plans

Vi sitter i vardagsrummet och ska ta en kopp kaffe och lite Paradis-choklad (). Fast klockan är halv 9 på kvällen. Jag som aldrig dricker kaffe efter kl 6... Skit samma, jag är så jäkla trött!
 
I morgon ska jag ta mig ner till Rättvik till klockan 1, lämna lite grejer hos Micha och sen dra till Prästskogsvallen för att möta upp Cilla, Oscar och två till och sen åka Big Lake Run-crusingen.
På kvällen blir det förhoppningsvis utång om det inte skiter sig med allt för det är fortfarande helt oklart med folk osv. Får se om det blir Bowlingen(krogen) eller om vi bara är ute. Det är ju folk ute också när det är Big Lake :)
Bara att packa om väskan snart!
 
 
 
 
 

Peace & Love!

Cillas mamma blandade en varsin shot. Likör, nyponsoppa och grädde. Gott!
 
lakan hade dom på sig haha
 
Ronja, Cilla och Madde
 
Laleh
 
 
Laleh   (killarna i klänning!)
 
Jag och cilla
 
Laleh
 
 
 
Killarna i klänning igen. haha sjukt sköna var dom! Och hade som ni ser egen musik med sig x)
 
nudlar halv 3 på natten
 
Nu är jag hemma och är jätte seg, (nej inte baks).
Lite bilder från igår! Vi hade en härlig kväll som först började hemma hos Cilla med att göra sig i ordning och lite sånt där och sen drog vi ner till stan och allt Peace&Love-folk! Vi träffade Ronja där nere ochs edan kom Madde dit också. Vi sat och hade det bra i solen och det kom så sjukt mycket folk som skulle till och från campingen och festivalområdena!

Det fanns en scen på ett av områdena som man faktiskt kunde se storbildsskärmarna på där var det också sjukt mycket folk. Så vi kollade på bl.a Laleh där och träffade lite olika människor. Träffade ett gäng från Rättvik också och snacka lite och det kändes riktigt pissigt när folk frågade om man skulle med in och kolla på till expemel Veronica Maggio på natten. VI HADE INGET BAND. Fuck that.
Haha en gång när det kom fram två killar så frågade den ena om jag ville gifta mig med han, sen sa den andra att jag skulle ta han i stället, jag sa typ ingenting så drog dom, sen träffade jag den andra igen på kvällen och han gick ner på knä så blev det en oseriös "förlåvning" bara på skoj. haha askul x)
Ronja och Madde dissa oss när dom lyckades få in Ronja på campingen på gennes band från FÖRRA ÅRET. Haha ofta dom inte kollar årtalet påbandet? x)
 
Nästa år blir det i alla fall Peace & Love inifrån! Så sjuk stämning asså!

sunny

Fan vad härligt med sol som är så pass att man kan ligga och sola nån timma! Var ett tag sen känns det som.
Hoppas det blir änuu bättre i morgon.
Mötte upp Dennis och Micha nere i Rättvik på eftermiddan en snabbis och nu är jag hemma hos Dennis och Sara i Vikarbyn. Jag hängde med Dennis och Stoffe till båthamnen när dom skulle bada, sen blev det lite basket och jag tog en promenad nyss. Ska snart hoppa in och ta en snabbdusch. Orkar inteee!
 
I morgon tar jag bussen härifrån direkt till Falun för att sen byta vidare mot Borlänge och spendera natten där :)
 

tack för idag, min dag

Har haft en jättetrevlig födelsedag här hemma :) Och den avslutades med en mysig kvällspromenad med Emilia och lite snacka efteråt.
Men nu lär jag sova, ska up halv 9 och sen åka till Rättvik me pappa. nattinatt! 
 
Bilden tog jag på vedstocksfestivalen i Rättvik

Fika!

Vi åt en supergod middag bestående av skinksnitsel och pommes med beasås och annat gott! Sjuuuukt god middag. Nu är farmor & farfar och mormor & morfar här, även Dennis har kommit upp. Snart blir det jordgubbstårta som farmor har bakat :)
Sen kommer Emilia och hennes mamma hit och fikar också :)
 
 

My 18th birthday!

