H&M ♥

Har kollat runt lite på Hm's hemsida och hittat lite snyggt! :

toppar

'



 

jeans

 

 

sjal

 


Already gone

Kelly Clarkson – Already Gone (spotify)

Älskar den lika mycket som första gången jag hörde den ♥


sommar?

Hejsan! Skrev inget mer igår efter som att jag stack till Emilia direkt efter vi tränat och spenderade natten där.

Är barnvakt åt Lillebror som är sjuk. Stackarn :(

Saknar sommaren rätt mycket nu! Visst är det skönt och friskt med höst och fina färger och så där. Men sommaren hade gärna fått stannat ett tag till.

sommar


slänger in ett rätt ointressant inlägg

Sitter mitt nästan nystädade rum, ska bara dammsuga och skaka mattorna sen är jag klar.
Har inte gjort så mycket idag. Bara latat mig. Sett på Pappa på burk som gick canal+. Helt okej film.
Mamma och Erik bakade lite chokladbollar som jag ska ta och smaka på sen. Mumsigt

Ska ta och slå en pling till Emilia och höra när vi ska träna snart också. Känner mig inte på något träningshumör direkt, men det är bara att ta tjuren vid hornen och köra. Får ju inte börja slarva när man äntligen kört igång igen!

Hörs sen ♥

Rätt ful bild, osminkad men ni får se den ändå bara för att jag känner mig snäll idag ;p

17 again

Sitter i sängen och kollar på film. Är supertrött, men jag ska nog ta mig igenom den! Det är TV4:as Lördagsfilm
17 again. Såg den på datorn igår och så går den på TV idag. Finns ändå inget annat att se på ;p

Var ju som jag sa förut med Emilia ikväll. Vi såg på I spit on your grave. Superdålig måste jag säga. Var bara en ren tortyr. Finns inget annat att säga. Om ni inte sett den, se den inte.

I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att vi ska träna i morgon kväll. Om det är fint väder kanske man borde ta med hunden på en långpromenad? :)


Dead by April

Dead by April – Losing You (spotify)

Så himla bra låt! Sa till pappa på vägen hem i bilden att; Den här låten ska jag lära mig förspelt på pianot på. Så jag satt mig och lyssnade en gång på början av låten och det tog inte mer än 2-5 minuter innan jag kunde introt. Det gillar jag! :D



Tur till Falun

Visst är det härligt häver ute idag? Ialla fall här i Dalarna!
Idag väckte pappa mig vid 10 sen ringde jag till Jysk i falun och frågade om dom hade sängen hemma. Det hade dom, så nu har vi åkt och köpt hela paketet. ÄNTLIGEN!! Dock hade dom bara en ribb-botten hemma, den var sönder... Så vi får hämta den som dom beställer idag, nästa vecka. Typiskt! Våran gamla vanliga otur asså. Men det känns bra att det ändå är köpt och sådär. Allt annat ju hemma, men det är synd att vi inte han sätta ihop den idag bara.

Annars då? Jag mår bra, är bara lite trött som vanligt. Men nu är det höst lov och en hel skolfri vecka väntar. Får se om jag och Emilia tar en tur till Stockholm, och så kanske jag drar till brolänge för att träffa mina vänner från min förra skola igen =) Så kanske jag och Maja skulle träffas också.

Nu ska jag bara fixa disken drar jag vidare till Emilia! Hörs sen

igår kväll (glansig och ful i ansiktet...)


idag, suddig jag vet

Fredag :)

Nu är det äntligen höstlov! Så skönt att man inte behöver hålla koll på massa tider och gå upp tidigt osv...

Sitter i alla fall själv i mitt rum med en godisskål och en cola framför Idol. Mamma och pappa sitter nere och kollar. Tycker att det är skönt att bara sitta och mysa lite själv en kväll, men en kompis som sällskap hade kanske inte varit helt fel :)
Men gud vad duktiga idolerna har varit ikväll!! Och Molly är ju som alltid, på topp!
Nej nu tycker jag att det är dags för Linni att åka ut. Hon har sin charm, men nu är det slut för hennes del tycker jag. Hon mäter sig inte med dom andra.

Vet ni vad jag ska göra i morgon!!? Då ÄNTLIGEN, Äntligen, ska jag och pPappa åka till falun för att kolla på sängen, som vi troligtvis köper då också.


