✂ ❥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idol 2013

Fyfan vilken tjej!
Grym jäkla brud
 
Kidnappade%20Sara%20golvar%20juryn

Where we threw the shit

Har nyss kommit och och grejat lite efter att ha övningskört fram och tillbaka från Rättvik. Vi skulle handla så då passade jag på. Det är ju lika bra att man kör så mycket som det går så fort vi ska nånstans.
 
Har inget vettigt att skriva så..
 
Vi såg två Bambi och deras mamma igår när vi åkte genom Stumsnäs på vägen hem från Älvdalen :p
 
 

Vilka ord av sorg

James Blunt

morning light

God morgon! Är så sjuuuukt trött!! Imorgon får man sova i alla fall.
Sitter i köket med lite frulle och vakna med NRJ på radion. Är ju dock bättre på tv'n meeen eftersom att dom inte har 5an här så blir det ju lite svårt..

Igår var det skola till halv 12 sen vid halv tre åkte jag och Sara till Älvdalen för att ta mått till klänningarna. Bara lite mer än två verckor kvar nu! Helt sjukt att dom snart gifter sig.
Sov i alla fall hos dom inatt.
Vi plängde i oss donkenmat och McFlurry igår så att jag vaknade med illamående idag, hehe INTE okej. Kanske får bli lite träning ikväll. Dock känner jag av nått som spökar i halsen så vi får se.
 
Nej nu ska jag äta upp så jag hinner dra på mig byxor och gå till bussen.
 
kram
 
 

True words

"Kärleken är som ett gummiband. När den ene släpper taget, får den andre ta smällen."
 
 

Trött och slut!

Nu har jag nyss duschat och ätit lite kvällsmat efter ett pass på koppjärk. Så trött! Nu ska jag bara ta en tekopp och sen krypa ner i sängen framför ett avsnitt av OTH. Å juste, efter jag fönat håret -.-'
 
Fin himmel ikväll...
 
 

lyrics

"When you took my sorrow, when you took my pain
And burried them away, burried them away"
-Adele

 

But now the pain is back, stronger than ever

 

27

Varm dag!
Kollade på ett avsnitt av OTH när jag vaknade sen gick jag och tvättade håret och gjorde mig i ordning för att dra mig mot bussen och skolan. Helt okej dag har det varit.
Har inte så mycket att säga men ikväll blir det i alla fall ett träningspass på Koppjärk! Det är fan mer än tre månaders sen jag var där sist. Sommarlathet jajjamen! Så har jag faktiskt satt sällskap före träningen sen rann den bara ut i sanden...
 
Aja nu vart jag deppig igen så höres
 
 

if you only knew how much I suffer...

 

Dagens

Ni får stå ut med dåliga outfitbilder idag

 
 
 
Solglasögon - Statoil ;)  / Linne - Gina tricot / Shorts - H&M / Skärp - Åhléns / Converse

Ny vecka

Ligger i min säng och med musik och ska kolla på lite one tree hill snart, men först tänkte jag komma in och säga hej till er! Idag har jag btw varit på jättebra humör! Förutom ett midre bra uppvaknade.
 
Idag gick jag upp 8 fast jag kunde sovt till typ 12 om jag hade velat? Aja, skulle kolla på OTH men då funka inte internet så då blev jag sur så jag gick å duscha och sminkade mig istället. Men då fick man ju det gjort i alla fall!
Sen åkte jag och sara och Dennis ner till Rättvik för att skriva ut programmet till kvällen på bröllopet. Så jag och Dennis har vikt ihop 100 stycken eller jag vek nog 70 och Dennus 30. Han var ju så jäkla seg! ;) Skit samma,
sen tog vi en pizza till lunch i alla fall och sen var det dags för mig att släpa arslet till skolan för en lektion.
 
Nu på kvällen har jag och Erik varit hemma själva medan mamma tränade så Erik kollade på Bamse och jag lyssnade på musik sen blev det äppelkaka (mums! och fyy...) till Idol. Vad pinsamt dåliga dom var idag! Inte mycket för världen. Men det är klart, det var ju Alexander Bards hemstad.. ;)
 
Gonatt
 
 

EGO

Kommer ni ihåg i vintras att jag la ut det här klippet och sa att jag absolut inte kunde vänta tills den hade premiär!! Tjaaa, en så där exakt 7 månader efter premiären har jag nu sett den i alla fall. SÅ BRA! Den måste ni verkligen se.
 
