Gott nytt år!

 
 

Jag är inge bra på att vara ensam

Jag jag kommit underfund med att jag är inte bra på att vara ensam längre. För ett år sen var jag bra på att vara själv, att vara en, men det är jag inte längre. Och det spelar ingen roll hur mycket jag då och då inser att det går att gå vidare. Jag trodde under en kort period fram till idag att det kunde gå att släppa det. Men det ligger alltid kvar där bakom. Det påminner en när man minst anar det. Som att, "du får inte Emma, kom ihåg. Kom ihåg..."
 
Det var flera veckor sen jag la mig under täcket såhär ledsen. Det har varit skönt att inte vara nedstämd varje dag ett tag. Men nu kom det tillbaka igen. Alla tankar och allt jobbigt jag försökt kämpa emot och faktiskt lyckats få bort en liten liten del av, kom tillbaka som en käftsmäll. Tonerna på pianot går i moll. Nedstämda och hopplöst tankspridda. Fyfan vad jag saknar allt. Det gör så otroligt ont...
 
Omringad av människor, men ändå känner man sig så jävla ensam.
 
Jag vet inte vad jag egentligen tycker om att dela med mig dessa ord till er men jag behöver verkligen få skriva av mig och låta fingrarna rulla som dom vill över tangenterna.
 
 

2013

Tar väl och gör den där listan alla håller på med just nu...



 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åkte till varmare breddgrader till exempel. Körde bil "på riktigt".

Höll du några av dina nyårslöften? 
Jag hade som löfte att ta tag i saker även om det inte känns bra, vilket jag inte alltid gjort så det är ett nej. Hade även som löfte att verkligen köra igång med träningen på riktigt vilket jag även gjorde i några månader tills jag träffade kärleken. Så det blir ett halvt hållet nyårslöfte.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

En gammal kompis blev mamma nu på julafton :)

Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är.

Vilka länder besökte du?
Spanien - Gran Canaria. Underbart!

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? 
Nej det kan jag inte säga. Det hände så mycket det här året! Förra nyår känns som ett helt annat liv sen!! Mycket bra hände men det övergick i ett helvete sen under det senaste halvåret. Men jag hade även en otroligt bra period under 2013..

Vilket/vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
14/4 & 6/7. Även några datum däremellan men dom två är nog de starkaste. Ett bra och ett dåligt!

Största misstaget? 
Att jag inte räckte till..

Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Ja, åkte på streptokocker vid nyår och gick på antibiotika. Sen dubbel urinvägsinfektion i nästan hela juli månad som höll på att gå upp i njurarna vilket ledde till två nya penicillinkurer. Drygt som tusan.

Bästa köpet/köpen?
Vet inte. Men det är skönt att ha en mobil som fungerar i princip felfritt, vilket min förra inte gjorde. Så det var ett bra köp!


Gjorde någonting dig riktigt glad? 

Att träffa personen som gjorde mig glad så det ibland gjorde ont...

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? 
Freight train, Wake me up är dom jag kommer minnas mest.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och. Under en period var jag gladare än vad jag kan minnas. Sen hade jag även korta depressioner. Så det är verkligen både och!

Vad önskar du att du gjort mer?
Vad som än gjort att mna räckt till!


Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag vet inte. Man ångrar ju oftast saker man inte gjorde, än saker man faktiskt gjorde.


Blev du kär i år? 

Ja det blev jag.

Favoritprogram på TV?
Jag vet inte. Har inte kollat på tv alls lika mycket som förut.


Bästa boken du läste i år? 

Mellan liv och död & Livet utan Amy som jag läste nu när ajg var sjuk. Men dom har jag ju läst förr.

Största musikaliska upptäckten?
Ojj! Ingen aning. Lyssnar på så otroligt mycket så det vet jag inte.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag var hemma med familjen. Farföräldrarna kom och även Sara och Dennis. Hade en helt ok dag.

Hur skulle du beskriva din stil i år? 
Klädmässigt väldigt olika. Personlighetsmässigt positiv och glad, men även negativ till det mesta ibland.

Vad fick dig att må bra? 
Den person jag fick spendera våren och halva sommaren med, mina närmaste vänner och allt vi gjorde!

Vem saknade du?
Samma person som gjorde mig glad.

De bästa nya människorna du träffade?
Träffade många nya bra människor faktiskt! :) Men den bästa får nog ändå bli Fredrik.

Planer för 2014?
Gå vidare i livet.. Och ta STUDENTEN! Och därefter flytta hemifrån.


