så tog jag det som fanns^^ Och skotern är för jävla bejväm att sitta på ju! :))

Missen sällskapade mig i skoteröverdraget

Och Tessan hade hittar en fin liten pinne^^
 
 
Gladare kille får man leta efter! 
 
 

God morgon!

Eller god förmiddag.
Ingen skola idag och jag är på bättre humör! Är ju dock själv hemma fram till halv 5 så vi får se hur det blir då ;)
 
Är rätt trött nu men sov till 9 iaf. Det blev rätt sent inatt (typ halv 2-2?). Kollade på en skräckis, Dying breed. Man blir lite illa till mods av såna där filmer! Den var ju liksom inte speciellt läskig men väldigt spännande och äcklig!
Kom i alla fall hem för ett tag sen och har gjort mig en riktig brunch! Tomat/ägg/bacon/ost-toast. Mumsigt!
Så nu får det bli en kaffekopp ute i solen.
 

26

Hej på er! Tog en härlig promenix med vovven min som jag hämtade hem idag. Tycker återigen att onsdag är en bra dag!
Onsdagen var härlig ända till mamma kom hem. World war 3 typ. Mer behövs inte sägas! ARG. Så har setat här i sängen sen kl 5 idag och nu skiter jag i det här!
 
Kram på er
 
 
 
 
 

God morgon Onsdag!

Sitter nu på mammas jobb med en kopp kaffe -faktiskt kopp nr 2 för idag redan- i väntan på att vi i klassen ska samlas utanför Nyhedsskolan (grundskola från F-5) för att ha möte med dom.
Slutar vid kvar över 2 idag och då får jag äntligen hämta hem min kära vovve!! Som jag saknar henne när hon är borta.

Nu är det faktiskt vår enligt mig. Vårdagjämningen var för några dagar sen och vädret är vårigt! Så är det ju snart April. Så idag fick skinnjackan åka på! :)
 

Tyyyyp, gonatt!

 

Våffeldagen & möblering

Har tänkt på att möblera om i rummet ett tag nu. Ställa sängen och keyboarden som jag hade det förut. Så idag fick jag ett ryck och gjorde det! Före-bilden är ju mer i min smak och jag trivdes verkligen med det, meeeen jag behövde en förändring så nu fick det bli såhär, ett tag i alla fall!
 
Före

Efter
 

Sitter med kvällsmat nu framför bygglov :)

Dagen till ära så tog jag en våffla till efterrätt i skolan idag. Mumsigt.

Hämtade Erik några timmar tidigare idag och så tog vi en timmes promenad direkt vi hade kommit hem. Mys!

Tussilago hittade vi också. Faktiskt dom första jag ser i år!
 
 

Ja brudar, ni fattar...

 
 

Sleeptalker

Mamma kommer helt förskräckt och frågar vad jag har drömt om inatt. Tydligen har jag börjat prata i sömnen nu för tiden och det hade varit ett jävla liv inne i från mitt sovrum inatt. Hon hade vaknat av allt och det roliga är att jag vaknade vid samma tid och hade då drömt om att jag och hon hade ett riktigt storbråk och bara skrek på varandra. Så vad hon än hört, kan det inte ha varit bra...
 
Haha ja, så nu får man ju passa sig när man har drömt något. Varför ska man börja prata i sömnen för!? Jag som aldrig varit sån. Märkligt!
 
Sitter i bibblan i skolan och börjar om tre kvart så ska kolla ett avsnitt OTH och dricka upp mitt kaffe innan vi börjar. Hörs sen!
 
 
 

BURR!

Jag tror inte att jag gjort så god lax som jag gjorde idag. SÅ sjukt god middag!
Kom nyss in från en promenad med Tove och jäklar var kallt det blev när solen gick ner. BURR! Så nu blir det en varm dusch innan jag intar soffan framför Familjen annorlunda!
 