Dagen innan fredag

Halloj! Sitter med lite frukt och mjölk och tittar på Studio Natur med mamma och pappa.
Dagen har varit bra. Men har varit trött som tusan!
Men i morgon är det sista dagen innan lovet. Tänk va! Få sova på morgonen i hen heeel vecka! Förutom på måndag efter som att det blir lite shoppning med Mamma Emilia och Catrin då. Fast jag får ändå sova lite mer än vanligt...

Träffade Maja i skolan nån timme medan jag väntade på att Emilias svenskalektion skulle sluta.
Får se om det blir att åka till henne nån dag under lovet också :)

Håret!

Så här blev håret :) Bilden är tagen idag men det gå nog ändå!
La bara i utväxten, underhåret och lite slingor över. Inte genomblekt alltså. Men vi kom fram till att det var snyggast slingat :)


dagen :)

Sitter här i soffan och kollar runt lite på internet med en kopp te i handen. Så himla gott! =) Och en till lär det bli.

Dagen har i alla fall varit bra. Intensiv, halvt kaotisk men rolig :) Började dagen med redovisningsuppgiften och prov i Lärande och utveckling (mindre kul) och efter lunch gick hela klassen till persborg och sen vidare in till... ? ...skogen i alla fall. Åt vårat supergoda röda bröd! -.-' Nej det var ingen vidare gott. he he... Men vi hade väldigt kul i alla fall :)

I morgon slutar jag tidigt efter som att jag inte har nån svenska, inte Paulina heller så vi stannar nog troligtvis i skolan och planerar lite idrottslektion. Sen på kvällen blir det väl träning med Emilia igen :)


Måndag!

Hej på er!
Idag är jag på superbra humör! Skolan var bra, provet gick helt okej, fika på fricks med Emilia efter skolan och hon var hos mig till för en stund sen. Mycker kul idag!
Förutom att jag börjar få ont i halsen, eller ja HAR ont i halsen. Fan det har jag inte tid med! Aja skit samma, bara att käka halstabletter...

I morgon ska jag ju bleka håret. Ser jag verkligen fram emot. Det blir ju mycket ljusare under och även över, plus att utväxten ska fixas. Ni får väl se i morgon :)
Så är det dans i morgon också. Jag kommer inte hinna med nånting ju! Stressig dag...


söndag, igen...

Hej på er!
Har inte haft tid att skriva nå för än nu! Sov hos Emlia inatt, sen blev det film, trning och läxor. Har även färgat mammas hår idag. Mörkt blev det! Men snyggt. (glömde dock ta bild)
Helgen, ja den har spenderats med Emilia, Emilia och så, ja Emilia. Det har varit en bra helg :)

Längtar tills på tisdag då jag ska bleka håret. Och så är det ju dans på kvällen.

Och något som jag inte ser fram emot är proven i morgon och på onsdag. (!)
Men annars kommer det att bli en lite speciell skolvecka eftersom att Emilia kommer och prövar i klassen hela veckan. Låter bra. Men vet i sjutton hur de kommer gå på vissa lektioner hahah!

vi kollade igenom lite gamla bilder igår från 08-09
Ni får se 3 i alla fall :p

hahah! Typisk mig-uttryck då (tönthand också)






Måste säga att verkligen gillar frisyren på den bilden! Jag och uppklippt är som... mmm!
Men nu ska jag ha det jämnlångt för det är så jobbigt me luggen ;)

Hårbilder

Det är alltid trevligt att kolla på lite snygga frisyrer och hår överhuvudtaget, så här kommer det lite bilder som jag gillar. Enjoy!



Enkel snygg uppsättning - I like

 

Shakira och Angelica Blick har ju så himla snyggt hår. Särskilt Shkira (långt). !


22 Oktober

God morgon! Vaknade för en stund sen och sitter i sängen och vaknar lite. Så himla skönt att sova ut!
Får se vad som händer idag. Har verkligen inte planerat nånting. Skönt.

hihi jag och Erik igår :p

Klappat och klart!

