Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

Hoppas ni har haft en fin dag! Det har i alla fall jag, mestadels. Vi har fiskat idag med men jag satt mest i solstolen framför brasan i solen och läste 200 sidor i en bok haha, mys. Och skoteråkning såklart!
Hade tänkt sova hemma inatt men bror och Sara kom på kvällen så jag blev kvar i stugan med familjen en natt till ändå. Har det rätt mysigt här uppe på loftet i alla fall :)

natti natt!












skärtorsdag

Påsklovet har börjat och jag börjar det med en iskall nyttig (och supergod) hallon/blåbärssmoothie ute i solen. Så sjukt härligt väder ute! Hoppas våren har kommit på riktigt nu. Som sagt, inga fler bakslag tack.








Mar. 27, 2013

Kom hem från Rättvik för typ en halvtimme sen. Körde ett "afro"pass(typ alla pass man går på är en timme långt) var väldigt trött efteråt. Mamma skulle på spinning direkt efter så jag hoppade upp på crosstrainern en kvart och sen körde jag på med hantlar ett tag. Kan säga att man är rätt död sista minuten på crosstrainern. Så nu ska jag dricka upp min tekopp och sen sova!

Kände bara för att kika in här innan jag la mig. Nightnight!
 

Dagens inköp

Gina Tricot
 
 
 
H&M

Dagen

Hallå på er. Åkte ner till skolan imorse och vi var bara fyra där iklassen. Såg på en film och sen slutade vi. Så ovärt!
Käkade lite lunch med några kompisar (kyckling-gryta, sjukt gott!) sen drog jag mig mot Falun för att kolla efter nån ny topp och även kolla efter ett par svarta jeans som tydligen fanns på Gina Trcot igen. Men inte fanns dom i butiken i alla fall. Skit! Har ett par lika dana som är jättesnygga men dom börjar bli på gränsen till för små nu och är dessutom lite trasiga... Köpte dom för tre år sen men har bara använt dom i runt ett haha.
Men jag fick med mig lite annat hem som ajg kan visa sen.
Fast att jag gick och tänkte för mig själv -"Emma, du får inte göra av med massa pengar på snygga toppar(särskilt på Gina)", "Behöver jag verkligen den här?".....- så blev det nån topp för mycket men jag ångrar inget köp ändå. Och det gick inte mer än 500 nånting på allt så.
 
Aja skit samma. Har haft en skiteftermiddag. Kom hem, käkade lite nötter(så gott) Sen satt vi oss i bilen för att åka till Rättvik igen och handla inför påsskhelgen. Slutade med att jag kom hem as-irriterad och superhungrig. Men nu är jag lugn igen efter en hemköp-sallad haha.
 
Ointressant inlägg...
 
 
Klumpig fläta fick min rishög bli imorse. Somnade med blött hår igår. Måste verkligen köpa ny hårfön snart!



Hittade ett par gympa-skor i Rättvik idag men dom var mer snygga än sköna tyvärr så dom fick stanna kvar!



Den här godingen hittade jag på Gina Tricot men den fick också stanna kvar för jag lyssnade på mig själv och sa nej till att jag skulle behöva den. höhö



veckan innan lov

Sol idag igen. Därmeot mycket moln också så det blev ingen lång stund att sitta ute. Men lite musik, nötter och vovven gjorde det värt nästan en timme i alla fall.
Ska kolla på Det okända om ett tag (om det inte är ett avsnitt jag redansett igen...) sen får vi se vad som händer. inte mycket antagligen. Ikväll blir det i alla fall träning. Fint!
 

Johan Falk

Avlutar kvällen :)

I morgon kör vi igen


Tayler Hilton

Tyler Hilton – I Believe In You - Acoustic Version
Tyler Hilton – Glad - Acoustic Version
(spotify)

 
Spelade även Chris Keller i OTH.
Hade hört nån låt av honom innan serien också.
Riktigt bra artist även fast jag som nyss kollat på serien
stör mig lite på rösten eftersom att man hört han prata
på ett visst sätt hela tiden också... :p

Soliga Söndag

Hittills har det varit en bra dag. Och massa sol och VARMT, flera plusgrader. Så härligt!
Kunde till och med sitta utan tröja i en topp med bara armar när jag satt ute i solen och myste med vovven. Och dra upp byxbenen på mjukisbyxorna. Så skönt. Har faktiskt fått lite färg. Lite.
Vaknade vid 11-12 nångång och käka frukost sen direkt ut i solen. Tog en promenad på en timme också. Kan det inte bara forsätta att vara varmt nu? Inga fler bakslag tack.
 
 
skönt att se gräs!
 
 
idag ser ni en osminkad Emma ^^
 
 

Grattis Jonas!

