Ett bra dygn!

Tillbaka i Stockholm efter en kryssning med en gryyyyym konsert av Sabaton! Nu ska vi snart ta tåget hemåt och är inte hemma för än sent..

nyss käkat också. prrrooppmätt!



Torsdag och dags för kryssning!

Gomorron! Nu har jag nyss dushat och håller på att göra en gröt av rågflingor med blåbär till. God frukost!
Sen ska jag ta och sminka mig innan bussen går till Rättvik. Vi åker därifrån till Borlänge vid halv 1 men min buss går strax efter 10. Så tråkigt. Får vara hos mamma på jobbet ett tag och så tänkte jag charma till mig en lunch där ;)

Vi tar tåget från Borlänge till Stockholm vid 2 Sen går båten halv 8 ikväll. Ska bli så sjukt nice med 23 timmar hårdrock! Dock blev det bara jag, Dennis och Sara. Men men! :)
 
Nu lär jag gå till min gröt innan den bubblar över..
 
Förra hösten tror jag, utanför långbyrggan
 

tomt över tangenterna

tomt.

Onsdag

Sitter i skolan ska strax käka. Gjort klar en uppgift i Specialpedagogiken nyss så de tär skönt.
Efter lunchen har vi bara mental träning kvar d jag och Joel sa planera för en aktivitet och lite sånt. Sen är det fan slut på den här veckan! Imorgon drar jag ju på kryssning :D Men sshhhh de är en hemlis! ;) Nej men för lärarna är det lite hemligt faktiskt. Får ju inte direkt ledig igen när jag varit ledig över en vecka i och med Spanien.. ;)
 
Hörs sen!
 
tog första bästa bild
 

Story of my life, in one word

En känslomässigt jobbig dag är det och kommer fortsätta vara känner jag. SÅ tråkigt. Tur det blir lite hockeykväll hos brorsan ikväll i alla fall 
 
 

The better half....

Börjar skoldagen med ett avsnitt One tree hill och en kaffekopp. Kom på att vi börjar tre kvart senare idag..

Det är inte innanför som det ser ut utanpå

Har lagt mig i sängen och skulle fixa en ny lampa i min saltlampa så skruvade isär den och det var fel lampa jag tagit upp. Går ner för att byta och så finns det igen. Får väl sova lamplös inatt igen då!.....
 
Och när jag kom hem idag och skulle ta en joggingtur med Tessan, så var hon inte hemma! Blev förbannad att farmor och farfar tagit henne utan att prata med mig först igen (hon brukar vara där dagar när vi jobbar/går skola länge), så ringde upp dom så att pappa kunde hämta henne påväg hem från jobbet och nu är hon här i sängen med mig. MIN hund <3
 
Har haft sån energi idag! Fast att jag sov för lite inatt och gick upp tidigt idag. Svårt att sitta still alltså! Och på jättebra humör i skolan också! Det är ju bra i och för sig. Men det blev lite väl flummit emellanåt tror jag.
Så energin fick göras av med på en löprunda. Men halsen var ju inte helt frisk och det kändes nu när man drog in en jäkla massa kalluft i lungorna. Oooont! Men det var skönt ändå efteråt. Och likförbannat så kunde jag inte sätta mig i soffan efter middagen vilket jag brukar kunna dö för att få göra. Så (tro det eller ej) jag tog fan hand om disken efter middagen självmant. Det är nått som aldrig händer! Tror det är nått fel på mig haha.
Sånt där onödigt som ni får veta, men nu vet ni i alla fall ;)
 
Pratade föresten med Studievägledaren idag och nu är det fixat med min studieplan och betyg och allt så nu slipper jag engelskan! Hatar den där fortsättningskursen. SÅ SKÖNT. Lediga måndagförmiddagar dessutom.
 
Lyssnar på musik och kollar runt lite på tråkiga internet. Ska slå på ett till avsnitt OTH och sova sen. Kort dag imorgon skönt nog!
 
Nattinatt..
 
jogging
 
 
En imorse inte allt för glad tjej ^^
 

Ny vecka, nya möjligheter. Ny vecka i alla fall.

Go' morron! Har egentligen sovmorgon idag och behöver inte gå upp för än 9 men vaknade innan 7 och min vovve ville ut. Så jag släppte ut henne och la mig under täcket i soffan och kollade på one tree hill. Har gjort lite frukost också och nu ska jag ta och börja göra mig iordning snart :) Mår bättre idag men inte helt bra känner jag. Men bara att bita ihop! Dock är det lockande att ligga kvar i soffan hela dagen med tanke på hur kallt det är ute..
 
Hörs sen
 
Bananomelett/pannkaka med hallon och grädde
 

Söndag igen....

