Found it !

Åååh vad jag älskar denna låt, så himla gullig! Tyckte det var så synd att jag inte kunde lyssna på den mer än på reklam men nu kan jag höra den när jag vill! haha sjukt söta.
Mats Winqvist – Att ha en vän (spotify)

suuugen...

Åååååh fyfan va jag är sugen på choklad! Finns en påse choklad i skafferiet men jag vill ha Marabou helnöt eller Schweitzernöt. Men nån sån har vi ju inte hemma. Jobbiga känsla. Ni vet själva hur det är när man är riktigt sugen på nått och vad man än äter så vill man ändå ha just DET. Skulle kunna göra popkorn, käka chips, lakrits, choklad, pepparkakor.. Men ingen idé haha. Nu ska jag och Erik i alla fall ta lite Start ;)

Känner mig jätte tjock i detta inlägg, men så ligger det i alla fall till. ^^
Var på praktiken idag och vi kom fram till att jag skulle ta igen lite praktik med att komma två måndagar här framöver eftersom att jag ändå är ledig då. Hade väl föredragit ledighet men det är ju bra ändå, det ger ju lite mer då i alla fall :)

Såg nu att leksandsmatchen går på tv, bänkad!

 

I miss you, like everyday... ♥

Pappa har kommit hem och vi är allihop igen, nästan. Känns ju fortfarande tomt.
Tänkte faktiskt försöka sova nu hur det nu ska gå?
Imorgon blir det praktik i alla fall. Håller tummarna för att hostan inte ska bli allt för jobbig.
Saknar vovven också♥ , har i alla fall min kära Tessan bredvid mig nu 
 

marginaler...

Har krupit ner under täcket i soffan igen, Skavlan med Swedish House Maffia på tvn. Fyfan vad jag är avis på dom som var i friends arena under helgen.
Har ont i armen efter sprutan också men det går väl över, fort gick det att ta den i alla fall. Kom dit strax innan halv 12 tog sprutan, gick till station för att kolla biljetter till en konsert och såg då att bussen som går hem 11.35 fortfarande stog kvar så jag tänkte att jag kan ju fan ta den om den inte åker mitt framför mig som vanligt.
Och vad händer när jag är precis bakom bussen, då börjar den rulla iväg, fyfan va segt. En timme och 40 min kvar till nästa buss, yeyy... Blev en smörgås lunch på Fricks istället.
 
instagramfoto - emmabhansson

Gomorron

Har precis ringt praktiken och sjukanämlt mig, igen. Men imorgon lär jag nog gå dit som sagt.
Ligger under täcket framför Vakna med the voice. Inte helt fel det heller?
Lär ju göra mig i ordning för att åka till Rättvik senare också. Fan va skönt att göra sig iordning och få känna sig lite fräsh. Har ju bara gått här hemma osminkad och ofixat hår och pösiga kläder hela dagarna den här veckan.
 
Hörs sen
 
en månad sen?

RubrikBlackout

Sitter i fåtöljen och kollar på Ink master Sverige. Och har kollat på 99 saker med Erik och Mackan, fy fan vad sjuka människor det där är asså! haha helt otroliga x)
Börjar känna mig lite bättre nu också och ska försöka ta mig till praktiken på fredag så att min lärare kan komma och prata med mig och min handledare och så att jag kan få göra ett avslut vilket känns viktigt. Haha sista dagen...
Och i morgon väntar vårdcentralen och en spruta på mig. Fyfasiken!
 

iMovie

Då har ännu en dag gått och min förkylning är faktiskt lite bättre. Ytterst lite... Halsen är däremot lika ond som i morse.
Skulle börja på en bildspel med video och grejer i iMovie på min mac och har ju inte gjort det på den förut. Det gick bra ända tills jag skulle in med en film mitt i bilderna. Varför går det inte!? Kan man bara välja att antingen ha videor eller bilder och inte båda två? Tråkigt i så fall för det hade blivit ganska snyggt i så fall. Blir fan lack på sånt asså! haha
 

tråkig dag

Har ni en bra dag? Jag kollar på när mamma sätter upp julgardiner här i vardagsrummet. Ska väl sätta upp mina när jag orkar också. Egentligen tycker jag att det känns lite tidigt på veckan att göra det än, men nu blir det så.
Har inget intressant att skriva, ville bara in och säga hej.
 