Fick gå upp mer än två timmar tidigare än planerat idag. Halv 9 alltså. Farmor skulle komma och hämta mig, mamma och Erik halv 2 för att vi skulle till min morbror för att fira hans 40-årsdag. Men pappa som hade tagit bilen för att åka på fisketävling med Dennis hade glömt att ta ur bilstolen till Erik före så vi fick ta bussen halv 10 till Rättvik istället. Fyra jävla timmar för tidigt. Drygt! Men det gick ganska bra ändå.
 
Vi har haft en rolig dag hos morbror och det avslutades med att kolla på Västerås - Leksand där leksand plockade hem tre poäng då den spännande matchen slutade 1-3. Härligt! Det var så roligt att träffa dom igen :)
Vi var hemma efter 7 och har gjort lite tunnbröd-rullar som vi snart ska käka. Gott!
 
Hoppas ni har haf en bra lördag så här långt!
 
 

Måste det verkligen vara slut? Helt slut...





Och där var mitt One Tree Hill slut.
Vad ska man göra nu? Känns så hemskt att inte få följa deras liv längre och att gå in i den där världen för några timmar. Vad ska jag göra med mitt liv?
OTH <3 Inget jag kommer se på kommer kunna ersätta det.

Every day

Det är okej att gråta när man har förlorat något/någon som betyder så mycket

Done

Jag och vovven tog en lång sovmorgon till halv tolv idag. Otroligt skönt. Och hela jag känns som en stel träningsvärk, inte lika skönt. Men det är ju samtidigt ett tecken på att det händer nått i alla fall.
Har nyss gjort klart och skickat in en uppgift som ska vara inne idag. Kollar lite smått på Det okända samtidigt, men jag hade tyvärr sett avsnittet en gång redan.
 
Ska snart sminka i ordning mig och hänga med mamma till Rättvik en sväng när hon och Erik kommer hem.
 
bjuder på en mindre bra bild...

Activ

Hemkommen och duschad efter träningen. Nu blir det lite kvällsmat innan sängen. Sängen <3
Körde styrkepasset för första gången idag. Jäklar vad jobbigt det var emellanåt. Skönt att använda lite vikter också, det gör man ju inte på dom två andra passen jag är på. Körde en snabbis på crosstrainern efter också.
Nu blir det vila tills på måndag igen! :)


Äpple & banan och blåbärssoppa med en skvätt mjölk i. Gott!



Nu tar jag helg

Slutade 11 idag men gick på en extralektion för att fortsätta med en uppgift som ska in imorgon. Duktig jag är va? haha. Vi skulle ju ner till skolan vid 6 ikväll för att kolla på en föreläsning om doping, men min lärare ringde för ett tag sen och sa att vi inte behövde komma ner, så nu kan jag dra ner och träna i alla fall. Styrkepass står på schemat idag. Gött!
 

Trött!!

Ligger i min sköna säng och spelar quizkampen mot bror min. Det går väl inge bra, inte när han ska välja kategori i alla fall, haha.

Lång skoldag idag som gick rätt bra ändå. Började dagen med yoga på idrotten. Så skönt! Vi gjorde lite rollspel på specialpedagogiken vilket gick bra för alla, nästan då, jag och Simon totalfaila. Vi skrattade så att vi grät, till och med våran lärare skrattade så att hon grät (hon mest av alla också tror jag).

Har varit på koppjärk och kört ett pass nu på kvällen. Så sjukt jobbigt det var idag! Kommer nog känna mig rätt mör i kroppen imorgon. Men det känns bra! Och man blir ju så trött på kvällen lagomt till det ska vara läggdags så du ska jag faktiskt va och sova (Efter en till omgång mot min bror). Nattinatt!

Tessan och lillebror hade dragkamp i vardagsrummet idag. Så kul!




