MobilBlogg - it hurts

Har nyss ätit en jätte god middag som bestod av lövbiff, potatisgratäng och grönsaker. Hur gott som helst! Nu sitter jag i fåtöljen med flera tröjor och fryser framför top model. Ena bihålan värker och jag kanske inte kommer kunna besöka förskolan ändå i morgon. Det är så jobbigt när det bara värker konstant på att man får huvudvärk... Ha det bra! <3

MobilBlogg - god natt <3

Nu ska jag ta och titta på det sista av wallander och sen sova. Inatt ska lillebror sova med mig också. Får bara hoppas att han sommar snart :p Annars har jag haft en bra helg. Igår fick jag bland annat med mig ett par jeans och en tröja hem:) Go natt!<3

MobilBlogg - in the car

Sitter i bilen med farmor och är på väg till Mora. Det Blog nog inte på mycket Bloggning efter som att datorn pajade igår. Inläggen blir ändå utan bilder och all text sitter ihop. Inte så rolig läsning kanske... See u! <3

MobilBlogg - skrothög

Ni skulle få ett inlägg förut idag. Men när jag skulle börja skriva pajade datorn. Japp så nu har jag ingen dator hemma. Kul! Fan vad drygt. Vi får göra nått att det på måndag, hoppas jag... I morgon ska jag och farmor till Mora där jag bl.a ska försöka få tag på ett par skor. Och kolla efter en mobil också:) Hörs! <3

my beloved blonde hair ♥

Jag funderar hela tiden på hur jag ska göra med mitt hår. För nån vecka sen hade jag typ bestämt mig för att färga det mörkbrunt. Men jag ääälskar ju att vara blond. Trivs skitbra i det. Men utväxten är så jobbig! Så jag har verkligen ansträngt mig igår att leta rätt på lite färger på internet som inte gör håret gult. Utan en fin, ljus, blond ton. Hittade en som heter Poly blonde silver shimmer som tydligen ska vara bra. Jag hade tänkt att bleka håret så jämnblont som möjligt hos frissan nästa gång och sen färga utväxten själv hemma i så fall.
Så tänker jag nu i alla fall. Men jag hinner nog ändra mig ett par gånger till innan jag gör ett besök hos salongen. ;)

Bilden är från i sommras när jag blekte det för andra gången

Torsdag 26 Januari 2012

Nu har jag nyss ätit och kollat på top model. Det var tänkt att vi skulle åka ner och simma idag igen. Men tiden blev för knapp och det kanske var lika bra det efter som att jag blev så sjukt trött nu. Orkar inte träna heller för jag känner att huvudvärken börjar smyga sig på. Plus att jag känner mig lite snuvig så det kanske är bäst att ta det lugnt ikväll. Men i morgon blir det simning hela skoldagen så jag får ta det som min träning! Det är så skönt att simma tycker jag som har lite problem med knäna. Skonsamt och mjukt.
Skönt att slippa sminka och fixa sig på morgonen när vi dessutom kan åka ner en halvtimme senare :)


lipstick ♥

Kolla vad jag gittade på Victoria Törnegrens och Angelica Blick's blogg förut. Så himla snygga läppstift!

Vi börjar med det här, diskreta stiftet. Gillar det efter som att det är just diskret. Passar mig som inte är så mycket för läppstift i starka färger (såvida det inte är rött).


Sedan har vi detta rosa lite "karamelliga" läppstift. Sticker inte heller ut så mycket. Jag gillar färgen starkt!


Sist men absolut inte minst, det här underbara ljusrosa stiftet som Angelica Blick pratade om nyligen.
Så himla snyggt till blondinen med ljusa kläder. Precis som på bilden.

water, is love ♥

Skoldagen har varit helt okej idag. Gick till halv 4 men det kändes inte så. Skönt.
När jag kom hem var det bara att kasta i sig lite mat, packa och åka till Rättvik igen. Jag och Emilia åkte ner och simma några timmar efter som att det ändå är gratis för skolan hela veckan. Och efter 6 var det relax på badet. Jätte mysigt var det! Endas lamporna I poolen var tända plus lite brinnande ljus med avslappnande musik till.
Vi avslutade besöket på badet med bastun vilket var pricken över i'et.

Efter att ha väntat på mamma-som åt middag med sina vänner-vid bowlingen åkte vi hem där en god socker-pepparkaka väntade. MUMS! Kände mig dock inte lika duktig som jag gjorde i simmhallen då... ;)

I morgon går jag halvdag, sen när vi ska hämta Erik på dagis ska jag kolla med dom om jag får vara på besök där nästa onsdag :)

Gonatt

Finally

Nu har jag gjort klart uppsatsen! Äntligen! Så otroligt skönt att inte ha den och tänka på mer. Har skjutit upp att göra klart den i en månad nu, hehe. Den blev i alla fall ca 3 sidor.
Klassen slutar svenskan om en knapp halvtimme så nu ska jag fortsätta lyssna på musik och börja kika runt lite på internet i jakt på mobiler medan jag väntar.


i väntan

Sitter i skolan och väntar på att min klass ska sluta så att jag och Emilia kan gå och käka. Medan dom har haft engelska har jag börjat på sista delen i livsstilsuppsatsen. Så jag tänkte göra klart den efter matten när dom har svenska.


