30 April 2013 - Valborg

God morgon finisar! Måste börja med att säga GRATTIS till min kära pappa som fyller år idag!
Vaknade halv 9 och sitter nu med lite frukost och myser under en filt i fåtöljen.
Pratade nyss med min bror och ska åka ner till Rättvik en sväng och möta upp honom om nån timme.
Ikväll blir det lite roligheter eftersom att det är valborg.
 

Glädjebesked

Tränat ikväll vilket gick sisådär men nu är jag trött och nöjd i kroppen så ska sova.
Fick nyss reda på att jag inte behöver komma till skolan imorgon eftersom att jag är klar med uppgiften. Så nu blir det långhelg ända tills på måndag igen. SÅ UNDERBART!
 
bjussar på en "gammal" osminkad bild :)
Gonatt!
 

Mitt horoskop

Som ni kanske inte vet så går jag in på expressen och läser mitt horoskop varje vecka. Tycker det är så spännande sånt där! :)

KRÄFTAN
vecka 18
Nu kan du få en överraskande, men trivsam uppvaktning. Du kan även få en idé om att hjälpa någon som behöver dina kunskaper. Kärleken kan bli både spännande och ny. Det kan vara svårt att mobilisera en högre arbetstakt nu. Mot veckans slut bör det dock bli betydligt effektivare runt om dig. Trötthet finns dock där så vila vid tillfälle. Du är så positiv att man bara tycker att du är värd de pengar som du har. Det kan också tyda på att du får en ytterligare ökad inkomst. Är det genom spel så är Lotto bäst.
Lyckotal: 3, 12, 14, 29, 30, 36, 44
Bästa lyckotal: 3
 
Klicka HÄR för att läsa erat eget.

vill du ha en idiot

Fin låt!
Håkan Hellström – Valborg

måndag, ny vecka

Sitter i skolan och väntar på att Emilia ska sluta så vi kan gå till bussen. Har bara haft ett prov idag sen slutade jag.
Igår hade vi en myskväll med grillning och mys med lite folk. Vaknade halv 9, käkade frukost och gjorde mig iordning. Pluggade lite extra till provet tills Sara kom tillbaka så vi kundn umgås lite. Tog bussen efter tolv till skolan. Hade en skön morgon med andra ord.
jag idag

Some good music

Har kommit på att Håka Hellström är skitbra!
Håkan Hellström

Good morning sunday

God morgon på er. Kvällen igår slutade med en "biltur". Blev hämtad hemma efter 11 och kom hem vid kvart över 4 imorse. Sjukt att jag vaknade 9 idag då och har bara halvsovit sen dess. Aja det var en rolig natt i alla fall :)
Ikväll åker jag till min bror och grilalr lite och sover där. Men nu ska jag försöka ta tag i lite plugg...
 

Mysdag

Alldeles för god mat har vi ätit för en stund sen, årets första grillning här hemma.  Har haft en trevlig dag här och nu sitter vi inne en stund. Blir ju så kallt när solen går i moln. Har inget mer att skriva så hejdå! :)
 



Lördag 27

Sitter i köket med radion på tråkar. Har duschat, städat lite och varit ute. Ska väl ta och sminka i ordning mig lite också. Orkaaa.
Farmor och farfar kommer hit på middag och farmor har tårta med sig. Så gott! Pappa fyller år på valborg men eftersom att han är i Stockholm och jobbar då så blir det lite firande idag istället :)
 

Min fina vän

Kom in från en mysig kvällspromenad med saknade Emilia för en stund sen. Prat och skratt med henne var precis vad jag behövde känner jag :)
 
bild från sommaren 2010 - STHLM

New in ♥

Och detta paret är här för att stanna
 

Fredag = Chokladtiiiime !

 

Äntligen helg

Sitter på bussen från Borlänge till Falun. Var till Falun direkt efter skolan och lämna tillbaka skorna, åkte till Borlänge på skohuset och fick tag på ett par nya skönare converse :) Äntligen.