2013Live & Jag skrattar idag

Inget Petter / Ison & Fille - fan kan väl ha missat dom här två låtarna? Dom spelas flitigt här hemma, sjukt bra!
 
Ison & Fille – 2013Live


Ison & Fille – Jag Skrattar Idag

Ingen skola ändå, igen

Sitter i soffan med frukost. Gröt med blåbär, mumsigt! Fick ett sms från skolan om att läraren var hemma med sjukt barn så jag blev ledig idag. skönt, men han kunde väl skickat det en kvart tidigare så att man kunde sova vidare. Aja kom ju upp i alla fall. tar nog bussen till Rättvik vid 10 och kollar lite praktik och jobb.

hörs sen!




Let´s do this

 
Äta om ett tag sen ner för att börja resan mot en piggare, friskare och snyggare vardag.

It's a terrible love and I'm walking with spiders

Birdy – Terrible Love - Live (spotify)

ny vecka

Sov hemma hos Paulina inatt och nu har jag nyss sminkat mig och lite sånt.
Igår gick vi upp till pizzerian och köpte hem en varsin kebabrulle och satt igång en film. Matkoma! som vanligt.
Tiden sprang iväg så vi somnade nångång vid halv 2.

Ikväll blir det ett pass på koppjärk och nya rutiner sätts igång, fint!




Färgade håret på mamma igår med en vinröd/brun färg. Hann dock inte se hur det såg ut torrt. Men jag har en känsla av att det blev rätt rött uppe på där den gamla färgen gått ur som mest, och, inte lika rött i längderna. hehe.



17 Mars

Så himla härligt att halva Mars redan har gått. Inte långt till April nu alltså. Härligt!
Jag och mamma har anmält oss till körskolan nu så att jag kan få börja öveningssköra nångång.
Har nyss sytt på ett par jeans som det var ett hål i. Innan jag var klar hade jag lyckats göra ett till. (?)
Jenasen fastnade i symaskinen på nått jäkla sätt så att det bara var att dra och klippa loss dom igen = hål.
Men nu är dom hela och "fina" igen! Kan inte påstå att dom blev så fina men..
 
Funderar på att gå en sväng med hunden nu men det är ju så halt... Inge kul att gå då ju.
 
längtar till sommar och värme... gammal bild

Inte orkat skriva nått

Sorry sorry att jag inte skrivit nått på typ tre ( ! ) dagar. Men har inte hunnit eller så har jag inte orkat.
Igår var jag i alla fall ut och dansade med Paulina och Carro plus typ 7 till som hamnade hos oss innan vi drog till bowlingen. Hade egentligen ingen lust att dra ut igår men hade ju lovat Paulina (som mer eller mindre tvingade mig) så det var bara att fixa sig och åka ner! Men kvällen vart ju bra ändå och avslutades med stirips som vanligt. haha. Men nu har jag räknat ut att jag har ätit haburgare 4 gånger på en vecka och ännu mer strips(). Två brickor strips bara igår. INTE BRA! Måste bli ändring på det. Och det ska det. Plus att jag har fått mitt gymkort på koppjärk påfyllt nu. Men bara med att gå på pass till att börja med. Så det ska jag köra igång med på måndag hade jag tänkt. Äntligen!
 
Idag gick jag upp vid halv 12 sen kom mamma och hämta mig i Rättvik. Slängde i mig supergod mat (Lövbiff med potatisgratäng) när jag kom hem sen åkte vi ut och fiskade. Hela familjen var ute för en gångs skull! Dennis och Stoffe var ju också där så. Och så lyckades jag övertala mamma att få köra bil ute på isen. Det var lite slirigt eftersom att det var en del snö på med det gick jäkligt bra för att vara första gången bakom ratten. Kul som fan också :)  Så nu lär jag ta och gå den där handledarkursen så att jag får komma ut på vägarna! Jag som sa att jag skulle börja köra när jag är 16, och nu är jag 18. Kanske skulle kört på isen för 2-3 år sen istället...
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av OTH om det funkar sen sova.
 
i onsdags innan falun

Erik ♥

Tycker om dig så otroligt mycket min lilla plutt-bror! :)
 