Den handlar om Sebastian som drömmer om att bli artist, går ut på klubbar och lever ett ganska "glamoröst nattliv". Han råkar ut för en olycka och blir blind. Då kommer Mia in i bilden, en tjej i samma ålder som ska vara hans assistent, men relationen leder till mer än bara det...

Veckans horoskop

KRÄFTAN
vecka 35
Ska man utnämna en vinnare i kärlek så kan det vara just du som blir segraren. Det är ditt så positivt härliga sätt som är grund för detta med framgång i kärlek. En härlig vecka för att ta initiativ har du nu. Tro på att just du själv kan lyckas med att få lycka i arbete med dina egna idéer. Bra kondition ska du ha och vara vid god vigör. Nu kan du få fin utdelning i nästan allt. Det verkar som om du har fina chanser till extra pengar. En tipsrad ska vara ditt bästa val för att få vinst till din börs.
Lyckotal: 3, 13, 18, 38, 39, 45, 47
Bästa lyckotal: 3
 
Varje vecka brukar jag gå in och kolla mitt horoskop i expressen. Det är så kul med sånt där tycker jag!
 
Klicka HÄR för att komma dit.

emmabhansson @instagram

Ni glömmer väl inte att kika in på min instagram ibland? ^^)
 

Att skriva tal!?

Är fan inte lätt alltså!
God morgon! Eller goddag. Jag vaknade vid 9, gick upp och tog lite frukost och sen kröp jag ner i sängen framför ett avsnitt av One tree hill. Sitter fortafande kvar och har nu hållt på att försöka få ihop ett tal till Sara och Dennis bröllop som jag är tvingad att hålla. Usch och fy! I två timmar har jag suttit med det är här och kollat igenom runt 30 sidor på internet samt youtubeklipp. Och inte för än nu, NU hittade jag en liten dikt som jag kan ha med i talet. Så nu har jag tre egna meningar och en kort liten dikt. Hur ska detta gå!? Jag får fortsätta med det sen för nu är det kaos i mitt huvud igen...
 
Igår skulle vi käka tacos men det var ju en viss pappa i huset (finns förövrig bara en pappa ;p) som glömt handla så det fick bli varma mackor med köttfärsrörs på istället. Å herregud så gott det var!
 
Hade tänkt att sova hemma inatt men Min förmiddag blev inställd i skolan imorgon och jag börjar 2 så då går det en buss från Öja som passar perfekt. Så får väl joina deras soffa inatt ändå då.
 
 
 
Btw så hittade jag en otroligt ful tomat hemma igår som kom från vårat egna lilla växthus. Den var också svår att skära i då den där gröna grejen uppepå tomaten gick genom hema mittendelen så det blev ju ändå inte mycket kvar av den. Fett ful!
 
 
 

Inga klackar i taket, men snygga ändå

Har varit inne på Deichmann's hemsida och kollat på lite svarta pumps. Här är några tips för er som inte vill ha så höga klackar :)
 

Skinny-dipping

Jag åkte med Sara och Dennis tillbaka till dom ändå igår kväll. Vi kollade på en film och lite sånt.
 
Idag gick vi upp vid 8, käka frukost och gjorde i ordning lite där hemma sen skulle dom till Borlänge på kräftskiva hos Saras moster. Så pappa plockade upp mig i Rättvik så har jag bara kollat one tree hill och tagit det lignt på förmiddagen. Sen tog ajg cykeln och åkte upp till stugan i Ensen och satt på bryggan lite och så tog ajg faktiskt ett dopp och simmade lite. Så otroligt uppfriskande! Det var 19 grader i vattnet nu men det är rätt skönt ändå.
 
Sen har jag bara kollat på mer One tree hill och tagit en promenad med Tessan i nedre byn och lite sånt där.
Kan inte koppla bort alla känslor och helt plötsligt bara brister det. Så himla jobbigt och jag orkar inte det här. Så det har varit skönt att få tagit det lugnt idag.
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

So. Fucking. True.