Skolan gick bra, eller vi hade ju vårt tema-projekt idag på nyhedsskolan i åk 2. Det gick bra och vi och vår lärare är nöjda! :) Skönt att ha det där klart också.
Men huvudvärken slog till direkt vi var klara. Har haft ont i huvet varje dag sen i söndags nu.. Det värsta är att jag inte har nå tabletter med mig heller så just nu är huvet inte så kul.

Och idag är det fredag! SÅ OTROLIGT SKÖNT.

Hörs sen,




i mina öron just nu

Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre

snart helg... !

Ligger i våran otroligt underbart sköna soffa och har kollat på ett avsnitt av pretty little liars. Pappa kom hem för en stund sen så jag lär mig pallra mig upp härifrån och gå ut till dom lite. Trött är jag också, blöö.
Utvecklingssamtal i skolan idag vilket gick bra och fick en uppsats klar efteråt också. Eller den var ju redan inskickad och klar men ville skriva dit lite till så då gjorde jag det på studiehörnan idag. Frivillig lektion som jag går på? Fasiken vad duktig jag kan vara ibland ^^
 
Nu måste jag verkligen gå och kissa höhöh! Hörs sen
 
 

frulle

Sitter i köket med frukosten och lyssnar på Vakna med NRJ. Gick upp lite lite tidigare än vanligt (typ 10 min men ändå) duktig som jag är! Men nu måste jag platta håret och dra på mig lite kläder! puss
 

Twitter @emmabhansson

Nu äre så att funderar på att faktiskt börja använda min twitter, vad jag nu ska med den till..
Men ni kan ju i alla fall gå in och följa mig tycker jag! :)
 
emmabhansson

dagen

Låång dag i skolan med huvudvärk och mensvärk(killar, var glad att ni är killar..). Men det var helt okej dag ändå. Specialpedagogik, sen räddningstjänsten med hela klassen för att lära oss hjärtstartare, sen info om nästa års gymnasiearbete (!), sen barns lärande och växande. Lång dag som sagt.
 
Åkte inte ner och tränade idag men tränade zumba hemma och sen styrka (armar) så fick svettas rejält ändå! :)
Nu ska jag föna håret sen lägga mig och kolla lite på Pretty little liars :)
 
solig promenad till bussen imorse :)
 


 
Erik var lite trött vid kvällsmaten idag.. <3
 
träningsdags!

Tuesday

Sitter hos min bror och kollar på Maria Wern. Blir att sova här inatt och deras vovve har fått valpar idag också, sjukt gulliga! Så dom ligger i valplådan och låter i ett rum haha.
 
Var till Falun och köpte mig ett par vita converse idag också, behövde verkligen nya! Dom andra två paren är helt slutgådda. Mina rödisar :(
Men jag ska gå med dom nya inne ett tag och gå in dom lite för dom kändes lite trånga, men en halv stl. större var alldeles för stora. Jag och mina skoproblem... Får hoppas att jag inte behöver lämna tillbaka dom bara.
 
Skitsamma, puss och gonatt :)
 
 
 
Hade knappt fått i mig nån mat under dagen så när mamma kom hem blev det god middag bestående av fisk, stekta rotfrukter typ och kokt ägg, mums^^
 

blöö

Somnar när som helst asså. Sitter i skolan och väntar på att börja. Ser ut som att ingen av tjejerna kommer heller, kul. Men nu ser vi fram emot typ tre timmars samhällskunskap! ....
 
ni får en "gammal" bild

fuck rubriker

Kom hem från gymmet för ett tag sen och har hunnit duscha och äta nu. Är så sjukt trött. Som vanligt haha, men nu får det bli lugnt ett tag så att man hinner piggna till! På lördag blir det bara en lugn filmkväll med vänner.
Har skickat iväg mitt CV till campingen nu också så nu hoppas vi på det bästa :) Satt ju ändå uppe med det till 12 igår fast att jag var så död...
 

Erik fick ett par nya skor också :)

hemma

Har precis kommit hem och gjort ett paket chili-nudlar, nomnom! Sjukt trött idag och naturkunskapen var rätt seg.
Ikväll blir det i alla fall träning. Men nu måste jag käka och göra klart mitt cv som ska in idag!
 