Runn / Lugnet BF11

Sitter i soffan helt trött och slut efter dagen. Vi var ju i Falun med klassen idag.
Först åkte vi till Lugnet för att hämta lite grejer som behövdes ut på Runn där vi sen åkte långfärdsskridskor, vilket var första gången men det var lätt och gick hur fint som helst. Jag och Paulina åkte en ganska lång bit och så grillade vi lite hambrugare. Sen åkte vi vidare mot Lugnet igen för att möta upp några fler från klassen. Där fick vi träffa en kille som sitter i rullstol och har nån rehabiliteringsgrupp för rullstolsbundna. Så fick vi köra rullstolsrace (som vi tjejer loosade så jävla mycket på..) Sen fick vi köra rullstolsbasket och nån mer tävling med en stor boll (typ medicinboll). Det var riktigt jobbig men också jättekul! :)
Kom hem med fyrabussen och käkade lite och kollade på One tree hill.
 
Nu blir det lite TV innan det är dags för sängen. Om jag inte somnar här haha.
 
nån snodde min sovplats.....
 
 
 
 
 
 
 


 
 






 
Husen där var riktigt fina. Hade inte varit helt fel!
 
 
 
 

Det är så logiskt alla fattar utom du


sjuk

Sitter i min morgonrock under täcket i soffan och lyssnar på Lejonkungen-låtar, myys. Vaknade lite för sent idag, men började göra mig i ordning och när jag kommit halvvägs med sminket började jag må skitilla, och blev helt sjöblöt av svett. Mådde lite illa igår också men då blev det bättre när jag åt, så jag åt frukost imorse och då blev det bättre. Men jag vill inte riskera nån mer sån "attack" i skolan så det är lika bra att stanna hemma idag. Jobbigt bara att det kom efter en halvtimme istället för direkt så man kunde somnat om istället... Bosatte mig i soffan med en te-kopp framför vakna med NRJ i alla fall.
Nu har jag precis ätit för andra gången idag. Var nog rätt tom i magen för jag har inte ätit sen middagen igår.
Blir nog lite One tree hill-mys nu! puss och kram.
 
 

11 Mars 2013

Har precis pluggat samhällskunskap så nu är den klar, och tvättat håret. Så skönt, har inte gjort den sen jag skulle ut i lördags så det kändes rätt äckligt haha. Åh tänker tillbaka till den kvällen när jag hör vissa av låtarna i mina lurar nu. Grymt.
 
Har varit själv med Erik på eftermiddan/kvällen medan mamma och pappa var i Mora. Har försökt laga mina Converse med superlim haha. Får se hur länge det håller när man går sen. Så drygt att dom spricker på sidorna efter ett tag...
 
Imorgon väntar samhällskunskap. Blöö.
 
bild från i lördags

Petter, Ison & Fille

Kan inte säga så mycket mer än att Petter, Ison & fille var sjukt jävla bra! Så jävla otroligt att jag fått uppleva Petter live en meter ifrån han, Ison och Fille, tagit på dom, kännt den äckliga svetten och trycket var så sjukt högt. Lycklig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är lycklig <3



god natt

Dagen D

Har ätit en sen frukost och tvättat håret nyss. Så jävla skönt att sova ut!
Åker ner till Rättvik vid fem för idag är det äntligen dags! Petter, Ison & Fille kommer till Rättviks bowling och krog. ÄNTLIGEN!
 
Men det är också en tråkig händelse idag. Vårat kära kulturpalats på Persborg skulle brännas ner idag. Vi fick ju nya danslokaler förut men det känns ändå i hjärtat att huset inte längre står kvar.
 
Härligt väder igår när vi var ute och gick. Och lika soligt idag med :)
 
 

My Love Basket

Det är evigheter sen jag var inne på min Lovebasket och kollade på kläder. Men nu har jag varit inte och kollat in lite nytt och det som är så roligt med det är att man kan få tips från varandra och att det är lättare att planera sina köp då man kan spara massa kläder i sin basket. Min hittar ni HÄR.

Live in London

Låten Skinny love har tagit oss med storm. Och jag tycker att den här live-skivan är värd att lyssna på också :)
(spotify)

ge mig!