 
 
 
 

To hell and back

Har ni hört Sabatons nysläppta låt? Den ska finnas med på skivan som släpps i Maj(?). Dalainspirerad och riktigt bra tycker jag! :)
 

Måndag

Gomorron!
Har precis gjort mig i ordning lite. Väntar på att Sara ska komma upp ur sängen så vi kan käka lite frukost.
Jag börjar inte för än 2 idag så det är skönt.
 
Har drömt så himla konstigt nu igen. Först vaknade jag vid 6 och hade drömt om att jag och mamma nästan hade dödat någon. Alltså nästan som i, han var typ död. Och fastspänd var han också efter vägen. Sen helt plötsligt så brände hon upp han. "Vi ska bara elda runt om honom men om han tar eld så gör det ju inget". Alltså va!? Vilken jävla dröm. Sen så skulle han till och anmälas saknad och där satt vi och höll tyst.
USCH vilken dum dröm!
Sen drömde jag om att jag färgade en kompis hår med målarfärg. Fast den var till för håret också. Men det blev ju snyggt till slut i alla fall! ;) Men tre färger...
Nja det här med drömmar kan vara så himla konstigt!
 
Nu kommer Sara upp så vi hörs sen! :)
 
 
 

Söndag igen

Tjenare! Det blev att åka till brorsan ändå igår. Fick skjuts av bästa Tove hit och vi hade en ritkigt bra kväll här Dennis, Sara, Anna, Richard, Malin, Anders, Daniel och jag. Fredrik kom förbi en snabbis också.
 
Idag vaknade jag vid 7 och kunde inte somna om! Bara att gå upp och göra Sara sällskap till frukost. Skönt att man slapp bakfyllan i alla fall!
 
Söndag igen... Tur man inte börjar för än 2 imorgon. Men segt med bara en lektion. Veckans tråkigaste dessutom.
 
Dennis & Anders. Dennis såg ju i alla fall glad ut över att ha fått en kramkompis^^)
 

Lördagsplaner

Hallå på er!
Sitter och har lite halvt ångest över om jag ska till brosan och grilla med vänner ikväll eller om jag ska och bada tunna/umgås med vänner här i byn ikväll. Jobbigt läge! Vi får se hur det blir. Vet inte ens om det går med allt folk byn heller än så.
 
Har i alla fall kört lite idag med. Körde in i en biltvätt för första gången också och mamma som aldrig suttit i bilen samtidigt som den blir tvättad var livrädd haha ;) Kul var det i alla fall!
 
 
 
 

Lördag 22 Mars

Vaknade halv 10 i panik över att har blivit jagad och skuren och en massa skit i en skrcäkfilm. Hatar såna mardrömmar! Och det är dom enda mardrömmar jag drömmer, att jag är med i en skräckis och det börjar alltid på samma sätt. Jag funderar på om jag verkligen vill se filmen för att den verkar för läskig, samtidig som jag är med i den, och den slutar alltid innan man fått reda på poängen med filmen. USCH säger jag bara!! Sitter fortfarande och håller mig för armen lite då och då för det var där jag vart skuren precis innan jag vaknade. Hemska figurer...
 
Började ju 06.30 igår och låg även inne på jobb fram till 9 på kvällen men blev inte bokad så jag fick min helg 1. Skönt ändå!
Övningskörde lite igår när vi skulle handla i Rättvik vilket gick bra. Men det känns att man inte har kört lika mycket nu som förut för man blir liteosäker när man inte kört på ett tag så nu ska jag försöka köra lika ofta so förut igen! (=vara hemma lika ofta som förut^^).
 
Hade en väldig upp-och-nerkväll igår. Humöret var ju inte direkt på topp på eftermiddagen och återigen kändes det som värsta PMSen haha. Blev lite ägg/räk/anjovis-smörgåsar på kvällen som jag fixade i ordning. SÅ gott!
 
I väntan på att sluta praktiken igår.
 
Kaffe och bulle på G ^^
 

Pappa höll på att gräva upp stubbar igår och hittade en ny kompis! Stackarn blev väckt i vinterdvalan ^^
 
 
 
 

Frukost i solen ☼

Otroligt skönt.
 

