you're so hard to handle

Mamma och pappa är ute och jag sitter inne framför ett internet som är så segt att det knappt fungerar. Hata hata hata. Erik har varit med mig inne ett tag men jag fick precis lägga han i sin säng istället. Han var lite trött, min lillebror. Jag börjar också bli trött så de kanske blir en film i sängen snart.
 
hörs i morgon 
 


Sista sommardagen...

Helg igen, hur skönt!? :D
Vi har nyss ätit tacos här hemma och nu är jag själv med hudarna ett tag vilket bara betyder en sak: MUSIK! Hemmabiosystemet går alltid högt när jag är själv ;)
 
Skoldagen var kort och skön. Vi har målat stenar (haha) och sen var det bara lite uppgifter vi skulle göra. Slutade vid lunch så då blev det en snabbis till Vikarbyn för att hämta grejer, sen lång väntan på stationen innan min buss gick hem... Vad kallt det börjar bli ute! Häderna var iskalla. Hemskt. Och i morgon är det höst! För mig börjar hösten första September som också är den första riktiga höstmånaden. Men det ska bli mysigt, det jobbiga är väl egentligen att det är vintern som kommer om inte alltför länge. Fy fan! Alltså sommarens sista dag idag, men det kändes inte som sommar ute.
När vi kom hem blev det en sväng med familjen till Rättvik igen och sen var det bara att byta om till älskade mjukisbraller (♥).
 
 
 
 

Sjöslaget

Sorry att det inte blev nått inlägg alls igår, men jag hadeinte tillgång til datorn nått.
Nu sitter jag i Vikarbyn på min nya MacBook Pro som vi fått av skolan. Gansla gött, när man väl lärt sig den ;) Allt är helt baklänges haha!
 
Sjöslaget idag då, gick ju inte så bra för våra del... ;) Vi rodde med OP-treorna, och jag och dom tjejerna rodde även med NV en gång. Vi Behöver vara några sekunder snabbare båda gångerna. Åh herregud vilket adrenalin! Min tävlingsinstinkt slår till stort haha. Och jobbigt som fan var det när man körde på allt man orkade. Lite tråkigt att det inte gick bra på själva tävlingen för i morse när vi tränade gick det jättebra! Men vi hade en kul dag i alla fall. Nu är det mest regn, regn och regn, rått och kallt. Usch.
Tog en varmdusch när jag kom hem och insåg hur frusen jag var.
 
 
 

but I don't want to go

Har precis sett klart på första avsnittet av Ung och bortskämd.
Jag och Erik har varit hemma själva ikväll igen och lyssnat på musik hela tiden :p

Idag var det ju träning inför Sjöslaget. Ja, det gick ju som det gick. bra takt-känsla mellan våran klass och OP-treorna... Blött blev det också ;) Vi får väl se hur mycket vi skämmer bort oss på torsdag! ^^

Imorgon blir är det idrott och specialpedagogik som står på schemat och sen ska vi får hämta ut våra datorer. Ingen naturkunskap alltså, underbart!

 


God morgon!

Idag gick jag upp när klckan ringde. Något som jag inte gjort på, år..? Jag brukar alltid ligga och dra mig en timme innan jag går upp. Stolt ^^
 
Nu är jag i alla fall klar men bussen går 10 över 10. Bara jeansen som ska ersätta pyjamasbrallerna som jag är lite rädd att glömma byta om från! haha snyggt att komma till skolan i dom...
Idag blir det specialpedagogik sen träning inför sjöslaget som är en "kyrkbåts-rodd-tävling" för hela skolan.
 
hörs sen, Peace.
 

Earrings ♥

Kommer ni ihåg örhängena jag berättade om förra veckan? Idag var jag in och köpte dom! 99:-/paret :)
Fastnade direkt för G-klavarna när jag såg dem!
 
 

Håret!