Fredag och härligt väder

Nu är det äntligen helg! Veckan har egentligen inte varit så jobbig och den har bara svischat förbi! Skönt.
Hade en skön skoldag till 12 sen fick jag med mig Paulina till Sibylla så nu är jag supermätt. Men gott var det!
Sen satt jag och hade det skönt i solen på stationen innan bussen gick hem.
Snart blir det nog en promenad med vovven :)
 
 

Härlig dag!

Kort skoldag som slutade 11 idag. Lunchade med Paulina sen en sväng till mammas jobb och affären för att köpa hårfärg. När jag kom hem tog jag en promenad i en timme och tjugo minuter med vovven runt halva sjön. Så himla skönt väder! Och så tog jag lite kort som ni kan se nere.
Sen har jag bara färgat håret (fyllt i dipdyen bara) och kollat på tv. Har ont i huvudet och är sjuk trött. Så nu blir det nog sängen med nått avsnitt av OTH. :)
 
 


 


 
 
 
 

















 
 

Bra dag!

Har inte så mycket att säga känner jag. Efter den långa skoldagen spenderades eftermiddagen och kvällen med min fina och otroligt roliga vän!

nightnight

5 Mars 2013

Har precis satt mig i min renbäddade säng med en tekopp och ett äpple. Ska mysa ner mig framför One tree hill och sen blir det att sova och ladda upp för en lång morgondag i skolan. Ingen vovve här inne inatt dock för hon får sova nere eftersom att jag duschade henne nu på kvällen. Men en ren vovve är aldrig fel! :)
 
Det var ju första skoldagen idag som var helt okej. Lunchade med Emilia när jag slutade sen åkte vi hem till henne och kollade på Det okända och åt mumsig mat som tydligen väntade på oss när vi kom hem.
 
Har vari ner till Rättvik med pappa nu på kvällen också. Blev tvingad att hjälpa till att panta 9 (nio !) påsar med burkar och skit. HATA. haha skitsamma...
 
blir inte roligare bild än så här idag. Men här befinner jag mig nu :))

Träning, bra dag!

Idag har jag varit duktig! Började först dagen lungt med ett avsnitt av One tree hill i sängen.
Sen tränade jag direkt  jag gick upp. 40 min dans + zumbas 20 min-pass (Flat abs). Var helt slut efteråt. Men sen köttade jag styrketräning i armar och axlar en halvtimme också. Totalt en och en halvtimme alltså. Härligt.
Sen var det jääävligt skönt att ta en lång dusch.
Men allt tog lite tid så jag käka inte frukost för än halv 2 hehe. Stekte i ordning massa grönsaker. Mycket gott.
Så har jag varit duktig och tvättat lite också. Bra Emma!
 
Så nu ska jag lata mig i soffan lite framför ännu några avsnitt av OTH :)
 

Natti

 
Äntligen dags att krypa ner i min efterlängtade säng, puss och kram och god natt!

2012 - Förra Mars

Fick ju en snygg riktig jävla blåtira på en fest av Sebbe
 
snygg utväxt i håret..
 
 




härligt att vakna till sol


 
myser med en av brorsans katter som jag inte tycker om så mycket längre..!
 
jag(och mitt fula hår) och pluttbrorsan käkar glass


Konserten som Emilia, Denise, Patric och Viktor hade.
 
Kapade av håret lite till. Gjorde det första gången i februari
 
Känns bra att se att man har förändrats lite! Fast all förändring har inte varit bra dock...

Let her go - Passenger

Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go

(Spotify)

Så skön och sann låt

lördagsplaner

Inget inlägg igår. Gick in på bloggen och skulle skriva men ahde inget vetiigt att skriva kände jag och så hade jag inga bilder. Spenderade i alla fall dagen först med Sara och Dennis på Fricks för lite frukost, sen blev det en promenad runt halva sjön med Emilia och hundarna och sen kom Dennis och Sara till oss ett tag. Sen var det bara myskväll. Myskväll förutom att jag blev så himla sur när jag fick chokladabstinens och jag inte fick ta påsen som fanns i skaferiet eftersom att det var Eriks...
 
I alla fall så har jag nyss duschat och packat lite till ikväll. Sover ju i Rättvik inatt eftersom att vi ska ut ikväll.
 
Följer nog med mamma till Vikarbyn för Emma Nordins skivsläpp innan också sen far vi ner Rättvik igen.
 

RSS 2.0