hej,
 

Russinflingor

(Eriks benämning på Start...) Sitter i fåtöljen framför Vakna med the voice med ögon som snart slocknar igen. Är så sjukt trött. Blev ingen praktik idag heller och som det känns just nu blir jag hemma imorgon också. Erik blev också sjuk idag, lilla plutten.
Mamma ska till Rättvik en sväng. Och för oss två blir det nog bara TV.
Det är så tråkigt att vara sjuk, man kan fan inte göra nånting ju! Men lite mysigt också att bara ligga i soffan.. ;)
 

Vill bara säga fuck u

Vill bara säga fuck you, lämna det och gå vidare. Det skulle verkligen vara en lättnad, men varje gång jag försöker  tar det stopp och det går inte. Varje gång jag blir arg på det övergår alltig i besvikelse. Det är helt klart inte värt det. Men jag klarar inte av att gå vidare, även om det är något jag borde gjort för länge sen. Hur kan det då vara så svårt?
Sunt förnuft är verkligen inte något som segrar i såna här lägen.
 

Don't Stop The Music

Ännu en grym video från Urban Dance camp. Heeelt sjukt!
 

tycker lite synd om mig själv

Sitter i soffan under täcket med en tekopp i handen (eller den står ju på bordet nu..) och kommer nog befinna mig här hela dagen. Förkyld som bara faan. Halsen gör ont och jag är rädd för att den där förbannade bihåleinflammationen ska komma också. Tack gud för nässpray.
Och att strepsils ska lindra smärta och irritation på fem min, ja det hjälper faktiskt men det lär ju komma tillbaka.
 
Nu ska jag fortsätta och kolla Vakna Med The Voice :)
 

sjuk -.-

Har inte hänt nått speciellt idag, sovit och slappat typ, och en sväng till Rättvik med pappa. Är jätteförkyld och trött i hela kroppen, tror inte det blir nån praktik idag, dom vill nog ändå inte ha dit mig om jag är så förkyld. Nu när jag äntligen fått vara frisk nån månad liksom...
Är inte liiite avis på folket som skriver om SHM på facebook. Ville ju också se dom ju!! Hade varit jäkligt awesome.
 
Jag saknar våran älskade vovve och jag jag saknar en vän som har gett mig en del minnen att minnas, som jag blir glad för att minnas och ledsen för att jag så himla gärna vill ha mer av det. Saknar flera personer men ibland är det ju bara en som sitter fast i huvudet.
 
Och så saknar jag mitt långa hår lite också! :p
 
På tal om det så måste jag beställa en tid för att klippa och fixa utväxten igen!

lördag med saknad vän

Har tänkt att skriva till er flera gånger både igår och idag, men när jag väl ska till och logga in känns det inte kul och jag vill inte skriva nått roligt. Tappade lusten lite efter allt under veckan. Det är fortfarande svårt att förstå att det har hänt. Lite bloggtorka fick det faktiskt så lov att bli.
 
Idag åkte jag i alla fall ner till Rättvik vid 11 och sen mötte jag upp Maja på resecentrum vif halv 1 när hon kom från Falun, sen drog vi hem till henne några timmar innan vi tog en promenad ner till Rättvik och åt på Big Street, efter många om och men. Gick in dit, fanns inga bord men vi fick äta i baren om vi ville fast vi gick därifrån och skulle äta på Sjövillan istället (bara vi och en till där! :o) men när vi kollat på menyn ett tag bestämde vi oss för att det inte fanns nått för oss och det var dessutom jävligt dyrt det som var gott, så vi ljög ihop en historia om att jag fick ett telefonsamtal (lådsasprata i mobilen.....) och att vi fick så lov att gå, haha wtf!? Så gick vi till ett annat ställe och kollade men det var inte så mkt på menyn så vi gick ut och kollade priser på bowlingens restaurang och kom fram till att vi inte orkade gå dit så då hamna vi till slut på Biggan och barbordet igen, efter 45 minuter av matletande. Och vi gjorde bort oss på alla ställena. Helt otroligt att jag alltid lyckas med sånt här! Det hela slutade i alla fall med massa skratt! Tack för en bra och knäpp dag, det var vad jag behövde :) ♥
 
 
 

så jävla fucking nice

Fyfan ett av det coolaste jag sett!
 