Förut hade jag ju det helt rakt avklippt därfram. Så nu är det skönt att ha fått klippt ur och upp mitt tjocka hår! Känns ett par kilo lättare haha. Dessutom tog vi av några centimeter också. Har inte klippt håret hos frisören på minst ett år efter som det varit så lätt hemma när det var rakt så det var rätt mysigt och sitta där och inte färga för en gångs skull :p
 
Det kanske inte syns så jättebra på bilderna men här är i alla fall några stycken :(
 
 

Härlig dag

Idag var jag ner till Rättvik och träffade Paulina. Vi skulle ju plugga idag efter att jag klippt mig men vi var för lata för det haha ;) Men sen så fick vi meddelat att naturkunskapen var inställd på onsdag så vi har inte provet förän nästa vecka. Sköönt! Vi tog en fika på Fricks och sen en blåsig tur ut på långbryggan istället. Så är samhällskunskapen inställd i morgon så vi börjar inte för än 12. Tummen upp!
 
 
Idag hade jag på mig jenas från cubus och en skön topp från H&M. Och min skinnjacka.
 
 
 
 
57 spänn. Inte lite dyrt därinne...

Today, tomorrow

Jag hängde med mamma på möte förut idag om en häst vi blivit delägare i. Jag trodde aldrig jag skulle palla att följa när hon ringde mig vid elva idag. Men bakfyllan hade typ gått över då i alla fall så jag tog en snabbdusch och hängde med ändå. Mötet tog 2h 20 minuter så det var lite långt men ändå intressant. Sen var vi in i stallet och kollade lite. Det är Kajsa Frick som kommer vara tränare till hästen :)
Efter blev det middag och farmor och farfar innan vi åkte hem.
Ska nog ta och lägga mig snart. Jag är ju ledig i morgon så vid halv ett ska jag få håret fixat. Jag och mamma skulle klippa upp håret i förrgår men det gick ju som det gick... Det funkade ju förut? Men jag behöver inte lida längre än till i morgon ;)
Jag var lite trött på att håret verkligen blev heeelt rakt och platt när man plattade det då det var helt raktklippt. Så nu får det bli en uppklippning igen :) Jag funderar även på att lägga i en mörkade färg i nått parti av håret. Men det blir senare i så fall.
Men innan ska jag möta Paulina vid skolan och käka med henne och sen efter vi vart på salongen blir det nog lite plugg på stranden. Vädret skulle ju bli fint i morgon, om man kan lita på det?
 
Trött och liten? Jodå

Sommaravslutning Rättvik Bowling & Krog!

Vi hade en sjukt bra kväll/natt! In på klubben vid tio, halv elva nångång och sen var det dans och party fram till två.
Tycker att dom egentligen borde ha öppet till i alla fall tre men... Vi träffade gamla som nya vänner och massa folk! Grymma Johnny D var där och Dj:a. Han är då sjuukt duktig!
TACK för en bra natt alla inblandade! <3
 
Innan jag drog ner till paulina
 
 
 
Fyllebilder vid toabesöken = Standard ;)
 
 
 
Johnny D
 
 
 
 
Blev en liten tur nere i Rättvik efteråt också ;)

good morning sunshine?

God morgon! Idag är det lördag och jag vaknade upp till regnväder. Men då gör det inget att sitta inne i soffan under en filt och glo på TVn hela morgonen. Knarkar i mig halstabletter och nässprayen kommer nog gå åt. Förkyld jadå!
Men det ska inte hindra mig från kvällen. Ut ska vi! wooop :)
 
bild från igår

Fredagsmys

Vi sitter och mumsar i oss lite ost och kex här hemma. Gott att få nått i magen, kom på att jag bara ätit flingor sen lunchen i skolan.
Jag och mamma satt ute i kvällssolen och tog några glas vin och bara myste och pratade.
Nu är jag så trött att jag snart dör! Slummrade till i soffan för en stund sen och jag hoppas jag kan somna när jag väl kommer til sängen.
 
 
 

Helg ♥

Lugn skoldag idag som började med ett besök i skogen. Slutade strax innan 12, lunchade med Paulina sen ner och hämtat ut nya kläder till Lillebror och nu sitter jag i Vikarbyn, har nyss lämnat paulina och väntar på att min bror ska komma hem så jag kan ta mina grejer och åka hem till Ingels sen.
 
