Inspo!


Torsdag

Både jag och vovven låg och sov till 11 idag. Det är visst inte bara jag som tar sovmorgon!
När jag gick ner till mamma och Erik kom farmor och farfar precis och hade en prinesstårts-stubbe med sig från Frick's. Så gott! Inte bra för mig som verkligen vill göra nått åt min kropp. Men som sagt, gott vare!
Jag, mamma och lillebror tog i alla fall en liten promenad och det gjorde jag och Dennis också innan jag kom hit. Ska sova här inatt. Har ju saknat min bror!
 


 
hörde farmors bil utanför
 
 
 

tvkväll

Sitter i mammas och pappas säng med lillebror och kollar på Mia på Grötö. Lite kul att några från solsidan är med. Känner mig helt uppblåst i magen för att jag ätit lite för mycket idag. Fan! haha
 
Jag och Paulina har bestämt att vi ska ut på lördag men vi har ingen aning om vart vi ska vara innan. Förfest nån? haha
 

Saknar en ängel


vårkänslor

Har tagit mig eveigheter att fixa det här inlägget på grund av vårat jävla internet.
I alla fall så är jag glad över att det är så härligt väder det är ute idag! Får tillbaka vårkänslorna jag fick den här tiden för ett år sen.
Vaknade vid 10 och började dagen med frukost framför one tree hill i sängen. Sen har jag varit ute typ hela dagen. Kunde till och med ta med mig tallriken ut och sätta mig mot husväggen och bara njuta av solen medan jag åt. Så himla härligt!
 
 

svar på tal

Nu kan jag äntligen kolla på One tree Hill igen!

Fick en kommentar på inlägget om Angelica Blicks dansklipp om att det typ inte går att göra anmärkningar på freestyle då det är en så pass personlit dansstil. Och det håller jag väl med om till viss del, men man kan ha sin egen personliga stil i andra dansstilar också, dock är freestyle väldigt mycket mer än de flesta andra.
Men i alla fall, det jag egentligen menade var att jag kunde tycka att man hade kunnat lägga till lite detaljer i olika moment av låten. Men det är ju vad jag tycker, och som sagt så "lattjade" hon och jag tycker ju ändå att hon var grym! :)




Freestyle med Angelica Blick

Här om dagen så la Angelica Blick upp en video på sin blogg när hon dansade.
Visste inte att hon var så grym på det! Visst finns det saker att anmärka men det var väldigt bra ändå!
"I denna video lattjar/freestylar jag så den ger egentligen inte mig eller min dans rättvisa" skriver hon på bloggen. Skulle vara intressant att se hur det ser ut när hon verkligen kör på riktigt!

God frukost

Sitter i köket och funderar på att göra nått åt mitt hår som ser ut som ett skatbo efter att sovit med dom sprayade lockarna inatt haha. Ska åka ner till banken en snabbis sen och kanske till bibblan en sväng också.
Fick godaaste frukosten på länge idag i alla fall. Mamma hade gjort nån grönsaksröra och lax.
 

Skön låt!


Lite ändringar

Har suttit och hållt på med bloggen i nästan två timmar. Ändrat bakgrund, skrivit om presentationstexten, ändrat lite typsnitt och linjer. Och även tagit bort- och ändrat lite grejer i menyn samt ändrat i kommentarsfältet. Nu känns det lite bättre! Men en ny header skulle vara på sin plats. Få bli lite längre fram när man kan ta lite fina bilder ute! :)
 

Sportlov

Började dagen med att tvätta håret och göra mig i ordning för att åka ner till Rättvik och möta upp farmor. Sen åkte vi vidare mot Insjön och en sväng in i Leksand också. Kollade i lite affärer och jag fick med mig tröjan från förra inägget och en mysig filt hem. Vi tog en fika på Frick's också innan jag tog bussen hem.
Har väl inte gjort nått speciellt annars idag. Åkte med pappa till Rättvik en sväng igen en snabbis.
 
Har tänkt hela dagen på att jag måste göra något åt min kropp. Står inte ut med det här längre snart! Måste bli fiskare, starkare och fit helt enkelt... fuck this fucking shit
 
 
Tog och lockade håret lite snabbt i brist på annat när jag kom hem :)
 
Så har vi rakat av håret på Erik nu på kvällen. Han har inte varit så korthårig sen håret började växa ut efter han föddes. Håret är lite äver 2 cm nu men känns som en ( ! ) haha. Känns jättekonstigt att se honom utan sitt "svall". Men det blev fräsch i alla fall. :) Plutten! ♥

New in!