Håller på att skriva ett så kallat på Pm om "bloggen som maktfaktor i samhället" i svenska-kursen. Det var så sjukt svårt att hitta information omd et då det skulle vara refererat från en vetenskapligstudie/uppsats men efter några timmars letande så har jag äntligen hittat en text som jag tror funkar för arbetet! Har skrivit en sida nu och har en tredjedel kvar ungerfär. Men det tar jag på lektionen imorgon.
 
Igår åkte jag till Dennis och Sara på kvällen och vi såg sista perioden av Leksand-Luleå matchen. Sjuuukt spännande och det avgjordes precis som förra hemmamötet med straffar. Och det krävdes hela 8 (ÅTTA!!) straffomgångar innan det tillslut avgjordes med att Leksand plockade extrapoängen. Alsenfelt ägde Linus Klasen!
 
Sen blev det sex and the city: Idag har vi haft soffhäng typ hela dagen innan ajg åkte hem. Förstå några avsnitt av OTH sen skräckfilm (!!!) Hatar det. Men Sara vägrade ju stänga av... Jag blev så rädd att jag typ började gråta. Synd om mig tycker jag. Klarar inte sånt där alltså.
Nu är jag hemma och mår lite halvkrassligt i magen. Får se hur jag mår imorgon. Hoppas att det har gått över för jag kan verkligen inte missa så mycket mer i skolan nu med tanke på att jag även ska på kryssning torsdag fredag.
 
 
Jag och Sara åt Äntligen upp hallonglassen som legat i frysen i två månader nu! ;)
 
Bror som inte vill vara med på kort. "Katt och hussemys" i soffan.
 

"What if i went and lost myselfe"

Dagens låt! Så fin.
 

Chiligryta á la Jennie

Detta MÅSTE jag bara prova göra nångång! Tid får det ta, gott som faaan ser det ut att vara i alla fall! Och när man läser vilka ingredienser det är i så gör det bara saken ännu lite bättre. Och jag som fullkomligt ÄLSKAR chili ^^)

Hitta receptet HÄR
 
 
 

Lördag

Guuu va skönt det var att sova och få vakna av sig själv! Vaknade i alla fall efter 9 och gick upp vid 10 för att göra frukost som fick bli banan-omelett/bananpannkaka med grädde, blåbär och hallon SÅ GOTT, och sen gå upp med det igen och kolla på lite One tree hill i sängen. Mysmorgon när solen sken in och allt.
 
Sen fick det bli en promenad med Tessan runt halva Nedre och hela Övre Gärdsjö. Det var en del kallgrader men det var väldigt skönt ändå! :)
 
Sen blev det en skön varm dusch och ännu mer one tree hill. Nu har jag hållt på att fixa det sista med nya headern, är inte riiiktigt nöjd men den får duga tills vidare ändå tror jag.
 






 








 
 
 
 
Myser med lite nötter och en öl idag med :)
 
Igår gjorde vi tunnbrödrullar och åt. Supergott! Provade värma en nyss och det gick det med! Bara osten och lite krydda som fattades :)
 

"Every song has an ending"

Sången jag med all sannorlikhet aldrig kommer få höra igen. Den bästa delen av den var början. Men jag njöt av musiken hela vägen...

 
 

Den olyckliga plågan inom en person...

 
 

En sån där myskatt



 
 

VS

Sitter och kollar lite på Victora´s Secrets sida och dör av det jag vill ha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Segt

Sitter i idrottshallen och kollar när min friskvård/hälsa-klass just nu har dans. Är lite avis faktiskt då jag inte har dansat med ledare på fan två år minst... Men de är skitsamma, det är kul att kolla på alla som är totalt orytmiska oxå ;)
Väntar på att jag Maja ska ha våran avslappning så att man får sluta sen.
Fast nej, jag har ju utvecklingssamtal efteråt också. Så jag lär väl sluta super sent när samtalet är med världens pratigaste lärare som fan aldrig är tyst om sitt oväsentliga snack..

Hörs sen!