Ikväll blir det bara mys med familjen :)
hörs sen

we are going to party

Har slängt om till mjukisbyxor nu. Så jäkla skönt! Mötte mamma vid bussen så vi gick och hämta brorsan på dagis. Nu tar jag de bara lugnt och pratar med kompisar: Försöker även hitta nån förfest till på lördag haha. Då blir det i alla fall att dra ut på bowlingen. 50% på all mat och dryck mellan 22.00 & 00.00! Gött :)
Har även hunnit sy om en topp som jag köpte för några veckor sen. Men ni får inte se den förän på lördag. Enkel men snygg! :)
 
I morgon är det sista skoldagen för den här veckan sen ännu en långhelg. Gött! Dessutom är det bara en kort och kul skoldag med våran inriktning i morgon :)
 
 

skön dag :)

Nu sitter jag hemma och kollar på lite TV. Hade bara svenska i skolan idag, skönt som fan och läraren verkar vara helt okej. Skönt att sluta 11 :) Känner att jag bara vill ta det lugnt ett tag och samla ork till lite sysslor som ska göras sen. Blää
 
Imorse hann jag (knappt) göra lite lockar ihåret innan jag drog mig mot bussen :)
 

mobilblogg

Skoldagen var helt okej ändå tills naturkunskapen då vi fick en ny lärare som suger. Vi hade en jättebra lärare förut. Alla hatar den nya. Så ja, det suger som fan.

Nu sitter jag på bussen på väg hem från min bror.
Hörs sen!

trött tisdag

Tjenare på er!
Idag gick vi till tre i skolan, hade lite Bf-ämnen efter samhällskunskapen som var på morgonen.
Helt okej dag har de varit förutom att jag varit trött typ hela eftermiddagen så några koppar kaffe fick det bli under dagen. Älskar kaffet i automaten i skolan!
Nu är jag i Vikarbyn och har nyss tagit en dusch. Ska alldeles strax gå till Paulina en sväng.
 
Jag just nu
 
coffee <3
 
Paulina :)

mysmåndag

Idag åkte jag ner me bussen vid 10 för att träffa Maja :) Vi tog en glass och en tur på långbryggan innan vi åkte hem till mig en stund. Sen ner till Rättvik igen och lunchade på Erkut. Blev en god pizza. Och en promenad efter det. Var även in på Smycka och kollade på örhängen och jag hittade faktiskt ett par som jag ska köpa :)
Nu är jag hemma och vi ska käka lite om en stund sen blir jag och Erik själva några timmar.
Känns som att inlägget handlade mest om mat nu haha...
 
Här är i alla fall några bilder från Rättvik
 
 
 

mumsigt

Nu har vi packat hem oss från Ensen för den här gången. Vi har haft en väldigt mysig helg där uppe och det blev en del kräftor också! :) Men bara en fjärdedel knappt som var kokbara. Men vi har ett kok i alla fall! Det har ju varit så dött i Ensen några år nu efter kräftpest och sånt men nu börjar det tydligen komma tillbaka lite igen. Kul!
 
Vi plockade av lite från hallonbusken hemma också. Jäklar vad hallon det är massor som har mognat över och som ska till att mogna. Nu fick vi ihop mellan 3 och 3½ liter.
 
 

regniga lördag

Har ni en bra dag? Här är det duggregn till och från men det är faktiskt rätt mysigt här uppe. Vi är ju kvar i sommarstugan inatt med och ikväll blir det ju kräftfiske här :) Jag, pappa och Erik ska ut omed båten och slänga i lite burar om en stund och senare sätta ut lite pinnar efter land så vi kan lysa och plocka lite där också.
 
Farmor och farfar kom upp med mat mitt på dagen och sen blev det fika. Farmor hade bakat en god annorlunda äppelkaka :) Så har vi hunnit åka ner till Rättvik en sväng där jag pasade på att ta en dusch i farmors lägenhet. Här uppe är det ju sjövatten som gäller annars!
 
hörs sen
 
 

Klipp från ccw

Är inne på youtube och kikar på klipp från CCW och hittade det här reportaget. haha lite kul faktiskt :)
 
 

Helg!