Jag ska fortsätta vara blond. Och nästan panik igårkväll. Jag kan ju inte färga håret brunt nu! Nej det vill jag inte. Älskar ju att va blond! Så jag var som sagt till En frisersalong och pratade om färg och permanent. Nå permanentning blir det inte. Men jag ska bleka håret igen! Göra det så jämnblont som möjligt och lägga i hela utväxten =)
Sen får mamma eller en annan frisör klippa av håret ett par cm. Är ju skapligt slitet i topparna...
Så på tisdag klockan två ska jag vara där. Så jäkla sönt att få komma dit så snabbt! Och billigare än på Eva´s var det också.

Annars då?   Dagen var bra. Hade jäkligt kul i skolan på hälsopeddan, i alla fall under brödbaket. Rosa bröd och roliga personer. hahah...
När jag kom hem hade jag Erik till runt sju och Emilia kom på kvällen. Mysig kväll har det varit!

natti

Ändrade planer

Herregud vad trött jag är... Idag började jag och Emilia träna på gym igen. Härligt va! Men jag är så trött nu. Vilket ju är positivt nu när de börjar bli sovsags.

Som ni vet så skulle jag ju till Salong Eva och prata om att genombleka hela håret så jag kan färga utväxten hemma sen. Men de sa att de var svårt att få till det hemma, och jag har så mycket olika nyanser i håret så att det är svårt för dom att få ett jämnt resultat. Såå... jag blir nog brunhårig innan det är klart. Faktiskt, helt seriöst. Vill vara blond men brun är inte helt fel det heller kanske? En MÖRK varm brun =) Vad tror ni om det? Det borde jag ju passa i efter som att jag varit "brunhårig" /sandre färgad förut... Men nu blir det mörkare.
Ska snacka med Frida på En frisersalong (ja, salongen heter så) om permanentning och färgning av håret hemma, i morgon efter skolan. Jag fortsätter resan med mitt hår! Berättar ju så klart mer i morgon =) Men det blir inte att klippa av håret så kort i alla fall. Inte om jag blir brun.

Sov gott ♥ I morgon är det fredag, bara EN jobbig morgon till hörrni! Sen blir det, SOVA :')

December förra året - "Brunhårig" (naturliga färgen)


Love Suicide

Dagen/Kvällens låt :)
Love Suicide - Tinie Tempah, Ester Dean (spotify)

so damn tired

Äntligen kan jag nog bara säga. Äntligen får jag lägga mig i sängen!
Har inte sovit så mycket inatt. Kunde inte somna för än efter ett! Och sen vaknade jag nån timme senare också för ett toa besök (hah*) Sen skulle man upp halv 7. Och den långa dagen på veckan var ju idag, så klart. Gissa om jag var totalt DÖD när jag kom hem.

Annars har dagen varit bra. Intressant dag i skolan, ungefär som vanligt. Sen när jag kom hem blev det lite god köttgryta som mamma gjort. Älskart!
Lite handling och TV på kvällen, inget intressant att veta.

I morgon slutar jag i alla fall 11.40 så jag ska käka lite lunch med tjejerna i skolan och sen drar jag ner på Salong Eva för att prata med dom om hårfärgning :) Spännande!


Erik har kommit in nån legoperiod så han kommer hela tiden och tar mig i handen för att dra mig till lego-
lådan. Så himla gullig han är! ♥


Horoskop


KRÄFTAN V. 42
Nu bör du vara lyckosam och här kan du få post med glada besked. Så nu bör du känna dig glad för det blir nog en spännande och nästan romantisk vecka. Här kan du få besked om att det är dig som man vill ha till en ny och avancerad tjänst. Det verkar bli en tid med smickrande erbjudande som kommer till dig. Du är positiv och frisk. Dina slantar verkar inte öka nu så var försiktig med vad du gör i inköp. Med spel har du nog bara en liten chans till vinst. Unna dig istället en gåva det är en bättre vinst.
'
Älskar att läsa Expressens horoskop!
Stämmer för det mesta, nästan lite läskigt.
Läs ditt eget här.
'


18 Oktober

Sitter med tallrik nudlar och myser framför Top model 8 efter att ha kommit hem från ett regnigt Rättvik med Tessan.

I morse vaknade jag halv tio och myste med hundarna några timmar och sen tog hand om mina fötter lite och gjorde en liten behandling för ansiktet med grönt te som jag tänkt göra så länge! Känns bra att bara ta hand om kroppen lite. Funderar på om jag ska ta ett bad sen också. Det är ju så himla skönt att bara krypa ner i ett varmt bad när det är sånt här ruskväder ute!