 

CV

Siitter i köket och håller på att få ihop ett CV som måste skickas in senast imorgon! Har totalt glömt det. Bra Emma. Har brevet kvar att göra men det får bli imorgon för nu vill jag verkligen sova!
 

seg söndag

Igår hade vi en bra kväll även om jag känner nu efteråt att det blev liiiite mycket av det goda (dricka). Är supertrött också. Kom inte i säng för än vid 4 och vaknade 10 och mådde inte så där jäte bra direkt, hehe. Åkte hem vid tre iaf och duschade, lekte lite med vovven och Erik med fotbollen och umgicks lite med min familj innan jag fick så lov att ta bussen ner till Rättvik igen. Sover hos min bror eftersom att jag börjar så sent imorgon och bussarna från mig är värdelösa. Gick upp till en gammal kompis där Dennis var och sen gick vi till gymnasiet för att spela lite innebandy, fyra pers haha.
 
Hörs imorn! :)
 
 

saturday night

Jaha då sitter vi på förfest efter god mat på Erkut! :) Ha en fin kväll!






Gina Tricot ♥

Ni måste gå in och kolla vad mycket snyggt Gina fått in till sommaren! Här har ni några smakprov:

Saknade sol!

Sitter i köket och lyssnar på musik och tänkte gå ut en stund i finvädret snart! Har duschat och grejat lite nu så att jag har det klart. Skönt! Började dagen med att göra bananpannkaka med hjortronsylt och juice framför pretty little liars. Mysmorgon!
 

Lite nytt i bloggen

Setat i två timmar och gjort om bloggen lite grann. Kände att bilden på sidan verkligen var dags att byta ut och så har jag kollat och fixat med massa bilder till en ny header men det slutade bara med att jag tog bort lite färg från den jag hade. Får blir bra så länge! Hoppas NI tyckte att det blev bra i alla fall!
 

Bra fredagseftermiddag

Erik ligger i soffan och har precis somnat, mamma och pappa är ute på gården och jag sitter och halvkollar på tvn.
Vi har varit ute en stund på kvällen och spelat lite fotboll, kastat frisbee och jag har hjälpt Erik att cykla nu när vi har tagit av stödhjulen. Det resulterade i ett fall varje gång cykeln skulle stanna, haha så söt!
 
Tog mig tid för mina naglar idag också! Klippt, filat och på med topplack och lite skit :)


Biltur ner till Rättvik :)


Har efter min 18 år lärt mig att Risifrutti är gott!

Och pappa bjöd på öl :)

Outfit

 
 

 
Tröjan är gammal / Jenas - Cubus / Armband & ring - H&M & Gina tricot

heeeelg!

Dagen började med dåligt humör på grund av en viss person..
Men nu är jag på superbra humör! :) Massa energi också! What to do??
 
Insåg att jag har saknat min sidbena efter att ha haft mittbena nån månad nu. Har ju ändå haft min lilla sidbenan i flera år..

19 April 2013

Sitter i skolan och har inget mer att göra. Kan ju göra en uppgift från en annan kurs men nu orkar jag inte det faktiskt. Så sitter och pratar "skit" med Simon och Lisa (läraren) istället, haha. Snart är det helg! :)
 
Bjussar på en bild jag tog sanbbt i morse innan jag gick. (vet att jag ser helt vindögd ut på bilden...)

fuck school

Sitter och är extremt uttråkad i skolan på studiehörnan och har precis gjort klart en uppgift. Slutade 11 idag och vet att jag inte orkar plugga när jag kommer hem så det är lika bra att stanna kvar och göra det här istället.
Höll på att somna på första lektionen nä vi skulle kolla på Köpmannen från Venedig, sjukt tråkig film. Men efter en kaffekopp blev det bättre :)
 
Ikväll kommer min papi hem från Stockholm också! :)
 

taken

Har nyss tagit en promenad till bussen som jag väntar på nu.
Sov hos min bror ändå inatt. Filmkväll med med några till. Först en film som jag inte orkade koncentrera mig på, rätt tråkig haha. Säkert bra om man orkar hänga med riktigt. Sen blev det taken 2 som var jättebra. :) Har dock inte sett ettan.
hörs sen




17 April för er

Min lilla älskling fyller 7 år idag <3


Och våran bortgågna älskling fyller 13, samma dag ja <3

Början på allt

Petters nya album är så sjukt bra!
 