Onsdag

Har kollat på OTH och pluggat sedan jag kom hem idag. Nu ska jag snart kolla mer One tre hill innan sömnen faller in. Skoldan gick faktiskt helt okej idag. Fick lite grann gjort i alla fall. Har inte kunnat koncentrera mig alls på skolan och tappat motivationen totalt till den då jag personligen har legat på botten av livet i två verkor nu. Men i förrgår hände nått. Jag insåg nånting och kan inte riktigt säga vad det är för jag vet inte själv hur jag ska sätta ord på det. Men jag vet att jag MÅSTE försöka gå vidare. Även om det är så plågsamt som det bara kan bli. Alla bilder och tillbakablickar som finns ständigt i huvudet gör att det gör så otroligt ont att man verkligen måste försöka släppa taget. För det är det allra sista jag vill här i livet. Hela kroppen gör ont av tankarna.
Och jag trodde jag skulle få en gråtfri dag idag. Icke, nu sitter jag här och tårarna kommer när jag skriver.
Men vet ni vad? Jag har börjat äta igen! Gick ner över tre kilo på en veckan och fick typ en näringskolaps igår morse då jag mådde så otroligt illa helt plötsligt och höll på att kräkas vid toaletten och sedan blev jag helt kallsvettig så att det bara rann om hela mig typ och ansiktet kände jag knappt av värmen... Så kroppen sa ifrån. Man kan inte gå med näringsbrist för länge. Men det var mitt sätt att bearbeta smärtan den här gången. Jag vet inte hur jag ska göra nu heller...
 
Första riktiga inlägget på två veckor dessutom. Men ni har inte missat nått alls. Jag gick in i nån form av depression igen (kan fortfarande få slängar av det efter i somras, men ni vart det en hel period igen). Klarade inte av att ta mig igenom en hel skoldag förra veckan så där har jag bara varit varannan dag typ och när man kommit hem och fått försöka slappna av, så bryter man ihop efter att ha hållt minen skapligt hela dagen. Det orkar man inte. Men nu försöker jag ta tag i skolan igen. Det får inte gå åt skogen sista året!
 
Ojj vad skönt det var att skriva av sig och låta fingrarna flöda som de ville över tangenterna. Men nu får det bli gonatt härifrån!
 
 
 
 
 
//Emma

Saknar dig så ❤

Tänk att det redan gått ett år.
 
 
Sista kortet på våran fina älskling 
 
Gick ut och tände en marshall på graven till henne ikväll. 


 

Anton Hysén

Alltså, det här måste vara, i alla fall Sveriges snyggaste fotbollsspelare! Det är ju fy och skam att han är gay... Orättvist!
 
 

Top tre - Lugna - OTH

 
 
 
 
 

"jag får tre örfilar av dig."

Det är svårt att skratta på riktigt nu men det här fick mig fan att skratta, på riktigt!
En otroligt trött Örebro-supporter som inte orkar se laget förlora en enda match till efter 11 raka förluster. HAHA!
 
BLOCKET
 
 


Stop telling me to let go

 

"I must quit..."

 

"what else is there to say?"

 

Hockey

för att pigga upp sig själv lite.




-Peyton Sawyer

"Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes, all you need is one."

 

 


allt jag kan göra nu är att gråta

Den där spåkulan kunde ju till och med ha jävligt rätt! Fyfan!

Den glömde bara säga att den blir värre än nånsin.

"Din gamla historia är på väg att upprepa sig. Försök att byta spår. Tänk positivt och be dina vänner om råd."

 
Den så kallade spåkulan på facebook kan ju till och med ha rätt. Den glömde bara säga att den blir värre än nånsin.
 
 

Onsdag kväll

Sitter i soffan hemma hos brorsan och har nyss pluggat. Ska göra prov i specialpedagogik imorgon på lunchrasten eftersom att jag var i Spanien när det skulle göras. Orkar inte pluggaaaa! Igår var det hopplöst. Tänkte bara på annat -vilket i och för sig inte är så konstigt- men jag tog mig igenom sidorna till slut i alla fall. Vill få ett slut på skolan nu! Är så otroligt jävla sjukligt omotiverad. Motivationen är mindre än nånsin. Känns ju inte så jättebra med tanke på att det liksom är sista året...
 
Aja, var ju på En frisersalong och klippte mig hos duktiga Frida idag. Nöjd blev jag :) Håret känns fräsch igen och vi la i även slingor istället för att bleka hela botten nu. Två blonda och en brun, alltså var tredje brun. Nästan gång ska det i ännu fler och lite högre upp i håret så att det blir riktigt slingblont.
Har dock inga riktigt bilder så det får ni nån annan gång.
 
Det var en j*vla massa slingor i håret kan jag säga!
 


Köpte även hockey-biljetter till nästa tidsdag och torsdag :) det har gått fööör mycket pengar idag..
 
 

Go morron!

Sitter i soffan och ska snart göra mig klar för att gå mot bussen och åka ner till Frida på salongen så att jag kan få mitt hår fixat. Äntligen säger jag bara. Har inte klipp mig sen början av Juni då jag klippte bort min dip dye och inte blekt utväxten sen Slutet av Juli på CCW.. Fy Emma!
 