Nu har jag inte skrivit sen i förrgår! Men jag har inte haft så bra tillgång till bloggen just nu. Men nu kikar jag in på datorn en stund och passar på :)
 
Jag har sovit hos min bror i två dagar och igår var vi ute och fiskade hela kvällen. Jättemysigt!
Och så hämtade vi ut min mobil igår! Så himla skönt att slippa den jag haft ett tag nu! Jag är i alla fall väldigt nöjd med den och rekommenderar den! :) Nu kommer ni få lite bättre bilder också :p
 
Igår drog skolan igång, lektioner första dagen sa dom, lektionen vi skulle ha som var engelska börjar inte för än vecka 38 och jag har dessutom min på måndagar och det är den enda lektionen jag har då. Så långhelg i tre veckor! Inte helt fel. Sen blir det fyra timmars engelska på måndagmornarna, inte lika kul!
Idag var vi nere vid stranden och hade lite introduktion i inriktingen vi valt. Vi är fem från klassen som valt pedagogiskt så det blir en liten grupp varje fredag. Rätt skönt faktiskt.
 
Nu är jag och Erik själva med hundarna vid stugan i Ensen medan mamma och pappa är iväg och sätter ute lite kräftbeten. I morgon är det kräftfiske i Ensen som gäller! :)
 
igår kväll
 
Dennis igår kväll, han hade en väldigt stor Öring på som han tyvärr tappade vid land...
 
jag innan skolan idag
 
paulina nere vid siljan idag
 
Ensen ikväll
 
bilderna är tagna med min Sony Ericssom xperia arc s

Min tjej!

Sitter i soffan och tittar på Det okända. Mår lite sådär idag så jag tar det bara lugnt. Alltid är det nått!
Kastade lite frisbee med Tessan förut. Hon är så duktig att fånga den, min vovve :) Kul i det härliga vädret också.
Ska hämta lillebror på dagis vid 4 och när pappa kommer hem ska jag upp till Dennis. Imorgon börjar skolan!....
 
Bild från November 2009. Känns verkligen inte som att det var så länge sen jag tog dom här bilderna!
Har massor från den kvällen.

hatar rubriker

Har precis dushat och ätit lite flingor. Jag och vovven tog en promenad med Emilia nu på kvällen så vi kom för knappt en timme sen. Vad jag saknat den tjejen kände jag ikväll!
Hon börjar skolan i morgon och jag börjar på torsdag. Tråkigt att vi inte kommer gå i samma klass längre men vi går ju i samma skola i alla fall :) I morgon åker jag till Dennis och sover där då bussen går lite bättre på morgonen sen. Det är ju fortfarande sommartiderna som gäller tills nästa vecka...
 

hate this workout

Har precis börjat återhmämtat mig efter en välbehövlig hemsk "cykeltur". Träningscykling är något jag verkligen hatar HATAR HATAR HATAR! Det var första gången jag tränade på jättelänge. Och det kändes i halsen kan jag säga! Jag tog halv sjön på 20 min i alla fall fast att jag cyklade rätt lugnt genom byn. (känner mig lite duktig faktiskt) Jag började seriöst fundera på om jag skule svimma på cykeln i byn. Jag fick sån vätskebrist i den här värmen. Spyfärdig när jag kom hem. haha kondis? Nej så illa är det faktiskt inte, skyller på värmen. Halsen är ju inte helt frisk än så jag kände mig ganska tjock i halsen också. Hemska känsla. Men nu mår jag bra igen, huvudvärken som jag fick börjar gå över också och jag har tryckt i mig en liter vatten nu.
 
Tog på mig bikini och skulle lägga mig ute i solen tänkte jag men solen försvann? KUL! Lagomt till jag kommer hem igen -.-
 
hörs sen / E
 
fortfarande röd i fejjan haha

tisdag 14e

Hej på er!
Jag har hunnit duscha och varit ner till Rättvik en sväng med pappa. Jag gick faktiskt upp 9 idag. Duktig jag är va?
Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt. Ska i alla fall gå till postlådan om en timme och kolla om mobilen har kommit men den lär väl komma i tidigast i morgon antar jag... Men att kolla skadar inte. Får se om det blir en sväng ner till sjön för ett dopp sen också. Det är ju så varmt ute! Äntligen. Men kul att värmen kommer lagomt till man ska sitta inne vid skolbänken...
 
snygg bild eller hur? noooot

deprimerande inlägg

Sommaren har nästan regnat bort, skolan börjar snart och jag har inte varit med min fina fina vän så mycket som jag önskar att jag hade.
Jag saknar sommaren och jag saknar henne.
Och det enda positiva med skolan är att jag får träffa vänner jag inte sett på länge och troligen få nya, samt att studiebidraget börjar rulla in igen (sista september först-.-).
 