Idag fyller jag 18 år!! Jag blev väckt med frukost klockan 7. Kan säga att det var riktigt jobbigt att hålla ögona öppna. Men mysit var det, och jag fick en välbehövlig present av mina kära föräldrar i form av pengar. Tacktacktack!! <3
Tänkte att jag skulle somna om ett tag till men det gick inte så drar mig lite i sängen och sätter nog igång en film eller nått innan jag går upp.
 
några av bilderna är tagna förra och förrföra året. (btw så suger det att jag inte har nån mobil eller kamera idag!!)

Peace & Love 2012

Dom visade nyss lite från campingen å P&L området. Är sååååå fucking jävla avis på dom som ska dit! Blev erbjuden att jobba där tre dagar och fått ett band men hade bara tid att jobba två isf... Men jag ska till Borlänge en eller två nätter till Cilla iaf (hon svarade tillslut!) så drar vi ut och är utanför och yrar lite i Borlänge. Folk ute också iaf så det blir nog nice i alla fall :)
 
Nu ska jag nog ta och kolla på en film innan jag ska sova. I morgon vaknar jag upp som 18åring! wohoo
puss! 
 

massor eller ingenting

Håret är hur skitigt som helst känns det som, fast att jag tvättade det i förrgår. Tänkte att jag skulle slippa tvätta idag så det fick bli torrschampo och en fläta. Det blev i alla fall lite bättre. Att man ska behöva tvätta det jämt. Jag hatar när håret blir fett!
 
Vi lär åka och handla lite idag dels sånt vi allmänt behöver hem men även till i morgon. Vi hade ju tänkt grilla men blir det sånt här väder blir det stekpannan. Vilken härlig sommarkänlsa! Det är ju alltid sol när jag fyller år?
Så var det ju tänkt att jag och min bror skulle dra ut på kvällen (Rättviks bowling och krog) Men dom har tydligen flyttat fram tisdagskulpremiären till nästa tisdag. Blää på det! Men förhoppningsvis blir det i helgen då även med micha, när det är Big lake run och allt också!
Så måste jag försöka få tag på cilla hur det nu ska gå till eftersom att hon aldrig kan logga in på facebook! Tänkte om jag skulle åka till borlänge och sova där nån dag under veckan efter som att det är riktigt med folk på grund av P&L.
 

Good morning!

Är själv här hemma nu. Dom andra åkt nyss och jobba och jag kan inte somna om...
Får väl dra igång en film och äta lite innan jag sälter ihjäl. Jag som var rädd att jag inte skulle hinna med bussen kl 11 eftersom att jag har vaknat tidigast då typ varje dag!
 
hörs sen!

Oflyt!

Idag skulle jag beställa mobilen, men då går det inte pga nån kontroll som borde gå igenom! Så nu har jag ingen mobil påväg iaf! Fuck it. Vi ska prova i morgon igen men tvivlar på att de kommer gå då. Varfööööörr!
 
Nu har jg iaf nyss lagt mig här hemma hos Dennis och Sara. Kom hit vid 7 och tog det lite lugnt, sen drog jag och Dennis ut för att möta upp Stoffe så gick vi och badade. Lite kallt men uppfriskande! Dock har jag frusit lite nu efter.  Bara att hoppas att jag inte blir sjuk igen nu när jag äntligen blivit frisk ett tag!
 
I morgon tar jag 11-bussen hem så jag kanske hinner träna lite innan det förbereds lite inför tisdag. Då fyller jag 18!!! :D
Jobbigt bara att jag inte kan jogga då mina skor har gjort illa mig lite. Får vänta med joggigen ett tag till.
 
har igen bild på den här datorn så ni får den här så länge :)

24-06-12

Sitter och funderar på mobilen... Har snart varit utan i snart två (!) veckor!!! Helt sjukt! Jag ska nog beställa en idag. Måste bara samla mod till att göra det också x) haha jag är så löjlig när jag ska beställa sånt!
 
Annars då? Jag var ner med pappa till Rättvik efter frukost. Gick upp vid kvart över 11. Somnade inte för än typ halv 3 inatt så det var skönt att sova länge. Dock är jag fortfarande rätt seg.
Tror jag ska åka hem till Dennis ikväll. Har inte varit där på typ två veckor nu.
 
hörs sen!
 
 snyggt face i tvn btw :)
 

how to choose words


Cruel Intentions

Majstångsresningen var trevlig och bystugan blev bara en kort toalettvisit haha, vi drog hem och åt god mat och kollade på Polisskolan 7 i stället. Nu sitter jag i soffan och ser på En djävulsk romans innan det blir sängen.
 
naitnait!
 

hemma men snart borta igen

Nu är vi hemma från travet vilket var mycket trevligt! Träffade Maja där en stund också :)
Snart ska vi gå ner till bystugan. Puss!
vet att jag ser väldigt glad ut! haha...

mumsigt

Nu har jag precis duschat och sitter nu och njuter av en riktigt god frukost!
Vid 2 börjar midsommartravet i Rättvik som vi nog ska ner till. Och sen blir det midsommarfirande i Nedre gärdsjö vid 7 med lite fika vid bystugan efteråt :)
 
Ha en bra midsommardag!