Petter – Början på allt

Good morning

Första lektionen som är idrott blev inställd så jag tar en senare buss ner. Så nu blir det frulle och Pretty little liars :)
 

sol vind och vatten

Sjukt härligt väder idag, eller hur? Och nu på kvällen har det slutat att blåsa också. Så skönt.

Var i skolan till halv 11 idag sen gick jag och Paulina till Erkut och unnade oss en varsin kebabtallrik. Var ashungrig.
När jag kom hem var jag astrött men tog ändå en promenad med vovven. sjukt varmt! Sen när jag skulle försöka sitta mot husväggen i solen och koppla av, så väljer alla jävla flugor att börjar para sig just vid den dörren jag sitter, ovanför mitt huvud! Drygt! Till slut orkade jag inte mer så sprang in efter flugsmällaren. tror jag slog 20-30 flugor.

Nu sitter jag i alla fall på bussen hem till Dennis och Sara och ska sova där :)









Så här såg mordvapnet ut :))

Hard work but totally worth it

Sjukt trött efter träningen ikväll. Märks att man inte tränat riktigt på ett tag nu. Och så kände jag av halsen efteråt. Hoppas den inte blir värre nu igen...
 
Nu ska jag sova, nattinatt!
 

Måndag

Sorry för dålig uppdatering. Var hur seg som helst igår efter att Tove och jag var ut i Falun i lördags.
Kom hem vid et igår så då åt jag (äntligen) mat och tog en snabb dusch sen kom sara och två till och hämtade mig för att jag skulle sova hos dom. Kommer hem dit och min bror mådde... inte så bra. Dom var tydligen ut i Rättvik i lördags haha. Lite surt att den enda gången han går ut på Bowlingens nattklubb så har Jag planerat att dra ut nån annan stans... Aja, alla var helt sega där igår så det blev film fram till 11-12 sen sov vi.
 
Idag var det skola igen (vilket igår kändes helt ofattabart att jag skulle till). Naturkunskap och sen slutade vi så det var ganska chill. Men astråkig lektion.
 
Ikväll blir det äntligen träning igen! :)
 
Några bilder från i lördags
gjorde irish coffee innan jag åkte till falun
 
 

03.59

Att lägga sig under täcket var nog det skönaste med hela kvällen! haha
god natt på er <3




Det är lördag Emma

Vaknade 20 över 6 imorse och tänke ba neeeeej! Måste gå upp om 10 min och varför har inte klockan ringt? Tänkte att jag stängt av den av att jag drömt som vanligt när den ringde men sen kom jag på att det är ju lördag! SÅ SKÖNT.
 
När jag vaknade för andra gången myste och busade jag lite med vovven i sängen innan jag gick upp och gjorde bananpannkaka med grädde och blåbär. Blev så sjukt mätt! Även om det bara är två ägg och en banan man gör det på så blir man mättare när man blandar ihop allt och steker än om man ätit allt separat. Hur kan det bli så egentligen?
 
Skit samma. Har duschat för ett tag sen så nu ska jag kolla lite på Pretty little liars innan jag sminkar mig och packar iordning för att åka till Falun ikväll.
 
Väntar på att bli klappad. Min hund har verkligen sin stil när det gäller att sitta.. haha

Äppelskärare

Hittade den här vid frukten nnär vi handlade häromdan och vi köte den för att prova och den var faktiskt bra! Man slipper ju att skära alla bitar en och en. Himla bra grej dedär!
 

Freeeedag!