Men jag borde inte klaga, det finns dom som inte får gå i skolan, som har sån värme att det är en torka varje dag året om, och dom som får gå ensamma genom livet. Det handlar bara om att ta tag i saker Emma!
 
 
 

skönt att vara hemma

Nu har jag kommit hem från Dennis efter att ha varit där i två nätter. I förrgår provade vi (jag, Dennis, Sara och hennes dotter) att fiska kräftor i båthamnen i Vikarbyn, mest för att se om det fanns några där. Kan inte säga att vi fick många... Men vi hade en mysig kväll och vi var skittrötta när vi kom hem ett på natten. Jag kastade mig i sängen och däcka" direkt. Igår var vi upp till Boda för att lämna en häst för utlåning och sen kollade jag på handbollsfinalen. Tyvärr förlorade Sverige med ETT mål. Synd att det var just Frankrike dom fick möta haha. Personligen tyckte jag att Andersson skulle stått i mål från början också, men men! Ett riktigt välförtjänt silver blev det ju!
 
Idag får vi se vad jag ska hitta på: Lillebror har precis somnat i soffan nu och jag funderar på om jag ska göra nått att äta. Hörs sen! 
 

lördag hela veckan?

Lördag hela veckan under sommarlovet i alla fall. Men snart börjar rutinerna och lördan blir återigen den bästa dagen på veckan...
Sitter just nu i min säng och kikar igenom facebook lite. Har nyss käkat lite kött från igår, såå gott!!
Jag, mamma och Erik tog en sväng till Rättvik förut idag också och Erik skulle ha lördags godis "den, den, och den, och så tycker jag om den..." massa sorter skulle det va! haha Nu skulle han sova middag och typ det sista han sa var "nu ska jag sova sen ska jag vakna och äta karameller" Så gullig lillebror :')
 
Funderar på om jag ska åka till vikarbyn sen eller inte. Beslutsångest! Men det lutar mot att jag gör det. Finns ju inte mycket att göra här heller så...
 
ni får några snabba cambilder, hörrs!

sweet dreams

Erik myste ner sig i min säng ikväll, så vi satt igång en film som precis blev klar. Han sover och det ska jag också försöka göra nu. Gonatt 
 
Lillebror 

Så J*vla bra !

Det var verkligen Sveriges match. Dom spelade bättre än Ungern från första början.

Sony Ericsson xperia arc s

Klicka alldeles nyss hem denna! Äntligen gick det!! Ska bli skönt att slippa nokan som jag fått tampas med i ett par månader nu...
 

sol!!

Jag och mamma har precis marinerat lite kött inför kvällen. Jäklar vad kött vi ska få äta! haha men vi får ju kvar till i morgon då i alla fall :)
Ikväll är det ju OS-semifinal för handbollen. Sverige spelar så det måste man ju så klart se!
 
Funderar lite på vad ska göra i helgen, åka till Dennis i morgon kanske? Älvdalen verkar det ju inte bli nått med för min del :/
Solat har jag gjort idag också! Fy fan så skönt att det blev en riktigt varm dag med sol idag. Härligt! Inte alltför ofta man får lägga sig på ett täcke i solen nu för tiden.
 
 

ibland kan jag

Sitter och käkar en bit pizza som blev kvar från igår. Per Morberg lagar mat på TVn och det ser inte nååå gott ut...
Vet ni vad! Jag har börjat med mina sockerfria veckor igen! Inge läsk, godis, alkohol(med de dricker jag ändå aldrig på en vardag!) eller chips och liknande förän på fredagar. Och jag har faktiskt varit duktig den här första veckan, förutom igår när jag drack en cola till pizzan, men det är ju pizza, hallå? Men idag är jag duktig och dricker mjölk till istället ;) Men det känns ju lite sissådär att trycka i sig en hel pizza mitt i det här liksom, men skitsamma!
 
