Fredag!

God morgon solstrålar! ' Nu sitter jag på bussen till falun. Jag orkade verkligen inte gå upp 6 idag, på jag tog en senare buss, Hehe. Men med tänker på att man blir uppe länge i natt så var det bara bra att sova en timme extra :) ' Efter skolan som slutar 3 (!) Ska jag kolla på ett par vita tygskor som jag såg på hm. Eller så ska jag kolla efter nån topp att ha ikväll, för det skulle ju vara kul att ha nått nytt på sig:-P Och det är inte riktigt klart om hur jag kommer ner och hem än så det är liiite stressigt!;) men det ordnar sig alltid! Haha vad bra jag planerar idag! ;) Haha hörs senare!<3

Kläderrrrr

God kväll bloggers!
'
Sitter just nu och kollar på lite kläder på nätet. Jag har nämligen inte heeelt bestämt mig vad jag ska ha på festen i morgon, hehe. Så jag tänkte kolla runt lite i falun i morgon, men om jag inte hittar nått så har jag kläder iaf! haha
'
Träningen idag gick i alla fall och jag körde rätt så hårt. Jag är ju inte helt och hållet frisk än så jag kan ju itne köra till max nu!
Nu ska jag kolla vidare och sen blir det Big Brother innan sovdags!
natti

24 Mars 11

Hejsan!
Nu sitter jag och kollar facebook lite och ska snart ta bussen ner och träna :) Allt för längesen nu, hehe
'
Dagen i övrigt har varit bra och Emilia var som vanligt jätte bra när hon sjöng =D
Inte nån lång skoldag för mig i alla fall. Började med ett matte prov och sen hade jag en halv svenska lektion innan jag drog till Rättvik igen ;)
'
Hörs sen!

internet as

Jag blir så trött på internet... Jag hade skrivit en bra inlägg och så när jag publicerar det blir det nå skit. Så himla drygt!
Och jag orkar inte skriva om, men nu ska jag se Big Brother :)

MobilBlogg

God morgon solstrålar! Sitter i väntesalen i rättvik och väntar på att falubussen ska komma. Är så himla trött! Men har iaf Emilia att smsa med ett tag;) troligtvis åker vi ner och tränar i kväll. Det var så länge sen jag tränade nu efter som att jag varit sjuk, så det ska bli skönt :) Hörs senare! Puuuss!

Dagen, sång, fest !

Nu har jag nyss ätit kvällsmat och skulle vilja titta på big brother, men pappa har så klart tv'n med alla kanalerna på... Så jag får sitta här ett tag till. Hoppas att jag hinner kolla lite i alla fall! hehe
'
För övrigt har dagen varit ganska bra och vädret har varit kanon bra! Men tydligen skulle det blir kallare från i morgon.   Jag hatar att säga MEN efter att man sagt något bra, för då vet man att det ändras till något dåligt! usch'
Nu på kvällen har vi ätit lite glass och sett på Huset fullt av hundar :) Och jag har pluggat lite också. Helt värdelöst...
'
På torsdag ska Emilia sjunga på lunchkonsert så jag måste försöka smita ifrån skolan på nått sätt halva dan! Jag måste dit och se!! Jag fixar det Emilia! =P
'
Och på fredag är det gymnasie fest också. wihoo! Men det var nå soldiertema? låte lite töööntigt tkr jag men det var nåt speciellt. Fast för mej blire nog vanliga festkläder efter som att jag inte visste att det var det temat för än igår. hehe, efter? Får se om det är förfest nånstans om man i så fall ska dit innan efter som att det bäörjar nio. Men troligtvis blir jag hemma innan, som vanligt ;)
'
Go natt!

sjukling

Hejsan!
Ledesen att jag inte skrev nått igår, men jag satt bara framför tv'n och knep ihop magen hela dagen igår. Hade så himla ont i magen! Känner fortfarande av det lite... Men helgen avslutades med Big brother. Det var det första avsnittet jag såg för den här säsongen. Vilka stjärnor dom har hittat! haha xD idioter. Fattar inte att jag vill sitta och se det x)
'
Men nu mår jag bättre och har varit på praktiken idag.
Just nu har jag ätit lite god blåbärspaj och sitter och kollar på ett jättespännande program om rymden på tvåan.
Jag ahr alltid tyckt att rymden är så intressant! Det tar heller aldirg slut på kunskap och man vill alltid veta lite mer :)
Senare blir det väl Big broher, hehe'
'
Nu ska jag kolla klart! Ha det bäst!