Midsommarafton ||

Kransen är färdigbunden, äntligen. Hoppas ni har en fin kväll! kyss
 

Midsommarafton ♥

Glad midsommar på er alla! Hoppas ni får en bra kväll med god mat och dryck! Själv ska jag vara hemma med familjen. Så klart är farmor och farfar här också :)
 

sommar ♥

Vädret asså! Älskart. Och det får gärna hålla i sig också. Ska vi få en midsommarafton utan regn för en gångs skull?
 
Har haft en realtivt lugn dag i solen. Myst ute på ett täcke med en tidning i ett par timmar, varit till Rättvik en sväng, hjälpt till lite hemma och plockat massa blommor till stången, kransar och buketter till i morgon. Härligt! (bortsett från myggen) Så har jag dödat mig med en jogintur mitt på dagen också. Alldeles för varmt vädr att jogga i -solen dödar ju en! -men jag kände att jag fick så lov...
Tänkte åka till Dennis idag men tror det får bli på söndag i stället när jag har lite mer tid.

Nu sitter jag inne och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra. Men ser att klockan är elva (?) så kanske dags att lägga sig, framför en film?
 
Juli för två år sen

lite bättre

Äntligen lite sol! Jag hann faktiskt ligga ute en timme i solen och få en rand. yeeyy! Har haft en lugn och skön dag annars och var ner till Rättvik en sväng med pappa mitt på dagen.
Nu har vi har nyss kommit hem från sommaravslutningen på dagis med Erik. Och han är så trött att han har lagt sig redan nu.
Mamma är kvar på nått möte men när hon är hemma så drar jag ut på en springtur!
 

clean the car

Ååå vad jag hatar att städa bilen! Dammsuga allt invändigt plus torka av allt. Dessutom hade pappa dragit in halva skogen och ett grustag in i bilen. Hur lyckas man? Efter många svordomar är den i alla fall finfin innuti nu!
I morgon väntar utsidan... Men då får jag i alla fall hjälp av pappa :)
 
Har setat och halvkollat lite på fotbollen och en film nu på kvällen. Kul att Sverige vann i alla fall! Dock till ingen nytta. Kanske skulle ha kommit på lite tidigare att ni kunde spela fotboll? Men vi är inte bättre själva så man ska inte klaga!
 
God natt finisar!
 
jag och Erik tidigare idag :)

wok

Jag och lillebror lagar i ordning lite mat tills mamma kommer hem. Eller ja, han står bredvid och äter upp korven(...) medan jag steker :)
 

homeless

Halvkollar på nått program om hemlösa och äter lite kvällsmat. Rätt intressant faktisk!

Har bara tagit det lugnt ikväll och nu är jag rätt trött och ska väl ta och göra mig i ordning för att sova om ett tag.
I morgon får vi se vad som händer! Antagligen ingenting. En sväng ner till Rättvik kanske. Får hoppas på bättre väder så att man kan ligga i solen hela dagen! (bara att drömma om...)





18 Juni 2012

Herregud vad filmen jag såg igår är sorglig. Satt och böla i en kvart helt själv. haha.. Har sätt den en gång förut också.

Idag var jag ju iväg till Falun med farmor. Dock köpte jag inte så mycket. Ett vinrött transparent linne och en vit topp på Gina Tricot, ett armband på Glitter och torrshampo samt leave-in balsam på Åhléns. Men det betyder ju att det ligger pengar kvar i plonkan vilket inte känns helt fel just nu!
Och nu har jag nyss ätit lite efter jobbig träning här hemma.

Satt för resten nyss och undrade när solen skulle komma fram igen. Så blir det väder på TV... "Vi börjar med att säga att det ligger ett regnområde över oss. Och ett område med kraftigt regn är på väg att dra in..." FUCK YOU!