En bild säger mer än tusen ord på nån sketen lista!
 
 

Måndag

Gomorron! Fick så lov att få ut lite agressioner. Men nu skiter vi i det! Har precis käkat en enekl frukost i from av flingo och mjälk med bana i. Funderar på om jag ska åka ner till Rättvik en sväng om en timme. Tänkte köpa en blus jag sett inne på Family House.
 
Aja hörs sen!
 
Passar på att göra lite reklam då ;) Ni som bor i Dalarna! Köp Gefleortens istället för Arla. Alla säger att arla är så miljövänligt men vet ni vad? Denna är så mycket bättre. Den åker aldrig utanför dalarnas gränser för att komma dit den ska. Ett mycket mer miljövänligt alternativ! Innehåller dessutom mindre skit än arla också. God är den med!
 

Dra åt....

Flera veckor med bara fake. Allt var bara en grej, en stor lögn. Ja, man blir besviken på vad människor tar sig till. Det är förbi nu, över. Skitmänniskor det finns!  Stunden man inser att människor inte är den dom säger sig vara, som man trodde att dom var. Det är fan tråkigt. Men nu inser man vilken skit, skiten egentligen är. Bajs.
 
 

?

 
 
 
 

Liksom på chans

En låt som spelas mycket på min spotify nu. Han har så sjukt skön röst!
 

Söndag

Gomorron höll jag på att skriva. Klockan är ju tre på eftermiddagen och jag har bara hunnit äta frukost och duscha. Det blev en riktig sovmoron idag. Och jag känner mig fortfarande nyvaken. Helt död!
Igår kväll åt vi lite kycklingtacos här hemma vilket blev superdupergott! Men kvällen slutade inte så bra. Men idag är det en ny dag. Fast det ser ju mer ut som kväll om man tittar ut. Mörkt igen!
 
Får se vad kvällen bjuder på, kram
 
Hallon- och blåbärsmoothie å kokt ägg (bra kombo?) som en lätt middag... Gott!
 

Det brister till slut

Tänk att man kan vända så fort från ett bra myshumör med familjen till att ligga med ansiktet mot kudden och dränka den i tårar, så otroligt fort.

Jobbat klart när ni vaknar

Gomorron på er! Har precis jobbat klart för denna dag. En otroooligt lång och jobbig dag på tre timmar. Eller? Njaa. Lite tråkigt att få så kort arbetspass. Menmen nu har jag ju hela lördagen framför mig! Vad den nu bjuder på ;)Hörs sen!
 

27 December

Igår åkte jag, Dennis och Sara till Mora en sväng och skulle kolla på kläder och lite sånt på mellandagsrean men det blev typ in och sen ut ur affärerna lika fort igen. Så sjuuukt mycket folk. Orkar inte köa. Får åka iväg när det har lugnat ner sig lite. Så min shopping blev bara ny nässpray och en ny hostmedicin. Väl behövligt i alla fall ;) Första natten jag inte legat och hostat ihjäl mig på braaa länge. Skönt som faaan!
 
Sov i alla fall hos dom inatt och ahde min vovve med mig också :) Vi hade hockey kväll med först Leksand-AIK och Leksand vann. Såååå jävla skönt. Alltid lika kul att slå dom. Bara för att liksom ;)
Sen blev det Jvm-matchen som Sverige spelade mot Schweiz. Vi vann! Dubbelt upp denna hockeykväll. Riktigt rolig hockey fick vi se igår. Inte bara för att båda våra lag vann utan också för att det var sjukt bra matcher också! :)
 
Idag kollade jag och Sara på Coyote Ugly när vi käkat frukost sen åkte vi hem hit och nu sitter jag i soffan och har kollat på Lejonkungen 1 två gånger på raken med Erik. Samma film om och om igen haha.
 

Sara & Bella myser
 
Tessan <3
 

Bye bye christmastime

Då var den här julen över också. Alla förberedelser man gör, planering för middag, julklappar osv. För en dag, för julafton som går huuuur fort som helst förbi. Den kommer och säger hej och går minst lika fort, en gång om året. Men det är en afton som ändå uppskattas så otroligt mycket för alla människor och det känns i hjärtat att tänka på dom människor som inte har någon att dela den värmen med. Skänker en extra tanke till dom under juletid.
 
Nu blickar jag fram mot nyår och nya möten. Jag hoppas att jag kan få uppleva det bästa av 2013 igen med både nya och gamla människor. Hoppas ni har haft en fin jul och att ni får ett galet nyår!

Tänk om vi kunde få ha snön vi hade förra julen!