 

Tisdag

Har nyss käkat lite skittråkig middag (mackaroner och korv..) och kollat på One tree hill. Nu känner jag mig deppig och irriterad också. Jag vill inte bo här! Måste skaffa nått eget så fort det går. Tyvärr är ju studenten inte förän i Juni och det känns såååååå långt bort.
Skoldagen var kort och vi slutade 12.40 så det var en lugn dag. Imorgon ska jag till frissan också. Ska bli SÅ SKÖNT! Min utväxt är förj*vlig och håret känns sjukt slitet efter Spanienresan.
 
 
 

open your eyes

And then they said you better take her now before it's too late. She really loves you, you know.
 
 

Vill skriva skriva skriva, men noll inspo

No, cause' all I can say is that I want it back, I want it all...
 

Måndag.....

Sitter i skolan och har en hel förmiddag med engelska. DÖDA MIG säger jag bara. Måndagar är då den värsta dagen på hela vekan. Så sjukt tråkig dag. Är även helt seg fortdarande efter helgen...
 
Det blev ju halloweenfest i lördags. Vi var ett helt gäng som skulle ner på bowlingen och vi var väl där nere vid typ 12 eller nått. Kan väl säga att det blev liiite mycket dricka för min del. en hel skål mojito själv tillsammans med öl och whiskey. "Har ni provat varannan öl? Skit gott!" Aaa de var de ju. Inte så smart dock ;) Men när jag inte såg vad det stog på spotify längre insåg jag att vatten kanske är en bättre ide än alkohol. Så det fortsatte med vatten istället ^^
 
Igår mådde jag som en påse skit ungefär. Mojiton smakade sååå mycket bättre påvägen ner än påvägen upp.. heh.
Men mitt på dagen kvicknade jag till lite i alla fall så jag och Sara åkte och tog en pizza med Daniel. Åt dock knappt en fjärdedel av pizzan. Värt pengarna? Nja men den var ju god så länge de varade i alla fall.
Hade världens frossa på kvällen också framför TVn där vi kollade på hockeymatchen mellan Brynäs och Leksand. Leksand som tyvärr förlorade i straffar. Men en poäng är bättre än ingen!
 
Nu ska vi snart köra igång den sista halvan av lektionen...
 
Sara gör tacos på fryst köttfärs...
 
Dags för mojitoooo
 
Sara och Daniel
 
Brorsan blev clown
 
 
 

Smör majonäs äckelost ägg ansjovis räkor gurka

Ansjovis-smörgåsar ikväll. Mums! Fick ju dock bara i mig en.. en god jäkel! (trots äckelosten) :p

Nytt i garderoben!

Lite nytt jag köpt den senaste tiden
 
Family House
 
älskar den djupa ryggen!
 
Family House
 
Family House
 
Gina tricot
 
Gina tricot
 
Lager 70
 
H&M
 

Freeeedag

Hej på er!
Det är lov och jag har varit hos Sara och Dennis från söndag till igår. Imorgon åker jag upp igen för lite halloweenfirande och "reunion" med några nygamla vänner.. Ska bli niiice :) Fattas några dock..
 
Skulle skriva massa till er igår men hade en pisseftermiddag/kväll så de blev ju inget ändå...
 
Den här veckan har jag i alla fall hunnit besöka nybyggda Ikea i Borlänge med Sara och Anna, varit till Falun med Anna för att kolla maskeradgrejer till imorgon (kom dock hem med vanliga kläder och snapsglas istället heh), varit på hockey i Leksand med Sara och Dennis där jag även träffade min morbror som tryckte en tröja åt mig, kollat klart på L-word serien (buhu') och träffat två till kompisar. Sen har vi väl haft soffhäng och massa sånt också.
 
Idag har jag mått illa till och från typ hela dagen och har nu huvudvärk också. Huvudvärk 10 av 12 dagar, ROCKIGT. Men det känns väl som mitt minsta problem i livet nu.
 
Massa änder när jag tog en promenad i Rättvik


 
 
 
 
 
Anna i Falun, snygg som fan!
 
 
 
 
 
Lite småstolt över mina glas.. ;)
 
Saras mammas katt (mamma till våran) har fått en till kull. Lite kär ^^
 
 
"Oj, vad stora bokstäver de va!" Sa Anna. Jadu....
 
 
VINST!
 
Halva priset och eget tryck. Tack morbror!
 
Fick äntligen min De La Rose-tröja! :D
 
Sara bakade hallon- och vitchoklad kakor igår
 
Våran lille tjej har blivit tonåring och en riktig morgonsovare. HON har dessutom blivit en HAN..
 
Går det att tröttna på One tree hill?
 
 
 

RSS 2.0