Mitt älskade hår!

Måste bara säga att jag har funderat så himla mycket på mitt hår fram och tillbaka hela tiden...
Jag ska snacka med salong Eva i Rättvik om hur det blir om dom bleker hela håret (genombleker) så att jag kan  färga utväxten själv sen istället för att gå till frissan så fort det behövs och lägga ut 700 spänn, vilket inte är nått man vill göra varannan månad liksom... Men dom lär ju bleka det i omgångar efter som att jag har 2.4 nyanser i håret, för jag vill ha ett jämnt resultat i och med att jag just ska färga det hemma. Annars tycker jag att det är snyggast och naturligast att ha olika nyanser!

Och NU kommer chocken, nej då men det är så att jag är inne på att klippa av håret en dm. (ja 1 DM!) Jag som så himla gärna vill ha långt hår och älskar det! Men det är viktigare med fräsht hår. Och hårets utseende har stor betydelse för mig. Men jag är inte helt bestämd än. Det kan bli att klippa av mer men också mindre. Smatidigt så tänker jag att jag kan klippa det typ en halv eller en dm först och sen klippa det "lite hela tiden" eller ja, regelbundet efter som att jag plattar det så ofta. (fy på mig)

Så här har jag sett ut lite till och från under de tre senaste åren... (haha plattat hår på varje bild -.-)
Har haft kort hår flera gånger. Så växer det ut, och jag klipper av det... Hela tiden haha.
Har ni någon favorit?

Om ni tycker att bilden är för liten, Håll in Ctrl och tryck på + så zoomas hela sidan in, bilden blir större!

Ny vecka, nya planer

Sitter och har kollat lite på Modelljakten avsnitt 5. Har dock bara sett 1 och 2 så jag har inte koll på vilka som gått vidare. Men jag tänkte börja kolla riktigt när finalen drar igång.

Annars har dagen varit helt bra. Började med Innebandy på idrotten. Älskart! Det påminde mig verkligen om varför jag ville börja träna innebandy när jag var yngre. Tyvärr så började jag aldrig men det skulle vart kul!
Sen hade vi naturkunskap i 1½ timme (!) Pluggade bara till provet som är nästa vecka.
Som vanligt hade jag "dötid" innan bussen gick hem, (haha dumt att sluta så tidigt ändå ;p ) så jag gick till mammas jobb och var lite social.
När jag kom hem var jag supertrött efter som att jag sov ganska lite inatt så jag slockade ganska snabbt!

I morgon är jag i alla fall ledig så då blir det en liten sovmorgon, sen ta det lite lugnt och kanske måla naglarna igen? Tar i alla fall bussen ner till Rättvik mitt på dagen för att Miljöträna med Tessan min lilla vovsing =)
Så ser planerna ut i morgon, än så länge...

Har ingen bild från idag, men ni får nöja er
med en bild från i lördags.
Super dåligt kvalité jag vet!
Men jag ska försöka lämna in kameran så fort som möjligt!

Söndag kväll...

Nu sitter jag på mitt rum och har nyss tvättat håret och torkat det halvt. Som ni vet jag gillar jag det ju bäst när det är halvtorrt ;) Så himla snyyyyggt!
Efter att jag och Emilia tog en promenad med hundarna (samt pratade med hennes farbror om gym) så har jag itne gjort så där super mycket kuliga saker. Typ dammsugat rummet och nedervåningen...
Men Dennis kom hit idag :D Han och Sara (flickvännen) kom hem från Grand canaria inatt, efter en supervecka där nere. (avis!) Så himla kul att träffa han igen!

Annars har jag haft kort stubin här hemma idag, igen. Men jag blir så jäkla trött på mammas humör, och pappas konstiga utbrott. haha so funny!

Bra med den här helgen var väl, SOVA, Emilia, Dennis. :p
Dåligt; Såå lättirriterad...

right here right now, så jäkla snygg, eller inte

God morgon!

Det blev att spendera natten hos Emilia. Och om ett tag tar vi en promenad med hundarna, sen får vi se vad som händer. :)
Hörs sen!
Hittade den här långt bak i bloggen. Brunt hår...