God Jul! Har haft en trevlig julafton

Hade en väldigt bra julafton igår som började hos farmor med julfrukost. Sen kom Dennis, Sara och hennes dotter så blev det lite julklappar och fika. Så har vi så kart kollat på Kalle Anka (blev lite småsur när svarta dockan fortfarande är bortklippt...) och sen vidare till mormor och morfar för middag, tomte och fika. Så mysigt! Vi var hemma vid 8 igen och kvällen avslutades med massa bus och Ice Age 3 och Ben & Jerry´s i soffan med lillebror :)
Dock så saknade jag tyvärr den där riktiga julkkänslan lite grann. Beror nog på att det inte var en snöfläck kvar? Ja, jag tror det. Tråkigt :( Men vi hade en trevlig dag och kväll så jag är nöjd ändå! :)
 
Körde på plattångslockar igår :)

God jul från Tessan ^^

Kalle Anka

Mormor och morfar förbereder maten :)
 
Kollar efter tomten
 

"Hej jag heter Erik och jag är fyra" haha så söööt! ;)
 
 
 
 

Öppnar paket med mammas hjälp
 
 
Min kväll avslutades helt vid pianot/keyboarden. Jag blev så rastlös när jag skulle lägga mig så det fick bli lite toner i öronen innan sömnen föll in.
 
 
 

Uppesittarkväll

Har haft uppesittarkväll med familjen och haft et riktigt mysigt! Jag och mamma var dom som höll ut hela bingolottos program. Inte för att vi spelar bingo, men det var väldigt mysigt att se det ändå ikväll. Men nu är det dags att sova, klockan är ju ändå halv ett på natten. Nattinatt!
 
Och föresten, God jul!

Pappa lyckades kortsluta ljusslingan när ett ljus inte funka, så allt slocknade. Så nu blev det en utomhusslinga, funkar det med! Med lite snea ljus och sådär. Men det har sin cham det också ;)

Våran supergoda julskinka! Kan äta ihjäl mig på det alltså. Som ni ser så öppnade den sig lite i ugnen och ja, jag vet vad det ser ut som.... Men det behöver man ju kanske inte tänka på...



Uppesittarkväll á la familjen Hansson. Riktigt med julgott!!

Gjorde en nejlika-apelsin idag också. Mamma tycker att det luktar så gott så gjorde en till henne. Dom är ju fina också tycker jag :)
 
 

Dan före dan

Har nyss slagit in de två sista julklapparna. Jag som trodde att det inte skulle bli några alls nästan. Men det blev ju en hög tillslut haha. Jag tycker att det är så himla kul att slå in massa paket och göra dom lite fina och speciella :) Jag hade ju dock inte det julklappspappret jag ville ha men det blev bra ändå.
 
Annars har jag som ni såg käkat glass idag. Sjuuukt god! Och så har jag och mamma varit ner till Rättvik och fixat det sista inför imorgon. Så har vi knykt en gran idag också ;) Så den ska vi klä sen och ha lite uppesisttarkväll med tuttul, julskinka, pepparkakor, lussekatter och glögg osv.. haha hur ska man få i sig allt?
 
Fick nyss reda på att min bror och Sara ska komma hit och även dottern, dottern som är supersjuk. Nu när jag börjar bli frisk så ska dom komma hit med en ny smitta! Jag blir fan sur faktiskt. Vi som inte skulle ses för än om några dagar... Aja, livet suger och gå vidare.

Myskatt, (läs bitig skitbusig katt)

Jag och Erik kollade på lite Emil imorse ^^

Skitbusig hund med en gammal strumpa hon fick idag.. :D

Undrar vad mamma gömmer bakom ryggen.. Heeelt oskyldigt! Vi lyckades hitta en snöfläck så att vi kan minnas julen som liiiite vit i alla fall ^^

En liten plutt som väntar på att snön ska komma.


Inte ser det då ut som att det är julafotn imorgon i alla fall...
 

Nellys stora julrea

Har varit in och kikat lite på Nelly's julera :D Såg väldigt snygga saker! Bland mycket annat dessa jeans och klänningen. Koden till rean är KENZA. Jag gick in via hennes blogg.
 










 

Ben & Jerry´s Cookie Dough

Glass är tillåtet även på en måndag när det är jul! :D
 
 

Dan före dan före dan

Hej på er! Sitter i soffan och kollar på Jägarna 2 men nu blev det ju nyheter och grejer.
Ska ta och göra en tekopp och mysa ner mig riktigt tror jag :)

Har slagit in alla julklappar förutom en idag :) Ska fixa det sista till den jag inte slog in imorgon plus köpa den sista julklappen också.
 

