Mer tid utan. Det bästa som vände till det sämsta.

4 månader sen och det är fortfarande så jävla jävligt
 
 

Söndag

Sitter i sängen och lyssnar på lite musik, funderar över livet och funderar över dagen. Ser att solen har tittat fram lite nnu också. Det lär ju inte bli långvarigt med tanke på hur det har sett ut och ska se ut på väderkartan.
Imorse vakande jag halv 9, egentligen halv 10 då. Så tog jag faktiskt tag i lite plugg som jag inte fick gjort i varken torsdags eller fredags. Men nu är den uppgiften klar i alla fall! Sen skulle jag ta en skön dusch, trodde jag i alla fall. Det var som att hoppa ner i en sjö på försommaren: KALLT alltså! Det var nog den kallaste duschen jag tagit nångån tror jag. Inte så skönt...
 
Igår hade jag en extremt dålig dag. Fy faaaan för sånna dagar. Fredagskvällen var inte så kul den heller. Verkligen inne i en dålig period. Igen.
Men igårkväll blev det lite tacos här hemma i alla fall. Gott som tusan!
 
Ikväll drar jag till Sara och Dennis för soffkväll med Sara medan Dennis tränar. L-word och Solsidan står på tablån för denna kväll! :)
 
 
 
 
Fredagsnöje för Erik: Kolla på fyrhjulingar som kört fast i leran.. ;)
 
Och "monsterbilarnas monsterbil" ! ;)
 



 
 
 
 
 

Att det ska vara så förbannat jävla svårt att gå vidare.

 

"Människor som ser likadana ut både fram och bak"

Så jävla rolig! haha 

Onsdag

Koncentrationen ligger på noll, motivationen på noll och jag har ingen aning om hur den ska komma tillbaka. Det går ju riktigt bra nu... eller..
 
Det var så jag kände idag när jag satt vid bänken. Och det är inte bara i skolan utan över huvudtaget. Jag undrade om jag börjar bli dum i huvet? Heh nej, jag vet ju exakt vad det beror på men jag har ingen jävla aning om hur jag ska få tillbaka den där riktiga motivationen till allt.
 
Skit samma, nu ligger jag i alla fall i sängen och inser att det som skulle bli en pluggkväll inte blev ett jävla dugg med plugg. Bra där Emma! Får hoppas att jag hinner fixa klart allt i skolan imorgon.
När jag kom hem idag så drog vi till Rättvik en sväng och handlade lite. Jag fick äntligen köra lite igen. Har ju inte gjort det sen innan vi åkte till Spanien ( ! ). Det blev en välbehövlig sallad till middag och nu på kvällen vitlöks-ölkorv (mummms) och två koppar thé (också mummmms) framför Bonde söker fru. Det var ett tag sen man kollade på det och jag måste säga att det faktiskt var lite roligt :)
 
Självlockigt hår ^^(Dock morgonfrilla på det så de var ju så jäkla snyggt ändå..)
 
 
Och det här möttes jag av när jag kom upp i mitt "mysiga" rum idag. Kattjäkel!
 
Hon verkar ju ha haft roligt i alla fall. Typ jagat en fluga i fönstret som vanligt...  Jomenvisst, jord överallt är väl kul?
 
 

Time for school

Dags att pallra sig mot bussen strax! Ingen lust men bara att bita ihop. Idag är det regn och jag tänker bara ha myskläder på mig.
 
 
 

Finns det nått ljus i slutet av tunneln?

Fastklämd i två situationer som lär sluta på två helt olika sätt.
Jag vet vad jag borde säga. Men jag vet också vad jag vill säga.
 
Och jag är dum nog att göra det jag vill istället för det jag borde. Och jag vet själv att det inte egentligen är rätt. Inte mot mig själv. Mitt liv är inte så jälva kul att leva många gånger måste jag säga. Det är inte så lätt, inte alls.
Jag trodde att det skulle vara det idag, men man kan ha så jäkla fel.
 

Tisdag

Sitter med en tallrik flingor. Det blev en välbehövlig sovmorgon till halv 12 idag.
Somnade på engelskalektionen när vi såg på film igår morse och hade svårt för andra också. Helt sjuuukt seg och slut. Inte bra att tappa en natt sådär.
När jag kom hem blev det middag och sen plugg typ hela kvällen. Tråkigt nog kunde jag inte plugga på det som ska vara klart den här veckan eftersom att vi inte fick tag i nått material idag. Så det fick bli historian som ska vara klar efter lovet. Men det är ju bra det också!
 
Förövrigt sitter jag här och tänker på saker så att jag redan hunnit bli deppig. Samtidigt som jag har mensvärk så det suger gaanska hårt. Japp jag tycker synd om mig själv.
 