Jag Älskar Dig ♥

Ikväll begravde vi våran älskade Adina med så otroligt många tårar. Mamma, pappa och jag. Det var bland det värsta jag varit med om att i förrgår först avsluta hennes liv och sen det här idag. Det är så ofattbart att hon inte kommer tillbaka. Det har inte gått in i mitt huvud än att hon verkligen är borta. Det känns som att jag bara väntar på att få vakna upp och att hon ligger där på golvet och sover när man tittar in i vardagsrummet. Men det kommer aldrig att hända, aldrig mer. Jag kommer aldrig får se henne igen, hon som har hängt med oss i tolv år. Hon har alltid funnits! Känns det som i alla fall. Allting gick så fort och det är så svårt att förstå. Och det kändes verkligen idag när pappa kom hem igen att hon är borta, för när han kommer hem brukar det kännas fullt i huset igen, men det kändes bara så himla tomt. Hon fattas verkligen!
Det här blev så mycket svårare än vad jag förut trott att det skulle bli. En familjemedlem som gott bort.
Jag saknar dig så himla mycket Adina! Jag kan verkligen inte förstå det här! Vi ses... 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 

I am crying out your name

Sitter och i vardagsrummet med Erik. Tessan sover och vi har nyss tröstätit några negerbollar (jag jag säger så och har alltid gjort utan att mena nått illa) som vi bakade för en stund sen.
Praktiken gick bra idag, men klumpen i halsen släppte när jag kom hem och det brast ut i gråt. Det här är det jobbigaste jag varit med om sen Dennis olycka för 9 år sen. Ni får stå ut med mitt klagande och gråtande några dagar, för det är så det ser ut just nu så.
 



keep on

Sovit gott? Hoppas ni sovit bättre än jag i alla fall. Jag har precis gjort mig i ordning och ska bara dricka upp kaffet och borsta tänderna sen är jag klar för att åka till praktiken. Har egentligen ingen lust med tanke på allt som hände igår. Vill bara stanna hemma med min lilla Tessan. Men det är skönt att få lite annat att tänka på och få hålla gråten borta ett tag. Hoppas ni får en bra dag! 
 

.....

Två timmar kvar. Jag känner mig så extremt olycklig nu. Försöker hålla tårarna tillbaka under tiden, men väl där kommer det bli ett helvete. Fyfan vad jag kommer sakna dig älskade du 
 

jag kan inte förstå att det här är slutet

Sitter i vardagrummet och gråter en skvätt igen. Det här är en av dom värsta dagarna jag varit med om, och morgondagen blir värre. Vi tog idag beslutet om att våran 12-åriga hund Adina imorgon ska lämna oss och få må bättre i himlen.
 
Helt ofattbart att det här är sista kvällen-natten-morgonen med dig efter 12 år tillsammans. Det är med massor av tårar vi tar beslutet att skicka dig vidare till något bättre. Jag kommer aldrig glömma den dagen jag som sexåring fick se dig för första gången. När mamma kom till skolan för att hämta mig och min bror med en överaskning i bilen. Den bästa överaskningen vi kunde fått.
Adina jag älskar dig ♥
 
 
 
nu förstår ni varför jag var ledsen tidigare idag, och ni på Rättviksskolan förstår kanske varför jag kom dit och storbölade hos mamma inför halv skolan.

hemma efter första dagen

Har nyss kommit hem från praktiken som har varit bra. Men det har varit en jobbig och omtumlande dag också. Ni får veta ikväll. Just nu vill jag bara sjunka ner och gömma mig från allt och bara gråta.
 
Hörs sen 
 

on the road

Sitter på bussen påväg till praktiken. första dagen idag, spännande :)

sunday, what a sunny day....

Vaknde vid halv 12 idag men är ändå sjukt trött. Antingen sover jag för lite eller för mycket. Har sovit alldeles för länge idag. Imorgon börjar praktiken vlket betyder att jag inte har ledig måndag. fml. Men det bli säkert bra :) Kan ta en senare buss och sova en halvtimme extra iaf! :)
 
Ikväll åker pappa tillbaka till jobbet i Vemdalen. Tråkigt. Och våran äldsta hund är sjuk också. Tror hennes mage håller på att strejka vilket gör mig orolig. Vi får ringa och höra med veterinären i morgon hur vi ska göra...
 
ge mig sommar igen!!

what to do?