Har ingen bättre bild på tröjan. Men den här har jag i alla fall köpt på Lager 70 idag. Den var på rean så den gick på 100 kr bara. Den är rätt kort framtill och lite längre bak, och så är det en hög mysig hals. Dock är dom lite små i storlekarna så jag fick ta en stl större än vanligt.


mysig söndag

Gick upp vid kvart i 12 idag. Solen lyste utanför fönstret och det vara flera plusgrader ute, underbart!
Jag och Emilia tog hundarna och åkte ner till Rättvik nån timme och gick. Behövligt för både oss och hundarna!
När vi kom hem har vi bara spenderat resten av dagen hos henne. Kom hem för en timme sen och har hunnit duscha och äta. duktigt av mig!
Nu ligger jag i min säng som har nybytta sängkläder som jag också hunnit med att göra!

God nattis!



isberget på Siljan som är populärt bland turisterna :)





Tell the world I'm here

Måste säga att Ulrik Munthers låt i mellon var riktigt bra. Hans röst med den låten, till det framträdandet, vart näst intill perfekt. Jag skulle säga att han vinner hela svenska finalen. Till och med pappa tyckte att han var bäst av alla i år.
:)
 

O'boy och JP

Ice Age 2 fick avsluta min jobbiga kväll igår. Men somnade efter typ en kvart, MEN med ett bättre humör i alla fall. Man kan ju inte låta bli att le åt zid ;') Vaknade inatt efter 3 nångång och insåg att det kanske var dags att stänga av filmen och datorn. Och idag sov jag ut. SÅ SKÖNT! Ändå sitter jag i soffan och är dötrött. Kom hem efter en snabbvända i Rättvik för en stund sen och nu blir det soffh'ng resten av kvällen. (om päronen tillåter...-.-)
Jurassic park gick på tvn idag också och jag har nog aldrig sett filmen från början. Bara sista timmen typ hundra gånger. Men nu har jag gjort det också haha.
 
Och ett stort ölglas fyllt med O'boy till det. Gott!

Tråkig fredag

Har varit på dåligt humör hela kvällen. Ända från att jag öppnade datorn och insåg att den startat om sig. Det är ytterst sällan den gör det. Och det fick den ju så klart göra nu, nu när jag laddat upp med nästan två säsonger av one tree hill. Såg fram emot en mskväll framför bästa serien men nu får jag inte se den på flera dagar istället på grund av vårat jävla skitinternet. Blir så. jävla. arg.
Och eftersom att jag blev på dåligt humör av det, fick ju massa annat så lov att göra mig lite mer förbannad också. Aja, det är väl livets uppochned-gångar. Humörsvängningar här! Jobbigt är det också för det går inte över så lätt heller heheh.
 
Har i alla fall varit ner till Rättvik två gånger idag, och städat lite här hemma. Tråkig fredag med andra ord.
 
Hoppas ni har det bättre än jag just nu! :)
 

Skinny Love

Så otroligt fin låt.
(spotify)

Sportlovet har börjat

Tjenare vänner!
Imorse när jag vaknade fick jag ett sms från skolan om att mina lektioner var instäldla idag, så det blev plötsligt helt okej att somna om och strunta i klockan. Tur att det gick att somna då? Vaknade igen 10 minuter senare sen gick jag ner och myste i fåtöljen med lite frulle framför Vakna med NRJ. (pissigt att dom bytt namn tycker jag!)
 
Nu sitter jag nere på bibblan och laddar upp massa One tree hill-avsnitt eftersom att mitt internet är cp som så många gånger förut. Tänkte gå förbi mamma på jobbet för fika en sväng innan jag tar bussen hem också.
 

Tiden gå fort när man har roligt

Jag har också varit liten



 
Jag och storebror i stugan
 
 

nyårsafton när jag var runt 9-10 kanske?
 
 
friidrottstävligar i skolan - med pappa

don't forget me

Sitter i fåtöljen och kollar på Mia på Grötö. har precis gjort klart en Egonomiuppsats i idrotten. Skönt! Inga läxor kvar.
Tänker på hur mycket mat jag ätit idag, ett mål för mycket i alla fall! (särskilt pizzahalvan som slank ner nu på kvällen, fy Emma!)
Tänker också på hur ont i min jävla rygg jag har och hur arg jag är på att ha mobilt internet. Så otroligt trött på det!
 