Mora - Converse

Helluu!

Nu är jag (äntligen) hemma efter en solig dag i Mora! Det var dags för mig och farmor att ta en tur in till stan och till Noret. Och guess what! Jag hittade äkta converse för fem hunda! Det blev röda den här gången. Vårens första viktiga inköp klart :)
Och så var vi till dollar Store också där jag köpte ett par nya gardiner till mitt rum, billigt och bra ;) Dom kommer upp i sommar. Och så köpte jag lite annat.

I kväll blir det bio med Emilia :) det blir "Hur många lingon finns det i världen" med glad huddig gänget ni vet? :)



DANS <3

Sitter och kollar på dansvideor från lite shower vi haft.
Har har ni två videor :)
Här står jag lägst fram till höger
Här står jag också längst fram

Dans <3

Sitter just nu och kollar på let´s dance vilket är lite sådär.
'
Var hemma med själv med Erik ett tag förut och då blev det ganska hög musik(måste ju tänka på Erik) dans! Efter som att jag inte går på dans nu så måste jag göra lite hemma, annars dör jag om jag inte får dansa!!! Blev en liten blandning mellan hiphop och jazz - dans. Men jag har så himla dålig fantasi när det gäller att komma på steg! hehe
Saknar dansen :'(
'
Madde fyller år idag så egentligen hade jag kunnat vara på fest/tjejkväll med några tjejer från Borlänge nu, men det blev inget för mig efter som att jag tyckte det blev lite krångligt att ta sig dit och hem osv.
Grattis på dig i alla fall! =)
'
Som ni ser så har jag gjort om bloggen lite. Jag bytte tillbaka till min blåa bakgrund och så har jag gjort skarpa kanter på headern i stället för runda.

Freeeedag!

Go morgon!
Sitter just nu i skolan och har precis börjat med fortsättnigen på mitt cv-arbete.¨
Kom lite försent, men det är lugnt, rätt skönt ;)

Köpte för resten den här igår, superskön!


Nu ska jag fortsätta med arbetet så kommer jag in i eftermiddag!
kisses

17MARS2011

Hääj!
Idag har det varit en bra dag. Först helt ok i skolan med en jätte rolig idrottslektion.
Hemma har jag inte gjort så mycket mer än att lyssna på lite musik och lite sånt. :p
Louise är fräään
ååååå HALEBOB! (ignorera mitt ansikte...)
hörs i morgon och då är det freeedag! :D

Onsdag...

Tjoo!
Nu har jag nyss sett på my super sweet 16 (MTV) och nu blir det Glee :)
Dagen i skolan var rätt tråkig och efter har det inte varit så kul heller, så ingen bra dag idag. Plus att vi ska läsa 26 sidor till ett prov som vi har nästa vecka. faan...
I morgon är det i alla fall torsdag, och dett gillar jag, för då är vi nära helgen! =)
hörs!

Familjen Annorlunda


tråkig?

Hej på er!
Jag vet att jag har varit lite tråkig dom senaste dagarna, men jag har haft fullt upp och jag har inte haft så mycket intressant att skriva om, hehe men nu blir det för hoppningsvis mer blogginig! Om in datorn laggar exakt heela tiden...

Jag är så blev så glad när solen kom fram och värmde idag! Så himla skönt att vårsolen har kommit! :)

Nu ska jag nog titta efter en stero.

kram

Helgen

Igår skrev jag (tyvärr) inget ör att min dator var helt sjuk och sen var jag med Emilia hela dagen.