Argghh!

Ja, sämre humör kan man knappast ha! Jag är så allmänt sjukt jävla irriterad. Så fanns det ingenting, absolut INGENTING att göra nån rolig mat på. Så, nudlar med trattkantareller fick det bli. KUL! Sen är Erik den drygaste ungen som finns just nu. Jävla 4årstrots. Meeeen jag älskar honom ändå, han är ju tråts allt min lilla pluttbror! ^^
Längtar tills imorgon då det här jävla humöret är över. Känns som PMS x4 typ.
 
Nu sitter jag här med en hallon/banan/o'boy/mjölk-smoothie framför OTH innan Farmen börjar. Skulle ju se på fuskbyggarna också men det börjar inte för än 9 så vi får se om jag kollar på datorn imorn istället...
Börjar halv 7 imorgon bitt också så det får väl bli en tidig kväll idag med!

(med chili och maaaassa örtsalt...)
 

Skitväder också..
 

19 Mars

Tjenare tjenare, sitter i soffan med en tallrik fil, bana och hallon innan jag tänkte gå upp och lägga mig. Sjukt trött! Och ska mysa ner mig under täcket till OTH med min kära vovve som jag hämtade hem idag. Saknat henne sååå!
 
Skolan har varit superchill idag. Började 9 med nån Friends förläsning typ och sen diskussioner kring det. Sen var det bara lunch och mental träning och på den lektionen såg vi filmen Hur många kramar finns det i världen?. Rätt bra faktiskt men sååå förutsägbar. Man fattade vad som skulle hända efter typ 10 minuter. Sen var det bara diskussion kring det.
 
Här hemma har jag bara tagit det lugnt och nu på kvällen blev det en promenad med vovven och sen en vaaaarm dusch!
 
Hörs imorn :)

Glad Tessan som fått komma hem igen! :)
 
Tessan och missen ^^
 

Hämtade Erik på dagis idag och vi hade en riktig pratstund vid köksbordet när vi kom hem haha
 

 
 
 

18 Mars

Hallooo!
Sitter äntligen i soffan framför bygglov med tända ljus och lite käk (te och macka). Tog en långpromenad för att rensa tankarna lite och jääklar vad kallt det blev efter ett tag. Duschen var riktigt skön nyss kan jag verkligen säga. Nej, vår och sommar är mer än välkommet just nu!
 
Ser ni vad deprimerande! Snön kom och den gick, och kom igen...
 
 
 
 
 
 

Operation smink

Hade projekt göra rent i sminkväskan när jag kom hem idag. En blå jävla penna som legat och färgat av sig på ALLT. Vart lite väl trött imorse när jag blev blå så fort jag stoppade ner handen i väskan. Så nu hänger den ren och fin ute på tork och allt innehåll är helt avtorkat och rent nu :) Fick även bort lite onödigt skit som aldrig kommer användas ändå. INKLUSIVE den totalt oanvända blåa fula äckliga pennan!
 
 
 

"One cup of love"

Tjenare! Precis kommit till skolan och köpt en kopp kärlek. Ett avsnitt OTH innan första lektionen börjar får det bli.
Hörs sen!
 
 

"Bara det bästa är gott nog"

Har precis plattat håret och gör inte ett skit (förutom att lyssna på musik, såklart) ^^ Hahah hade så tråkigt så fick så lov att kika in här lite ;)
 
 
 
Dom hade bakat här hemma igår så jag fick ju så loooov att smaka till kaffet. Där sprack den nyttiga veckan direkt...
 

Måndag och ny vecka igen. 17 Mars

Tjenare!
Sitter i skolan och gör inte ett skit. Har nyss kollat på några avsnitt OTH. Ska snart ha i historia, SÅ tråkigt.
Har inte hänt så mycket dom senaste två dagarna. Varit hos brorsan bara. Hela min familj var dit i lördags och höll på med träd runt hagen och lite sådär. Igår åt vi supergod middag. Rostbiff, gräddsås och sallad. MUMS.