Idag hade vi ju i alla fall friluftsdag soma jg sa igår. Jag och Felicia gick väl runt den där långa rundan som avslutades med grillad korv. Det var endast för den (det är ju så gott att grilla korv ute!) och för Felicias skull som jag tog mig dit idag. Men det var jäkligt skönt att komma hem och ställa sig i en varm dusch och sen somna en timme i soffan efteråt för jag var heeelt genomfrusen. Dock brukar jag ha svårt att somna på kvällen om jag tagit ett power nap innan...
Får bara hoppas att halsen inte är värre imorgon för då skiter jag nog i skolan och sover ut istället.
 
Puss och kram!
 

god morgon

Sitter i skolan med Felicia och väntar på att vi ska gå. Har ingen lust att gå, särskilt inte med tanke på att min hals började göra ont som fan inatt och det är verkligen inte bättre idag... Får ju lite motion i alla fall när man ändå inte kan jogga.
hörs sen



ni får en inte allt för fin bild från instagram igår

Maybe I can do this

Skola idag, seeegt! Kollade på nån tråkig film jag jag bokstavligt och ärligt bara hängde med sammanlagt fem minuter i av en timme. Dock räckte det tydligen för att fatta påängen med hela filmen.
Och i morgon är det friluftsdag och jag ska göra nått så tråkigt som att, "vandra"... That really sucks. Saknar tiden då slalom var det självklara valet men saker förändras.
 
Var i alla fall till Falun (idag igen) för att lämna tillbaka en topp jag inte hann prova innan jag köpte med mig den hem förra gången. Dock inkasserade jag två nya från Gina (skräll..)
 
Nu ligger jag i sängen och kollar på One tree hill. Kärlek till det.
 
Har inte orkat lägga in bilder på datorn så det få bli en från dagens insta! :)
Instagram @emmabhansson

monday morning

Gomorron! Vaknade vid 9 eller nått av att det lät somf an i väggarna och elementen. Sotaren var tydligen i källaren. Men somnade om och sov till halv 11 igen. Skönt! Är själv här hemma eftersom att alla drog till jobb. dagis osv tidigt i morse. Ibland har man det rätt bra ändå! Har nyss gjort en fruktismoothie och lyssnar på musik.
Senare blir det nog en joggingtur.
 
Bjussar på en låt så länge!
 
klicka på bilden för att spela den i spotify

It's time to let go. Time to move on.


Tonight's gonna be a good night

Dags att hoppa ur pyamasen, ta på sig andra kläder och packa för att dra till Rättvik. Vi kör på en dag två, eller i alla fall jag, men det blir med annat folk den här gången.
 

STIFTELSEN!!

Sitter i soffan med Stiftelsen i lurarna. Helt jävla awesome var dom igår! Dom var lika bra som i studion och det var sjuuuukt mycket folk där. Proppat.
Vi började kvällen hos Emma med lite drinkar och hade trevligt, sen rullade limousinen mot Rättvik vid halv 10.
Och jäklar vad vi har dansat! Dom hade båda dansgolven uppna igår. Annars hade man ju inte kunnat röra sig haha.
 
Idag har jag fri entré hela kvällen eftersom att jag hade biljett till Stiftelsen igår. Så jag funderar på att köra en tvådagars? Lite lugnare ikväll dock. Mina fötter klarar nog inte en till natt med all dans från igår!
Ingen bakfylla har jag heller då jag var duktig med vatten vid några tillfällen igår. Skönt!
 




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och paulina stog vid sidan av scenen vid ena baren för att slippa at bli helt intryckta och klämda sen satt vi oss på baren för att föttrerna värkte som faaaan. Man såg bra i alla fall! Fast det hade ju inte varit helt fel att stå längst fram framför scenen.

We are the kids with the hungry hearts

and they can never keep us apart


FREDAG!