I didn't know that the heart could hurt so much for this...
 

Sexton +

Kvällen/natten var jättekul men idag får man ta smällen haha. Bakis är jag i alla fall inte men trött som jag vet inte vad. Kvällen började hemma hos Emma med tjejerna sen drog vi ner till Rättvik vid halv 10. Mycket folk där inne och vi träffade på massa vänner och "bekanta". Men det känns verkligen att man har vuxit ifrån sexton + lite när man är van att gå på krogen och så. Man var ju liksom bland dom äldsta där också haha. Men det var kul i alla fall, att göra nått annat som omväxling! :p
"Hemma" vid 3 inatt och jag och Jackie kom upp ur sängen halv 1 idag sen kom pappa och hämtade mig vid 2 typ. Så jäkla skönt att vara hemma och ha duschat och allt. Mamma håller på med supergott kött också vilket ska bli underbart att äta då jag inte ätit riktigt mat sen lunchen i skolan igår.
 
bilder från igår :)
Tagit på mig myskläder som jag ska bo i resten av helgen!

sista dagen!

Sitter i skolan och väntar på att få redovisa min fördjupningsuppgift, men alla måste bli klara (alla två till som är här). Verkar som det är dags nu snart. Hatar sånt här, men känns rätt lugnt idag iaf :) Två personer liksom.
 
Ikväll blir det party (Sexton + på parken) så drar dit med Jackie, Emma, Natalie och Mikaela :)
 
Hörs sen!
 
instafoto - Emmabhansson

I'm done !

Blev precis klar med min Keynote-redovisning (som powerpoint). Nu är det bara att träna lite på texten (dvs läsa den en gång om jag orkar haha...) Usch vad jag hatar muntliga redovisningar, tur att vi är så få och att det faktiskt blir bättre :)
 

U smile

Är fortfarande jättetrött. Somnade inte förän 12 inatt fast jag egentligen kunde lagt mig vid 7. Men jag mådde så jävla illa! Sitter i alla fall hemma med Lillebror nu som jag hämtade på dagis för en stund sen. Vi väntar på mamma och pappa. Äntligen kommer pappa hem igen :)
Skoldagen var ju inte direkt jobbig då vi kollade på film (Låt den rätte komma in) och sen slutade vi.
Drog ner till mammas jobb en jättesnabbis innan jag mötte upp min bror så fixade vi en grej innan jag hängde med han till Erkut. Var så avundsjuk på hans pizza och jätteglad när han inte orkade äta upp den haha ;)
Umgicks lite i Rättvik sen tog jag bussen hem hit.
Måste ta och titta på Zlatans snygga omtalade mål sen också :p
 
Nu är det bara morgondagen kvar i skolan innan två veckors praktik :)
 
 
 
några bilder jag tog idag

time to sleep?

Varför sover jag inte än? Jag kan ju knappt tänka klart. Säger saker som jag hör själv hur dumma dom låter sen och beter mig som en halvt cenil kärring. Känns som att min hjärna behöver vila ett par timmar.
Skulle vilja se fotbollen också, vi möter ju England idag, men den slutar ju om tio år, men vi gjorde i alla fall första målet precis!
 

trött som ett as

Nattbion börjat ta ut sin rätt nu. Humöret är inte på topp kan jag säga. Allt sket sig när jag kom hem. Och så måste jag sätta igång med ett fördjupningsarbete nu också och laddaren till in dator blev kvar i skolan så får sitta på den gamla, segare... suck* Hungrig som fan också.
 
Bion igår var i alla fall jättebra. Och det var så jäkla sorgligt i slutet när man fick se tillbakablickar från dom andra filmerna. Man kände verkligen att det var slutet. Buhuuu. Twilight 
Kom väl hem vid halv 3 och somnade strax efter 3 inatt. Så himla trööött!
 