It makes me feel better

Nu har nyss tränat lite genom att dansa och verkligen ta i riktigt. Hjälp vad slut jag är! Lär väl hoppa in i duschen en snabbis snart!

Monday

Hoppas ni har haft en bra måndag! Det har jag. Simmhallen på idrotten på morgonen, sen gick jag och Emlia och tog en supergod pizza, innan vi begav oss till matten. Sen slutade vi och såg bussen åka från station när vi hade en minut kvar dit. Tänkte fml. Men tänkte att farmor kanske kunde skjutsa hem oss. Men det gick ju inte. FML. Men som tur var så var Emilias pappa på väg hem så vi kunde åka med han. Timing.

Nu sitter jag i vardagsrummet med en kopp te och kollar på top model. Som vanligt efter skolan. Men har sett den här säsongen förut. Men den är så bra! Så jag kan nog se den igen ;)
Funderar på om jag ska skriva klar en uppsats, men jag vet inte om jag orkar...

Behöver nya skor också. Inte så kul att frysa sönder i converse hela tiden liksom! Men funderar på dom här :)
Nicosia Armeni

These headlines...

Sitter i myskläder i soffan proppmätt efter en god middag. Men idag är jag helt seg. Vaknade 9 och sen vaknade jag en gång i kvarten fram till innan 11 då jag klev upp. Hade ju ställt klockan på 9 så att jag skulle gå upp tidigt idag. Meeen som vanligt blir det inte så. Kanske blir svårt att somna ikväll då. Jag och Emilia har i alla fall tänkt att träna ikväll. Börja nu efter ett långt uppehåll av lov och förkylningar. Och så har vi tagit en promenad på över en timme i det fina vädret förut idag. Så förhoppningsvid blir man trött! Aja skit samma jag är i alla fall trött nu.

I morgon står idrott först på schemat. Simvecka var det ja. Har inget emot simning och bad för det älskar jag. Men inte i skolan...


21 Januari 2012

Sitter och småfryser lite i soffan hemma hos Dennis. Vaknade vid kvart över 8. Sen kom lilla Angelica in vid 9 och skulle se på Bilar 1. Så det var det dagen började med. Tog det lugnt ett tag innan jag hjälpte Sara (Dennis sambo) att plocka av i vardagsrummet. Sen blev det att blåsa ballonger, äta och städa lite till.
Nu sitter jag och väntar på att mamma, Erik och farmor ska komma. Sen blir det Saras goda bakverk. Kan säga att det blir träning i morgon i alla fall. Skönt det.
Längtar till sommaren (♥) snygg bild btw...

Hos bror min :)

Skönt med fredag va? Det tycker i alla fall jag! Nu sitter jag framför brasan med Dennis och lilla Angelica och halvglor på TV. Senare blir det The voice och lite fredagsgott, om jag orkar äta nått efter pizzan... Ska sova här inatt och i morgon fyller Angelica år :) Sara har bakat hela dagen så det blir väl att käka massa onyttigt -men supergott- i morgon.

Ha en bra kväll

Copycat singers

Hur trött får man vara egentligen? Har varit en zombie ända sen jag kom hem... Får hoppas att det blir bättre i morgon. Men dås lutar vi halv 12 så det är ju i alla fall en skön dag.
Nu kollar jag på Copycat singers. Där tar dom inte en artist och några "vanliga människor". Det vanliga tävlar om 100 000 kr. Tävligen går ut på att sjunga så likt artisten som möjligt och för varje låt plockas också den sämsta deltagaren bort. Ibland är det faktiskt riktigt svårt att höra vilken som är vilken!

Har egentligen inget intressant att skriva idag men kände ändå för att komma in och skriva några rader.


Bonne nuit ♥

Ska väl ta och somna nu så man orkar upp i morgon. Då kommer det några 9-klassare från rättvik, leksand och furudal och hälsar på klassen också. Blir inte så mycket plugg alltså. Skönt det efter den här jobbiga eftermiddagen.

God Natt ♥

Träningsvärk -.-

Nu är klockan för mycket, så jag ska strax sova. Fck bara så lov att checka bloggen först! Plus att jag satt med nått hårprogram som man kunde byta sin hårfärg online med. Men gratisprogramen var bara skit ändå så.
Dagen har i alla fall varit bra. Gick up vid 9 och begav mig till skolan efter 10 för lite matte...
Kan säga att idrottslektionen har satt sina spår i benen idag! Träningsvärk som, attan. Men det hindrade mig inte från att dansa nu på kvällen. Blev så sugen när jag hörde låtarna på radion!