Habits - Maria Mena

Den här låten har jag börjat lyssna på mycket nu. Så himla mysig. Så håller jag på med den på Piano också =)
Maria Mena – Habits - Feat. Mads Langer (spotify)

Vet inte vad jag ska säga

Hej på er!
Idag fyller farmor år så Grattis! =) (inte för att hon läser bloggen men ändå)
Nu är jag på bättre humör. ÄNTLIGEN! Jag var ju på dåligt humör igår kväll. Och idag har jag varit superirriterad hela dagen idag också! Men det var faktiskt pappa som gjorde mig arg... Fy vad jobbigt det har varit, faktiskt.
Men just nu sitter vi och ser på nått program på fyran om människor som aldrig slutar växa. Intressant, helt okej program.
Vet inte vad jag ska skriva riktigt.
Kanske skulle ta och höra med Emilia om hon har lust att komma hit? det nog vad jag behöver just nu.

hörs nog senare! (ja jag ser ut som en tönt på bilden)
Btw, så här har mitt hår blivit sen jag började med silverschampo. Inte lika gult alltså. Och lite ljusare :)

boiling over

Hade tänkt att skriva massa possitivt ikväll, men nu är jag för arg, så arg så jag kokar över flera gånger om! Själviska elaka människor är fan det värsta som finns. Särskilt när de står en nära...
Fick i alla fall ett litet lyft när jag läste kommentaren från förra inlägget. <3 Kom hit och trösta mig!

ett litet sammanträffande"?

Hej på er! Ska snart sova, men måste skrivia lite till er först!

Skoldagen var bra, kall och kort. Efter skolan chillade jag liet hemma innan Emilia kom :) Och så blev det en mysig promenix i mörkret innan vi skildes åt för kvällen.

Vet inte om ni minns det men tidigt i höstas (typ Augusti kanske?) Skrev jag ju att jag tyckte det skulle vara fränt med en tatuering. En liten, som man inte ångrar sen. Funderade ju på antingen en G-klav eller nått familjerelaterat som nån bokstav eller årtal. Antingen på "sidan av nacken" (inte mitt på alltså), utsidan av vristen? (ovanför yttre fotknölen) eller på utsidan av handleden eller mitt på. Något av dom ställena.
Emilia kom idag och sa att hon ska tautera sig, nån gång. Och att det nog blir just en G-klav. Ja ba, jaha! :D haha jag som sagt det förut att jag skulle vilja ha det. Men det passar ju verkligen henne med tanke på musiken och allt.
Själv blir det troligtvis något familjerelaterat som ord, årtal eller bokstav. För det vet jag att jag inte ångrar sen.
Men skulle jag nån gång vilka ha ett täcken eller nått skulle det vara en G-klav isåfall. För det är vackert och är något jag alltid haft med mig.

Puss och Godnatt!

Ps, Finns ingen bättre vän än du Emilia ♥

zzZZzZzzzz

Nu har jag nyss satt mig i sängen och är super trött (!) efter att ha duschat pch plattat håret. Brukar alltid platta de på kvällen så det inte blir så drygt på morgonen!
Dansen gick i alla fall jättebra idag! Vi la på det svåraste men jag fick till det bättre än väntat faktiskt :)
Super rolig dans är det i alla fall och jag rekommenderar er att pröva på Ragga dancehall.
Natti ♥

chäkar

Sitter och käkar nudlar (nudlar in my ♥), och om ett tag drar jag vidare mot persborg!

beställning

Måste bara säga att jag äntligen beställt en ny vägglampa från jotex! Ska blir så skönt att slippa den andra fula töntiga lampan... 229:- kostar den. Och så har vi beställt lite julgrejer.

Zooma


Kan ni tänka er att solen är framme?

Som sagt är jag ledig idag och sov till klockan 11. Gissa om det var skönt att sova ut! Nästan elva timmar sov jag inatt.
Och det där med att vara själv hemma hela dagen, så blev det ju inte... Pappa var tydligen också hemma och shit vad förvånad jag blev när jag såg honom! haha, blev skiträdd när jag hörde massa steg från övervåningen! hahah'
aja, hemma var han i alla fall. Och nu har han åkt nån stans. Ingen aning om var men. ?

Jag har i alla fall inte bara varit lat idag! Har hängt en tvätt och satt igång en ny och dammsugit. Så jäkla kul! (not)
Men det är så himla skönt att få det lite fräsht när man ska vara hemma hela dagen.
Just nu sitter jag och kollar lite halvt på skavlan, rätt kul idag faktiskt.
Och ikväll blir det dans! ♥

Åjuste jag skulle plugga idag också... suck'

Moa och Felicia igår. Man kan ju undra vad som hände där nere egentligen...