 

Fredag morgon

Hur kommer det sig att jag alltid vaknar halv 9 på morgonen när jag sover hos Sara och Dennis? (om nu klockan inte ringer en anna tid) Idag vaknade jag och tänkte att "det skulle inte förvåna mig om klockan är halv 9", mycke riktigt. 08.30 prick var siffrorna på telefonen. Helt otroligt.
 
Aja, vad händer idag? Inte en aning faktiskt! Eller jo, vi ska upp till Ingels och prata lite med mamma och pappa, och jag ska stanna för att sova hemma. ååå vad jag saknar min vovve!
Så lär vi åka ner till Rättvik för att Sara ska hämta nå papper hos mäklaren. Jajjamen, dom ska minsann bli husägare! Så nu slipper dom hyra hus. 
Det verkar som att jag hade en ganska stor aning om vad som hände idag ändå hehe.
 
Lättare sagt än gjort. Jag ångrar ingenting. Att gå vidare är den hårda delen.
 

Så länge jag ler, är det ingen som ser

Jisses vad produktiv jag är när jag låter känslorna gå ut i fingertopparna över tangentbordet. Men det är inget ni får se, det är för personligt efter den senaste halvan av det här året. Jag vill inte blotta det. Inte för min och inte för dennes skull. Så är det. Sorry ra... Kan bara säga att det handlar om det jag skrev rubriken: Så länge jag ler är det ingen som ser. Jag är expert på det. Jag ljuger bra när det verkligen behövs. Jag ljuger dock alldeles för dåligt för mig själv. Men det kanske är bra. Man ska vara ärlig mot sig själv för att komma framåt.
 
 

even the sunny days feels grey

 

Torsdag 22 Augusti

Satt igång ett avsnitt av One tree hill när klockan ringde idag också, istället för att snooza en timme och somna mellan varje gång klockan ringer. Det blir faktiskt mycket lättare att gå upp sen! Positivt för mig som har så otroligt svårt att kliva upp på morgonen.
 
Anyway, har nyss fixat i ordning mig och ska traska iväg till bussen snart. Hörs sen!
 
 

Evertything else feels so less important than before

I could sit att look at that picture forever, and cry a million tears.

Själen gör ont, men jag håller humöret uppe

"För så länge jag ler är det ingen som ser"
 
Jag sitter hemma hos Sara och Dennis. Vi har sett på idol och tryckt i oss chips, inte bra!
Nu har jag hållt på att läsa Saras gamla bloggar i en och en halv timme. Roligt roligt! ;)
 
Nej, ska ta och torka håret lite nu och sen lägga mig och kolla på One tree hill. Skola imorgon igen!
 
 

SISTA ÅRET

Helluj! Sitter med musik i öronen i skolan och väntar på att nån i klassen ska komma. Vi börjar inte förän 10 och jag har varit här sen strax efter 8.. Pratat lite med en lärare och träffat en efterlängtad Emilia.
Nu börjar sista året i gymnasiet och min skoltid. Helt otroligt skönt! Äntligen är det våran tur att bli sista-årselever. Det känns verkligen som att det är på tiden med tanke på att man skulle tagit studenten i sommras. Men aja, nu kör vi.
 
 

Då var sommarlovet avslutat.

Å herre vad skönt det var att lägga sig i sängen! Har nyss gjort iordning lite inför skolstarten imorgon. Annars har jag varit hemma själv med Lillebror fram till 9 nu på kvällen medans mamma tränade. Erik kollade på Bamse fram till Idol började. Så kul att det har börjat igen tycker jag. (Idol alltså^^')
 
Det känns förövrigt förjävligt att mitt sista sommarlov någonsin är slut nu och skolan drar igång. Men det ska bli jättekul att träffa alla igen (dom som är kvar iaf!) och rätt skönt att få in lite rutiner. Nu är VI studenter.
 
En redig kvällsmat bestående av Fil med banan, blåbär och lite rågflingor. Men även om jag verkligen älskar blåbär tycker jag dock att det är bättre utan blåbär till det här.
 

without a word

 
Så bra och vackert och känslosamt och hårt och litet, och fint...