Knäckbak!
 
 

Ben&Jerry var bra vänner ikväll framför solsidan och hörnan. Hörnan som förövrigt var aaaskul idag tycker jag! haha
Har dock nästan hela glassen kvar för den är ju så mastig! ;)

Fjärde advent idag också! Myys :)
 

Söndagsplugg

Sitter i soffan och jag göra klart religionen nu tänkte jag. Det är bara jättelite kvar som tur är. Har nyss läst lite efter att jag vaknat. Sov till 10 idag så nu har jag sovit ut i alla fall :)
Igår hade vi lite mys med ost och kex framför körslaget julspecial. Har dock inte kollat på ett enda avsnitt innan men de var mysigt ändå :)
 
Nej nu ska jag börja med pluggandet så jag kan läsa ut min bok sen.
 
 

Nyårsklänning?

Denna klänning skulle jag vilja ha på nyår. Så fint när den dessutom är öppen i kjolen :) Tror att jag hittade den på Nelly :)
 

21-12-13

Idag har jag varit ner till Rättvik och julhandlat lite. Nästan alla julklappar klara! Skönt om tusan. Hade tänkt att åka till Falun imorse men jag orkade inte. Det får bli en sväng dit nästa vecka på mellandagsrean istället tror jag :)
 
 
Nu har jag tänkt köpa den i typ, en månad? Ibland får man slösa pengar på glass till och med. MUMS!
 
Började läsa fortsättningen från andra boken igår. Läste ut halva så den lär väl också bli klar idag.

God morgon Fredag

Lite läsning så här på morgonkvisten. Har fått boken läst för mig en gång när jag var för liten för att orka läsa den själv och även läst den en gång efter det. Det var dock väldigt längesen och den är superbra! En av dom bästa böckerna jag läst. Lättläst som tusan är den också :)
 
 

Torsdag

Nu ger jag upp pluggandet för idag! Orkar inte mer. Har skrivit på religionen i typ två timmar nu och är så sjukt okoncentrerad så jag gör klart den imorgon istället. Sen har man tamejtusan lov!
 
Men i helgen måste jag fasen komma iväg och köpa julklappar! haha. Men det där löser sig, jag tror jag vet vad jag ska köpa till alla i alla fall :p
 
Unnade mig ett varmt långt bad idag. Så skönt! Det var alldeles för länge sen.
 
Och gjorde plattångslockar efteråt :)
 

Gomorron

Vaknade vid 9 och är helt själv hemma idag. Mamma jobbar, Erik på dagis och pappa är ute och fiskar med Dennis :) Jag har ätit lite gröt, tagit en alvedon för smärtan i halsen och sitter nu i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Dom tipsar om filmer och serier just nu. Ganska intressant faktiskt. Har två Nejlikor under tungan också. Farmor sa igår att dom på Fråga doktorn hade provat det och att det hade funkat. Får hoppas att det i alla fall kan dämpa smärtan! Halstipset för denna dag! ;) Hostan höll på att ta kål på mig inatt med, värsta kvällen/natten av dom tre som varit nu! Slutade med att jag låg i sängen och grinade lite för mig själv. Jag orkar inte mer.
 
Ska väl ta och se på nån film sen tänkte jag. Kanske ta ett bad också för en gångs skull och läsa en bok som jag började på igår. Som jag dock läst två/tre gånger innan men det var länge sen. Den är ju så bra!
 
hörs sen
 
 
Har börjat ha håret i fläta det är så fint tycker jag! Och skönt :)
 
 

"Vilket pris som helst betalar jag igen"

Jag stekte ägg och bacon till lunch idag, samtidigt som jag lyssnade på Sanningen av Perta Marklund och tänkte på vad låter betyder i mitt liv och allt och så när jag lyfte på ägget så lågt det ett perfekt fint litet hjärta kvar i stekpannan. Det tyckte jag var lite coolt! Som ett tecken nästan hehe ;) Men de var ett tecken som kom några månader för sent dock tror jag.. höhö fint vare i alla fall och fick så looov at visa er!
 
 
 

Huskurer vid ont i halsen

Glas 1: Saltvatten att gurgla. Svälj ej!
Glas 2: Kokt vatten, citron & timjan. Smakar apa! Men det går nog bättre om man har i mindre citron.
Glas 3: Kokt vatten, 1 tsk honung, 1/2-1 tsk kanel & 2 nypor svartpeppar.