Men min helg har i alla fall varit bra men har gått alldeles för fort!!
Igår började jag och Emilia den soliga dagen med att ta en promenad skogen med hundarna. Vi hade också lite fika med oss som vi satt oss på ett liggunderlag i snön och åt. Mysigt!!
Sen gick vi hem till mig ett tag :)
Dagen avslutades med kycklingtacos och sedan sov jag hos henne och vi kollade på Att göra en pudel som var en rätt bra film.

Idag har vi tagit en mysig promenad med hundarna runt Gärdsjön som blev runt en mil. Härligt!
Sen blev det  lite tacos och så lite Hallonglass till efterrätt. Nu har vi nyss gjort lite läxor (-.-') och snart bär det av ner till Koppjärk för lite träning. Mycket träning idag!!

hörs! <3


Fredagsmys??

Nej, jag kan inte fatta att jag satt med matteboken i typ två timmar fram till nyss... hehe'

Dagens !


Linne - Cubus
Jeans - Gina Tricot
(på linnet är det även tre knappar fram)



Supermysig tröja med "fluffiga" ärmar med mudd nertill - H&M


Dagen, klänningar... :)

Hej bloggers!

Har nyss ätit en ritktigt god pizza och sen ritat med Lillebror :)
Och nu lyssnar jag igenom lite musik som jag ska mixa lite med =D
  För övrig har dagen varit bra, och vi fick sluta 20 över ett så jag kom till rättvik halv tre och tränade direkt :) Det känns riktgit skönt att ha tränat igen!

Igår provade jag kläderna jag hade på avslutningen i nian, och så en annan sommarklännig :)
Här har ni några bilder. Men klänningen från nian ser inte ut så där, hehe. Jag knöt ett band så att den blev lite tightare igår. Men på avslutningsmiddan hade jag så klart den som den skulle vara! Och en fin sjal till, och mammas brölloppsskor :)

Den här klänningen har egentligen axelband som jag bara stoppat in.
Köpte den på Veromoda för 500 om jag inte minns fel.
Den går ner till mitten av smalbenen typ.


Avslutningsklännigen
Den har en stor vit rosett över bysten.
hehe, den har blivit lite kortare på
mig sen dess x)
Köpte den på Only.


Kommer in med dagens outfit sen :)

skola...

Sitter på en svenska lektion och har nyss tränat att skriva cv...
Nu väntar en film och sen lunch. Och vi kanske inte har nån engelsa efter luch så då kommer jag hem tidigare, vilket skulle vara super bra för jag tänkte träna efter skolan. (äntligen)

hörs sen!


Jakt på jacka

Nu sitter jag äntligen i sängen efter att ha plockat ihop lite kläder till i morgon, kvittion som ska visas för rektorn för ersättning, och lite sånt!
Just nu h¨ller jag på att leta efter skinnjackor, men jag vill dock ha en med dragkedja på fickorna. Hittade inga förra året och nu har jaga sett en! På BikBok, men det är inte äkta skinn. Visst kan jag kanske ta en som är fejk men äkta är skönast och på den här jackan syntes det tydligt att det inte är äkta Inte bra!!
Vart sjutton ska man få tag i sånna skinnjackor!!!?
Men den var snygg i alla fall! Jag får kolla på BikBok i affären sen när jag åker dit i stället :)
Jakten fortsätter...


I morgon ser planerna ut så här:
Skola till elva, halv tolv och sen blir det att gå på stan i Falun en timme eller nått
Sen åker jag ner till Rättvik och väntar på att Emilia ska sluta, sen tar vi bussen hem för att sen kolla hur det blir med sommarjobbet. Det skulle ju vara himla bra om vi fick komma dit båda två!
Efter det ska jag äta och sen får vi se om jag tar mig ner till KoppJärk för lite träning! Jag har fortfarande ont i magen så jag åkte inte ner något idag i alla fall...