There´s nothing there, well that´s good...

Har varit ner till Rättvik en sväng. Träffade på Emma Clason på stationen också. Hon skulle till körskolan för körlektion och boka teori+körprovet. Nervöst!
Nu är jag i alla fall hemma och ska göra nått att äta, typ kyckligen som jag inte kan hitta! Den var ju i kylen igår... Men jag ska nog atllt leta på den. Den kan ju inte sprungit iväg så långt, den är ju liksom grillad.. ;)
 
Knät är lite bättre nu i alla fall. Har typ vant mig med smärtan nu.. Nu går det i alla fall att sätta ner foten när man går!
 
 

Halta lotta

God morgon! Jag har faktiskt redan gått upp. Eller jag har lagt mig soffan och ska kolla på lite one tre hill.. Vadå redan? tänker ni, klockan är ju ändå 8? Men jag går inte upp så tidigt när jag är ledig^^ Föresten är det lika bra att gå upp tidigt så att man förhoppningsvis kan somna i någorlunda tid ikväll eftersom att skolan börjar imorn. Fyfan..
 
Jag vaknade i alla fall med ett sjuhelvetes ont knä! Kan knappt gå på det och det gör ont även när man ligger ner. Fan också. Har säkert cyklat för mycket så nu får det läggas på hyllan ett tag. Jag hade ju lite ont när jag promenerade igår och i förrgår också. Nu har jag i alla fall smort in med heatlotion och har en varm riskudde mot, så hoppas det blir bättre snart.
 
 

SHIT

 
 

Idol är tillbaka!

Klart man sitter bänkad framför TVn ikväll
 

19 Augusti

Hon har hittat nya intressanta saker den där lilla flickan
 
Söt!
 
Kan inte låta bli att skratta när jag ser den här bilden asså! Helt utslaget busfrö!
 
Blöt promenad i väntan på bussen igår.
 
Tog en varm promenad med Tessan när jag vaknade :)
 
Hon vart så glad när jag klippt klart klorna på henne. (hon HATAR det) så hon fick som vanligt världens tokryck och hämtade en, vattenpistol?? x)  Min Tessan <3
 
 
Solade lite idag när solen ÄNTLIGEN har hittat hit igen ^^ hehe Romphaaaa...
 

Carolus Rex - Sabaton

Filmade lite på konserten också :)
 

SABATON OPEN AIR

I helgen var det ju Sabatons open air / Rockstad Falun-festivalen. Och som ni vet såg vi Hardcore Superstar i torsdags och i lördags var det äntligen ÄNTLIGEN dags för Sabaton! Sjult najs.
Dom var asbra och bjöd på en grym show med en hel del pyro-teknik och grejer. Och det var även i lördags det avslöjades om och när Sabaton cruise (Sabatons kryssning) blir av. Biljetterna släpps idag och vi beställer idag. Jag, Sara, Dennis, Saras mamma och lillebror ska åka hittills. Kryssningen är den 28 November.


Mamma och jag
 
 

I väntan under förberedelserna
 
Nu kör vi! (Jag och Sara)
 








 
 
 
Dom avslutade med en riktigt bra "raketshow". Stora fina rökiga raketer.
 
 
 
 
Första och absolut inte sista gången jag ser Sabaton.

Nytt internet äntligen!

Det här med router till mobilt bredband är ett jäkla bra påhitt tycker jag!
Egentligen är det ju inte nytt internet vi har för vi är ju fortfarande uppbundna på sammabonemang men aja.
Våran lilla sticka gick ju av förut och hängde i nån liten tråd och nu är den helt i två delar. Men nu är det bara att slänga skiten. Så skönt att ha datorn helt fri ^^
 
 

18

Idag för tre månder sen, var en bra dag.
Stolt Lycklig Förväntansfull Glad

Lördag

Gomorron! Eller god förmiddag kanske det blir. Tagit sovmorgon och kollat på ett avsnitt av OTH nyss.
Nu får det blir lite träning och en skön dusch på det.
 
 
Tunnbröd-rulle och en cider satt fint en jobbig kväll helt själv hemma.
 
Tog en lite blöt men skön promenad med hunden sent på kvällen.