Och idag när vi var upp till skolan träffade vi våra programlärare och vi blev skiiiitglada när vi fick reda på att vi får ha kvar våra korta fredagar i år med! Då slutar vi till lunch. Skönt som f*n. Och vi som gick och pratade om det innan vi kom fram till skolan men konstaterade att vi kommer säkert ha långa dagar som alla andra. Men icke! :D
 
 

9th of August

Har nyss käkat lite frukost och sitter i fåtöljen med musik framför OS. Senare ska jag ta bussen ner till Rättvik för att träffa Paulina och ta en sväng förbi skolan. Fy sjutton! Vi börjar om EXAKT en vecka (!!!) Vill inte, jag vill ha sommarlov minst en månad till. Jag vill liksom att sommaren ska komma nu. Snart är det ju höst och vi inte haft nån riktigt sommar. Eller så är det just det vi har haft? Svensk sommar när den är som värst. Dumma regn!
 
haha den här bilden bjuuuder jag verkligen på

soffhäng

Sitter i soffan med vovven och kollar på OS. Just nu är det friidrotten som är igång. Såg lite på handbollen förut också och Sverige vann över Danmnark så vi är vidare! :D

Hade funderingar på att gå ut på fredag men nattklubben i Rättvik är tydligen stängd till den 25e så vi får se om det blir nått annat istället. Det är ju lite kul i Älvdalen i helgen också.
 

Secondhand

här kommer lite dåliga bilder på jeansen jag köpte igår. 80 ynka kronor bara!
 
har letat efter lite "slappa" jeans ett tag. Dom här var inte exakt vad jag var ute efter med lätt värda dom pengarna

hemma igen

Har åkt hem, hunnit färga håret på mamma och gjort mig lite kantarellsoppa som jag sitte roch käkar framför TVn. Blir nog en sväng till Rättvik med dom andra sen också.
 
här kommer ännu två bilder från CCW :)
Paulina, jag och Jessica
 
 
Paulina, jag och Emma

GT ♥

Sitter i soffan hemma hos Dennis och halvkollar på Bygglov. Rätt så tråkigt är det här just nu haha. Funderar på att ta en promenix snart.
 
Det här fick jag i alla fall med mig hem idag, allt från Gina Tricot!
plus ett par jeans från secondhand :)
Så klart köpte jag leave-in balsamet  som jag sa också, men det har ni ju redan sett ett par gånger så ;)

on my way

Håller på att göra mig i ordning för fullt här. Letar hårspray som inte verkar finnas den enda gången jag behöver det... Dennis och Sara har dragit till Mora och jag ska snart bege mig till Falun för att köpa ett nytt leave-in balsam. Helt otroligt att man måste ta sig ända dit bara för det! Men jag bara måste ha ett nytt, för resten så brukar det ändå alltid följa med något mer också haha.
 
Hörs sen!
 
eller hur..?

6 Augusti

Farmor ska till och göra bakelse här nu. Inte bra! Men det är ju faktiskt sommar, när skolan börjar (hemska tanke) ska ja bli nyttigare igen, I promise! Jag gick upp hit till Hedlsund medan jag väntar på Dennis som slutar jobba halv 5, sen drar vi upp till Vikarbyn :) Och idag har jag äntligen hämtat ut min nya legitimation så nu kanske folk som ska kolla legget tror på att det är jag också. (Hur sjukt?)
 