Jag saknar dig

Nu myser jag ner mig i sängen med en film, god natt ♥


like everyday

Blev lite träning på eftermiddan efter våra vänner hade gått hem. Bhehövdes! Nu mår jag dock lite illa och har lite huvudvärk. Men det dröjer ju inte allt för många timmar innan det är dags att inta sängen. I morgon ska jag upp 8 och göra mig klar för att åka till Falun med farmor. Efter som att jag fyller år snart så skulle jag få pengar att köpa nått i gallerian där. Gulligt av henne tycker jag. Hellre att man får pengar eller presentkort än att dom köper kläder så att det inte blir fel :) Vet inte hur många gånger man fått kläder av släkten och det är fel med storlekar osv.. haha

Sunday, Soldag?

haha säger det igen, är så sjukt trött! Sov för länge idag igen så jag vaknar aldrig till riktigt.
Jag och mamma var ner och handlade lite och köpte lite god sallad till lunch.
Strax kommer Emilia och hennes mamma hit och fikar med oss :)

Bilder från förra sommaren. Några av dem redigerade jag och har lagt upp på bloggen men nu är alla i orginal.
Vill ha sol och inte massa regn...









thanks for the evening

Kom hem från konserten och fått på min myskläder för en timme sen typ. Är jättetrött och lite frusen. Men jäklar vad han sjunger bra! Helt otroligt duktig. Kan bara tacka pappa för att jag fick uppleva James Morrison live. Och tack Emilia för en bra kväll :)


James Morrison

Idag är jag jäääätteglad! Jag och pappa var ner och köpte biljetter till James Morrison för ett tag sen. Så jag och och Emilia ska dit :) Han hade tänkt på det ett tag att han skulle köpa en biljett efter som att jag sagt sen i våras att jag ville gå. Snälla papi.

Sov till 12 idag så jag är verkligen utvilad också, men kanske sov för länge för jag vill inte riktigt vakna...
Nu ska jag äta lite sen duscha. Finns det nått tråkigare? Drar verkligen ut på tiden innan jag ska hoppa in i duschen haha.




ser lika förjävlig ut som jag känner mig, men nu orkar jag inte bry mig :)

bedtime

Funderar på att gå och lägga mig. Är så himla trött.
Pappa frågade mig nyss om jag ville gå på James Morrison-konserten på Dalhalla i morgon kväll så skulle jag få biljett av honom. Hur snällt!? Han trodde att det skulle gå att ringa och boka och hämta biljetten direkt i alla fall. Jag och Emilia tänkte ju gå sa vi förut men det blev inte så i alla fall. Får höra med henne i morgon. Snacka om sista minuten!

god natt


trött tjej...

Sitter i fåtöljen och försöker få fram ljud från tvn til hemma biosystemet. Blir arg och inser sedan att det inte är jag som gör felet utan att det är just 4an som inte funkar, bilden är helt fuckad också. Och fotbollen (sverige-england) ska snart börja där också. åååh!!

Igår hade vi i alla fall en bra kväll, när vi väl kom dit haha. Madde var lite seg.
Blev bara en cider på hela kvällen för mig så jag var nykter. Var inte så fest sugen eftersom att jag var så trött. Men kul hade vi ändå! Cilla, Oscar och Michelle åkte vid 2 (på natten så klart) och vi andra somnade inte för än halv 4 inatt/morse så nu är jag så sjukt jäkla trött. Var ju vaken i typ 22 timmar igår och bara 4 timmars sömn natten innan.






blg

Befinner mig i Borlänge hemma hos Cilla tillsammans med henne, hunden och grisen. Ja grisen :p
Vi väntar på Madde som är segare än jag vet inte vad. Vi har kommit fram till att hon faktiskt inte är smartare än 0.5 (möjligtvis 1) på en skala till 10. söta madde...

I alla fall. Regn regn regn, men jag har haft världens tur. Varje gång jag gått ut idag har det slutat regna och sen börjat så fort jag kommit in igen. Jag måste vara magisk. Åkte ju hem till Dennis ett par timmar innan jag tog bussen till Falun i morse. "Vad fan gör Du här!?" var deras reaktion när jag kom upp för trappen till väldigt nyvakna sambos. haha tycker också att det är kul att jag har kommit... Nej men de fick ju lite sällskap och frukost i alla fall! :)


good morning!

Går in på bloggen och det ser helt fuckat ut. Får lära mig det nya systemet sen...