Sen fick man mysig sällskap av båda djuren i sängen. Myys
 
 
Fast där kan man inte sova, det händer mycket med datorn med katten i farten!


Sen blev hon ju såklart pigg igen och attackerade mina stackars händer för att sen anfalla Tessans svans. Inte så lite heller! Tessan kröp bara längre och längre upp mot mitt huvud och såg helt moloken ut..
 
 
Det slutade med att jag och vovven blev själva i sängen i alla fall. Det var nog bäst så haha.

Hardcore superstar

Igår var vi till Falun för att gå på Sabaton open air - Rockstad Falun. Vi såg på Hardcore superstar och skulle även se Raubtier men det blev så sent och det var över en timmes väntan mellan konserterna. Men "HS" var asbra! Bättre än man trodde faktiskt :)
Imorgon drar vi dit igen och då ska mamma och pappa också följa.
 
Måste säga att bandet för tredagars-biljetteerna är sjukt snyggt också. Plus i kanten från mig som alltid har nått runt armen ^^)
 
 
 
 
 
Alltså, ni som inte ätit det förut MÅSTE prova viltkebab! Så sjukt gott. Och det är ännu godare med bröd istället för strips. (Säger tjejen som kan döö för en stripsbricka..) Åt det första gången när vi var på jakt- och fiske mässan förrförra veckan.
 

hur gör man?

Det går ju inte! Hur går man vidare?
 
Jag vet inte hur man gör
 
 

16 Augusti

Har precis kollat på ett tavsnitt av one tree hill och tryckt i mig chips. Istället för att träna. Men nu får det bli ett litet pass i alla fall för så här kan vi ju inte ha det! ;)
 
Jag och Sara har varit ute i tre dagar och motinerat med Lilleman (hennes 14åriga ponny) som vi hämtade hem efter ett år borta förra veckan. Hennes dotter får rida och självklart vill hon trava lite också så då får ju även vi springa lite. ^^ Den här hästen har även kommit trea i elitloppet med Sara som kusk!
 
 
 

hjärnkontoret som aldrig slår av

Tänk att det ska vara så svårt att somna varenda jälva natt. Jag blir tokig på det här! Man ska väl inte behöva träna arslet av sig och trötta ut kroppen totalt för att få lite sömn?? Jävla hjärna. Den kan väl börja gå på högvarv på dagen och sova på natten istället. Och inte ens när sömnen har fallit in försvinner tankarna, inte ens från mina drömmar...
 
this sucks.

cp-katt

Har en galen katt här! Sitter vid datorn och hon attackerar både mig och datorn.
Har i alla fall gjort mig i ordning lite och ska ner till Rättvik om en stund för att möta upp Paulina så vi kan svänga upp till skolan en sväng och fixat ett skåp. Så hemskt att det inte ens är en vecka kvar av lovet...
 Sen ska jag i alla fall träffa Sara och åka upp till dom ikväll.
 
 


 
 
 
 
 
Och där slog hon igen datorn, så nöjd med sig själv! Suck'
 
 
 
Hon gick all in på en blomma också*
 

Sängdags

Nu ligger jag i sängen, deppar och ska slå på nått avsnitt av One tree hill igen.
Hörs imorn!
 
Tog en cykeltur ändå idag plus ett litet armpass. Kändes bra efteråt! Får se hur det känns med träningsvärken om två dagar, då det bruar vara som värst. Hua!
 
Missan kollade på OTH med mig i soffan igen ^^
 
I alla fall tills hon somnade vilket var typ, direkt. Mysan
 
 
 

Bilder från helgen i Ensen ✡

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grillade abborrar som fiskats upp under dagen. Så gott!
 
269 st tror jag det blev.
 
Barn, hund och katt. Fullsatt i mammas säng med andra ord!
 
 

Försommarminnen ♥

 
 
 
Maj Maj måne...

Ombré

Jag är jäkligt sugen på att göra ombré med utväxt i min vanliga hårfärg. Men vet inte om jag törs!
Denna högst upp och den längst ner är ju så snygga!!
 
 
 

13.08.13

God morgon, eller förmiddag. Tog en välbehövlig sovmorgon idag. Och ja nog kunde jag somna direkt igår allt! Skönt.
 