Jag köpte för resten ett par leggings idag som ni troligtvis får se i morgon :)

nääätti


Fixat, typ.

Nu har jag som ni ser fixat tillbaka bilden. Men det hela ledde till att jag fick göra menyn bredare och headern större. Men det blev ok i alla fall. Men det jag stör mig på är avståndet från linjen (den mellan inläggen och menyn) till själva menyn. Fruktansvärt störande!! Men jaja det får vara så lite nu. hehe
Jag har också ändrat utseendet på kommentarerna och läagt till en länk till Google chrome efter som att min blogg visas bäst där. :)

Dagen var i alla fall bra, och kort i skolan! Jag fick så lov att ta sena bussen och komma en halvtimme för sent. Och så skulle vi ju sluta ett. Men vi fick sluta efter lunchen som började elva. Ritkigt kort dag!! =D
Och i morgon slutar vi också efter lunch för att några ska göra ett prov de flesta redan gjort.
Jag klagar inte. ;D

Efter skolan i morgon ska jag fråga om ännu ett sommarjobb. Då ska Emilia också fråga. Det blir på en handelsträdgård bara några kilometer hemifrån :) Nu blir det tredje året vi frågar och nu SKA det blir nått. hoppas jag...

Nu måste jag verkligen gå på toa!! xD hörs <3

(tråkigt inlägg det blev nu?)


Jävla skit!

Jävla skit!! Det är så drygt med bilden jag brukar ha i menyn! Den blir inte som jag ska ha den fast jag har samma koder och allt!!! Jag har setat en timme med det här och nu ger jag upp för idag.
Så därför ser bloggen lite dum ut nu när jag inte har nån bild där. Men den kommer så fort jag fått bukt med det här!

Kollade nyss på Den hemlige miljonären, och guud vad man kan blir rörd asså!

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Natti!

Fettis-dag?

Fettisdagen?
Är det Fet-tisdag eller fettis-dag? jag har alltid trott att det heter fettis-dag. (asså, fettis som typ "tjockis" eller nått, att man ska typ "tjocka"...) Men så kanske det inte är? O.o haha jag är nog bara blåst... hehe' x)
Jag åt i alla fall en semla idag, eller ialla fall en halv :p

Nu har jag äntligen tid att blogga! Jag sitter och tittar på Sofias änglar just nu och det är alltid lika sorlirgt!!
Jag har varit så trött hela dagen och mått illa till och från hela tiden! Och det var ritkigt skönt att komma hem och dusha, äta och slappna av!!

I morgon hörde jag att vi skulle få sluta ett =D Hoppas att det verkligen är så också!! SKulle vara så himla skönt!!
I så fall skulle jag kunna ta bussen kvart i två från falun och vara i rättvik halv tre och ta bussen hem direkt och då vara hemma en och en halv timme tidigare! =D
Men helst av allt skulle jag vilja stanna hemma hela dagen...

Den 25'e är det för resten Gymnasie fest i Rättvik igen! Och det blir ju roligare ju fler som kommer!
Förra gången var det super bra! Så kom kom kom!
Just nu är det mer än 130 personer som ska komma


Måndag

Idag har varit en dag med magont till och från hela tiden. Superjobbigt!
Men annars har jag väl inte gjort så mycket. Bara lyssnat på musik, kollat på tv, varit med Lillebror och lite sånt.
Jag fick för resten ett tfn.nummer till chefen på dagiset så jag kan prata med henne om sommarjobb. Så vi får se då! Det skulle ju vara super bra om jag fick vara där i två verkor i sommar! :)

Just nu sitter jag under täcket framför tv'n och kollar på En unge i minuten. Bra program faktiskt!
Och innan det såg jag på familjen annorlunda som är ett av mina favorit-porgram!