Har lite bråttom nu! Bussen går om en halvtimme, sen drar jag till min bror och hämtar lite grejer innan det bär av till Falun och Boränge :)
Tror inte att det blir nått mer inlägg för än jag kommer hem i morgon. Men ni får ha en bra dag/kväll!

Nu lär jag klä på mig och packa klart! Hörrs!
btw, mycket fin bild i know...

melon!

Jag, pappa och Erik gick till en tjärn en lite bit in i skogen och kollade efter bävrar som mamma och pappa brukar se varje kväll. Vi såg en unge, så himla gullig! Dom är minst tre stycken i hyddan iaf.
Nu sitter jag i soffan framför fotboll men ska nog kolla efter nått bättre, och har nyss ätit melon. Får inte nog av denna god frukt(?) asså!
I morgon blir det att gå upp i tid och hinna med bussen till falun :)

mmmm

japp nu har jag varit ner och köpt mina hallon + lite annat. Jäklar vad gott det var! Mixade ihop hallon och mjölk och hade i lite vanlijsocker. Mitt comviq kort funkade för resten i min gamla teliamobil. Antar att den är upplåst nu efter att den har ett par år på nacken. Så nu kan jag i alla fall smsa och ringa. Men det ar också typ allt. Jag dööör...
Nu ska väl jag och Erik ta hitta på nåt kanske :p

god morgon

Sovit gott? Det har jag. Vaknde och klev upp nästan direkt strax innan 11. Såå skööönt! Bara jag och pappa hemma men han är ute så jag är helt själv :) Sitter och planerar lite inför i morgon över facebook. Nu önskar jag verkligen att jag hade en telefon. Kan ju inte åka iväg utan eller!?

Tänkte att jag skulle ta en springutr idag också men vaknade upp med ett inte alltför roligt knä. Kände av att det var lite stelt igår kväll också, men nu gör det ont när jag går också...
Funderar i alla fall på att ta en sväng ner till Rättvik och köpa lite frysta bär senare. Är så sjukt sugen på en god hallonsmoothie!



bilden är inte från idag

försöka att komma igång

Jag saknar min mobil, min gamla lilla mobil. Men jag längtar såå tills det kommer en ny. Tror det blir en arc s. Eller det blir en sån. Tror jag... :p
Vet ni vad! Jag tog faktiskt en spring tur idag för första gången på en bra jäkla tag. Känner mig nästan helt frisk. det visar väl sig i morgon om det var bra eller dåligt. Men jag vill inte vänta med träningen. Det måste fasen hända nått nu! Orkade dock bra jogga konstant halv vägen så det fick bli intervaller resten hem. Det tar bra det med. Har hört att intervaller bränner längre tid efter tränignen än vad joggingen (lågintensiv träning) gör, medan joggingen bränner mer under arbetet. Det låter ju ganska lågiskt i alla fall :) Så är det roligare också.
bilden tog jag för nästan exakt ett år sen. kommer verkligen ihåg vilken underbar dag det var i början på sommarlovet :)

R.I.P

...min mobil som gick i fyra delar, jag har ingen extra och det är ett helvete rent ut sagt. Känner mig helt instängd och ingen kan smsa eller ringa mig. Fatta hur beroende vi är av våra mobiler. Tur att facebook finns i alla fall.
Bättre blir det inte av att jag inte vet vilken av dessa två mobiler jag ska köpa!!?? arc är lite bättre med tanke på kamera och kameraknapp och lite skönare skärm. Men ray'en är så behändig som man kan ha i fickorna i alla fall. (Nästa alla). Frågan är vad man prioriterar..? Så beställa en ny är det bråttom med men... hjääälp.

Satisfy your movie cravings on the clear, bright 3.3″ screen of the Xperia ray smartphone.
Supersnabb Android-smartphone

annars då? Åkte till min bror och folket igår igen. Kollade lite på film innan det hände lite grejer så filmen avslutades på natten :p
Idag åkte vi och kollade på en fölunge som kom hemma hos Saras mamma i lördags :) Så himla sööt! Sen drog vi ner till Lissan (stranden) och grillade lite korv innan jag drog hem igen :p

Emilia har varit här tills för en timme också :)

ny vecka!