Förresten så tog ju Usain Bolt (som kanske väntat) ett nytt OS-guld igår. Dålig start men drar som vanligt förbi alla efter 60 m. wohoo^^
 

OS

Sitter i soffan och kollar på OS som har stått på här hemma hela dagen. Om en timme blir det finalen för herrarnas 100 m. Nervöst som sjutton att se Uasin Bolt möta Yohan Blake. Jag tror att Bolt vinner med tanke på formen han visade i förra loppet. Sjukt spännande! haha
 
Jag är fortfarande supertrött (inte så konstigt?). Somnade i soffan på eftermiddagen men jag känner mig lika slut ändå. Men vi har haft en gryyyym vecka! Fredagen var bäääst och gårdagen var ju inte så tokig den heller.
 
oduglig bild från när vi var på bowligen igår, men alltid något! ha ha...

the end

Det blev en sista utgång för denna CCW igår! Men nu är vi verkligen helt slutkörda! Denna vecka av festande tar på en kan jag säga, men det är så jäkla värt det. Vi var inte direkt taggade igår när vi satt och halvsov i soffan innan vi gick ut, men när vi väl kom i på krogen blev det riktigt bra faktiskt!
Jag kom hem till lägenheten där även Lillebror låg och sov. Han vaknade så vi låg i sängen och pratade lite innan vi somnade efter 4 nångång. Eller han somna ju före mig...
I morse ville han inte gå ut ur rummet till farmor och farfar. Han bara låg och myste och lekte med sina två små tygdockor ända till halv 12 haha. Lite jobbigt för mig som försökte sova kanske? x)
 
Värsta turen har jag haft som inte varit bakis en enda dag under veckan. Men idag mådde jag faktiskt lite illa när jag gick upp, men nu är det bra igen :D Jag säger bara det, drick vatten innan ni somnar. TVINGA i er. Det är hemskt jag vet, men så värt det dagen efter.
 
känner mig lika risig som jag ser ut just nu haha...

såååå sant!


trött och slut, men kanske en gång till?

Nu har jag nyss käkat goood mat här hos farmor. Lillebror är också här och vi ska sova här inatt. Jag skulle egentligen hem ikväll men jag och Emma funderar faktiskt på att gå in på bowlingen ikväll igen. Vi är helt slutkörda och orkar egentligen inte, men vi får se... ;) Vi hade i alla fall en grym kväll/natt igår!
 
Har varit på trav med familjen idag (utom Erik då). Det var V75 här i Rättvik med runt 8600 pers. Sol och mycket folk, en trevlig dag :)
 
igår
 
i onsdags?

fredag!

Har nyss plockat ur lite grönsaker (fast det är inte så, grönt...?) ur kylskåpet och lagat i ordning som jag sitter jag smaskar på. Mumsigt!
Senare ska jag dra mig ner mot Rättvik, gå in på banken om jag hinner ner innan dom stänger. Ikväll blir det utgång på bowlingen!
 
 

musik

klicka 
 
 
 

är du, är jag

Nu är det sluttrampat. Nu är det färdigt. Jag ska höjas inte sänkas. Nu är du klar.

we need some rest

Vi hade även igår/natt en rolig utgång, vi kom hem vid typ halv 5 i morse och jag sov till 12 eller nått idag. Men är fortfarande supertrött. Dom här dagarna känns i hela kroppen! Men idag blir det vila. Grillning här hemma med famlijen. Men det bästa av allt; MIN SÄNG! Ska bli så underbart skönt att lägga sig i den ikväll.
Men i morgon kör vi igen! Men då drar vi in på Rättvik Bowling & Krog i stället för att vara ute. weeii!
 
Körde på svarta shorts och min nygjorda topp igår. Och skinnjackan så klart. Enkla lätta sköna kläder var vad jag behövde igår, så så fick det bli!

brumbrum...

Sitter och försöker få i Erik lite mat, vilket går jättebra när han har ett garage i munnen med bilar som kör in gjorda av mos och krov haha. Jag kommer ihåg att det där alltid funkade på mig när jag var liten...
 
Nej nu går bussen till Rättvik om 10 min så jag lär dra mig utåt nu! 
 
toppen jag har på mig har jag sytt om själv av en vanlig stor t-shirt

hemma

Nu har jag nyss kommit hem från Rättvik. Mamma hämtade upp mig medan hon ändå skulle ner och fixa lite grejer vid 10. Bara att pallra sig upp ur sängen! Som tur är mår jag rätt bra idag :)
Kom hem efter 2 nångång efter en bra kväll med några vänner. Vi drar nog ut ikväll också.
 
Nu ska vi snart käka maaat! Hörs sen

RSS 2.0