Var i skolan (eller egentligen bibblan) till 12 med mina lilla klass. Sen gick jag, Felicia och Paulina till bowlingen och skulle kolla om min biljett funka men dom kunde inte kolla den än så nu väntar jag på ett sms då Paulina och Emma ska kolla den. Men mest troligt är ju att den funkar...
 
Nu har jag i alla fall nyss duschat och grejat. Känns lite skit att jag inte har nån hårfön hemma men.. Speciellt nu närjag haft i gel i håret. Good choice!
 
Ska ta det lugnt och äta nått sen göra mig klar. Ska åka till Emma vid 6-7 tiden nångång :)
 
 

Happy valentines day ♥

Hoppas ni har/har haft en bra alla hjärtans dag!
Instagram @emmabhansson
 

Kiwimetoden och grejer

Sitter och puggar just nu. Har skrivit en liten uppstas om Kiwimetoden som är en metod som används när man ska lära sig läsa och skriva.. Ska bara göra en Keynote-presentation (som vanligt nu för tiden) sen är jag klar med det arbetet! Känns bra det här. Har bara en idrottsuppgift kvar sen. Men den kan jag göra en annan dag.
 
Var i skolan till 11. Hade svenska redovisning som gick helt okej och sen åkte jag till Falun för att kolla efter nått att ha på mig i morgon och så köpte jag ett nytt puder. Ville prova en annan nyans men med samma märke som jag har (Isadora).
Har åkt upp till Emmas bostad i Boda för att hämta min biljett tills imorgon också. Det är ju Stiftelsen då!! Håller bara tummarna för att den ska funka i scannern nu efter allt strul. Men jag går förbi bowlingen imorgon på dagen och kollar, så att man inte kommer dit och den inte funkar sen!
 

Hårtorks-incident

Har nyss sett ett till avsnitt av one tree Hill. Tänkte kolla mer men det funkade inte riktigt som jag ville så..

Måste bara säga nått som hände nu ikväll. Jag stod och fönade håret som vanligt när hårfönen plötslig gav ifrån sig en riktig jävla smäll! Samtidigt som den lyste upp helt rödgult i vardagsrummet som allt annat dessutom slocknade i.
Skitläskigt att det hände i handen precis vid mitt huvud.
Blev helt skakis och mamma tyckte att det började lukta bränt ända upp till övervåningen men det vara inte fönen som luktade så jag blev faktisk lite rädd men pappa fixade med proppar och säkringen och sen funkade allt igen så det var väl lugnt i alla fall.
Fönen kommer jag slänga så klart och det dröjer nog innan jag vågar köpa nån ny haha. Det känns inte som att jag kommer våga föna håret hemma på ett tag...

Den här var det i alla fall och den har alltid funkat riktigt bra, tills nu.



Och det kommer inte bli en lika dan nästa gång kan jag säga, synd nog för den var bra för mitt tjocka hår.

Skoldag igen

God morgon! Astrött tjej här. Kom till skolan nyss så nu sitter jag och väntar på att allt annat folk ska komma med sina bussar osv. Fick skjuts av pappa idag då han skulle ner med Erik till famor. Skönt att slippa bussen nångång också!
 
Somsagt samhällskunskap på schemat idag. Kill me. Eller nej gör inte det, det vore väl synd om jag försvann?
 
bilden är från igår

Måndan

Förutom att jag blekte håret (som för övrigt tog 2 timmar & 40 min som vanligt..) så har jag väl mest kollat på One tree hill hela eftermiddagen/kvällen ända tills nu. OCh så tog jag en timmes välbehövlig promenix med vovven. Så glad hon blev, min fina.
 
Imorgon är det skola. Tre timmars samhällskunskap väntar innanför dörren till klassrummet. Men faktiskt så klagar ja inte så mycket över det. Det ska bli skönt att få komma tillbaka till skolan och träffa folk och vänner. Som ni märkt och som jag uttryckt mig så har det varit en rätt jobbig helg, känslomäsigt. Men det är väl hormonerna som spökar kanske, what do I know?...
 


 
kärleken. Bilden är inte från denna gråa snöiga dag

Håret fixat igen!

Blekte min utväxt och fyllde i dip dyen och den här gången med helsvart. Men bara precis allra längst ut och den är fortfarande lite brun i början (dippen alltså..). Blekte det så ljust dom det gick och nyanserade med den vanliga toningen som vi drog ut i längderna lite också. Jättenöjd tjej! :)
 
Snyggaste hatten i form av en spetsig plastpåse och klämmor i huvet.
 