Näsblod

Hemma idag igen! Gick upp imorse och började sminka mig men det fick åka av och så tog jag täcket och la mig i soffan. Käkade lite gröt och sen somnade jag igen.
Tog en alvedon för en stund sen eftersom att halsen gör så ont. Ja den är ju lite bättre nu i alla fall men istället började jag blöda näsblod. Det bara rann! Det doppade ner på benen, full handen och väl i badrummet blev handfatet fan helt rött. Så här ligger man med ett papper uppkört i nosen. det har dock slutat blöda nu. Jag blöder aldrig näsblod annars. Fan. Det var droppen, nu VILL jag bli frisk!
 
Annars då? Har kollat på film och pratat en stund med farmor som var upp hit med tuttul. Mums!
Vårat internet är helt kajko så det fungerar aaaaassegt... Så filmer som går att kolla på är sånt vi har på dvd hemma, alltså sånt man sett hundra gågner förut. Idag fick det bli 6 points. Men den är ju ganska bra i alla fall. Har kollat på alla Wallanderfilmer vi har redan så det sög ju. Och ni kanske förstår att jag kollat klart på One tree hill -igen- eftersom att jag inte nämner det nått nu. Så det sög ju lite till. Blir galen på att man inte kan göra nånting!!!!!
 
Julklappar lär ajg ta och köpa också.. Mycket nu! hörs sen :)
 
 

tisdag - julklappen 2013

Sitter i skolan och ska försöka ta tag i det sista plugget inför provet som är tre. Har nyss varit och pratat om prövningen jag ska göra i estetisk verksamhet. Det verkar vara nått jag gör på en dag. Chill! Jag ska fixa med bilder på datorn vilket är något jag tycker om att göra annars också så det ska nog gå bra! :)

Annars har det väl varit innebandy hela dagen. Jag och Moa har suttit i sekretariatet i två timmar och sen kollat. Får se om jag kollar lite efter provet också eller om jag åker hem.

Har hostat som en idiot inatt och imorse och halsmandlarna är fan inte roliga alltså. Men just nu känns det lite bättre i alla fall.

Hörs sen







The price of a mile - Art of War - Sabaton

Den här låten tycker jag är sjukt bra!


Måndag..

Blev igen skola ändå idag. Somnade inte för än inatt nångång och ahr vaknat flera gånger. Mådde inge bra alls när jag vaknade upp i soffan vid 6. Så tog täcket och gick upp och la mig i sängen och sov mellan typ 7 och 10. Skönt ändå. Har käkat lite frukost och pluggat. Sitter här i köket med historiaboken och en vovve som inte vill sluta bli klappad hehe.
Ska göra mig en kopp te och bänka mig i soffan och kolla klart på Wallanderfilmen jag började på igår och sen lär jag läsa historian igen. Prov imorgon! Fattas dock ett papper som man skulle plugga på så det lär väl gå kepprett åt h*lvete ändå. Men nu sa Felicia att hon kunde skriva över frågorna till mig, räddare i nöden!! :D <3
 
Aja, hörs sen
 




Lite katt- och Emmamys i soffan igårkväll ^^
 

Hon har lyckats återigen, så otroligt bra!


Söndag

Go' kväll!
 
Sitter i soffan med datorn vilket jag gjort typ hela dagen. Trött och sjuk. Idag har det dock bara gått åt en alvedon. Och vi har bara en kvar nu tror jag, fuck. Käkar halstabletter så att jag får ont i magen också. Men det gör ju så ooont! Å näsan med.. Tycker återigen synd om mig själv.. Imorgon måste jag gå till skolan också och jag börjar sent vilket betyder att jag måste gå från stationen i kylan. INTE BRA!
 
Och det är ju julafoton om 9 dagar (NIO!) och har jag köpt julklappar? Inte en enda! Så duktigt, så jag tänkte åka till Falun på tisdag eftersom att jag brukar sluta så tidigt då meeen inte just den här tisdan för då ska jag sitta i sektretariatet hela dagen i skolan på innebandyturneringen (Julklappen). Suuuug! Får väl ta det i helgen i stället då.
 
Nej nu tror jag att jag ska ta och kolla klart på Wallanderfilmen :)
 
Två bilder från igår när vi besökt bageriet :p
 
 
Schnitzel till middag idag :) Farmor och farfar kom upp också :)
 
 

sjuksomfan

Klockan är typ halv ett och jag är astrött och assjuk. Har tagit tre alvedon idag och huvudet värker ändå, halsen gör jätte ont och är irriterad och "mjuka gommen" gör ont av förkylningen i näsan och ryggen värker hur jag än ligger. Vad är det för jävla förkylning man åkt på??
 