Hade tänkt ta en tur på cykeln innan frukost och allt men jag vaknade med illamående 7 imorse och det är fortfarande lite kvar. Så kroppen vill nog ta det lugnt.
 
 

Säng ljuva säng

Om jag inte kan somna den här kvällen så vet inte jag. Mördat mig själv på cykeln genom övre och nedre gärdsjö + kört ett litet armpass med den lilla engergin som fanns kvar. Hej träningsvärk!?
 
Nu blir det i alla fall en te-kopp och OTH-mys i sängen med min gosiga vovve!
 
 

Faludag

Som ni ser i förra inlägget har jag varit iväg på lite shopping idag. Jag åkte till Falun och skulle egetligen bara köpta underkläder för det var ett måste, och kanske ett linne också meeen som alltid så kan jag inte hålla mig. Fyyy! Men jag ångrar i alla fall inget av de övriga köpen ^^) Det svider dock rätt bra i plånboken. Får leva fattigt i två veckor nu istället. Men sen kommer min första lön!
 
Så har trevlig var bussresan hem.. Bilden ljuger lite för det var ju inte så mörkt ute men.
 


Missan var helt galen förut och anföll mig och mina stackars händer och hängde sig verkligen kvar när man skulle få bort henne men nu ligger hon i alla fall i knät och är lugn. Tigerkatten!
 

Nytt nytt nytt!

Gina Tricot

99:-
 
129:-

129:-
 
49,50 / 50:-(rea)

H&M

BH - 129:- / Hipster 3p - 80:-

99:-/st
 
 

Köpte även ett vitt och ett svart linne på Åhléns. Långa rätt breda som är rynkade vid bysten som ni kan se.
Tänkte sy om dom lite så att dom blir kortare.
79:-/st eller 2 för 99:-

Söndag

Vi har haft en bra helg i Ensen med bad, fiske och kräftfiske. Härliga människor, mysigt väder med sol och lite duggregn. Det har varit några rikigt mysiga dagar där uppe trots mina "känslomässiga problem". Skönt att få försöka tänka på annat ^^ Nu är alla helt slut efter långar dagar/nätter. Men som sagt, bra har det varit!
 
Nu är jag hemma hos Dennis. Han håller på att rensa ut skafferiet, dammsuga och fixa tvätt för fullt. Vilket städryck han fick helt plötsligt! ;)
Jag hade tänkt att sova hemma idag men jag ska till Falun en sväng imorgon så då passar bussarna mycket bättre härifrån.
 
Tre bilder ihopsatta från igår.
Ni får fler när jag kommit hem! :)

Terrible love

Terrible love - Birdy (spotify)
 

Lite bilder från senaste veckan

 
 
Erik i lekparken på travet :)
 
Langos är gott! Under Rättviks marknad och just Classic car week säljer dom langos. (<3)
 
 
Så fick även Emma premiärbada för denna sommar efter nästan en månad med urinvägsinfektioner och penicillin och skit!
 
 
 
 
Från möhippan!
träffande på Dennis utanför jobbet en sväng också på väg till parken :)
 
Brolle kom in på parken i bilen
 
Konserten (super bra bilder.......)
 
Gull"unge"-Sara med babyhatten "slöjan" och buketten! ;p
 
Glada gänget!
 
Så har jag ju börjat att övningsköra! Det går rätt bra för att bara ha varit ute på vägen fyra gånger. Dock kör jag automat nu så det blir lite värre när jag ska börja med växlarna heh, ;)
 
 
 
 

Augusti betyder kräftfiske

Nu ligger jag uppe på mitt loft på en madrass i Ensen. Hela dubbla familjen (dvs min familj på Sara och hennes dotter) och Jocke & Eva´s familj har fiskat kräftor här idag. Micha har också varit upp en sväng. Eller två svängar faktiskt ;)
Vi har fått lite kräftor nu och jag har faktiskt gett upp och lagt mig för att jag är så sjukt trött. Så tänkte kolla på lite One tree hill ^^ (och hoppas på att jag inte somnar från datorn så hela batteriet tar slut igen..)
God mat har vi ätit idag också! Och intagit alkoholhaltig dryck i form av cider, laktrits-shot och irisch coffee. Dom flesta har inte fått i sig speciellt mycket men Dennis är lite på luren där nere på bryggan tror jag.
Tjälknöl och grillat har vi i alla fall ätit idag tillsammans med massa sallad, potatisgratäng, potatissallad och lite smått och gott tillbehör. Mumsigt!
 