 
Har inga riktigt tydliga bilder men det här får bli bättre än inget.
 

Hjärtats ensamma slag

Så sjukt skön låt. Finns inget fel alls med den. Mjukt tonläge och helt enkelt bara, skön att höra på.

Good morning sunday

God morgon! Typ, jag vaknade av att Emilia skickade ett sms klockan 12. Har ju sovit ut i alla fall. ^^
Nu ligger jag i sängen och snackar med henne lite och lär gå ner och ta lite frukost snart innan jag svälter ihjäl...
 
Hörs sen!
 
bilden är från i våras

I'm good at crying

Kollar på One tree hill i mitt mörka rum och har en allmänt tråkig lördagskväll, samtidigt som jag deppar, tänker för mycket och saknar så otroligt mycket. Ibland blir det för mycket att tänka på, för mycket att ha i själen och man orkar inte bära lasten efter vägen längre. Man måste pausa, lätta på trycket och sen börja bära igen. Med tiden får man hoppas på att något bra ska hända så att man får lämna det i diket istället för att behöva plocka upp det varje gång...
 
Vet att det kan bli lite winiga inlägg ibland och det går periodsvis i bloggen. Men man måste som sagt få ta en paus och lätta på trycket ibland. Och det känns lite lättare när man får skriva av sig lite.
 

Första blekningen

Kollade igenom bloggen lite och hittade lite bilder, bland annat den här för och efterbilden från när jag blekte slingor för första gången. Två år sen. Ibland saknar jag faktiskt att bara ha slingat blont hår istället för helblont. Men jag gillare nu med! Dessutom så känns det som att det mörknar en del när man har slingat det.

 

Äntligen lördag

Sitter i vovvens bädd bredvid sängen med choklad och en cola. Är hur seg som helst. Sov till halv 12, sen satt jag igång one tree hill och myste under täcket till halv 2. Så jävla underbart skönt att få sova!
Har tagit itu med min gigantiska tvätthög också som växt här inne under den seanste veckan med två byten av sängkläder och mina kläder under veckan. Nu går det att gå förbi sängen igen.. :)
 
Får se vad som händer sen, inget speciellt antagligen. Ha en grym lördag! kisses.
 

relationships suck

Ligger i min säng och kollar på one tree hill. Har sett på 8 avsnitt idag tror jag. Bästa serien! Så otroligt bra och det känns som att man bara får komma in i en annan värld och i ett annat liv ett tag. Rätt skönt på ett sätt. Det värsta är väl att vi själva är mitt inne i det? Jag är 18 år och kan relatera så mycket till mig själv från den. Den kan få mig att bli helt deppig ibland men den blir inte sämre för det. Snarare tvärt om kanske?
 
Tänk hur man bryr sig om personer nu, alla man älskar och aldrig vill vara ifrån. Vart kommer våra relationer stå om 10 år? Vilka kommer man fortsätta ha i sitt liv? Det är en jobbig tanke eftersom att man som sagt känner att man aldrig vill vara ifrån dom. Kommer man klara av att släppa taget och fortsätta utvecklas och gå vidare både på lätta och tyngre villkor? Det gör ont att tänka på att dom faktiskt kan försvinna en dag. Men sånt är livet. Vissa är här för att stanna och andra, är menade att helt enkelt glida ifrån oss och skaffa nya liv.
 
 
 

"jag blir hög av din närhet"

Yoo! Skolan idag var ganska lugn, var bara ajg, Felicia och Simon där idag och vi målade med vattenfärg och gjorde sagor som vi sen presenterade. Haha välkommen till Barn- och fritids programmet. Nej det är faktiskt inte ofta alls som vi gör sånt där. Efter skolan tog jag och Felicia Nissas en fika på Frick´s innan bussen gick.
Är hemma nu i alla fall och Petter hörs i högtalarna (bara en månad kvar!). Ska nog ner till Rättvik en sväng sen också. Hade gärna stannat där till imorgon men men.. Är sugen på att dra ut i helgen men det får nog bli lugnt istället eftersom att jag ska på Stiftelsen(!) på nattklubben nästa helg.
 