Måndag - ny vecka

Nu är jag supoertrött efter en kort dag i skolan, men ett afrodanspass på Koppjärk nu på kvällen.
Det var sjukt jobbigt på passet! Men det är ju positivt :)

I morgon är jag ledig och jag ska verkligen sova! haha men jag lär väl vakna tidigt ändå, bara för att jag får sova liksom... Skönt att bara vara hemma hela dagen. Men jag lär nog börja plugga lite till Naturkunskaps-provet på 30 sidor. Blää!

I alla fall, så här såg jag ut idag. Skön outift. (ej från idag-bild men samma kläder :p )

+ skinnjacka & Röda converse.

Natti

Herregud vad trött jag är! Inte kostigt men ändå.
Sitter och kollar på Natt på museet som började för en timme sen. Får se om jag orkar kolla klart eller om jag somnar ifrån tvn...

Helgen, Fredag - Söndag

Ledsen att jag inte har bloggat nått. Men jag har verkligen inte haft tid! Har inte ens satt igång datorn på hela helgen. tror jag ;)

I fredags var vi ju till Liljans herrgård eller vad de hette, mella Falun och Borlänge. Där fick vi pröva på hur det är att ha nått slags handikapp, och utöva olika aktiviteter. Det var roligt =) Men jag missade ju när Emilia sjäng. Så himla synd!!!!

Igår vaknade jag upp hos Emilia och sen gick jag lite på marknan' med mamma och Erik. Köpte bara ett par vantar. Efter det åkte vi hem så packade jag väskan efter som att Emilia, Emma och jag skulle spendera natten i Rättvik.
Sen blev det bara ner igen och gå lite till på marknan med Emilia ;)
Sen strulade allting i hop sig! Tänker dock inte gå in på några detaljer... ;) Men de löste sig tillslut, efter många om och men.
Vet inte vad jag ska säga om natten? Sjuk kanske? vette fasen asså...

Den här dagen har dock varit sååå seg. Eller ja, VI har varit sega.
Lunchade i alla fall på Maja´s pizzeria innan vi drog oss hemöver. Hem ljuva hem!

Och i morgon var det dags för skola igen också ja...




Igår, håller på att fixa håret. Körde på platt hår med lite lockar i som jag gjorde med plattången.

<3

Du lyser upp vardagen,
finns där och lyssnar & förstår,
sjunger som den ängel du är,
så himla bra och fin på alla sätt,
det finns alltid EN vän man älskar lite extra,
den vännen är du <3


6 - 10 - 11

Hej på er! Har i haft tid att skriva även fast jag slutade 11 idag! Chill.
Blev lite lunch med tjejerna och sen gick ja till mamma på jobbet en sväng innan det var dags att gå till station för att möta upp Emilia. Meeen så ringer hon och säger att tåget är framflyttat, en timme. Och jag har precis kommit till station. haha lyckat! Satt där i nästan en timme och frös halvt ihjäl innan hon kom. Men vad gör man inte för sina vänner? :) <3
Skulle följa henne och repa inför i morgon då hon sjunger på Rättviks stora marknad. Så himla underbart fint!
Grejen är att vi ska åka till Liljans herrgård med klassen i morgon och kommer inte hem för än tre och då har hon sjunigt för länge sen. Och egentligen slutar vi halv 12... Så himla typiskt!!! =(
Men de vi ska göra där verklar ju kul och intressant!

I alla fall så har Emilia varit här tills för runt 1 ½ timme sen. Och vi har haft en väldans bra kväll! =)

Skulle visa dagens outfit tänkte jag, men glömde ta kort... Bra Emma! Hade i alla fall på mig svart linne med en beige-rutig uppknäppt skjorta till, ett par blåa jeans och röda converse.

Natti^^

Blogg-tips!

Ja, jag sitter och kollar på Bonde söker fru himla trevligt program det där :p

Skoldagen har varit bra, men lång. Har bara haft BF-ämnen idag så det var intressant i alla fall! :)
Men herregud vad jobbigt det är när man hamnar i sånt där läge då man nästan inte kan hålla sig för skratt, och så är det helt tyst i klassrummet... haha usch på mig!