Go' natt! <3

7 Mars 2011

Hej!
Idag mår jag fortfarande illa. Så himla jobbigt! fy faan...
Vi är som tur var lediga idag i alla fall. Och om en timme ska jag hämta Erik på dagis också =) Och passa på att fråga om sommarjobb där.

bläig dag

Hej på er!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag... Jag är trött, har ont i magen och har inte gjort så mycket idag. Varit nere i Rättvik och handlat lite, och busat lite med Erik nu på kvällen.
För resten så tränade jag med Tessan lite på dagen vilket gick bra =D
Har skrivit på hemsidan, och länken finns nere i menyn.
Jag hade ju tänkt att tröna idag. Men efter som att jag inte mår så bra så blev det inget, tyvärr..
Vi hörs!

Vasaloppet

Nu har vi nyss sett på årets vaslopp. Jörgen Brik vann hela vasaloppet och Jenny Hansson vann tjejernas tävlingt. Sverige dominerar! :)

I morse vaknade jag och mådde väldigt illa. Var så där äcklig i magen om ni fattar vad jag menar.
Så när jag kom ner till mamma och pappa så var dom också det, så jag har kommit fran till att det måste varit något i tacon igår...

Ångesten om skolan har verkligen artat sig nu! Usch och fy! Men jag är i alla fall ledig i morgon också. Men sen börjar det tråkiga igen...

hörs sen

Svenska folket kan inte rösta...

Sitter helt proppmätt i soffan efter att ha ätit tacos med nästan hela familjen. Så klart har vi sett på Melodifestivalen också. Men feeeeel gick vidare! Sara Varja ville jag inte ha, men okej.
Men The Moniker? Seriöst. The Moniker!!?? herre gud. Det skulle helst av allt ha varit Linda Pritchard och typ, Shirleys angels.
Bäst ikväll var i alla fall Linda Pritchard. Absolut bäst!!

Jag började min lördag med film och sedan ringde Emilia så åkte vi ut i skogen för hennes pappa skulle fälla lite träd och så grillade lite pinnbröd. Mysigt vare! Men blåsigt...

                                             Hihi, våran eld sjönk ner i snön och vart mindre och mindre... :p

 


Idiotäckel

Jag vet inte vad jag ska säga.
Jag blir bara så arg och ledsen. Jag fattar bara inte...
Aftonbladet

*Drömmare*

God morgon! Sitter i min säng ganska nyvaken och frunderar på vad dagen har att bjuda på. Fint väder hade den med sig i alla fall!

Jag har drömt så himla mycket de senaste två nätterna! Eller inatt var det mest en stark dröm, men natten till igår drömde jag jättemycket olika drömmar. Hur många som helst verkligen. Jag kan säga att båda gångerna när jag vaknat har jag kunnat andas ut, för de var inga roliga sista drömmar... Men nattens dröm hade jag velat se mer av, hur den slutade. Visst blir man besviken på sånt!! Jag orkar inte förklara alla drömmar, hehe

Hörs sen!

Fredag

Denna fredagskväll har inte varit livlig direkt. Jag har kollat på film och ätit lite godis och ostkrokar, gott!! :p
Så har jag spelat piano, sjungit, lussnat på musik, och lite sånt. Och myst med Tessan :)
(min hund för er som inte visste..)
I morgon får vi se vad jag hittar på. Kanske ska dra till koppjärk och träna? nja, jag tror det får bli på söndag i stället...
Ångesten för skolan har börjat komma också...........
'
okej, mitt hår INTE så där gult, men det blev så i camen för ljuset i rummet...

Ny hårfärg!!

Nu har jag precis ätit efter att ha kommit hem från frissan. Det tog lite mer än två timmar att bli helt klar. Och reultatet, ja ljust och brabra! =D
 Förändringen syns inte så mycket på bild för det är lite ljusare i verkligeheten :p
Anyway, före och efterbild :)



Hörs sen! :D

Fredag Fjärde Mars TvåTusenElva

Idag vaknade jag upp hos Emilia :) Och vi somnade faktiskt innan ett i natt!! Helt otroligt asså! haha
Så vi vaknade halv 10 "pigga" och glada =p

Nu sitter jag hemma och lyssnar på Regina Spektor och om lite mer än en timme drar jag ner till Evas för att slinga håret. Kommer in med före/efterbilder sen :)

Kram på er!