Idag började vi skoldagen med att åka till bibblan och sen gick vi vidare till simhallen. Var tyvärr inte med i simhallen men det var kul att kolla på iaf! Lisa sa att jag fick agera mattant så det var mitt jobb idag, höhö. Hämta mat i bilen och sen hjälpa till att äta upp den. Ganska chill sista lektion ")
 
Köpte mig en helnöt också. Såååå gott med marabou! Har varit jätteduktig den här veckan faktiskt :) Inte en godisbit sen i söndags så idag åt med gott samvete. Ända fram tills jag kom hem och åt upp resten av hela chokladkakan. Allt nästan helt själv, heh.. Men skit samma! :)
 
 
 mumsig kvällsmat :) Honungsmelon & Äpple

Mirrors

Justin Timberlake – Mirrors

Gårdagens

Halsduk - H&M / Skinnjacka - Only / Jeans - Cubus / Väska - Gina tricot / Skor - Converse
 

under allt hade jag en svart kofta och den här gröna toppen från H&M, så skön!

Nattinatt

Nyss fönat håret och ska inta sängen. Så skönt!!
 
gamma bild!

inte idag heller...

Jaha då skulle man varit på koppjärk och träna just precis nu, men icke! Ligger i soffan och ska kolla på Pretty little liars snart tror jag. Mår inge bra i magen (för mycket kaffe idag kanske?) så träningen sket ju sig idag igen. Så nu hoppas jag verkligen att det går imorgon och då blir det nog ett core-pass så att man får ta ut sig till max!
 
Har i alla fall pratat med Tove nyss och vi bestämde att det får bli en utgång i Falun på lördag. Fint! :)
 


skola

Sitter i skolan och har nyss ätit lunch. Vi börjar om 10 min för att ha specialpedagogik. BF-ämnen från tio ända till halv 4. Dör. Känns som att det är så mycket att göra när man har det.
Innan lunch fick vi besök av en av kuratorerna som pratade om utbildningen till att bli socionom. Väldigt intressant faktiskt!
 

Battle scars

spotify

Dagens

Så här har jag sett ut idag!
 

Kavaj - H&M / Top - Gina Tricot / Jeans - Cubus / Armband - H&M+Gina Tricot
(vet dock inte om något förutom jeansen är i butik längre)
 

9 April 2013

Sitter i solen och myser i väntan på bussen (som inte går för än om 40 minuter...) med en kaffekopp i handen.
Sorry för dålig uppdatering. Ska bli bättre!
Har gjort lite ärenden som att ändra tandläkartid, fixat praktikplats och kollat jobb. Jobbet blev det väl ingen större framgång med men.

hörs sen



"Platt som en pannkaka"

Har sett att det är bloggare som tipsar om bananpannkakor. Egentligen är det ju som omelett med banan.
Ägg och banan? Men till min förvåning så smakade det typ som söta pannkakor. Gott och inte lika onyttigt! Plus att jag blev sjukt mätt av dom.
 
Man har två ägg, en banan och en liten skvätt vatten (typ1-2 msk). Jag hade i en liten liten näve med havregryn också.
Dom är lite svåra att vända för dom ramlar lätt sonder så om man vill kan man har i lite mjöl för att dom ska bli fastare.
 
Toppade det med grädde, hallon och blåbär.

finally?

Har nyss käkat lite middag och ska fortsätta kolla på Pretty little liars, höhö.
Har ni haft en bra dag? Min har varit lugn, halsen är lite bättre idag i alla fall :)
 
Imorgon börjar skolan också...
 
 
pappa köpte en ny hårfön till mig idag, skönt!
 
Igår åt vi smörgåsar med ägg, anjovis och räckor på. Under det har man smör, majonäs och vanlig ost. SÅ GOTT!

For how long am I gonna whait... ?

Har kollat på pretty little liars i 7 timmar i brist på annat. Verkligen i brist på annat att göra! Har sämsta lördagen. Finns inget att göra här och som jag skrev i förra inlägget kan jag inte dra ut ikväll. Har ingen lust att gå ut i Rättvik i alla fall så det sög ju ändå. Men det hade varit fan så mycket bättre än att sittta här och ruttna ^^



bild från igår, då var det åtminstone fint väder

sjuk...