Har sjukt ont i tinningarna när jag äter också. Gick snabbt och fick spänna mig i hela kroppen för att inte halka på vägen igår och tuggade tuggummi så intensivt vilket resulterar i kramp idag haha. Good girl.
 



waves

Sitter i soffan med musik i öronen, har ont i ryggen och har en dryg lillebror som springer barkom mig. Har nyss skrivit lite och nu ska jag nog kolla på lite one tree hill. Är inne på tredje säsongen nu. :)
 
Tog mig tid för att locka håret igår som får sitta i även inatt, blir så stort när det är nylockat men när man sovit på det lägger det sig lite i alla fall :)
 

Tillbaka i Sthlm

Vi sitter på t-centralen och väntar. Har nyss käkat och tåget hem går inte för än om två timmar. What to do?

Vi hade en jäkla bra kväll igår med uppträdanden och grejer, och jag och Dennis kom inte till hytten för än vid 3 haha. Kan väl säga att han har letat upp en toalett nu och mår inte så där jättebra..

Hörs när jag kommer hem, får se om bilder kommer upp senare idag.



känning to die for

I Finland

Tjenare på er! Nu har jag lånat lite internet på båtens wi-fi.
Vi befinner oss i Finland just nu. Vi gick i land en sväng och kollade för ett tag sen. Tittade i en galleria och lite sånt och så åt vi på ett café som var på en liten båt. Jättemysigt var det :)
Däremot är det synd att det är skitväder, så det blev ingen jättelång visit på land.
Nu ligger vi i sängarna i hytten och tar det lite lugnt bara.


cafét



Jag och min bror igår :)


Mobilblogg - Framme i Sthlm

Jaha, då sitter vi och väntar på att då gå på båten, vilket vi får göra om en timme och vi har suttit här en halvtimme redan.
Upp tidigt imorse för att ta bussen mer hit till huvudstaden och vi var här strax efter 12.
Kan väl inte påstå att vädret är nå vidare men vad gör det inne i en båt? :)

hörs på båten!







Packat och klart!

Nu har jag packat klart för att kunna åka till Dennis och Sara och spendera natten där för imorgonbitti går bussen till Stockholm för kryssning!
 
Vaknade upp till solsken och min vovve som fortfarande sov bredvid sängen. Mysmorgon.
Nu ska jag kolla på One tree hill och plugga lite om jag hinner.
 
Igår åkte vi bob i skogen bakom oss, har inte åkt bob sen jag var liten vilket resulterade i en vurpa med Lillebror första åket
 
 
 
 
 

Klar med pluggandet

Nu har jag setat med pluggande inför specialpedagogiks-provet i tre timmar. Har skrivit 6 sidor om det vi ska kunna så att jag slipper läsa alla 50 i boken flera gånger. Provet är på onsdag men ska på kryssningen som jag fick i julklapp av min bror och hans sambo på måndag-onsdag så jag gör det på torsdag när jag är tillbaka i skolan och jag tänker inte plugga på båten (min lärare tillät mig inte att göra det heller haha), så då får man offra helgen lite! Men nu är jag klar, i alla fall för nu.
 
Men nu ska jag sällskapa mamma och Erik ute och åka bob! :)
 

Andra februari

Så skönt att Januari är förbi!
Vaknade vid halv 11, gjorde mig i ornding och sen åkte jag, mamma och Erik till Rättvik en sväng.
Nu sitter jag med en yoghurt och ska väl gå ut i finvädret innan det blir lite plugg. Plugg var det ja...
 

18.50

Har nyss kommit hem från Rättvik efter att ha firat morfars födelsedag (med alldeles för god tårta) och lite handling.
Snart ska vi käka lite kyckling också. Så. Jävla. Gott.
 
Har även laddat upp med massa one tree hill avsnitt till helgen så det blir några lite senare och kanske nån film på tvn.
 
Puss och kram!
 

Fredag!

Har nyss käkat lite och nu sitter jag i skolan och väntar på att Felicia Nissas ska komma så vi kan dra oss ner till stationen sen.
 
Imorse tog jag och Felicia (i min klass då) fruktost på Fricks sen var vi till en förskoleklass för lite frågor om lek, sen bar det upp till skolan för sista lektionen där vi planerade en temdag som vi ska ha för en viss målgrupp i April. Låter lite jobbigt, men kul och lärorikt ändå!
 

RSS 2.0