 
Jag och Jackie skulle dela på chokladbollen men mådde så jävla illa efter den första så den åkte soporna.
Snacka om mastigt!
 
Pannbiffar, potatismos och gräddsås, allt hemmagjort. Jag gillar svensk mat!
 
Mamma och Erik satt och kollar på youtube igårkväll så att han fick se området och olika aktiviteter från Gran Canaria. Spännande! Att kolla flygplan är väldigt häftigt tycker han ;)
 
Jag kokar nudlar, eller..?
 
Någon som inte gillar fläkten!
 
Gott, kryddat med lite chili också
 
Lockigt hår!
 
Busmisse..
 
Fick sällskap nu när jag vaknade :) Heeelt jättetomt behöver det ju faktiskt inte vara
 
Mina kära Tessan i lördags natt. Saknad! Nu är hon hos farmor igen vilket hon inte gillade. Tror att hon saknat oss. Men på torsdag får jag hämta hem henne igen 
 
Nu är mina flingor helt mjuka i mjölken. mumms.....

Hemma igen

Ville bara säga att vi lever! Och är hemma efter en helt otroligt skön vecka på Anfi del mar - Gran Canaria.
Har inte fått en sekunds sömn sen klockan 8 igår morse. Tror jag kommer sova skönt inatt..
 
Höres och synes!
 
 

Nu draaaar vi!!

Har precis gjort mig iordning lite. Erik är på dagis och nu fpr man inte träffa honom på 9 dagar. Mamma grät när hon hade gått därifrån hehe..
Om en timme åker vi ner till Rättvik och fixar lite ärenden sen upp till Sara och Dennis för att hämta dom sen åker vi mot arlanda! :D
 
Får väls e hur mycket bloggng det blir, om det blir nått alls. Det beror på om det finns nån wi-fi att låna på hotellet. Annars hörs vi nästa vecka! 
 
 

Good night

Intagit sängläge. Otroligt skönt! Börja bli jävligt trött och insåg ju precis nu att klockan är över 12, dags att sova!! Jag och mamma har hållt på att greja med det sista inför imorgon nu på kvällskvisten. Och så har jag och Erik varit hemma själva så det blev som sagt filmkväll :) Myyyyys! 
 
 
 
Barnfilm :) En av dom bästa!
 
Engelskaplugg...
 
Nudlar 10 på kvällen. (Vilken synd!) Men jääävligt gott vare!!! Biffsmaken var nog extra kryddig idag trorja.
 


 
 
Natti!
 

Dagens

 
 
 

Onsdag

Gomorron! Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg til er igår. Men när det var dags var jag så trött att jag inte orkade för fingrara på datorn mer. Typ dog.
 
Igår var det i alla fall en kort skoldag smo varade till lunch. Lunchen var föröverigt riktigt god! Massa grönsaker som vanligt (man lär ju passa på i skolan när det finns mycket att välja på) och så var det fylld paprika på det vergitariska. Kände att det så gmycket godare ut än pyttipanna... Dock har jag bara ätit färsfylld förut men den här var fylld med bönor och smält ost och lite annat gott. Men lite chili på så blev den sååååå god!
 
Hehe aaa men nog om mat nu..
Efter skolan åkte jag hem och grejade lite med packning inför imorgon och på kvällen drog jag och mamma och tränade. Vi skulle köra dubbelpassa med styrkepasset sist. Ledaren på första passet mördade! Men det känns ju sjukt bra! Jag älskar att plåga mig på gymmet. Efteråt brukar det kännas bra i alla fall. Men nu vart jag helt färdig. Blodtrycksfall, yr och huvudvärk. Det är nog inte så bra att köra ut sig helt när man inte är heeeelt frisk än. Vilket jag trodde att jag var förutom halsen. Så det blev inget dubbelpass för mig. Jag gick in på gymmet och körde lite på crosstrainern istället samt lite magstyrka. Sen fick det bara bli en halvtimme i fåtöljerna i väntan på mamma. Trodde jag skulle dö där alltså. Mådde så sjukt illa!
 
Aja idag är det sista skoldagen för imorgon ååååker viiii!! Är så sjukt pepp på det här. Äntligen.
 
Gårdagens bilder
 
 
Nej jag är inte nakenfis!
 
 
 
 
 
 
Hittade missen i min säng när jag kom hem. Så söt!
 
 
Fick hem mina ska till mobilen också och dom här passade iaf! :) Nöjd med om.
 
 
 
 
 

Check!

Och där en timme senare var uppgiften om kosten färdig och inlämnad! Otroligt skönt att få sova nu. Ont i huvet har jag fått också.