Sitter i min säng och pratar med Paulina i telefon. Har käkat frukost och sitter med en tekopp. Ska fortsätta att kolla på Pretty little liars när vi har lagt på.
 
Sjuk har jag blivit också! Halsen blir värre och väre så nu blir det ingen träning heller. Blöö
Funderade på att följa med Paulina och Emma ut ikväll men då lär väl halsen bli värre. Så det blir en mysig hemmakväll istället.
 

Pretty little liars

Har börjat på en ny serie nu. Fastnade efter dom två första avsnitten. Värd att se för er som inte sett den.
Det finns just nu tre säsonger.
 

Bildbomb

Lite bilder från söndag och dom tre senaste dagarna

 
 
 


 
 


 
 


 
 

God morgon

Har nyss ätit en god frukost. Gjorde en smoothie med hallon, blåbär, äpple, en liten skvätt yoghurt och en liten skvätt mjölk. Solen skiner och det verkar bli varmt idag. Härligt! :)
 
 

Jag är din sanning som berättar lögner...

Klev upp vid halv 9 idag ch gjorde mig i ordning innan jag stack till salongen och fick hårelt blekt och kippt av Frida. Good bye utväxt!
Hade en och en halvtimme tills bussen gick hem så jag skulle kolla lite praktik och sommarjobb men ingen var ju där så det sög ju. Satt mig på fricks och tog en lätt lunch (supergod macka med gurkmajonäs och köttbullar på + kaffe) Sen blev det en promenad och och lite mys i solen.
 
Hemma höll dom på att städa bilen och så där så jag fick väl tvätta den utvändigt med pappa sen. Finfin blev den nu! Nu ser man ju till och med att den är silvrig.
Nu väntar på att maten sak bli klar för nu är jag superhungrig.
 
Det blir ingen träning idag för jag börjar känna mig lite förkyld och då kanske inte ett core-pass är det smartaste. Fan... Tur att jag körde på en extra haltimme igår i alla fall!
 
Håret blir bara ljusare för varje gång. Och nu tog vi en ritkigt toning över blekningen som gör att det kalla sitter bättre. Har nog bättre bilder på mobilen som ni kanske kan få sen ^^

so tired of this shit, do something !

Första gången jag bloggar från datorn på en vecka. Första gången jag sitter vid datorn med internet på en vecka också. Siiick. Därav dålig uppdatering..
 
Är i alla fall hos farmor nu och ska snart lägga mig och sova. Är så sjukt trött.
Åkte till koppjärk och körde ett pass ikväll. Första gången på en vecka där med (?) Allt hände i onsdags tror jag...
Passet var som vanligt en timme, sen gick jag in på gymmet en halvtimme och tränade lite armar och körde lite på corsstrainern. Så "lite lätt" trött nudå.
Hoppas på att kunna åka ner på ett core-pass imorgon.
 
Hade gött!
 
bjuder på en INTE-OK bild från instagram
 

<3

Sjukt att det redan gått ett år...

Igår & Idag

Har bosatt mig framför tv'n resten av kvällen och kollar på en film, this means war. Har sett den förut men det finns inget bättre ändå på burken just nu. Jag och min vovve är själva i huset inatt. Mörkrädd som man är så har jag förberett mig väl för att slippa gå upp på övervåningen eller ner i källaren. Kanske ska skippa Det okända idag i alla fall...

Igår blev det i alla fall utgång med Lina och Miranda och det blev en lyckad kväll trots ett lite skumt avslut höhö.
Slaggade hos en kompis och kom till farmor vid tre i eftermiddags kanske.
Snacka om att jag var tom i magen när jag kom hem. Mer än ett helt dygn utan mat är inte vad min mage är van vid. Borde väl ta nått att äta nu igen men vet inte vad jag är sugen på, förutom en stor pizza med massa kebab. ( ! ) En tekopp där duga så länge. Blablabla... hoppas ni haft en bra påsk!

Invigde min nya superrosa top igår kväll också. Enkel men rätt najs ändå :p





RSS 2.0