Har haft en lugn och skön dag hittills. Gjort mig i ordning i lugn och ro och lyssnat på musik. Det är så en skön start på dagen ska vara. Idag kanske jag skulle åka ner till en kompis i Rättvik, men det blir nog inte så ändå nu när klockan dragit iväg lite. Sen är ju vädret rätt pissigt emellanåt också. Det får nog bli en chilldag hemma i stället :)

På torsdag ville vänner från Borlänge att jag skulle komma dit å festa, vilket jag egentligen inte riktigt har råd med haha, men får väl köra på nyktert då. Får se hur det blir :) Var ju så länge sen jag sträffade mina b-rudar!


rubriker...

Har inte haft tid att blogga nått för än nu. Vaknade av att farmor och farfar kom till oss och hade gjort mat, så det blev lite käk sen göra sig i ordning för dagen och sen ner till Rättvik en sväng. Vi köpte hem lite olika meloner som vi smaskade i oss. Supergott!
Jag och mamma var ut och gick en promenad i över en timme med Erik. Så klart började att regna lite också...

körde på lediga kläder idag. så skööönt





dress yourself with boots

Kom på att jag köpte ett par bruna typ mockaskor i slutet på vintern. Dom är typ inte fodrade så jag tänkte att man kanske kunde ha de till klänning! Älskar boots-stilen när man kombinerar dem till just klänning eller liknande :)

Älskar den här klänningen förutom att den är lite väl vid. Väldigt bred liksom :p





music is my drug

Nu har jag kommit hem och fixat lite och fått på mig ett par älskade mjukisbraller. Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Har inte lust med nånting faktiskt, är så jäkla trött och känner mig inte helt frisk heller (som vanligt). Men till kvällen skulle jag verkligen vilja komma ut och göra nånting! But no, jag befinner ju mig hemma i Ingels nu. I så fall får nån hämta mig. :p


lördag igen!

Tog bussen i sista minuten igår kväll och åkte till Dennis. Så nu sitter jag här i vikarbyn, har nyss gjort mig i ordning och känner att jag har ganska tråkigt. Dennis och Sara har precis åkt iväg och min buss går inte för än 3. Hatar bussarnas helgtider. Funderar på att gå ut en sväng eller kanske kolla på en film...
Igår hade vi lite filmkväll och såg på Drömmkåken. Okej film. Innan jag la mig tog jag en liten promenad så där halv 1 på natten, känns ju ganska normalt.

Får se vad som händer ikväll!

Ni får en bild från igår, asgott vare i alla fall!

*studenten*

Hade en lugn morgon, gick upp vid tio, tog en dusch och gorde mig i ordning samt frukost ute i solen. Nu är det sommarlov:)
Har nys kommit hem efter att ha varit ner för lite ärenden i Rättvik med pappa samt träffat Moa för att kolla på studenterna :) Fan asså, tänk att det inte är så länge kvar tills vi är där!

Senare blir det grillning här hemma. Goda hamburgare (får man ju hoppas) ska vi äta. Hade velat gå ut ikväll men det blir nog inte så. Lugn kväll med andra ord.






byggtreorna va de enda jag fick kort på innan minnet var slut :p

"New"

Kom på idén att sy om en vanlig stor svart t-shirt idag. Klippte av ärmarna en bit, vek upp dem och sydde. Så klippte jag upp halsen på den så att den blev mer öppen och sydde dubbla sömmar. Klippte även av den nertill så den blev lite kortare, vek in och sydde även där dubbla sömmar.
Hade tänkt göra den ärmlös men kände att det var snyggare så här med en svart, kanske gör så med en vit i stället :)

Halvklar, (färdigklippt)


klar


uppvikta ärmar. Och nej, den är inte grön...


halsen


för hundrade gången, dålig kvalite! Dock inget jag kan göra nått åt...

SOMMARLOV!

Nu är det fan sommarlov! Nu ska jag sooova ut, njuta och har riktigt kul (förhoppningsvis) ! Inget jobb har jag fått tag i, det är förjävligt, men jag ska fixa pengar ändå, på nått sätt, leva liiite sparsamt (lite). Bara jag har pengar fram till classic är slut så är jag med! Sen kan jag leva fattigt ett tag.
Har blitivt nekad jobb på ett par sätllen (för sent ute) sen skulle jag och Dennis kolla på Leksands sommarland förut för dom sökte sommarjobbare, men de glömde jag alldeles av! -.-