Ska väl börja plugga nu. kill me
 
En bild jag tog för ett par år sen. Helt oredigerad faktiskt.

skolaaa

Sitter i skolan med Felicia och har kompleterat en samhällskunskapsuppgift. Har typ inte gjort nånting den här lektionen. Så sjukt tröööött! Kommer väl bli ännu värre i morgon med tanke på bion inatt.
Längtar till lunch också även om jag har ont i magen efter kaffet, förbannade jävla mensvärk!
Ni killar ska vara glada över att ni slipper eländet haha :)
 

this is history now

Efter en knäpp bra helg har nu första dagen på veckan gått. Tisdag imorgon vilket innebär lång skoldag men efter det blir det i alla fall kuligheter som nattbio - nattpremiären av Breaking down part 2! Som vi längtat!!
Kommer vara död på onsdag då vi typiskt nog också har lång dag. Men så värt.
 
 
Var ju ner till Rättvik med Tessan en sväng idag, härligt men kallt!


 
 
 
 

frågor.. för att måndag är tråkigt

Har du den senaste veckan...
...varit i skolan? - Ja
...fått pengar? - Hmm kanske?
...druckit alkohol/festat? - Ja
...haft sex? - Nej
...bråkat med någon? - Ja
 
Har du de senaste två veckorna...
...kört bil - Nej
...dansat loss? - yes
...strulat med någon? - Ja
...blivit kär? - nej
...blivit tagen av plisen? - Nej
 
Hur kommer du minnas 2012 som för år?
Jag kommer minnas det som ett bra och roligt år, fått många nya vänner och haft en jäkla massa kul! Men också som ett lite jobbigt år känslomässigt. Mycket upp och ner. Men mest braaa! :)

måndag 12 november

Sitter med frulle och musik. Ska ta och göra mig iordning sen och åka ner till Rättvik ett tag.
Så himla härligt väder idag också! love it. Grattis til farfar som fyller år också :)
 

gonatt!

Har kollat på MTV EMA ikväll och käkat en tacos från igår. Underbart gott.
Har ingen film att kolla på nu så jag får väl ta och sova. Kanske är dags ändå?
Ingen skola i morgon heller så det blir kanske en tur med vovven till Rättvik istället :)
 

miss my long hair

Och där var svenskan inlämnad. 13.49 timmar lyssnade av boken. Okej lite ljug, jag hoppade nån timme i slutet hehe. Nu är det klart i alla fall.
 
Dennis, Sara och hennes dotter kom upp på lite fika såhär på fars dag. Trevligt :)
 
Jag sitter och funderar på hur jag ska göra med mitt hår. Jag och mina hårproblem jämt! Men nu vill jag verkligen ha långt hår igen känner jag. Saknar det lite faktiskt och om jag ska spara ut det igen (vilket jag är väldigt inne på nu) så ska jag ta mer hand om det än förra gången. Haha igår ville jag klippa upp det mer och göra det kortare och idag är det såhär. Men vi får se hur länge det håller att spara den här gången isåfall!
 
Förra nyår, nån månad innan jag klippte av mig det! (tjockisTV^^)

Father's Day

Min fina pappa har varit en bra far i min brors 21åriga liv, mitt 18åriga och min lille pluttbrors 3åriga liv. Ställt upp, funnits, och älskat oss varje dag under åren. Du förtjänar din dag.
Jag älskar dig 
 

how to let go of something that will continue happen?


Instagram

Nu har jag skaffat instagram. Lovade mig själv att inte göra det men nu blev det så ändå tillslut när facebookmobiluppladdningen (längsta ordet på bloggen?) ändå bara krånglar hela tiden.
 
Heter i alla fall EmmaBHansson.

not what I expected

Nu är jag hemma och har ätit lite tårta som ett tidigt firande av farfar som fyller år på måndag.
Åkte till Dennis och sara igår och hade det trevligt och vi skulle kolla på Pirates 4 som Sara så gärna ville se, synd att hon somna efter en kvart bara ;) Folk ville ha ner mig till Lerdal för hockeykillarnas lagfest så jag hamnade där ändå tillslut, typ halv 12. Och fixade i sista sekund skjuts hem också! Underbart att lägga sig hemma. Kom hem vid två ungefär. Festen var kul och helt okej, förutom att det spårade ur lite i slutet...
Träffade vänner, nytt folk och nya vänner :) Tack alla som var där!
 
Ikväll blir det bara att vara hemma och äta kycklingtacos framför Tvn med familjen.
 