I'll miss you ❤

Nu har jag äntligen ÄNTLIGEN lagt mig i min egen säng igen. Dock bara i tre nätter framöver eftersom att på torsdag åååker viii!!
Har pillat på min nya lur lite hela kvällen, Så jäkla drygt att ladda ner alla appar igen och fix med kontakterna som jag kopierat över till simkortet. Dock blev alla dubbla och massa bokstäver och skit som inte skulle var där osv. Men nu är det fixat iaf!
Nått som kändes tråkigt var att efter som att jag hade en xperia arc s innan och nu har en samsung så är det inte samma sms signaler. Men jag var så jäkla duktig så jag hittade dom jag ville ha på internet på datorn, kopplade in mobilen och la in dom på android systemet (Observera att dom itnekna läggas in som musikfil då man inte kan använda det som aviseringssignal). Så nu låter det som det ska igen! ;)
 
Sidan jag använde var zedge Helt sjukt att jag hittade den igen efter att inte använt den på flera år. Men den är sjukt bra! Så den rekommenderar jag.
 
Nej nu är jag så jävla skittrött man kan bli. Men jag funderar ändå på att skriva klar uppsatsen om kost som jag började med idag. Får väl se om jag somnar framför skärmen som vanligt!
 
 
Det svider i hjärtat att lämna min arc s-älskling. Jag gillade ju den sjukt mycket med hur den var upplagd och designen i den osv, men det är så drygt när den laggar hela jävla tiden och nu har den ju nästan kajkat ihop helt.
Sen är ju jag en sån där som läser gamla sms-konversationer titt som tätt så det känns ju jävligt tråkigt det också hehe. Jag får väl skriva historia i den här också nu!
Men ja, jag kommer sakna den som fan.
 

Nelly

Såg att Angelica Blick hade köpt en topp som hon själv tyckte var underbar. Jag kan inte annat än hålla med. Hade köpt den direkt om jag haft råd. Men känner att jag inte kan lägga ut 400 på en topp..
 
 

"Vi är så kassa vi två"

Nu kan jag skriva lite. Återigen har ajg inte varit vid datorn i helgen, därav utebliven uppdatering. Min mobil funkar knappt heller. Men min nya kommer förhoppningsvis idag. Annars kommer den väl imorgon.
 
I fredags var jag i alla fall på första praktikdagen och det var väldigt lugnt. Vi var fem vuxna på sex barn och efter lunch var det bara två barn kvar och tre av oss vuxna. Vi var ut en liten sväng på marknan med barnen på förmiddagen. Och när jag slutade gick jag själv i typ 10 min bara i väntan på bussen. Hittade ett ska till min nya telefon iaf.
På kvällen var dett utgång med Paulina och Tove. Det vart en bra kväll :)
 
I lördags vart det hockey på kvällen med Sara, Dennis, Anna, Richars, Micha, Malin och Anders. Leksand förlorade dock tyvärr mot AIK. Första perioden var suverän! Men sen var det sämre och sämre spel. Mycket slarv i sista också!
Efteråt blev det utgång igen med Natta, Mikaela och Elin. Träffade Emilia och Emma Peres under hela kvällen också :)
Det var också en bra kväll. Asmycket folk var det ju ia alla fall!
 
Igår träffade jag en kompis innan jag åkte och träffade Sara och gick på marknaden i nån timme. Köpte ju en god toast med kantarell/västerbottenost/lök-stuvning i alla fall. Sjukt gott!!
 
Eftersom att mobilkameran inte funkar så har jag inga bilder från helgen förutom denna som jag snodde av Tove ;)
 
 

Söndag....

Sjuuuuuukt trött efter helgen, nu har jag nyss pluggat lite engelska. Nu kan jag säga att nu blir det verkligen god natt!!
 

Good night

Ligger i sängen och skriver lite med folk på fejjan. Har kollat på Den otroliga vandringen med Erik och pappa nu på kvällen. Myyys! Länge sen man såg dom filmerna, särskilt första filmen som vi såg idag. Barndomsminnen kan man verkligen säga.
 
Gonatt på er!
 
 

Torsdag

Nu har jag lagt i madrassen i sängen. Den fick ligga ovanpå min gamla. Så blev det ju en tjock bäddmadrass också. Nu ska man då inte sjunka ner till nån ribbotten när man ska sova! Verkligen på tiden! Lite ovant att ha så hög säng bara men skönt ändå :) Hoppas verkligen att det här blir bra nu.
 
Förövrigt så har skoldagen varit rätt bra även om det var lång. Förutom två timamrs vantan på sista lektionen som var Friskvård & Hälsa. Ni vet ju att jag bytte från Digitalt skapande. Det blev ju i alla fall bättre.
 
 
 

Klickat hem!