Jag och Erik i väntan på sega föräldrar. :p


Åt våfflor till lunch igår
 
 

2014 03 14. #14

Hej på er! Har precis intagit sängen. SÅ SKÖNT för jag är SÅ TRÖTT. Började 06.30 idag. Hade öppningen med Tove (på dagis) så hon hämtade mig här vid kvart över 6 imorse. Så skönt att få sluta vid 1 sen! Jag börjar hellre tidigt och slutar tidigt. Särskilt på en fredag liksom.
 
Så vad har hänt dom senaste dagarna? I tisdags var vi ju lediga: I onsdags kom jag till skolan som vanligt vid halv 9 men det visade sig att vi började 10. Okej tänkte jag och gjorde klart en uppgift och sen tog jag och Emilia en promenad i solen. Vid 10 var klassen samlad men kom det någon lärare? Nej! Vi satt kvar till typ halv 11 sen fick vi gå för vaktmästaren. Lunchade med Jackie och Moa på Frick's :) Sååå ingen skola då heller och har fortfarande inte hört något från våran lärare :s
Sov hos Sara och Dennis på kvällen så kom Fredrik dit så vi grillade och kollade på lite hockey.
 
Skola igår. Fick mycket gjort på projektarbetet och sen slutade vi vid lunch. Mötte upp brorsan och svägerskan (Dennis och Sara) -som för övrigt har ett halvår som gifta idag, GRATTIS!- så hämtade vi lite thai-mat på Anna's och lunchade.
 
Idag har det bara varit praktik. Slutade samtidigt som Tove så vi köpte en varsin chokladmuffins (som dööödade min dåliga mage! haha) och lite B&J. Mumsade muffins på plattan i Rättvik. Coooolt.... Som 15åringarna som står där med eporna. hahah
Pizza blev det till middag hemma. Gotteligott och B&J'n på kvällen. Skulle inte få i mig en BIT till av vad jagg än åt alltså!
Jag var föresten vinsugen så jag hade sån beslutsångest på bolaget närjag skulle bestämma mig för vad jag ville ha. Skulle ju prova nått nytt, och huuur lätt är det när man inte är någon vinmänniska? Tycker ju inte speciellt mycket om vin. Bara några få smaker. Skogsbär, vanlij och choklad lät väl gott? Ja den fick det bli! Blää, den var inge god...
 
Ojj vad mycket det blev nu! Får bli ett avsnitt (eller två,tre,fyra..?) av OTH innan somnen faller inte. Passnde nu när Gavin DeGraw's "I don't want to be" kom på.
 
Var upp till Ensen för några dagar sen med cykeln. Hur kan man sakna en plats så mycket?
 
Kycklingpaj på Frick's
 
Tessan hemma på brorsans veranda

Deras konstiga Border Colle (Och saras gravidmage ;p)

Morgonpromenad i solen!

Hockeymys med Erik igår :)

Han somnade knappt 10 min in i första perioden...

Todays's muffin!

Tiggande hund.. ;)

Så hemskt! När Mufaza dör. Det skär ju verkligen i hjärtat fast man sett filmen typ, 200 gånger.

Satt nån timme vid pianot/keyboarden :)
 
 
 

Då var det slut

Tack ändå för en kanonsäsong Appelgren och älskade, älskade LIF <3



Känns tråkigt dock att man inte fick följa matchen på plats :(

Vårväder

Hej på er! Fick sms igår av skolan om att vi är lediga idag också då den enda lärare vi har ida är sjuk. Så jag har hunnit ta en promenad med Tessan, kollat OTH, gjort lunch, plugga och nu står det lax i ugnen som jag tänkte äta till middag idag. När den är klar ska jag nog ta en cykeltur till Ensen och kolla lite vid gården om nya ägarna inte är där. Kommer sakna stället så sjukt mycket och det börjar verkligen kännas att det är borta!
Äter när resten av familjen kommit hem.
 
Hörs sen!

Så himla skönt väder!
 