Snälla Karin och jag :)

"från kylan in i värmen"

Har precis satt mig på Fricks med en kopp kaffe medan jag väntar på att bussen till Dennis ska gå. Träffade på Rasmus och Sebbe en snabbis i kylan nyss också.




fredag igen

Myser i soffan med lite skön musik, och är i valet och kvalet om jag ska åka till Dennis och dom ikväll. Var två veckor sen jag var där sist. Får se vad som händer.
 
Hoppas ni har en bra dag!
 

so damn tired

Sitter i soffan med musik i lurarna och är så sjukt jävla trött. Somnar snart här i soffan. I morgon blev vi i alla fall lediga så då blire sooova!
Har i alla fall precis hållt på med lite svenska plugg så man inte får så mycket kvar till söndag då det ska skickas in.
 
Köpte inte skorna i Borlänge. Beslutsångest!  Älskar Jeffrey Campbell (även om dom bara var en imitation av dem) men ja vi får se. När jag kom till Rättvik efter en trött bussresa hämtade mamma upp mig för lite handlig sen åt vi på Frick´s och jag fick äntligen äta middag. Sen plockade vi upp pappa som kom hem idag! :)
 
Får se vad som ska hittas på i morgon, plugga... eller kanske åka till bror?
 

väntar

Väntar på att bussen till Falun ska gå sen när jag kommer dit byter jag och åker till Borlänge. ska dit och kolla på skorna som jag visade er från Mora förra veckan :)
och det är sol idag, underbart!




just thinking, again

spola tillbaka tiden en sisådär 8 månader...

not today either

Har nyss kommit hem, igen. Har hunnit åka ner till Rättvik efter att jag kommit hem från skolan också. Fanns ingen honung hemma till téet och så köpte jag lite grovt bröd. Vi vart så sugna på kvällsfika här hemma så en busstur till fick det bli ;)
 
Idag hade vi ju redvosining med powerpoint eller, keynote som det heter på mac. En kvart stog jag där och babblade om ätstörningar och det gick faktiskt ganska bra. Det blir i alla fall bättre och bättre. Hatar sånt!
 
 
Jackie :)

Girl/love-stuff

 


 
 

bra*

Hittade en BH som jag köpte på H&M i våras/höstas? Den är så himla söt tycker jag, men nu kan jag tyvärr inte ha den längre. Kommer ihåg hur jag gick och tänkte på att jag skulle köpa den. Sorgligt? :)
Fick bara så lov att visa den haha!
 
 

första dagen

Val val val. Massa snack om presidentvalet i USA. Och man kan ju inte se på det heller eftersom att det rä skola i morgon och det håller på inatt. Vissa i skolan skulle sitta i skolan och kolla på valvakan inatt som samhällskunskapslektion? haha ha så kul!
Verkar som att det kunde dra ut på tiden också, men jag hoppas väl på att Obama vinner igen.
 
I alla fall. Första skoldagen efter lovet började väl rätt chill med samhällskunskapen som vi fick jobba var vi ville med. Sen specialpedagogik och barns lärande och växande hela eftermiddagen. Rätt segt men de gick rätt bra. Har börjat med ett födjupningsarbete, igen. Jobbigt! Men bara att bita i dom här två veckorna för sen drar vi ut på praktik! :) Dessutom är vi "lediga" på fredag också.
I morgon blir det redovisning i naturkunskapen. Fuuuuuuuuck. Kill me.
 
Kuligt inlägg med val och skola... :)
 
socialfika
 
Tycker nästan synd om kycklingen(redan död?) som såg ut att vilja flyga iväg för livet när mamma käkade upp den. haha kul var det i alla fall!

rådjur :)

Nu ska jag väl snart släcka och sova, skola imorgon, opepp! Har inte lyssnat på boken som jag skulle idag heller. Duktigt! 
 
Påhälsning på gården idag :)

HALLOWEEN 2012

Jag hann faktiskt inte ta några riktiga bilder på dräkten och så på kvällen (så glömde vi bort det också hehe). Men lite bilder har jag i alla fall, halvbra och dåliga ;) Som ni kanske ser så är jag en (kortare)verision av rödluvan :)
 
Vi hade i alla fall en kalaskväll! Började med att göra mig i ordning hos farmor sen drog jag ner till Paulina och Jocke och "förfestade" lite innan vi mötte upp Emma, fixade det sista och drog på bowlingen. Kom dit fem över elva så vi fick betala fullpris, för fem ynka minuter... Men skitsamma, kvällen blev itne så dyr ändå, utom dräkte haha. Vi träffade i alla fall på Felicia och gänget där inne och massa annat folk också så klart! Det var så kul att nästan alla var utklädda!
Dagen efter var däremot inte lika kul. Mpdde inte bra alls. Självförvållat.
 