I morgon har vi lång dag, ända till halv 4. Men det är bara BF så det brukar vara bra ändå :) Dessutom får jag mer tid med min underbara vän också!


myshelg ♥

Har haft en rolig helg med skoter, Lillebror och med Emilia som sov här inatt. Vi somnade väl vid halv ett och vaknade efter 10.
Hade en lugn (förutom Erik som skrek ;p) morgon med lite god frukost och sen blev det världens stress då vi helt plötsligt skulle till Borlänge med pappa. Jag skulle -med förväntan- kolla på skor och jenas och med mig hem fick jag, torrshampo... ;) Alltid nått!

Tagga skolan i morgon igen. Nej är inte jätte taggad, men det är bara att ta de som det kommer så blir det super :)

har hört att det här är bra, så sen blir det upp till bevis!

Connie Talbot

Minns ni Connie Talbot? Hon som var jätteliten sjöng Over the rainbow superbra i Britan's got talent? Vet att väligt många har hört henne. Hittade iallafall massa klipp på henne på tuben igår. Hon har ju nu blivit lite äldre och sjukt bra!

Tänk när den här tjejen blir vuxen?

Mysdag!

Har ni haft en en bra dag så här långt? Det har i alla fall jag! Vaknade kvart över tio, gjorde mig i ordning och tog en mysig promenad med Emilia och hundarna i det fina vädret. Sen hade jag Erik ett tag vilket gick väldigt lätt då han somnade direkt ;)

Så har jag och pappa tagit en härlig skotertur ut på Ljugarn. Super kul!
Senare ikväll blir det kycklingtacos med Familjen och Emilia kommer också hit :) MUMS!


Fredag den 13

Blev ingen skola föe mig idag så jag mådde så illa igår att, det inte blev så fräscht. Men idag mår jag typ bra i alla fall. Efter som att jag inte var i skolan så fick jag lite gjort hemma, eller i mitt rum i alla fall. Städat bort julen och bäddat rent i sängen.
~~
Nu tror (hoppas) jag att mamma håller på med lite mat. Är superhungrig. På tal om mat så skulle jag göra ägg och bacon idag. Asgott! Men när jag stekt äggen och öppnat det jag trodde var baconförpackningen märkte jag att det var stekfläsk. Inte bacon. BESVIKELSE uppstår.

tired

Ligger i soffan och är helt sjukt trött! Är bara trött trött trött.

Skolan var helt okej idag. Hade BF hela dagen och vi gjorde tre små redovsiningar i olika grupper. Hatar att redovisa men när det är så kort och i grupp så är det lugnt. Och så är det ju jätte bra att få träna på det sättet! I en av dom utgick vi från en film vi såg. Flugornas Herre hette den. Om ni inte sett den. Gör inte det! Ni slösar bara bort en och en halv timma av era dyrbara liv. Dålig film.


Stefan Liv♥

Ska snart sova efter en okej skolstart och en bra kväll :)
~~
Sitter och tänker på Stefan Liv och hans familj. Det är hemskt och man fäller en tår.  Små barn och fru. Det är ofattbart. Vi saknar dig 



The last day

Nu sitter jag i sängen med vovven min och ska snart ta och sova.
Vaknade upp och hade väldigt ont i halsen och fick inte fram ett ord. Men sen blev blev bättre när man vaknat till lite ;)
Hade ställt klockan på 8. Men när den hade ringt en timma ställde jag om den så att jag skulle komma upp senast 10. Jag vaknade 11 sista gången och gick upp då. Bra Emma! Bara att hopppas på att det går att somna.

I morgon var det ju tänkt att jag skulle ta 10.10 bussen ner till skolan. Men då fick jag så lov att byta tid för provtagningen idag så jag ska göra den 10 i morgon i stället. Så då måste jag åka ner 20 över 8. Livet suger ibland.
Är ni laddade för skolan? Det är inte jag i alla fall. Särskilt inte med tanke på att man ska frysa sönder i väntan bussen också.

Style By Tyra

Har varit in och kikat lite på Style By Tyra igen. Som vanligt hittade jag hårsmycken jag vill ha! Men efter som att jag köpte två därifrån som jag inte ens hunnit använda än så får jag hålla mig. ;)

Men här är två saker jag också tyckte om:

Ear Cuff Kors, 99 kr
Ear Cuff Kors Två kedjor i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (SA4)

Halsring, Silver, 99 kr (Finns även i guld)
Halsring Lola Silver i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (AND10)

JEANS

H&M




Gina Tricot
Jag är helt sold på USA modet! Men jag vet faktiskt inte vad jag tycker om dom här jensen? ;p


old picture

Nu har jag precis skrivit lite på Livsstilsuppsatsen så nu är det bara en punkt kvar. Tar den i morgon om jag orkar, annars får det bli nån annan dag haha. I morgon ska jag ner och ta om blodprovet också. Det vart nå fel på nå prov. Sur jag blir!