Har nyss kollat på Wallander - Steget efter: Trodde jag sett den men det hade ajg tydligen inte för det är "gamla" Kurt Wallander i den filmer och han är inte lika bra tycker jag men det var en bra film ändå faktiskt! :)
 
hörs imorgon
 
 
 

Hahahah! Helt otroligt vilka människor det finns..

Klicka på länkarna ovanför bilderna för att komma till nyheter 24

Onanerade vid köttdisken
 
Man utsatte grannarna för runkshow - dagligen
 
 
 

Lördag, förkyld, blää

Go morgon! Sitter nydishad i soffan med en riskudde och en tekopp. Har gått å blivit dunderförkyld! Så jävla tråkigt. I förrgår sa ajag att jag skulle börja träna igen veckan som kommer eftersom att jag började känna mig bättre i magen och inte så förkyld längre. Och så igår... Hes som fan på kvällen och ont i halsen och det är värre idag dessutom sjukt ont i näsan. Hur kul?? -.- Pappa är och köper strepsils till mig nu i alla fall. <3
 
Får se om det blir att åka ner på julmarknaden en sväng senare idag. I alla fall till bageriet för att hälsa på lite. Saras mammas familj äger det och det är invigning på nya stället idag.
 
hörs sen

 
Missen och Tessan har typ bytt bädd.... ;)
 

Tell me why we´re talking when we dance so good.


13 December

Har kommit hem och käkat lite och sådär. Åkte med Tove hem eftersom att vi slutade typ samtidigt idag. Skönt med nån som bor nära! Har ju haft praktik idag. Först åkte vi dock upp till Vikarbyn för att hämta en polare till henne, som tyckte att vi skulle komma ut ikväll och jag har ju varit drickasugen nån vecka nu och var sugen att dra ut nu i helgen. Men blir nog hemma ändå :) Han gav mig ett nytt smeknamn btw; "Ingeles". Döpt efter en smeknamn av byn? Kul.
 
Om ett tag ska vi åka ner till Rättvik och handla lite så då ska jag passa på att köra lite. Älskar att köra bil!
Det har förövrigt tagit mig aaaslång tid att få upp det här inlägget! Skitinternet..
 
 
 
Det var en som hade luciafika med sig idag med bla. den här chokladen. Tog bara en bit av den och det var alldeles nog för magen tillsammans med kaffe! Men hu så gott!
 
Blev väckt (försent dessutom) av mamma och Erik som lussade lite för pappa och sen mig. Började dagen med macka, lussebulle och en pepparkaka. Mums! Är ju bara lucia en gång om året!
 

Luciadagen

Sitter på praktiken och har haft rast för en stund sen. Alla barnen sover just nu och resten är på rast. Har det ganska bra ändå här i soffan. ^^ Är dock sjukt trött. Aja, bara några timmar kvar nu sen får man äntligen ta helg!

hörs sen




Sjuukt bra låt!


Bipbobipop förtrollad...

 
 

What Now

Återigen har Rihanna fått till en riktig kanonlåt!

Torsdag

Sitter på mammas jobb och ska ta och gå till bussen och åka hem. Blir en Maria Wern-film då tror jag, om internet vill sammarbeta med mig vill säga..
 
Hörs sen!
 



"no one can get in the way of what I'm feeling"

"Längta, visualisera, kämpa på och tappa inte modet. Du kommer att bli rikligen belönad."
mhm.
 
Ni får en låt också

Tom på ord

Har setat här i fåtöljen med bloggen uppe ett tag nu, men jag vet allvarligt inte vad jag ska skriva. Jag varken känner, reagerar eller får fram ett ord. Bara massa tankar. Orkar helt enkelt inte. Såna dagar får bloggen ha ibland.
 
Hörs kanske med en låt sen, annars imorgon!
 
 

I'm not so strong anymore...

 

#10....

Tjejen som aldrig sover på dagen har nyss vaknat upp efter en timme på soffan. Var helt död. Bara att hoppas på att det går att somna sen nu bara...
 
Funderade på om jag skulle dricka varm o'boy och plugga lite nu. Men jag tror jag tar och kollar på nån film istället. Kollade på Fjällbackamorden: Ljusets drottning när jag kom hem idag. Kanske tar och kollar på en till sån. Älskar kriminalare!
 