 


 
 

HV71 VS LEKSANDS IF

Nyss kollat på hockeymatchen. Ja, Leksand förlorade ju tyvärr. Men på onsdag tar vi dom!
 
 
 

After Work

Blev ju lite After Work hemma hos brorsan i fredags också! Det var riktigt trevligt men det blev dock alldeles för mycket av det starka. FY FAAAAN säger jag bara. Jag hade helt ärligt hellre varit död än levande på lördagen. Det var det värsta alltså! Visste att jag skulle bli lite extra bakis än vanligt eftersom att jag inte hade blivit bra i magen än, men det här... alltså usch! haha. Aja vi hade som sagt en riktigt bra kväll!
 
Hade ingen bild så lånar Gina's :)
 

Måndag V 11

Tjenare på er! Ligger i sängen och lyssnar på Fronda. Åkte hem från brosan idag så inatt ska jag få sova i MIN säng! Såååå skönt. Nybäddad och allt.
Tog årets första cykeltur. Eller, "cykeltur" cyklade allt jag orkade runt halva Nedre Gärdsjö för att få ur mig lite agressioner. Var så arg på busschauffören som körde hem idag. Förbannade jävla gubbjävel. Så får man säga enligt mig när man blir så arg. Han har alltid varit otrevlig och idag var det droppen. USCH!
 
Så efter det blev det en lång skön dusch. Tvätta lite och sen kom mormor och morfar hit på besök och stannade tills mamma och pappa hade kommit hem ett tag. Så kul att träffa dom igen! Särsklit mormor som legat på sjukhus fram och tillbaka så mycket nu. Trevligt var det i alla fall! :)
 
Så har jag pluggat så att APL (praktik) -uppgiften är klar att lämnas in. Känns så skönt att ha fått bort två av tre nu så att man kan koncentrera sig på projektarbetet sen och lite annat.
Skola imorgon igen...

Sara hade bakat kladdkaka förra veckan som jag hade alldeles för ont i magen för att smaka. Men idag så! God var den i alla fall. Smakade lite snckers: :p

Tre familjepizzor inköpta! Min familj var upp till Dennis och Sara för att hjälpa till att ta ner träd i en hage och lite sånt. Snacka om lunch! (Jag var dock för bakis för att äta mig helt mätt... Fick i mig lite iaf^^ )
 
Tessan och Anna ^^
 

TRAININGHEARTYOU

Instatips! Jag följer den här inspirations-profilen på instagram och den ger så himla mycket motivationsbilder. Både i text, kropp och mat. Sen får man lite goda tips på fruktdesserter också.
Dock kan hon ha lite överdrivna bilder ibland. Men man kan ju inte gilla allt? :)







Två av mina favoritbilder. Linjer är snyggare än riktiga rutor/6-pack på tjejer tycker jag! :)












Fredag

Hallå! Sitter i personalrummet på praktiken och har nyss haft en liten vattenleks-aktivitet med två av barnen. Hujedamig vad blött det blev! haha. Men har gjort det en gång förut så det gick bra.
Mår ännu lite bättre idag så det känns skönt inför ikväll. Herregud hur ska det här gå!? Öl på en halvtom typ magsjuk mage? Går nog fint... ;)
Det blir lite middag med Sara, Dennis, Fredrik, Daniel och Gina tilla tt börja med och vi satsar på att kunna grilla :)
 

Torsdag

Hejsan! Mår bättre idag. Kan äta rätt så bra och toalettbesöken är inte alls lika ofta ;)
Satsar på att gå på praktiken imorgon. Vill ju kunna vara med på våran Aferwork på kvällen! Det var fan om jag inte ska kunna vara med när det var jag som kom på iden! Har pluggat ett bra tag nyss så nu är religionen inlämnad, skönt.

Tessan innan vi skulle sova igår ;)

Missen när det var dags att vakna idag haha^^(Han somnade om direkt sen)
 
 
 

sjukling. SÅ jobbigt.