Ikväll har jag bara spelat piano, sjungit(vilket inte gick bra) och tagit en superhärlig promenad med Emilia :)

Fick en kommentar här i förra inlägget från en tjej som jag vill tipsa om. Hon ger mycket bra träningstips! =)
BEA


MobilBlogg - klant

Är på persborg och dansen börjar inte för än 8... Hade tänkt att plugga till provet som är i morgon, Men det sket sig när jag på vägen till bussen kom på att pluggmaterialet är kvar hemma... Jäkla Skit. Känns inte som att det kommer gå så bra i morgon...

MobilBlogg - på väg från Falun

Nu sitter jag på bussen från Falun... Det gick bra i skolan och jag är utskriven så fort jag skickat tillbaka pappret. Skönt att ha det avklarat :) Jag passade på att köpa ett nytt headset på stan också efter som att Erik har ätit upp mina andra... Och så ett silvershampo. Ska bli spännande att prova! Jag kommer väl inte se klok ut. ;) Till headsetet köpte jag i alla fall en adapter efter som att jag har sony ericsson. Men jag oroar mig för att den inte ska passa med headsetet. Och så lär det ju vara. Min vanliga otur. Nu ska jag nog sova lite tror jag... Jag har så himla lätt att somna på bussen från Falun! Särskilt nu när jag är trött :p Natti^^

Hej jag heter petter är 33 nånting, ...

Har nyss sett på Ensam mamma söker och halva Svenska Hollywoodfruar...
Är uppe i soffan och lyssnar på Petter och September. Det är sjukt vad bra de passar ihop sångmässigt!

I alla fall, jag har inte gjort så mycket idag. Bara myst lite i mina nya bjukisbyxor och tagit en mysig promenad med Emilia och så klart hundarna. Bra måndag måste jag säga.

I morgon är jag ledig men ska åka till skolan i Falun och lämna alla grejer och skriva ut mig därifrån. Äntligen! Men det känns lite hemskt också med tanke på kompisarna :'( Vi får träffas ändå brudar!

Gammal bild!

Dagens

Sitter framför Så mycket bättre som snart är slut. Reprisavsnitt från förra året, men jag hade inte sett det första... Snart blir det topmodel! =)
Skoldagen idag var ganska lugn, men kallt! Fy vilket jobbigt väder på nått sätt >.<
'
Anyway, här är dagens outfit
Ja vad ska jag säga? Allt är från H&M!
-
Orkade inte platta håret, så det blev att släga upp det i en tofs!
Hörs sen!

Söndag kväll...

Har nyss duschat och tagit hand om min kropp lite... rakat benen, skrapat fötterna, haft hemmainpackning i håret och färgat ögonbrynen. Och nu sitter jag framför true talent :) Mysig söndagskväll.

Jag fick en fråga om vad tröjan jag köpte igår kostade och kan säga att den kostade 149 kr, som sagt på H&M :)


Bilden är sen i våras tror jag :)

Gårdagens inköp

Har inte haft tid att blogga nått idag efter som att jag har varit hos Emilia och gjort lite saker, och städat lite här hemma. Men ni är kanske suga på att få se vad jag köpte igår?
Här kommer bilderna. Ber om ursäkt för dålig kvalité då jag bara har mobilkameran för tillfället...




Mössa & Byxor - Cubus


Strumpor - Åhléns






Tröja, strumpbyxor, trosor, Puder & Läppstift - H&M


Ring - Kappahl

Plus att jag köpte en hundfrisbee och en stiftpenna också... :)

Så tråkigt att vissa bilder blir så dåliga. Men när kameran är lagad så lovar jag er bättre bilder!

Hörs sen!

Good Night

Jag sover hos Emilia inatt, så ni får lite bilder på dagens inköp, i morgon! :p
natti <3

Morning

God morgon!
Har nyss vaknat och ska strax gå ut och göra mig i ordning. Det blir en tripp med farmor till Mora idag. Behövs verkligen för mitt puder är helt slut sen några dagar tillbaka så det är lite krisigt. ;) Så nu ska jag köpa nytt! Äntligen.
Har planerat lite saker jag ska kolla på med ni får veta vad det är när jag kommer hem, om jag nu hittar dom.


Bilden är från förra nyår

RSS 2.0