Beställt en ny mobil så då behöver man ju självklart nya skal också :)
 
Ett lite hållbarare och mer skyddnade silikonskal
49 :-


Och sedan det här vita med nitar, för att det är snyggt!
Hårdplast men skyddar iaf mot repor och lite mot stötar iaf :)
79:-
 

Onsdag

Varit ute och kört bil hela eftermiddan. Inne i Mora och överallt som vi varit har jag kört :)
Jag och mamma skulle ju till Mora och kolla på mattor och en madrass till mig. Det fick ju bli en jävla skummadrass nu, men jag tog den som var mest fast och rätt så tjock plus en tjock bäddmadrass så jag hoppas att det ska bli bra ändå! Kan ju alltid prova att lägga min gamla och nya på varandra om jag vill ha ännu tjockare. Men just nu ligger de nya och "sväller" upp i Eriks rum så att dom blir fullstora :) Får se om det går att lägga i dom imorgon. Hoppas det! Ska bli skönt att inte behöva sjunka ner i en jävla ribbotten iaf..
 
Mitt dåliga humör höll förövrigt i sig till ett idag! Men väl inne på Jysk blev det väldigt bra igen. Man kunde ju inte annat än skratta när det kom fem madrasser flygandes när man skulle försöka få ner just den man skulle ha. Det var ännu roligare att kasta upp dom igen med tanke på att man fick boxa upp dom med en madrass heheh'. Lät kanske inte så skoj men det var det faktiskt! ^^)
 
Sista skoldagen för veckan innan fredags-praktiken börjar.

God natt på er
 
 
 

Skitdag

Sitter i skolan och är allmänt jävla skittrött. Somnade på dåligt humör igår, vaknade med ett helt okej men innan man satt sig på bussen hemirfån så hann man tappa ork och lust till att göra nånting alls. Najs och skit. Hade bara lust att lägga mig i sängen och dö igår. Eller ja det var att ta i men ändå ^^
 
Senare blir det att åka till Mora och Jysk för att köpa lite grejer. Skulle köpa resårmadrass till min säng men detn kommer inte gå att få upp för trappen så nu vet jag inte vad jag ska göra. Blir så förbannad. Jävla skithus vi bor i. Det har ALLTID varit tal om massa små marginaler så att det inte ska funka med möbler.
 
 

Guns N' Roses - Don't Cry

Precis när jag tänkte på den här låten så började den spelas på spotify. Så jag delar med mig av den till er med.
 
 

You can cry a million tears, but it will never get better

Nu ska jag sova och jag är så arg. Och jag kan inte släppa alla tankar som vanligt. Men nu har jag kört ett dubbelpass på Koppjärk idag så om jag inte ska kunna sova mer än tre timmar inatt så vet då inte jag.
Men när man har samma sak i huvet hela tiden så är det inte lätt faktiskt.
 
Jävla fan

Tisdag!

Fyra (!) dagar utan inlägg. Åter igen har jag varit hos min bror och Sara hela helgen, eller ja, fram tills idag, och dom har inget internet. Eller jo dom fick det idag fick jag reda på nu.
 
Så vad har hänt de senaste fyra dagarna?
 
I fredags hade vi kräftskiva hemma hos Sara och Dennis med dom, min familj, Anna & Richard, Jocke & Eva och även Micha. Saras mamma och make kom dit en sväng också. Det var i alla fall väldigt trevligt SÅÅÅÅ SÅ gott med kräftor! Han kan koka min pappa.
 
I lördags skulle jag och Sara ha soffdag hela dagen och kolla på L-word men vi fick så lov att ha öppet i Saras mammas butik så det blev bara två avsnitt, på dagen iaf. Sen på kvällen blev det TV-mys! Var hem till Ingels en sväng och hämtade lite kläder också så att jag kunde sova där mer. Det var meningen att vi skulle äta kycklingtacos hemma men jag kom inte så bra överens redan från start med en i familjen så det var lika bra att hålla sig borta hehe.
 
I söndags blev det lite tårtbak, och soffdag höhöh. Dennis fyllde 22 år igår så mamma, pappa, Erik, farmor och farfar kom upp och fikade och lite sånt då. Jag blev dock kvar fast jag skulle hänga med hem hade jag tänkt.
 
Igår var vi till Mora och köpte lite kläder till Dennis, vi andra fick tag i lite också. Jag köpte en ny tröja som jag hade på mig idag. Så åkte vi till Orsa en sväng också.
 
Och idag har jag bara varit i skolan, kommit hem, lyssnat på musik och varit halvdöd i soffan. Rolig dag!
 
Bilder på hur jag sett ut sen fredags, mobilen har dock halvt gett upp så kameran funkar inte. Därav webbkamerabilder, och inga bilder på fina tårtor osv...
 
 
 
 
 
 
 
 
cubus 199:-
 

RSS 2.0