 
 

Ny vecka

Skola blev det idag. Gick bra och nu sitter jag hemma i soffan och kollar på Ice Age film nummer två för kvällen. Erik har nån form av matathon.. Men Det får mog bli den sista för ikväll. Trean såg vi ju faktiskt i förrgår..
 
Tessan smög sig upp i soffan också så vi har haft lite matte-vovvemys. Hon gjorde även ett tappertförsök att mysa med pappa och Erik ;)
 
 
Bästa på dagen, att få byta om till mjukisbyxor när man kommer hem!
 

"you're still the only one that feels like home"

Söndag igen då... Blöö. Har ju dock inte varit i skolan sen i måndags... Men imorn är det på't igen! Har i alla fall sovmorgon så att jag kan ta 11-bussen. Skönt. Ska hem till Dennis och Sara idag så jag åker om en halvtimme.
 
Tog en skön sovmorgon idag igen. Dock inga 12 timmars sömn som igår! Välbehövlig sömn. 
Började dagen med lite frulle och OTH sen en dusch. 
Har inget vettigt att säga så höjj!
 
Bananomelett/pannkaka med hallon, blåbär och naturell yoghurt. Funkade faktiskt lika bra med youghurt som grädde :) Och jag lyckades vända den utan att den gick sönder. DET var försa gången. Fick dock sönder sen ändå...
 

It doesn't matter where you are, to me that's home

Snö, snö, snö. Det är sjukt vad mycket snö det hann komma på ett dygn! Första snön kom i förrgår. Men jag var ute och kände den under skosulorna för första gången idag. Jag mår bättre idag och har faktiskt lämnat gården en sväng också. Körde för första gången bil i snöhalka och med pappa på passagerarsidan för första gånen också. Men vi överlevde snön och det gick faktiskt rätt bra!

Har nyss kollat på Something borrowed på fyran (reklamkanalen*) och innan det såg vi på så mycket bättre, eller jag och Erik satt i soffan och kollade på monstertrycks på datorn istället ;)



Mamma bakade morotsbröd idag. Med yoghurt i? Ska smaka på det imorgon tänkte jag!
 
 
 

Fredags"mys"

Förfest i kollegans mormors (eller vem fan de nu var) lägenhet, sedan middag och sen vidare för bowling. Fin frdagskväll! Eller juste det var ju inte min de var pappas kväll. Hoppas han har det kul!
Själv har jag haft täcket i soffan hela dagen vilket jag fortsätter med och lite fil som fredagsmys. Sjukling.
 
Har tänkt att skriva flera gånger idag men sen tänkt, vad fan ska jag  skriva egentligen? Är sjuk och har inte varit på praktiken idag, vilket jag tänkt vara. Skönt att slippa göra sig i ordning osv på morgonen. Mindre skönt att det berodde på att man mådde illa som fan och trodde att jag skulle kräkas hela morgonen (har dock sluppit det) samt ont i kroppen. Nu är det bättre och illamåendet kommer i vågor. Hade världens huvudvärk förut också men den är också bättre nu.
 
Pappa är som sagt på fest och jag å mamma har kollat på Idol-finalen och jag som hejjat på Elin hela vägen (av dom få avsnitt jag sett) tycker faktiskt nästan att Kevin var bättre idag. Hugget som stucket men jag tycker nog fan att Elin ska vinna med tanke på hennes tidigare framträdanden :)
 
De där var en bra tid i livet..
 

Torsdag

Hej på er! Hur mår ni? Jag börjar i alla fall att må jäkligt illa emellanåt. Jag som nästan började tro att jag skulle slippa magsjukan som familjen har haft! Jag kan ju fortfarande hoppas på det i alla fall... VILL INTE!
 
Idag klev jag inte ur sängen för än halv 12. SÅ SKÖNT! Blev en god blåbärsgröt idag igen och lite OTH i soffan. Ovanligt? Nej, men bra ändå. Det är en vana jag gillar.
 
Igår fick jag upp lite julpynt på rummet i alla fall. Men jag har dock ingen lust att ha röda gardiner så min svarta fick sitta kvar heheh ^^ Tänk att man kan gå från att vara så galen **Fullkomligt hoppölös** med allt pynt och skräp till så otroligt lite. Men övriga huset är rött och mysigt :)
 
 
 
 
 
Jag och Erik kollade på Ice Age 3 igår förs första gången och den avr faktiskt bra :) Nu väntar vi på att få se 4an ;) Barnfilm är ju lite mysigt ibland!
 