HÄR finns Rättvik Bowling & Krog's bilder från kvällen!
 


lite pösig i ryggen då den var lite stor, men inget som störde så mycket :)


detlajer

Jocke och Paulina

 
snor några från paulina också

kört för Emma när rödluvan(jag) hittar kniven!


ny vecka

Gomorron! Vaknade vid kvart över 10. Så jäkla skönt att sova ut. Idag är det måndag och jag har inte så mycket planerat. Ska ner till Rättvik en sväng sen och så ska jag nog sy om några plagg också.
Imorgon börjar skolan för min del och jag är inte alls så taggad, blöö.
 

have a good night

Känslan när man får lägga sig ner i sin egen säng dagen efter en utekväll är obeskrivlig.
Imorgon får ni höra lite om våran braiga kväll för idag har jag inte orkat med datorn. puss och godnatt <3

getting ready

Håller på att packa i lite grejer som ska med till Rättvik ikväll. För då vankas halloweenfest på bowlingens nattklubb. Det blir nog jävligt fett ikväll! :) Vi sydde om klänningen lite igår kväll också så nu är allt fit for fight. Men än får ni inte se den!
 
När jag vaknade i förmiddags tog jag och Emilia en promenad på lite mer än en timme direkt och sen drog vi hem till henne ett tag. Kul att få träffa min brud igen! Har ju saknat henne ju. :)
 
Nu ska jag väl packa klart, sminka mig lite och sen går bussen ner till rättvik vid 6.
 
igår

Nicki Platform Sneaker

Frääääna skor! Nej men dom är ju bara för mycket egentligen men jag gillart! Hade jag kunnat prova dom i butik hade jag lätt införskaffat mig ett par :)

Finns att köpa på Style by tyra HÄR för 499 kr.
 

redan fredag

Sitter och lyssnar på musik och inser att det verkligen är dags att börja sy klänning! Fick ju liksom hem den för två veckor sen och är ute... dagen innan och ska sy om den. Smart som vanligt :) Men det är inte mycket som ska göras i alla fall.
 
Jag och pappa var ner till Rättvik och fixade lite grejer när jag vaknade. Bara att sminka sig i superfart och sen sätta sig i bilen. Alltid lika stressigt när man ska iväg med honom haha.

Får se om det blir att träffa min efterlängtade Emilia sen också. Hon kom ju hem från Egypten igårnatt.
 

Sweet Dreams

Säger godnatt med en film och massa tankar som snurrar *




Ny skönhet!

Ja nu har min garderob fått in en ny skönhet. Älskar den fina detaljen med en nit på båda kanterna av kragen.
Köpte den på Lager 70 (till bra pris dessutom!) men den finns även att köpa i Onlys butiker för 349 kr.
Det var den här jag visade er för nån vecka sen men då hade jag ju bara provat den.
 
Passar perfekt vid utgång med ett par svarta eller mörka jeans och klackar. Och nått/några fina smycken (kanske dom jag köpte igår?).
Eller lite enklare till vardags med ett linne under också.
 
 

OMG OMG OMG!

Det här gjorde helt klart min tråkiga kväll till det bästa!!
För några veckor sen frågade jag ju Rättviks bowling och krog om dom inte kan ta dit Petter nångång och gues what!
Dom släppte nu ikväll denna bokning om att dom kommer den 9 Mars. Hur fett!!
Biljetterna släpps den 25 November.
 
Läs mer på deras evenemang på facebook HÄR!
 

1 November

Har nyss sminkat iordning mig lite och ska väl ta på mig nå snyggare byxor än ett par blåa mjukisar. Håret orkar jag inte fixa idag.
Erik försvann från gården för ett tag sen och jag ut i ett par foppatofflor och linne och byxorna så klart. Innan vi hade hittat honom var jag sådär lagom kall om fötterna. Barfota i tofflor ute i snön liksom...
 
Om ett tag ska jag hänga med farmor till Leksand och Insjön en sväng :)
 

RSS 2.0