Igår var vi ju ner på Vedstocksfestivalen. Började dagen med Lina och simon, sen hakade det på massa folk som jag knappt kände, så drog mina vänner så jag flängde runt med dom där till och från och träffade andra vänner också, tog kvällen som den kom.
Det blev i alla fall dans, chilla runt, äta lite, se på lite band, fotboll, chilla runt lite till och se på fler band. Så badade ju några stycken vi var med, så all publik drog sina blickar bort från banden och till stranden i stället ;p


Dans av Kulturpalatset






Le Betré


wrong channel

haircut

Har precis duschat och passade då på att toppa håret. Tog av ca 2.5 cm. Är hemma med Erik själv medan mamma och pappa har åkt iväg ett par timmar. Men snart borde dom komma hem igen. Farmor kommer snart också för att få hjälp med datorn, sen åker jag till vikarby för att lämna lite grejer innan det bär av ner till Rättvik.


bjussar på en dålig mobilbild på håret...

what if you could read minds?

det är så sjukt förvirrande


woodstock

Har ni haft en bra dag? Det har jag. Vi trodde först det skulle bli massa regn idag, men dagen blev hur skön som helst med SOL. Perfa att det kom idag efter som att det var volleybollturnering i skolan hela dagen + grillning ute. Var inte med och spelade matcher då vi inte fick ihop nåt riktigt lag, men hejade på killarna och hängde med kompisar, spelade lite på skoj och bara tog det lugnt. Dömde två matcher i kvartsfinalen också.
Efter skolan gick jag, Lina och Simon ner på samhället och tog en supergod (och stor!) kulglass på rättviksglass, tog det lugnt och gick runt lite bara.
När jag kom hem var det bara att vända om igen och åka ner med mamma till rättvik en sväng igen... Men bättre det än att sitta hemma bara?

I morgon är det festivladags i Rättvik med dans (kulturpalatset), teater, och lite olika band. Vi drar dit på eftermiddan och stannar nog en bit in på kvällen :)

Hade massa bilder från idag, men mobilen fuckade sig och läser inte av minneskortet så allt är borta... Borde beställa en ny typ NU och fattar inte varför man drar ut på det hela tiden?


söndag

Har nyss fikat lite med familjen och farmor och farfar, vilket inte var så bra för nu har jag ont i magen. x)
Senare lär jag ta en dusch, packa och sen dra mig hem till Dennis :)

Igår hade vi en myskväll framför tvn med ansjovis-mackor. Asgott!






Erik var aningen ivrig på rulltårtan :p



very good macka!

White dresses

Provade lite klänningar idag bland annat dom här två. Den första köpte jag förra sommaren och den är typ inte använd, den andra köpte jag när jag var 14 (tror jag) och den är typ inte använd den heller.

Svårt att få rättvisa bilder på dem men...



regniga lördag

Hej hoppas ni haft en bra dag trots vädret. Här har det regnat hela dagen...
Var en sväng ner till Rättvik med pappa för att handla och hälsa på farmor och farfar mitt på dagen, annars har jag inte gjort så mycket. I morgon åker jag till vikarbyn på kvällen och sover där. Så klart ska vi se Big brother FINALEN då också. Grymt.




skitsnygg bild... Kör på mjukiskläder idag

Håret!

Kom på att jag inte visat bilder på håret nått. Men har bara cam-bilder så ni får nöja er med det :p
Hon blekte hela utväxten och lade sedan i en toning två gånger i nästan hela håret :)

Det ser nästan brunt ut men bilden ljuger lite, men det är typ så här det blev :) Men under toningen är det riktigt ljust och den kommer att tvättas ur efter ett tag så att det kommer fram sen. Men denna gången hoppas jag att den inte tvättas ur efter en tvätt för då blir det supergult, som förra gången... Det har redan åkt ur lite efter forsen igår, fast jag inte använt shampo.
Som ni ser blir det ljusare ute längderna mot topparna :)





trött dag

Sov ca 11 timmar inatt/dag. Nu är man i alla fall utvilad, men man blir ju så seg (i alla fall jag) av att sova så många timmar. Kommer inte igång nån gång ju. Har bara velat ligga i sägen hela dagen och inte göra nånting :p
Träffade Emilia på en liten promenad och en kaffe idag i alla fall.
Hade velat åka till falun idag på falukalaset och rix fm-festivalen med några ikväll. Men har ju ingen skjuts hem så det sket sig tråkigt nog...
Men jag får väl vila lite så förkylningen blir bättre i stället.


RSS 2.0