Hittade  en bild från 2009 som jag bjuder på i brist på annat ;)

Sunday

Sitter i soffan och kollar på en dokumentär om Tsunamin i Thailnad 2004.
Har varit på så himla konsigt humör i eftermiddag. Irriterad, stressad, och allmänt orolig på nått sätt. Vet inte hur jag ska beskriva det. En dålig känsla helt enkelt. I morgon är det nog bättre.

Idag så vi i alla fall på filmen Salt som var helt okej. Man fattade inte att ibalnd bara ;)
Och igår på filmen Jag saknar dig som var väldigt bra och gripande. Ni måste se den!

Var nere i Rättvik och solade lite (inte bra jag vet,,) och sen när jag kom hem så var det bara att sätta sig i bilden igen och åka ner för att handla. Haha hade ändå inget bättre för mig ;)


Hur ska jag göra...

Som ni vet funderar jag på att färga håret brunt, men jag vet verkligen inte hur jag ska göra!
Tänker mig nått runt den här bruna färgen i såfall...
Kan tillägga att jag är naturligt brunhårig, men inte så här mörk.

Sick and tired

Nu har jag och Emilia stoppat in en morotskaka i ungen så i väntan på den pluggar hon lite så jag passar på med ett inlägg.
Det blev inget med att ha Erik i morse i alla fall efter som att päronen inte orkade sitta uppe inatt ändå. Så jag sprang(bokstavligt) hem till Emilia halv 2 inatt. Galenskaper... Så somnade vi halv 4 och sov som vanligt för länge.
Så har jag gått å blivit förkyld också. Både jag och Emilia har ont i halsen och min näsa rinner. Känner mig helt seg. Men vi får göra det bästa av situationen och hitta på nått inne i stället!

Tar en bild från Emilias dator. Kan inte kalla den vacker men den får duga! haha..

O´boy ♥

Nu sitter jag i köket med Lillebror och dricker O'boy, lyssnar på musik och kollar facebook. Myys :)

Dagen har bestått av lite städning, promenad, och Emilia. Typ så ;)
I morgon går jag upp när Erik vaknar då jag lovat att ta hand om honom så mamma och pappa får sova. Sverige spelar ju J-vm finalen i natt så dom lägger sig sent (tidigt i morgon bitti xD). Heja Sverige!


All this way

Vaknade strax innan tolv idag. Jag som hade satt klockan på 10... Inget nytt när det gäller mig i alla fall. Typiskt.
Nu har jag nyss städat mitt rum så nu är det mycket mysigare att sitta här, rent och fint.
Så har vi dansat runt granen med Erik. Kände mig aningen ful. Haha! Men för Eriks skull då.

Lyssnar på Amanda Fondell's album All This Way just nu. Så himla bra!

Fastnade inge vidare på bild idag...

Brun vs Blond?

Funderar för resten på att färga håret brunt. Men jag vet inte hur jag ska göra! Ångest.

håret nu utsläppt och uppsatt...


Nån dags uppehåll på bloggen. Kan behövas ibland!

Idag när jag och Emilia vaknade kollade vi klart på filmen Försvunnen som vi började se i natt. Väldigt spännande (blev helt uppjagad!). Men också rätt annorlunda. Se den!
Nu på kvällen tog vi en promenad med hundarna också. Mysigt att det kommit snö igen också! :)

Så har jag och mamma hållt på och sytt lite med hennes nya symaskin. Hahah superlkul! Så nu fick jag lite byxor lagade!

Bild från en promenad igår. Jag och Erik var ute med Emilia och vovven.

Happy New Year

Måste bara slänga in två bilder från igår. Precis gjort mig i ordning och mamma bjöd på lite vin innan jag och brudarna drog ner till Rättvik :) (fanns dock knappt nått kvar i glaset ser jag nu...)

1 Januari 2012

2012. Kan inte säga att första dagen på året är någon jätte rolig dag att minnas. Såvida man inte gillar bakfylla...
Men det var verkligen värt det! Sjuk kväll/natt/morgon var det. Mycket folk, inge bråk och bra stämning :) Raketer såg vi så klart på också! Festen började hos micha och sen drog jag Emilia och Emma iväg på efterfest med några stycken innan vi drog hem till lägenheten. Somnade nån gång mella 8 och hav 9.
Har dock bara sovit i typ 3 timmar max! En timme på morgonen och sen lite på eftermiddan.
Jag är dötrött
Roligt första kort på året ;) Men det här är jag just nu...

RSS 2.0