Sitter i fosterställning i soffan och kollar på Sveriges mästerkock. Försöker få i mig en tallrik flingor och mjölk vilket går helt okej faktiskt. Tar Eriks laktosfria mjöölk i hopp om att den är mer skonsam för stackars magen. Blev ingen skola idag. Har vaknat flera gånger inatt och jag hade sån otrooolig frossa innan jag somnade igår. Haha har till och med pratat i sömnen! Det gör jag ALDRIG. Men vaknade av att jag sa nån mening då och då och sen somnade jag om varje gång jag tänkte: "juste nej jag mår dåligt," zzzz. Och idag har magen varit helt ut och in och huvudvärken är kvar än. Har inte lika ont i kroppen idag i alla fall. Så jag bli hemma imorgon med, vilket betyder att jag missar en svenskalektion TILL. Helt otroligt. Måste ta tag i min närvaro i skolan igen. Trodde inte att det var sååå illa. Jag som tänkte kämpa den här veckan, men icke!
 
Farmor kom hem med min älskade hund idag också! Tycker om onsdagar.
 
 
 
Hade i hasselnötter i smoothien igår. Rätt gott ändå! :)
 
 
 

Sjuk

Ligger i soffan och dör. Nästan bokstavligt talat. Har mått så jävla dåligt hela eftermiddagen! Allt började med huvudvärk mitt på dagen och sen fick jag frossa och ont i kroppen.
Efter skolan gick jag till praktiken och gjorde min dokumentationsuppgift, sen stannade jag kvar där och gjorde min eftermiddag så att jag kan göra bara förmiddag på fredag. Skönt! Det var kul att träffa dom små knottarna igen!
Men med en timme kvar av praktiken började frossan komma och när jag kom hem hade jag så ont i huvet att jag bara satt mig på toaletten och grina. HEMSKT. Sen blev det en tupplur i soffan efter ett par alvedon. Dumt att inte ta en tablett när värken började komma...
 
Nu har jag nyss druckit te och kollat farmen så nu ska jag ta en dusch och sen fortsätta mitt soffhäng hela kvällen.
 
höres!
 
Möttes av en glad misse när jag kom hem
 
 

Tisdag 4 Mars 2014

Tjenare på er!
Sitter i skolan med ett avsnitt OTH innan jag börjar. Slutar tidigt idag så det är skönt :)
 
Igår följde jag med Sara och Dennis till Falun på ultraljud. Sen på kvällen blev det en rolig soffkväll med hockey (som gick åt pipan) och lite tv hemma hos dom med Fredrik. Trevligt trevligt!
Kunde dock inte somna för än typ 2 inatt och sen vaknade jag heeeela tiden resten av natten. Så inte mycket sömn för den här tjejen till idag i alla fall.
 
Hörs sen!
 
 
Lite läsning i väntan på de blivande föräldrarna i väntrummet.

Vi åt sjuuukt god kyckling här om dagen!

Dennis klarade av att fixa däcket heelt själv! Helt otroligt hahah (ingen fixare det där inte...)
 
 

Vasaloppssöndag

Gomorron! Sara kom in vid 8 och väckte mig för att se på vasaloppet, äta frukost och dricka kaffe. Jag somnade dock om och fick frukost och varmjummet kaffe vid halv 10 istället ;p
Får se vad som händer idag, inte mycket antagligen. Kan va skönt det med.




Lördag igen!

Ni anar inte hur skönt det var att vakna upp i sin egen säng idag efter en vecka! Men i eftermiddag ska jag iväg igen haha. Åker upp Dennis och Sara.
Blir väl lite kortspel och sådär ikväll :)

Igår var jag hemma med Erik hela eftermiddagen och kvällen när mamma och pappa var på trav i Romme för att se hästen springa. Det var tydligen ett bra lopp och han blev 3:a :)
Gjorde lite god mat igår bestående av laxgratäng med massa kokgrönsaker i och klyftpotatis med paprika och tomat i. Sen belv det hallonmousse till efterrätt. Lyxade till det lite för mig och Erik hehe.


 

Provade även en till efterrätt. Mumsigt! (Innan det åkte in i ugnen)
 
 

RSS 2.0