Kladdkaka (med ett lager av nötkräm uppe på!) och irish coffee. Gott som tusan. Råkade dock tyvärr göra min irish lite väl stark..
 
Dom andra tyckte att pappa såg ut som Jack sparrow när han kom med båten så han får väl vara utsedd till Ensens kapten JS då ^^
 
 

when the lyrics are right

If you ask me how I'm doing I would say I'm doing just fine
I would lie and say that you're not on my mind

 
 
 
 
No matter what they say I'm not over you

-Gavin DeGraw
 
 

workout

Hej på er! Nu sitter jag i köket och äter lite kyckling och grönsaker från igår. Mumsigt.
Har nyss duschat efter ett rent ut sagt mördande träningspass. Plågade mig på cykeln runt halva sjön i 30 graders sol och det var så himla dålig luft bakom sjön. La mig mitt på grusvägen en minut för att inte kräkas. Sen var det bara upp och köra på hem igen. Fyfan vad trött jag var!
Hällde i mig vatten och skulle sen gå och hämta posten med vovven för att varva ner benen lite och dom bar mig knappt ner för infarten asså. Sen körde jag på det jag orkade med hantlarna så att armarna fick tränas också. Så nu är jag helt färdig! Men det känns förjävla bra också för jag har inte tränat sen Maj (?). Cyklade och lyfte lite igår också men det var i en betydligt mildare form.
 
 
 

VARFÖR? '

 

I've learned to never love again

 

2013-08-04 - Allt gör bara så ont

Sitter i soffan hemma hos min bror (som förövrigt har somnat i andra soffan, så rolig är han..) med ett täcke på benen. Är lite frusen sen vi var och badade en sväng i Siljan. Men skönt var det! Synd att det blåste så mycket bara.
 
Idag har jag i alla fall varit på Jakt- och fiske-mässa i Orsa med Sara och Fredrik. Jag och Sara som skulle kolla på fiskegrejer fick inte mycket att kolla på. Dom hade tyvärr inte mycket alls av det. Men det har varit en helt okej dag ändå.
 
Classic car week tänker jag tillbaka på med väldigt blandade känslor. Det har varit bra med möhippa, bra musik och många roliga människor, men också så sjukt jobbigt med dåliga människor hemska händelser och det har slutat med att jag mår dåligt igen. Aldrig kan livet kännas bra mer än för ett litet tag. Längtar tillbaka till Maj månad.
Allt 
 
Det går tyvärr inte att ladda upp massa bilder nu men har några som jag tar från min facebook så länge.
 
Innan utgången i onsdags
 
Vi kidnappade Sara på jobbet på kvällen och drog på henne en slöja (gardin), en rosa babyhatt och en brombukett bestående av påskliljor, gula tulpaner och gula liljekonvaljer (?) i plast. Väldigt impulsivt valt men de var så gulligt! ;)
Sen in på parken för att se brolle. 4000 betalande var det där inne då. Inte dåligt!
 
Äntligen min tur att få bada!!!!
 
V75 på Rättviks travbana igår som vi var på. Mycket folk och olidligt varmt!
 
Idag på vägen ner till Siljan.

varför

Gårdagen slutade i uppsvullna ögon och en trasig själ. Varför går saker och ting alltid åt helvete för mig? Just när det börjar kännas lite bättre så skiter allt sig. Hur ska man orka ta sig igenom såna här grejer?

Tänk att nått så bra kunde gå så åt skogen

3 Augusti

Har inte kunnat blogga från mobilen under Classic-veckan för mobilnätet har varit så sjukt överbelastat så knappt sms går fram. Men nu är det slut iaf. Men har inte haft nån riktig lust dom här senaste två dagarna heller. Ska berätta om ccw när jag har dator igen :)
Fatta att det redan är augusti! Helt sjukt.
kram på er!

RSS 2.0