Enåbadet

Hej alla solstrålar!!
Det är i alla fall vad jag ser utanför mitt fönster, och så klart hos mina läsare! :p

Idag har det varit bad med Emilia, Joakim och Zacke. Det var så längesen jag var i badhuset nu så det var kul :)
Och så himla härligt att få på sig bikinin och känna vattnet!!
Nu sitter jag och Emilia hemma hos mig med Erik och lyssnar slappnar av med lite musik :)

Hörs senare! <3


Onsdag

Då har ännu en dag gått då... Usch, det går för fort!!
  Jag kom hem från Emilia för ett tag sen och nu kollar jag på film, igen. haha
I morgon skulle jag ju och träna men, det blir kanske att åka till simhallen och simma med Emilia i stället :)

                                           Några bilder jag tog på hundarna i sommras =)



Hos Emilia

Nu sitter jag hemma hos Emilia och vi har nyss kollat på film.
Vad mycket film det har blivit dom här senaste dagarna!! haha
Får se om vi tar en liten promenix med hundarna sen också :)

Jag har fått så ont i foten också! Precis under hälen liksom. Så jobbigt när man går hela tiden också -.-'
Hoppas det går bra att träna i alla fall, efter som att jag tänkte åka ner till Koppjärk i morgon...

                                                                                       Bild från i sommras


2 Mars 2011

Nu har jag nyss städat rummet. Kan säga att golvet är rent nu eftersom att jag både TORKAT och dammsugit.
Annars har jag bara spelat lite piano, gitarr och sjungit lite :)
Men sen vet jag inte vad jag har gjort idag? O_o

  Osminkad


   Outfit

Jag lade in fokus över ansiktet för att ni vill inte se hur den
bilden blev, haha

Men jag har i alla fall på mig en vit topp från Gina Tricot,
Leggings från Gina Tricot
Och den "grön-bruna" toppen jag har utanpå den vita har jag
ärvt så jag vet inte var den kommer ifrån...

Hörs senare!

Twilight

God morgon!
Börjar dagen med att se på Twilight. Typ fjärde gången jag ser den ;) hehe'
Och ändå har jag inte sett tvåan 

Dagens låt...

Nu har jag fixat lite med länkar till bla. bloglovin, som ni kan se under presentationen, som jag också har skrivit om. Jag vet att det är en svart ram runt min profilbild vid presentationen på "vanliga" internet explorer, men det ska inte vara så egentligen, men på t.ex google chrome ser det ut som det ska...

Emilia kom hit vid halv sju-sju idag, och sedan gick vi hem till henne och höll på lite med bloggar och sen såg vi på film. Det blev Smekmånaden. Har sett den förut men den är så sjukt rolig! haha bättre när man ser det andra gången ju! x)

Dagens låt!

Christina Aguilera gripen av polisen

Läste nyss på aftonbladet att xtina Aguilera och hennes pojkvän blivit gripna av polisen!
Att christina blev gripen var löjligt men hennes kille däremot...
Läs här!

Bilder

Sitter och har nyss hållt på med lite bilder. Dennis och micha har också kommit hem. En stund iaf ;)
Jag skulle ta kort på mitt hår inför fredag då jag som ni vet ska bleka massa slingor i håret. Så jag fixade förebilder idag. :p Men medan jag höll på blev det mer och mer kort och ni får några tänkte jag ;)

hörs sen!


                                                                      Älskar håret på bilden!






God morgon!

Guud vad skönt att sova ut riktigt!! Har sovit i tio timmar vilket var behövligt!
Nu tänkte jag börja dagen med en film.

RSS 2.0