Metallica till Sverige, igen

Blev lite glad nyss faktiskt. Såg en länk på fejjan om Metallica och Sverige 2014. Det rimmade ganska bra faktiskt! Nä teoretiskt sett inte men i mitt huvud gjorde det de. Det ska tydligen bli nån ny rockfestival i Stockholm i sommar så ska försöka få med mig pappa dit! Han vill ju också se Metallica och förra gången dom var i Sverige gick vi båda runt i vardagsrummet med ångest över att vi endast kunde se komserten på tv...
 
Läs artikeln HÄR.
 
 
 

"Cause love comes slow and it goes so fast"

Go morron! Börjar inte för än 12 idag men i och med att jag inte känner mig helt kry så blir ajg hemma idag med. Skulle inte se så fint ut om magsjukan bryter ut i skolan? ;)
 
Sitter i alla fall och 'äter en tallrik gröt med blåbär i till frukost. Ska nog fortsätta morgonen med en kopp te och one tree hill.
 
Hörs sen!
 
Blå mat..
 

Stay!, it's too late to say


3 December

Har kommit hem till magsjukan nu. Erik har haft och pappa har. Bara att vänta nu då? Känner mig inte helt kry heller...
 
Har i alla fall bara kollat på OTH med Erik sen jag kom hem och nu blir det en paus med lite mat och julkalendern.
Förut idag kollade vi på skräckfilm hemma hos Dennis och Sara. Den kollade jag bara på för att det var Chad Michael Murray. Men den var inte aaaasläskig i alla fall. Men jag borde ju inte se skräck och jag vill ju egentligen inte det! x)
 
Blev ingen skola idag och jag tror inte att det blir nån imorgon heller eftersom att jag känner mig dålig i magen redan. F A N .
 
 
 

Dom säger att det går, men jag är inte så säker...


Bara för att liksom, när man inte orkar skriva annat..

Ett sånt där tråkigt test, bara för att jag är fruktansvärt rastlös..
 
En person som du saknar: En person jag bryr mig mycket om
Ditt fullständiga namn: Byggmästar (gårdsnamn) Emma Maria Hansson
Tycker du om ditt namn? Emma är väl lite tråkigt, men jag ska inte klaga!
Dina syskon: Dennis & Erik
Vem sov du med senast? Hmm...
Är du oskuld? Nej
Har du strulat med någon den senaste veckan? Det har jag inte
Vem var det isåfall? ...
När drack du alkohol senast? I fredags
Har du rökt / röker du? Nej, feströkte lite förut
Snusar du? Nepp men jävligt sugen på det..
Har du rökt på nån gång? Neeej
Är du kär nu? Japp
Hur många förhållanden har du haft? Har aldrig haft nå seriöst förhållande tidigare.. Vad det var i somras vet jag inte vad jag ska kalla så svarar typ, ett halvt ;)
Söker du efter ett förhållande nu? Nej. Vill inte ha nå nytt just nu..
Sexuell lägning? Fullständigt hetero!
Skulle du kunna kyssa nån av det icke motsatta könet? Haha på fyllan kanske
Vilken kille/tjej är din typ? Har ingen "typ" längre. För typ 2 år sen hade jag kanske kunnat svara rakt på frågan haha. Den som är snygg är snygg, den som har en bra personlighet är en bra kille :) Det finns så mycet olika saker som gör en person vacker.
Är ditt liv så som du vill att det ska vara just nu? Nästan så långt ifrån man kan komma tyvärr....
En sak som skulle göra ditt liv till det bättre? Något som skulle förändra allt. Inget jag skrivet här dock..
En sak som skulle göra ditt liv sämre? Finns mycket som kan gå bra så det finns mycket som kan gå fel här i livet också! ^^
Är du trött just nu? Ja..
God natt? Gonatt..
 
 

Days like this


Sabaton Cruise 2013

Sjuuuuukt bra konsert! Andra setet var fan bäst, då stog vi längst fram också (hade en person framför oss bara)

Jack Daniel´s& Öl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Slut! Tackar för en jääävla bra konsert
 

Fredagsfrukost
 

Sara
 
Brorsan

Morgonkaffe nr 2. Verision liiite godare. Irish!
 
Jag och Sara köade en hel timme för att få autografer och det var såååå värt det!
Tobbe (ena gitarristen) tyckte att jag hade fint hår ^^ Fick dessutom en kram av Jocke (sångaren) och en extra autograf...
 
...på skon. Har lätt de snyggaste vita conversen i Sverige!
 
Lunch-middag och efterrätt. Bärmoussen var sjuuukt god!

RSS 2.0